Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+40
addo
Beny
miramare83
ondrej.n
MichalDJ
Lufa
Siroko
staříček
DUKLIČKA
Excalibur
Kuba
J4u8
Leo
lojzavojza
AJET0
Hedgehog
Kelt
Vasoj84
Thoor93
HCDTOM
krap
Mazakis
hk
karel granát
Kolja
sta
Laďa
jajirk
wortyr
Jaternička
Lázňator
Hhs23
hcd
imbík
FREDERIK
vn
tomassinho
ralff
hadas (admin)
Duklacek
44 posters

Strana 1 z 20 1, 2, 3 ... 10 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro ralff 30/8/2024, 16:00

https://www.hokej.cz/broz-o-trebici-jihlave-i-francii-s-kym-se-bude-hecovat/5083116  Brož o Třebíči,  Jihlavě i Francii...

-------
Since too many posts were made, this topic has been divided automatically. You can find the rest of this topic here :
https://hcdukla.forumczech.com/t34-diskuzni-forum
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 30/8/2024, 11:44

Čekal bych, že bude aspoň krátký info na oficiálním webu, ale to bych chtěl asi moc:

Fiala se v minulých týdnech ucházel o místo v prvoligové Jihlavě. Situaci měl ztíženou tím, že si z letní přípravy přinesl pochroumané rameno a zpočátku trénoval s lehčím omezením. Na zkoušce neuspěl, a tak po něm sáhlo Vrchlabí.

https://www.hokej.cz/vyrazna-posila-do-obrany-i-utocnik-na-zkousku-vrchlabi-doladuje-kadr/5083121

Excalibur

staříček likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 29/8/2024, 23:38

imbík napsal:Mareš dneska pro výhře Olomouce 4-0 druhá obranná dvojice se Sirotou. 🤔 fakt má přijít ?

Max. nějaké střídavé starty...
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 29/8/2024, 20:46

Mareš dneska pro výhře Olomouce 4-0 druhá obranná dvojice se Sirotou. 🤔 fakt má přijít ?

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 29/8/2024, 15:23

hk napsal:Tím se ten výsledek vysvětluje, jestli si až v Chomutově uvědomili, že hrajou v Pelhřimově Laughing
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hk 29/8/2024, 11:00

Tím se ten výsledek vysvětluje, jestli si až v Chomutově uvědomili, že hrajou v Pelhřimově Laughing

hk

Excalibur, vn, staříček, FREDERIK, Leo, Thoor93, jajirk and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 29/8/2024, 09:51

Kolja napsal:
Kelt napsal:To byl dneska hnus. Jestli se chcem v sezóně prezentovat takhle, tak máme vážnej problém.
Výkon to byl tak na 2.ligu.

V 11:00 skončil podle rozpisu trénink, pak se sedlo do autobusu a jelo se 3 hodiny do Chomutova.
Nejel cagy
Nejsme kapela aby jsme vyhrávali

Fakt mě fascinuje, že tě jeden zapas donutí tohle všechno psát Very Happy Very Happy Very Happy
Do Chomutova?

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 29/8/2024, 09:39

Kelt napsal:To byl dneska hnus. Jestli se chcem v sezóně prezentovat takhle, tak máme vážnej problém.

V 11:00 skončil podle rozpisu trénink, pak se sedlo do autobusu a jelo se 3 hodiny do Chomutova.
Nejel cagy
Nejsme kapela aby jsme vyhrávali

Fakt mě fascinuje, že tě jeden zapas donutí tohle všechno psát Very Happy Very Happy Very Happy

Kolja

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 29/8/2024, 08:52

Svět je v pořádku. Už jsme zase po jednom přípravném utkání jednou no možná hned oběma nohama namočený v sestupu. Jestli by nebylo lepší to rovnou rozpustit
Jaternička
Jaternička

Excalibur, karel granát, Leo, Thoor93, jajirk and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 28/8/2024, 22:59

To byl dneska hnus. Jestli se chcem v sezóně prezentovat takhle, tak máme vážnej problém.

Kelt

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hhs23 28/8/2024, 11:45

jo jo

Hhs23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 28/8/2024, 11:44

Hhs23 napsal:Ještě jedna staronová posila z Olomouce je na cestě... 🤔
Že by Mareš?

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 28/8/2024, 08:38

Ohledně sponzorů mi nejvíce vadí a to dlouhobě chování firem jako je Bosch. Chtít od města kde mám firmu kde co ,ale dát něco na oplátku zpět,tak to buď vůbec nebo jen naprosto minimálně. Viz třeba nová hala Bosche v průmyslové zóně.

Takto jak se chová tahle firma tady, tak to by si na západě dovolit nemohli. Hned by se klubu fungovalo lépe,mít za zády takového sponzora.
Jaternička
Jaternička

staříček, FREDERIK, DUKLIČKA, Siroko, Vasoj84 and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hhs23 28/8/2024, 07:47

Ještě jedna staronová posila z Olomouce je na cestě... 🤔

Hhs23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 27/8/2024, 21:37

Kelt napsal:Tak jsem se díval na partnery klubu. ICOM pryč, díky radní Kraje Vysočina.
Auto Bupi pryč, nechápu.
Místo, abysme šli rozpočtem nahoru, jdem dolů.
Obchoďák, jedna z nejdůležitějších funkcí v Dukle a my tam nikoho nemáme. Nechápu.
Jj psal jsem to tady uz v tydnu…

vn

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 27/8/2024, 21:24

Taky jsem si říkal, že se mohl domluvit dvojzápas aspoň s Olomouci když už s ni máme dobré vztahy přeci jen Tábor Brod jsou o ligu níž a Přerov a Chomutov uvidíme ještě dvakrát minimálně. Poměřeni s ELh týmem by nám řeklo více a ještě by to bylo pro diváka zajímavější.
Nicméně zatím většinou výhry tak aspoň si budeme třeba věřit

imbík

vn, staříček, Jaternička and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 27/8/2024, 21:20

Kelt napsal:Tak jsem se díval na partnery klubu. ICOM pryč, díky radní Kraje Vysočina.
Auto Bupi pryč, nechápu.
Obchoďák, jedna z nejdůležitějších funkcí v Dukle a my tam nikoho nemáme. Nechápu.
Třeba místo nich skrz halu přijdou daleko větší sponzoři. Moc bych si to přál. Za peníze se sice nedá koupit vše, ale extraliga se bez nich neobejde.

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 27/8/2024, 20:56

Tak jsem se díval na partnery klubu. ICOM pryč, díky radní Kraje Vysočina.
Auto Bupi pryč, nechápu.

Kelt

Excalibur, staříček and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro karel granát 27/8/2024, 20:42

Kulda je šiKulda!

karel granát

FREDERIK and DUKLIČKA like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 27/8/2024, 19:09

Jako dobrý dneska, příprava celkově v pohodě, posily se hezky rozehrály a ukazují, že to budou posily, ale chybí mi v přípravě nějaký kvalitnější soupeř aspoň jeden…

vn

karel granát, ralff, staříček and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 27/8/2024, 14:02

Docela zajímavé, tři roky ve Francii

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 27/8/2024, 11:33

Gólman Jan Brož po 3. letech ve Francii do Třebíče

Lázňator

staříček likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro addo 25/8/2024, 21:58

https://www.youtube.com/watch?v=kulUIUlSjyg - časosběr za první rok stavby. Díky borcům z HZStv1.

addo

hadas (admin), ralff, DUKLIČKA, jajirk, Duklacek and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro jajirk 25/8/2024, 19:24

hk napsal:Odbočím tématem. Určitě se mezi námi diskutujícími najde dost členů Spolku fanoušků, ať už bývalých nebo současných. Včera přišel mail a byl i ve stejném znění na FB ohledně aktualizace členství. Za mne je tam navržena spousta kroků, kterou oceňuji a plně s nimi souhlasím. Myšlenka Spolku je fantastická, možná snad i unikátní, proto jsem se do něj přidal, ale postupem času mne jeho fungování odradilo tak, že (přiznávám se otevřeně) jsem přestal posílat členské příspěvky, protože jsem ani neměl ponětí, kolik peněz kam putuje. Několikrát jsem já sám i lidi v mém okolí nabízeli předsedovi pomocnou ruku, že mu s agendou pomůžeme, ale bylo to jak mluvit do dubu. Ač si hned v prvních větách sype popel na hlavu, že ví, že to nefungovalo v poslední době ideálně, hlodá ve mne pocit, proč že by to k tomu nemělo opět časem sklouznout. Na druhou stranu si říkám, že nic v reálném světě není ideální a že asi důležitější je ta mise semknout fanoušky a pomoci milovanému klubu, takže je ve mne takové vnitřní dilema. Jak to vidíte vy ostatní? Máte v sobě podobný rozpor, nebo máte jednoznačný názor být/nebýt členy?
Mám to úplně stejně jako ty.
Bylo by skvělý, kdyby Spolek začal fungovat teď, když se ledy snad daly do pohybu.
Měl jsem pocit, že se síla Spolku zbytečně ztratila
( oceňuji ale peníze sehnané mimo členské příspěvky ) V roce extraligy bylo cca 150 členů a dbát na pravidelné platby příspěvků, to už není malá částka. Připomenutí platby je v dnešní době podle mě maličkost a tak držím palce, ať se slibované změny opravdu uskuteční! Chtělo by to i větší propagaci, být víc vidět a lákat nové členy. Dukláků je pořád dost, i když v Pelhřimově to moc vidět není 🙂

jajirk

hk likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 25/8/2024, 11:18

Lázňator

vn, ralff and Lucke like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 25/8/2024, 09:00

Thoor93 napsal:
vn napsal:
karel granát napsal:On ten kádr zadara nevzniknul.
To nic nemění na tom, že by mělo být naším cílem neustálé navyšování rozpočtu, což se prostě nějak zásadně neděje…pokud chceme pomýšlet čase na ELH, tak ten rozpočet musí vypadat jinak…
                     Tak na tuhle sezonu je zbytečny to  nák rvát a nezbývá  věřit že na příští sezónu už má přichystáno značný obnos pěnez .Ale otázka kde na vysočině žádnyho Dědka neseženem...
Jenže na příští sezónu bychom ty sponzory už měli shánět. Což byla starost Kristka, jehož pozici jsme nenahradili. Pevně věřím, že nejsme v klubu tak naivní, že ty sponzoři přijdou sami.

Duklacek

vn, staříček and addo like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 25/8/2024, 07:39

Lázňator napsal:Počkejte až se dostaví hala to bude takovejch sponzorů že je budem muset i odmítat!
Very Happy
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 25/8/2024, 06:55

Počkejte až se dostaví hala to bude takovejch sponzorů že je budem muset i odmítat!

Lázňator

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Thoor93 24/8/2024, 16:55

vn napsal:
To nic nemění na tom, že by mělo být naším cílem neustálé navyšování rozpočtu, což se prostě nějak zásadně neděje…pokud chceme pomýšlet čase na ELH, tak ten rozpočet musí vypadat jinak…
Tak na tuhle sezonu je zbytečny to nák rvát a nezbývá věřit že na příští sezónu už má přichystáno značný obnos pěnez .Ale otázka kde na vysočině žádnyho Dědka neseženem...
Thoor93
Thoor93

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 24/8/2024, 16:03

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro karel granát 24/8/2024, 15:38

On ten kádr zadara nevzniknul.

karel granát

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 24/8/2024, 15:08

karel granát napsal:U nás to jde.  Kádr máme  mladej  a dobrej, co chceš  víc?
Nemluvím o kádru, ale o sponzorech a postupném navyšování rozpočtu. Pokud se nám to nebude dařit, tak nikoho z těch mladých, který se třeba trochu ukáže neudržíme…

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro karel granát 24/8/2024, 13:36

U nás to jde. Kádr máme mladej a dobrej, co chceš víc?

karel granát

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 24/8/2024, 12:39

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 23/8/2024, 19:10

hk napsal:Odbočím tématem. Určitě se mezi námi diskutujícími najde dost členů Spolku fanoušků, ať už bývalých nebo současných. Včera přišel mail a byl i ve stejném znění na FB ohledně aktualizace členství. Za mne je tam navržena spousta kroků, kterou oceňuji a plně s nimi souhlasím. Myšlenka Spolku je fantastická, možná snad i unikátní, proto jsem se do něj přidal, ale postupem času mne jeho fungování odradilo tak, že (přiznávám se otevřeně) jsem přestal posílat členské příspěvky, protože jsem ani neměl ponětí, kolik peněz kam putuje. Několikrát jsem já sám i lidi v mém okolí nabízeli předsedovi pomocnou ruku, že mu s agendou pomůžeme, ale bylo to jak mluvit do dubu. Ač si hned v prvních větách sype popel na hlavu, že ví, že to nefungovalo v poslední době ideálně, hlodá ve mne pocit, proč že by to k tomu nemělo opět časem sklouznout. Na druhou stranu si říkám, že nic v reálném světě není ideální a že asi důležitější je ta mise semknout fanoušky a pomoci milovanému klubu, takže je ve mne takové vnitřní dilema. Jak to vidíte vy ostatní? Máte v sobě podobný rozpor, nebo máte jednoznačný názor být/nebýt členy?

Já jsem ve Spolku od jeho založení. Kdysi , když byla čl.schůze, jsem se ptal jestli se bude posílat nějaký upozornění že by se mělo zaplatit. Rosťa řekl, že jediná a hlavní povinnost členů je platit příspěvky, takže by si snad na tohle mohl každý pamatovat sám ( s tím souhlasím)
Nemám čas cokoliv navíc dělat - aktivit a zájmů mám víc - takže třeba mně tenhle styl maximálně vyhovuje, že odešlu příspěvek a tím to pro mě končí.
Když se podívám kolik peněz Spolek Dukle už dal, tak si myslím že být toho součástí význam má - a velký.

Lufa

Siroko likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 23/8/2024, 11:46

Excalibur napsal:Já mám pocit, že jsem se do Spolku kdysi registroval (cca 1-2 roky zpátky), zaplatil příspěvek a od té doby nic. Ani vlastně nevím, jestli je nějaký web nebo stránka na facebooku...Jako hlavní podporu klubu beru permici (i když se na x zápasů nedostanu), příspěvek Spolku beru jako něco navíc.

Mám to stejně a asi to je o hodně víc jak 2 roky...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 23/8/2024, 11:12

Já mám pocit, že jsem se do Spolku kdysi registroval (cca 1-2 roky zpátky), zaplatil příspěvek a od té doby nic. Ani vlastně nevím, jestli je nějaký web nebo stránka na facebooku...Jako hlavní podporu klubu beru permici (i když se na x zápasů nedostanu), příspěvek Spolku beru jako něco navíc.

Excalibur

hadas (admin) and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 23/8/2024, 10:53

Ja tam vidim hlavni cil v podpore kubu a to se dari. Prispival jsem dosud a budu dal.

Siroko

karel granát and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hk 23/8/2024, 08:28

Odbočím tématem. Určitě se mezi námi diskutujícími najde dost členů Spolku fanoušků, ať už bývalých nebo současných. Včera přišel mail a byl i ve stejném znění na FB ohledně aktualizace členství. Za mne je tam navržena spousta kroků, kterou oceňuji a plně s nimi souhlasím. Myšlenka Spolku je fantastická, možná snad i unikátní, proto jsem se do něj přidal, ale postupem času mne jeho fungování odradilo tak, že (přiznávám se otevřeně) jsem přestal posílat členské příspěvky, protože jsem ani neměl ponětí, kolik peněz kam putuje. Několikrát jsem já sám i lidi v mém okolí nabízeli předsedovi pomocnou ruku, že mu s agendou pomůžeme, ale bylo to jak mluvit do dubu. Ač si hned v prvních větách sype popel na hlavu, že ví, že to nefungovalo v poslední době ideálně, hlodá ve mne pocit, proč že by to k tomu nemělo opět časem sklouznout. Na druhou stranu si říkám, že nic v reálném světě není ideální a že asi důležitější je ta mise semknout fanoušky a pomoci milovanému klubu, takže je ve mne takové vnitřní dilema. Jak to vidíte vy ostatní? Máte v sobě podobný rozpor, nebo máte jednoznačný názor být/nebýt členy?

hk

staříček and jajirk like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 22/8/2024, 21:57

Nechci to nejak to ale letos ten mančaft vypada dobre.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 22/8/2024, 21:12

Nemyslím, že Melys junior má na áčko Dukly. Ani v juniorech extra nezářil. Proto je asi taky v Brodě a ne ve Vsetíně v přípravě. To už bych radši dal šanci Raušovi, který je taky v Brodě.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 22/8/2024, 21:11

Hhs23 napsal:To každopádně nejsem si jist ale myslím že starej Melenak mladýho z Dukly vyplácel

Někde tenkrát, tuším, proběhlo, že ho tady nenechá zkazit. Tak v Brodě to bude mít asi lepší.
ralff
ralff

staříček and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hhs23 22/8/2024, 21:06

To každopádně nejsem si jist ale myslím že starej Melenak mladýho z Dukly vyplácel

Hhs23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 22/8/2024, 21:01

Hhs23 napsal:Za Havlíčkův Brod Melenovský... to jsem nečekal
K nám má asi dveře zavřené?

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 22/8/2024, 20:08

Kapitan to “C” uz vetsi mit nemohl 😃

vn