Diskuzní fórum
+40
addo
Beny
miramare83
ondrej.n
MichalDJ
Lufa
Siroko
staříček
DUKLIČKA
Excalibur
Kuba
J4u8
Leo
lojzavojza
AJET0
Hedgehog
Kelt
Vasoj84
Thoor93
HCDTOM
krap
Mazakis
hk
karel granát
Kolja
sta
Laďa
jajirk
wortyr
Jaternička
Lázňator
Hhs23
hcd
imbík
FREDERIK
vn
tomassinho
ralff
hadas (admin)
Duklacek
44 posters
Strana 17 z 20
Strana 17 z 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
hm, Vsetínu chybí zakončovatel. Šancí na vstřelení gólu měli dost.
Lufa- Posts : 1287
staříček likes this post
Přesně, je to první zápas, ale troufnu si říct, že ta baráž bude zase rychlý proces, protože hůř než dneska už Kladno hrát nebude…DUKLIČKA napsal:4:0 nebo 4:1 v suchým triku
vn- Posts : 1819
4:0 nebo 4:1 v suchým triku
DUKLIČKA- Posts : 1609
vn likes this post
Je děsivé jak málo Kladnu stačí aby vedlo 3:0…
Protože je nachcípanej, Vsetín zatím hraje obstojně.
staříček- Posts : 522
hadas (admin) napsal:Uvidíme, první zápas napoví, ale já osobně tipuju 4:0 pro Kladno a když Maxim zachytá, tak jeden v Brně uhrajou :-)
Vsadíš si zase něco?
Excalibur- Posts : 614
Uvidíme, první zápas napoví, ale já osobně tipuju 4:0 pro Kladno a když Maxim zachytá, tak jeden v Brně uhrajou :-)
No jelikož kapři si sami rybník nevypusti, tak je jedno jak baráž dopadne z pohledu nějaký změny v postupu. Takže přeji Vsetinu, protože jsou z naši ligy a mě se líbilo jak letos hráli. Připomíná místo dost náš play off mód. Navíc mají na to šikovnějši a lepší hráče.
imbík- Posts : 3589
ralff and Hedgehog like this post
Lufa napsal:Tak ještě jednou a teď na ostro
Tak na dnešní baráž jsem zvědavej, Vsetín by mohl využít rozehranosti a doufám, že urve alespoň jeden zápas aby to nebyla stejná trapárna jako ta, co loni předvedl Zlín.
No za mě bude lepší, aby zas Kladno vyhrálo jednoznačně, aby se ukázalo znovu jaký nesmysl je tenhle model…byť bych si přál aby Kladno spadlo
Tak ještě jednou a teď na ostro
Tak na dnešní baráž jsem zvědavej, Vsetín by mohl využít rozehranosti a doufám, že urve alespoň jeden zápas aby to nebyla stejná trapárna jako ta, co loni předvedl Zlín.
Tak ono kdyby je nebral vůbec, ušetřil by ještě víc - krom peněz za letní přípravu ještě kecy fanoušků na
Lufa napsal:Ale to bylo špatně, tady se přece chtělo vidět pro nás bezvýznamný finále.AJET0 napsal:Proto Béďa vyhodil tolik hráčů aby prošetřil na hráče s kterýma bysme mohli zahrát o postup.
hcd- Posts : 75
Duklacek likes this post
ralff napsal:Siroko napsal:Lufa napsal:Tak na dnešní baráž jsem zvědavej, Vsetín by mohl využít rozehranosti a doufám že urve alespoň jeden zápas aby to nebyla stejná trapárna jako ta, co loni předvedl Zlín.
Ja myslim, ze to letos nebude tak jednoznacny. Tip 4:2 pro Kladno na zapasy. V prvnim zapase se bude prodluzovat.
Baráž začíná až zítra. Ale jinak souhlas. Vsetín to má dobře poskládáný a pokud jim zachytá Max, budou dělat Kladnu problémy.
Ajoo to bych mohl sedět i tipáče až do rána
karel granát likes this post
Siroko napsal:Lufa napsal:Tak na dnešní baráž jsem zvědavej, Vsetín by mohl využít rozehranosti a doufám že urve alespoň jeden zápas aby to nebyla stejná trapárna jako ta, co loni předvedl Zlín.
Ja myslim, ze to letos nebude tak jednoznacny. Tip 4:2 pro Kladno na zapasy. V prvnim zapase se bude prodluzovat.
Baráž začíná až zítra. Ale jinak souhlas. Vsetín to má dobře poskládáný a pokud jim zachytá Max, budou dělat Kladnu problémy.
ralff- Posts : 1536
Lufa napsal:Tak na dnešní baráž jsem zvědavej, Vsetín by mohl využít rozehranosti a doufám že urve alespoň jeden zápas aby to nebyla stejná trapárna jako ta, co loni předvedl Zlín.
Siroko- Posts : 1202
Tak na dnešní baráž jsem zvědavej, Vsetín by mohl využít rozehranosti a doufám že urve alespoň jeden zápas aby to nebyla stejná trapárna jako ta, co loni předvedl Zlín.
Kulda by byl asi typologicky náhrada za Šika.
Duklacek- Posts : 1074
Ale to bylo špatně, tady se přece chtělo vidět pro nás bezvýznamný finále.AJET0 napsal:Proto Béďa vyhodil tolik hráčů aby prošetřil na hráče s kterýma bysme mohli zahrát o postup.
https://www.hokej.cz/utocnik-strnad-prodlouzil-ale-slavia-prisla-o-brankarsky-talent/5080754
Že by další Slávista? Ten by se hodil do budovaného týmu.
Že by další Slávista? Ten by se hodil do budovaného týmu.
jajirk- Posts : 159
Proto Béďa vyhodil tolik hráčů aby prošetřil na hráče s kterýma bysme mohli zahrát o postup.
AJET0- Posts : 278
Tak s tím Kuldou je to i na Elite, i když jenom mezi nepotvrzenými transfery:
https://www.eliteprospects.com/team/1163/hc-dukla-jihlava/2024-2025?tab=stats
https://www.eliteprospects.com/team/1163/hc-dukla-jihlava/2024-2025?tab=stats
ralff likes this post
https://www.eliteprospects.com/player/52421/edgars-kulda
Jako slušný, ale poslední roky má spíše sestupnou tendenci jak týmy v kterých působil nebo výsledkově. Třeba se u nás nakopne. Kdyby k nim přibyl do budoucna ještě Zabuvsos tak by to bylo super.
Jako slušný, ale poslední roky má spíše sestupnou tendenci jak týmy v kterých působil nebo výsledkově. Třeba se u nás nakopne. Kdyby k nim přibyl do budoucna ještě Zabuvsos tak by to bylo super.
Duklacek likes this post
No Slavia se vyjadrila tak, ze o Kuldu meli zajem, ale odchazi kvuli nabidce, ktere nemohli konkurovat. Pokud by byl nahodou jeho prichod pravda, tak bychom na tom byli asi fakt dost dobre…
karel granát likes this post
FB Chance liga: Hostem dnešního živého vysílání na našem Instagramu bude nejlepší střelec letošního play-off a hráče měsíce za březen Tomáš Harkabus! (IG @chanceligacz od 18:00)
hk- Posts : 98
Co mi uniklo?AJET0 napsal:To by mohla být dobrá posila. Napadl mě taky.
hk- Posts : 98
AJET0 napsal:Údajně. Dávalo by to i smysl i s ohledem na mlaďochy. Hlavně ale potřebujeme kvalitního gólmana pokud chceme někdy postoupit.
Smysl to dává i kvůli Ozolsovi
Údajně. Dávalo by to i smysl i s ohledem na mlaďochy. Hlavně ale potřebujeme kvalitního gólmana pokud chceme někdy postoupit.
To by mohla být dobrá posila. Napadl mě taky.
Nakonec jsem to rozchodil na tipsportu a byla to teda bomba.
Já koukám přes Tipsport a teď jsem si dal na měsíc zdarma O2 TV.
Jinak dneska mazec a pro Spartu fakt krutý. Takhle to podělat, nechtěl bych být v jejich kůži a vůbec ne v kůži trenéra.
Jinak dneska mazec a pro Spartu fakt krutý. Takhle to podělat, nechtěl bych být v jejich kůži a vůbec ne v kůži trenéra.
Dá se to sledovat na On Hockey.Tv Live hockey . Je to mazec , dou po sobě jako buldoci.
Ten Třinec je fakt hustej, Škoda že se to nedá sledovat nekde v tv
Duklacek napsal:Pokud jde o baráž, vůbec nevím, o čem se tady bavíme. Extraligu si řídí sami kluby a pravidla si upravují tak, aby jim to co nejvíce vyhovovalo a byla co nejmenší šance, že někdo sestoupí. Dvacet let tady hrála polovina extraligy na nekonečnou vyjímku a nikoho to netrápilo. Pak si pro sebe upravili pravidla a vymysleli tuhle habaďůru. Totální komedie.
Tak částečně máš pravdu, ale řeší se tady to, že pravidla jsou nastavená a nikdo výjimku nemá. Já jsem ten poslední, co by nějak chválil tenhle podělanej systém baráže, ale u těch pravidel to aktuálně celkem chápu.
Pokud jde o baráž, vůbec nevím, o čem se tady bavíme. Extraligu si řídí sami kluby a pravidla si upravují tak, aby jim to co nejvíce vyhovovalo a byla co nejmenší šance, že někdo sestoupí. Dvacet let tady hrála polovina extraligy na nekonečnou vyjímku a nikoho to netrápilo. Pak si pro sebe upravili pravidla a vymysleli tuhle habaďůru. Totální komedie.
Duklacek- Posts : 1074
imbík, karel granát and staříček like this post
Stačí se podívat kdo napsal článek a hned je patrné i bez čtení, že se bude hodně kňučet.
Jaternička- Posts : 1410
hadas (admin), imbík and ralff like this post
Neskutečný gól Třince zpoza brány.
hadas (admin), vn, staříček and Vasoj84 like this post
Koukám na Spartu s Třincem a ten laxní konec by mohl Spartu šeredně mrzet...
staříček likes this post
Čekám, že za chvilku začnou kňučet i v kroužku šachistů.
hadas (admin), karel granát and staříček like this post
Vždyt by mohli boxovat i v nové aréně , jen by mě zajímalo kolik lidí by na ten jejich box přišlo.
hadas (admin), ralff and Lufa like this post
DUKLIČKA napsal:Siroko napsal:Dalsi ze serie clanku na idnes, kde uz clovek podle nadpisu odhadne autora: https://www.idnes.cz/jihlava/zpravy/sportoviste-jihlava-arena-box-primator-ryska-fejt.A240409_788438_jihlava-zpravy_evs
Kriste pane ta ještě žije ?
Njn, článek plný brečení, protože hala stojí přes 2 miliardy a ostatní dostávají málo.
Srovnávání hrušek s jabkama atd. Víc to nemá cenu komentovat.
ralff likes this post
Siroko napsal:Dalsi ze serie clanku na idnes, kde uz clovek podle nadpisu odhadne autora: https://www.idnes.cz/jihlava/zpravy/sportoviste-jihlava-arena-box-primator-ryska-fejt.A240409_788438_jihlava-zpravy_evs
Kriste pane ta ještě žije ?
DUKLIČKA- Posts : 1609
hadas (admin) likes this post
Dalsi ze serie clanku na idnes, kde uz clovek podle nadpisu odhadne autora: https://www.idnes.cz/jihlava/zpravy/sportoviste-jihlava-arena-box-primator-ryska-fejt.A240409_788438_jihlava-zpravy_evs
hadas (admin) napsal:imbík napsal:Nemám sílu to pořad opakovat, tak jenom řeší se to, že jsou pravidla a pak pro někoho extrapravidla. Výjimky mají i ELh kluby.
Pokud vím, tak žádný tým Extraligy aktuálně výjimku ohledně stadionu nemá. Takže nevím, na co konkrétně nemáš sílu a co tímhle myslíš?
Jinak je dobře, že o tom kde se bude hrát, nerozhodují fanoušci Zlína...
Jinak to mám stejně jako DUKLIČKA. Vsetín je mi u pr... a nemám ho rád. Kdyby sundali dolů Kladno, tak asi OK, ale co z toho? Akorát by se řeklo: ,,Hele, baráž je OK a postoupit se dá."
Osobě si myslím, že víc jak 1 zápas neuhrajou a spíš dostanou 4:0 ať budou hrát kdekoliv.
Jelikož jde o Kladno a Jágra, tak jsou jen dvě možnosti. A obě utvrdí konspirátory v jejich pravdě.
1. Kladno se udrží a bude se řvát, že je to nefér a že vlastně ani spadnout "nemohli", protože jim sudí pomáhali a baráž byla dopředu jasná.
2. Kladno spadne a bude se řvát, že teda příští rok bude CHL jakože úplně nejvíc nefér, protože Kladno bude "muset" postoupit zpátky a sudí jim budou pomáhat.
A pak si vyber
krap- Posts : 106
Lufa likes this post
hadas (admin) napsal:imbík napsal:Nemám sílu to pořad opakovat, tak jenom řeší se to, že jsou pravidla a pak pro někoho extrapravidla. Výjimky mají i ELh kluby.
Pokud vím, tak žádný tým Extraligy aktuálně výjimku ohledně stadionu nemá. Takže nevím, na co konkrétně nemáš sílu a co tímhle myslíš?
Jinak je dobře, že o tom kde se bude hrát, nerozhodují fanoušci Zlína...
Jinak to mám stejně jako DUKLIČKA. Vsetín je mi u pr... a nemám ho rád. Kdyby sundali dolů Kladno, tak asi OK, ale co z toho? Akorát by se řeklo: ,,Hele, baráž je OK a postoupit se dá."
Osobě si myslím, že víc jak 1 zápas neuhrajou a spíš dostanou 4:0 ať budou hrát kdekoliv.
A ty věříš, že s baráži někdo něco bude dělat ? A proč by nebo kdo by to řešil? Kluby ELh určitě nebudou mít zájem, aby se baráž zprisťupňovala. Pravda je, že jsem nevěděl, že si upravili ty místa, aby to splňovaly kluby jako Olmik, Litvajz a Bolka. Ale to jen potvrzuje, že je to udělaný proti týmům z první ligy. Tak, aby to splňovalo ti co tam jsou a další to nesplňovali.
Strana 17 z 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Strana 17 z 20
Povolení tohoto fóra: