Diskuzní fórum
Strana 1 z 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Kolja napsal:imbík napsal:Hoši proto je ten hokej tak krásný sport. Maj to za to loňské finále.
Zajímavej názor. Hokej je teda pro mě tak krásnej pro tu radost z vítězství a pozitivní emoce. Rozhodně se radši budu dívat jak se kluci radujou, jak běží do kabiny. Jak Hamaru obejme máma po zápase, než z toho, že jsem porazil někoho kdo mě porazil loni.
Proto je to psané ve dvou větách, nepochopil jsi to.
-------
Since too many posts were made, this topic has been divided automatically. You can find the rest of this topic here :
https://hcdukla.forumczech.com/t31-diskuzni-forum
imbík- Posts : 3617
imbík napsal:Hoši proto je ten hokej tak krásný sport. Maj to za to loňské finále.
Zajímavej názor. Hokej je teda pro mě tak krásnej pro tu radost z vítězství a pozitivní emoce. Rozhodně se radši budu dívat jak se kluci radujou, jak běží do kabiny. Jak Hamaru obejme máma po zápase, než z toho, že jsem porazil někoho kdo mě porazil loni.
Kolja- Posts : 156
ondrej.n and hk like this post
Přijde mi, že tomu bezmozkovi dopřáváme více pozornosti, než by bylo nutno, byť je to jen preview. Netřeba to furt omílat do nekonečna
Duklacek- Posts : 1104
Siroko likes this post
ralff- Posts : 1547
staříček, FREDERIK, DUKLIČKA, Duklacek, Lufa and hk like this post
Lufa- Posts : 1312
Siroko- Posts : 1206
Lufa napsal:TVL junci bomba !!
Přežili asi 20 tutovek a pak jim tam spadla nehorázná haluz.
Excalibur- Posts : 638
staříček likes this post
imbík, karel granát, staříček and FREDERIK like this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
ralff, staříček, Kuba and Lufa like this post
ralff and Kuba like this post
ralff, staříček and Kuba like this post
vn napsal:Kolja napsal:vn napsal:Přesně takhle alibisticky k tomu přistupuje celá Dukla…pak to vypadá, jak to vypadá…Kolja napsal:Kelt napsal:Je mi smutno z toho, kam to Dukla dopracovala. Hrajem blbě, žádná změna, nic.
Co dělá vedení Dukly? Proč nereaguje?
Cil je být do 6. místa to je pořád v pohodě dosažitelné. Hala se staví, klub nekrachuje. Zatím cíle plníme
Co je na tom alibistickeho? Aktuálně jsme 6 bodů a zápas k dobru od 6. místa. Až se nesplní cíl, tak můžeme řešit proč..
Jako sorry, ale kdo letos čekal že budeme hrát čelo, tak fakt žije mimo realitu.
Tak jakože když máme celkem blízko k tomu, aby ten cíl byl splněn tak je v pořádku se poklepat po ramenou a tvrdit jak je vše skvělé? Když už nic jiného tak pořád bojujeme o to, aby si klub udržel nějaký kredit a to jak u lidí, tak u partnerů. To, aby se ten klub mohl i do budoucna někam posouvat vyžaduje dlouhodobější práci…
Přesně "dlouhodobější práce", která teď spočívá v tom, že se musíme dočasně uskromnit a počkat.
Aktuálně není zázemí, nejsou partneři, nejsou platící diváci, není na lepší hráče. Až se vyřeší to zázemí věřím, že zbytek přijde.
Dukle fandím přes 30 let, 25 let se mluví o rekonstrukci zimaku. Nějaký 8. misto nebo 2% využitých přesilovek mi fakt náladu letos nezkazí. Přežili jsme už horší věci...
karel granát, ralff and Siroko like this post
Já myslím, že BŠ řekl partnerům narovinu , že než bude nová hala tak se na nějaký kredit kašle a logicky nebude hrát o nějaké vyšší cíle ale o udržení, protože by to bylo nesmyslný vyhazování jejich peněz za lepší hráče. To co předvádíme není sice koukatelný ale na údržbu to snad bude stačit. Musíme to ještě jednu sezonu vydržet a smířit se s tím. ( i když to je kurva těžký )vn napsal:Kolja napsal:vn napsal:Přesně takhle alibisticky k tomu přistupuje celá Dukla…pak to vypadá, jak to vypadá…Kolja napsal:Kelt napsal:Je mi smutno z toho, kam to Dukla dopracovala. Hrajem blbě, žádná změna, nic.
Cil je být do 6. místa to je pořád v pohodě dosažitelné. Hala se staví, klub nekrachuje. Zatím cíle plníme
Co je na tom alibistickeho? Aktuálně jsme 6 bodů a zápas k dobru od 6. místa. Až se nesplní cíl, tak můžeme řešit proč..
Jako sorry, ale kdo letos čekal že budeme hrát čelo, tak fakt žije mimo realitu.
Tak jakože když máme celkem blízko k tomu, aby ten cíl byl splněn tak je v pořádku se poklepat po ramenou a tvrdit jak je vše skvělé? Když už nic jiného tak pořád bojujeme o to, aby si klub udržel nějaký kredit a to jak u lidí, tak u partnerů. To, aby se ten klub mohl i do budoucna někam posouvat vyžaduje dlouhodobější práci…
ralff and Jaternička like this post
Jaternička- Posts : 1419
ralff likes this post
Kolja napsal:vn napsal:Přesně takhle alibisticky k tomu přistupuje celá Dukla…pak to vypadá, jak to vypadá…Kolja napsal:Kelt napsal:Je mi smutno z toho, kam to Dukla dopracovala. Hrajem blbě, žádná změna, nic.
vn- Posts : 1856
staříček and Kelt like this post
vn napsal:Přesně takhle alibisticky k tomu přistupuje celá Dukla…pak to vypadá, jak to vypadá…Kolja napsal:Kelt napsal:Je mi smutno z toho, kam to Dukla dopracovala. Hrajem blbě, žádná změna, nic.
jajirk and Lufa like this post
Kelt napsal:Je mi smutno z toho, kam to Dukla dopracovala. Hrajem blbě, žádná změna, nic.
Čím dřív pochopíš, že vedení ani nic dělat nebude, protože nemusí anžto není potřeba konat, jelikož nám jakožto podprůměrnému celku téhle ligy tohle umístění stačí, tím ti bude lépe a zápasy vlastně ani sledovat nemusíš.
Stačí se podívat na výsledek a to stačí.
Tihle lidi co jsou v kádru stejně o moc víc nezmůžou a realizační tým se nebude měnit. A takhle to bude minimálně ještě sezonu.
Osobně taky nevidím důvod proč vyhazovat peníze za hráče, stejně ani žádný nejsou.
Se podívej na Porubu nebo Vsetín. Dají do toho o miliony víc než my a stejně mají minimální vidinu postupu.
Jaternička- Posts : 1419
No však to se shodneme, taky nejsem klidný směrem ke spodku tabulky. Já neočekávám, že přijde 5 posil, ale čekám, že se bude dít v rámci toho týmu co tady je - proházení útoků, změna způsobů přesilovek, třeba oživení nějakým střídavým startem, cokoliv…Excalibur napsal:vn napsal:Přesně takhle alibisticky k tomu přistupuje celá Dukla…pak to vypadá, jak to vypadá…Kolja napsal:Kelt napsal:Je mi smutno z toho, kam to Dukla dopracovala. Hrajem blbě, žádná změna, nic.
Loni jsme skončili cca 3 mega ve ztrátě, letos nečekám, že na tom budeme líp, když je na většině zápasů téměř prázdný zimák. A nemyslím si, že máme kádr lepší než třeba Slavia, takže umístěním jsme na tom ještě relativně dobře. Letos je hlavní cíl nespadnout, přijde mi, že záchranu bere každý jako samozřejmost, ale 15 bodů furt není jistota, zvlášť když se dívám na náš herní projev.
Excalibur, karel granát, FREDERIK and MichalDJ like this post
vn napsal:Přesně takhle alibisticky k tomu přistupuje celá Dukla…pak to vypadá, jak to vypadá…Kolja napsal:Kelt napsal:Je mi smutno z toho, kam to Dukla dopracovala. Hrajem blbě, žádná změna, nic.
Loni jsme skončili cca 3 mega ve ztrátě, letos nečekám, že na tom budeme líp, když je na většině zápasů téměř prázdný zimák. A nemyslím si, že máme kádr lepší než třeba Slavia, takže umístěním jsme na tom ještě relativně dobře. Letos je hlavní cíl nespadnout, přijde mi, že záchranu bere každý jako samozřejmost, ale 15 bodů furt není jistota, zvlášť když se dívám na náš herní projev.
Přesně takhle alibisticky k tomu přistupuje celá Dukla…pak to vypadá, jak to vypadá…Kolja napsal:Kelt napsal:Je mi smutno z toho, kam to Dukla dopracovala. Hrajem blbě, žádná změna, nic.
hadas (admin) and MichalDJ like this post
Kelt napsal:Je mi smutno z toho, kam to Dukla dopracovala. Hrajem blbě, žádná změna, nic.
karel granát and Lufa like this post
Lázňator- Posts : 702
staříček likes this post
Tak se kluci přiznejte, ať můžeme gratulovat
ondrej.n- Posts : 590
Mně hlavně vadí ty vyjádření, že jsme věděli jak na nás soupeř nastoupí…imbík napsal:Ujča v těch vyjádřeních začal dost Nekvasilovatět aneb jak říct kulantně, že náš výkon byl špatný a nakonec vyzdvihnout, že jsme na ledě nechali všechno. Ano hráči většinou bojují, ale na body to stačí málo kdy. Opět rozhodla naše přesilovka kdy jsme v ni dostali gól
staříček likes this post
karel granát likes this post
Kelt- Posts : 384
vn and FREDERIK like this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
Lufa likes this post
MarkusHCD- Posts : 1924
Ano, když jedeme k nim, tak už padesát kilometrů před Prahou jsme na 3:0miramare83 napsal:Proti Litomericim vzdycky nastoupime uz predem v hlave porazeni, to se pak neda uspet...
Naposledy upravil MichalDJ dne 29/12/2023, 18:05, celkově upraveno 2 krát
MichalDJ- Posts : 1031
miramare83- Posts : 1125
Duklacek likes this post
No v zapisu ze zapasu je 2500. Ja tam byl a bylo fakt plno.sta napsal:O počtu diváků se lhalo i na HZS dlouhá léta, proč nevím. Pokud jde o poslední zápas loňské sezony se Vsetínem, hlásili 1500, plný dům vypadá jinak.
Kazdopadne ten zimak ma oficialne 2600 mist k sezeni a 500 k stani.
sta- Posts : 27
staříček likes this post
vn napsal:Vlasta je prostě borec. Skvělý dozadu, letos přidává dost i dopředu a k tomu odehrál všechny zápasy…
Jj na to, že už tu dávno neměl být tak hodně slušný za málo peněz. Když si vezmu, že Střondala je v týmu krerej dominuje. Tak Bilča drží vysokej standart.
vn and ralff like this post
Vlasta je prostě borec. Skvělý dozadu, letos přidává dost i dopředu a k tomu odehrál všechny zápasy…
staříček and DUKLIČKA like this post
hadas (admin), vn, ralff, staříček and DUKLIČKA like this post
. Máš pravdu,odvedu daň z tržby,kterou přiznámhadas (admin) napsal:Jaternička napsal:Klub daní příjem ze vstupného? Pokud nahlásí při návštěvě 3000, že je přítomno třeba 1700 lidí,tak tím pádem by odvedl menší daň? Jinak nevidím smysl toho proč by měl klub hlásit menší počet lidí než přišlo.
Podle toho, co tady někdo psal, tak si dotyčný myslí, že klub prodá například 2500 vstupenek, ale nahlásí a přizná jen 1500. Daň samozřejmě zaplatí z tržeb za vstupné... Hlásit si může co chce.
MarkusHCD- Posts : 1924
hadas (admin) likes this post
Jaternička napsal:Klub daní příjem ze vstupného? Pokud nahlásí při návštěvě 3000, že je přítomno třeba 1700 lidí,tak tím pádem by odvedl menší daň? Jinak nevidím smysl toho proč by měl klub hlásit menší počet lidí než přišlo.
Podle toho, co tady někdo psal, tak si dotyčný myslí, že klub prodá například 2500 vstupenek, ale nahlásí a přizná jen 1500. Daň samozřejmě zaplatí z tržeb za vstupné... Hlásit si může co chce.
Strana 1 z 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20