Diskuzní fórum
Strana 18 z 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
imbík napsal:Nemám sílu to pořad opakovat, tak jenom řeší se to, že jsou pravidla a pak pro někoho extrapravidla. Výjimky mají i ELh kluby.
Pokud vím, tak žádný tým Extraligy aktuálně výjimku ohledně stadionu nemá. Takže nevím, na co konkrétně nemáš sílu a co tímhle myslíš?
Jinak je dobře, že o tom kde se bude hrát, nerozhodují fanoušci Zlína...
Jinak to mám stejně jako DUKLIČKA. Vsetín je mi u pr... a nemám ho rád. Kdyby sundali dolů Kladno, tak asi OK, ale co z toho? Akorát by se řeklo: ,,Hele, baráž je OK a postoupit se dá."
Osobě si myslím, že víc jak 1 zápas neuhrajou a spíš dostanou 4:0 ať budou hrát kdekoliv.
MichalDJ and ondrej.n like this post
Ve Zlíně by moc nadšeni nebyli
imbík- Posts : 3588
imbík napsal:Nemám sílu to pořad opakovat, tak jenom řeší se to, že jsou pravidla a pak pro někoho extrapravidla. Výjimky mají i ELh kluby.
A jaké mají konkrétně výjimky moderní mantinely mají všichni a kapacita byla upravena tak aby už nikdo neměl výjimku a to, teď stačí 4200 celkem a 2000 na sezení nově. To splňuje i Litvínov s těma 2035 na sezení
Lázňator- Posts : 696
DUKLIČKA- Posts : 1609
hadas (admin) and staříček like this post
ralff napsal:hadas (admin) napsal:imbík napsal:Ten stadion je slušný flusanec týmům z Chance ligy. Jako ty dva nebo tři zápasy by se nedaly přežít na horším stadionu, jakoby Kladno ještě dva roky zpátky nehrálo možná v horší stodole než je Lapač. Ne jen že je vítěz play off domlaceny a rozbity z těžkých zápasu play off, ale ještě klacky pod nohy v podobě najmu a cestování mimo svůj domov. To bych blil. Kdyby JJ byl frajer, řekne, ze jejich tým to ty dva nebo tři zápasy vydrží a ať se hraje na Lapači.
Co s tím má Jágr? Věděli o tom dávno, že výjimky APK dávat už nechce. Všude to byla samá výjimka a jenom bordel.
Mají o 300 míst na sezení méně, což by asi bylo to nejmenší. Dál pro extraligu nesplňují pravidla komplet mantinely a plexi, v pátém zápase louže na ledě, protože tam bylo přes 25°C... A dalo by se pokračovat. Tak budou hrát ve Zlíně no.
Ne ve Zlíně, v Brně budou hrát.
Tady souhlasím s imbíkem, na ty dva nebo tři zápasy by se ta výjimka snesla. Už tak ta baráž je pro tým ze spodu velká nevýhoda, a ještě jim seberou domácí prostředí.
Tak jasně, snesla by se, ale dopředu bylo od APK avizováno, že žádné výjimky nebudou. Takže nechápu, co se řeší. Že by měl jít první nahoru a poslední dolů, to je jasná věc.
Jinak zvažují Zlín... největší problém se zdá být údržba ledu, který se měl rozpouštět.
https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/vsetin-azyl-pro-baraz-hokej-zlin-brno.A240409_220849_hokej_hrj
hadas (admin) napsal:imbík napsal:Ten stadion je slušný flusanec týmům z Chance ligy. Jako ty dva nebo tři zápasy by se nedaly přežít na horším stadionu, jakoby Kladno ještě dva roky zpátky nehrálo možná v horší stodole než je Lapač. Ne jen že je vítěz play off domlaceny a rozbity z těžkých zápasu play off, ale ještě klacky pod nohy v podobě najmu a cestování mimo svůj domov. To bych blil. Kdyby JJ byl frajer, řekne, ze jejich tým to ty dva nebo tři zápasy vydrží a ať se hraje na Lapači.
Co s tím má Jágr? Věděli o tom dávno, že výjimky APK dávat už nechce. Všude to byla samá výjimka a jenom bordel.
Mají o 300 míst na sezení méně, což by asi bylo to nejmenší. Dál pro extraligu nesplňují pravidla komplet mantinely a plexi, v pátém zápase louže na ledě, protože tam bylo přes 25°C... A dalo by se pokračovat. Tak budou hrát ve Zlíně no.
Ne ve Zlíně, v Brně budou hrát.
Tady souhlasím s imbíkem, na ty dva nebo tři zápasy by se ta výjimka snesla. Už tak ta baráž je pro tým ze spodu velká nevýhoda, a ještě jim seberou domácí prostředí.
ralff- Posts : 1536
imbík, karel granát, staříček and Kuba like this post
hadas (admin) napsal:imbík napsal:Ten stadion je slušný flusanec týmům z Chance ligy. Jako ty dva nebo tři zápasy by se nedaly přežít na horším stadionu, jakoby Kladno ještě dva roky zpátky nehrálo možná v horší stodole než je Lapač. Ne jen že je vítěz play off domlaceny a rozbity z těžkých zápasu play off, ale ještě klacky pod nohy v podobě najmu a cestování mimo svůj domov. To bych blil. Kdyby JJ byl frajer, řekne, ze jejich tým to ty dva nebo tři zápasy vydrží a ať se hraje na Lapači.
Olomouc Boleslav Litvínov všichni výjimky mají Vsetín ji na dva zápasy nedostane to je to hlavní. Jágr jakož to osobnost by svým pohledem na věc přiměl se možná tou výjimkou zabývat. Jak říkám flusanec do xichtu. Nebo ok. Když ne výjimky tak ale nikomu. Ani těm co v ELH jsou.
imbík napsal:Ten stadion je slušný flusanec týmům z Chance ligy. Jako ty dva nebo tři zápasy by se nedaly přežít na horším stadionu, jakoby Kladno ještě dva roky zpátky nehrálo možná v horší stodole než je Lapač. Ne jen že je vítěz play off domlaceny a rozbity z těžkých zápasu play off, ale ještě klacky pod nohy v podobě najmu a cestování mimo svůj domov. To bych blil. Kdyby JJ byl frajer, řekne, ze jejich tým to ty dva nebo tři zápasy vydrží a ať se hraje na Lapači.
MichalDJ and Kolja like this post
ralff, staříček and Duklacek like this post
AJET0- Posts : 278
karel granát likes this post
Lufa- Posts : 1287
vn, ralff and Lufa like this post
karel granát, ralff, staříček and Duklacek like this post
Mazakis napsal:Ve Zlíně se baráž hrát nebude, nabízí se Poruba, Třinec, Vítkovice. Po sezóně dá město 6M na úpravy, aby měli zimák extraligové parametry, což by se mělo stihnout během léta.
Baráž bude Vsetín hrát v Brně.
Mazakis- Posts : 16
DUKLIČKA napsal:Takze ted ovcomrdi budou žebrat gotwaldov aby jim půjčil stadion? Ten Jarouš se musi rechtat.
My jsme na tom před pár rokama po postupu nebyli o moc líp.
https://www.hokej.cz/i-kraj-ma-sve-pribehy-el-obro-pucher-a-semknuta-chotebor-co-rika-predseda/5080493
vn napsal:Nechápu k čemu ty smlouvy jsou potom…imbík napsal:Tak řešil, ale je to podobný jako Katolicky a Miskar smlouvu má, ale není jisté, že tu bude. Mimochodem u Miskare to prý bylo tak, že Béďa nechtěl ustoupit, ale Ujča po druhem tréninku mu volal ať ho uvolní, že tohle nemá cenu, že je absolutně bez zájmu.
Každá smlouva se dá ukončit dohodou nebo za podmínek stanovených ve smlouvě. A vždycky je lepší se dohodnout.
Kolja- Posts : 154
hadas (admin) likes this post
Nechápu k čemu ty smlouvy jsou potom…imbík napsal:Tak řešil, ale je to podobný jako Katolicky a Miskar smlouvu má, ale není jisté, že tu bude. Mimochodem u Miskare to prý bylo tak, že Béďa nechtěl ustoupit, ale Ujča po druhem tréninku mu volal ať ho uvolní, že tohle nemá cenu, že je absolutně bez zájmu.
vn- Posts : 1819
vn napsal:No a taky to chce mít asi ostřejší lokty jinak budem pořád za otloukánky…a tohle podle mě Bedřichovi chybí. Jako nechat si odejít 30 borců už není jen o tom, že tady nemáme ELH.
Btw. Kuprianov se tam neřešil?
Souhlasim, pokud nebudou ostrejsi lokty a nesezenou se penize, tak nam nepomuzou ani tri novy haly. A Scerban by si mel ujasnit priority a vysrat se na svaz, protoze tohle se na pul prdele delat neda
MichalDJ- Posts : 1031
vn likes this post
Btw. Kuprianov se tam neřešil?
imbík napsal:vn napsal:A nezaznelo tam jak to prave s Katolickym bude?imbík napsal:Jinak na besedě ještě zaznělo, že třeba Pardubice lákají mladé hráče tím, že jim pošlou dres. Viz Katolicky. Trenér repre mu doporučoval Plzeň.
Zatím zůstává tady, ale praktiky v Česku prý jsou neúprosné, takže nikdo neví. Za poslední dva roky opustilo Duklu 30 hráčů, například dva z deváté třídy, kreré zlákali do KV
Tohle se nezmeni, dokud tady nebude EHL, takze je dost pravdepodobne ze se to nezmeni nikdy
MichalDJ- Posts : 1031
vn napsal:A nezaznelo tam jak to prave s Katolickym bude?imbík napsal:Jinak na besedě ještě zaznělo, že třeba Pardubice lákají mladé hráče tím, že jim pošlou dres. Viz Katolicky. Trenér repre mu doporučoval Plzeň.
Zatím zůstává tady, ale praktiky v Česku prý jsou neúprosné, takže nikdo neví. Za poslední dva roky opustilo Duklu 30 hráčů, například dva z deváté třídy, kreré zlákali do KV
vn likes this post
A nezaznelo tam jak to prave s Katolickym bude?imbík napsal:Jinak na besedě ještě zaznělo, že třeba Pardubice lákají mladé hráče tím, že jim pošlou dres. Viz Katolicky. Trenér repre mu doporučoval Plzeň.
ralff napsal:Tribuny hezky rostou: https://kamery.gemo.cz/horackaarena/webcam3.jpg
tady o té třetí kameře jsem vůbec nevěděl...dobrý pohled
No taky jsou dobry fotky na facebooku z ty Prefy. Vlastne cela Arena bez zakladu a strechy slozena na hromade. Staci dovezt na misto a slozit jako velkou stavebnici.
Siroko- Posts : 1202
hadas (admin), ralff and staříček like this post
tady o té třetí kameře jsem vůbec nevěděl...dobrý pohled
staříček likes this post
U toho Zlína mi přijde že jak dostanou dva góly , tak už to mají na háku a jen dohrávají.imbík napsal:Lufa napsal:Tak zatím to je jen první zápas. S Litkama to měl Zlín taky jak na houpačce.imbík napsal:Po druhé třetině se mi vybavily slova Weintrita po našem semifinále, že to bylo předčasné finále. Zlín zatím netuší. Dva měsíce zpátky mi tu někdo vypisoval, že Zlín angažoval Holika kvůli postupu. Ten hráč je absolutně mimo přijde mi totálně bez kondice. Vůbec nechápu jak mohl hrát Extraligu to Zabusovs na druhé straně je vidět jinak. Těší mě, že jsme hráli se Vsetinem vyrovnanější hokej.
Po včerejšku jsem nevěřil, měl jsi pravdu
Včera mi ten zápas, oproti úternímu, přišel nějakej nezáživnej
, jako by bez elánu. Řekl bych, že se Vsetínští přizpůsobili hře Zlína.
Lufa- Posts : 1287
Jinak je to placani se v de facto uzavřené soutěži.
Znojmo prý opět míří k účasti v Rakouské lize.
Jaternička- Posts : 1410
staříček likes this post
Kolář se vracet nebude. Dokonce nám za něj zaplatili. Až neuvěřitelně dobrý krok našeho vedení. Jinak hledáme prý gólmana, beka a centry. Obecně chceme více fyzicky zdatné mužstvohk napsal:Zdůvodnění konce Kočího je fakt padlý na hlavu.
Nezazněl náznak nově příchozích?
A nevíte, jak to bylo s odchodem Koláře, jestli se má na podzim vrátit? Tuším, že měl předtím od nás nějakou delší smlouvu, ale nechci kecat.
Duklacek- Posts : 1074
hadas (admin) likes this post
Dneska parádní hokej Sparta - Třinec, ale to co předvádí rozhodčí, je prostě k pláči a to na obě strany. Evidentní fauly se prostě musí pískat a je úplně jedno, jestli je prodloužení, semifinále, jestli je to o gól nebo o 5. Hnus fialovej, ovlivněnej zápas a jsem z toho nasranej, i když je mi jedno, kdo to vyhraje.
hadas (admin) and jajirk like this post
Lufa napsal:Tak zatím to je jen první zápas. S Litkama to měl Zlín taky jak na houpačce.imbík napsal:Po druhé třetině se mi vybavily slova Weintrita po našem semifinále, že to bylo předčasné finále. Zlín zatím netuší. Dva měsíce zpátky mi tu někdo vypisoval, že Zlín angažoval Holika kvůli postupu. Ten hráč je absolutně mimo přijde mi totálně bez kondice. Vůbec nechápu jak mohl hrát Extraligu to Zabusovs na druhé straně je vidět jinak. Těší mě, že jsme hráli se Vsetinem vyrovnanější hokej.
Po včerejšku jsem nevěřil, měl jsi pravdu
Nezazněl náznak nově příchozích?
A nevíte, jak to bylo s odchodem Koláře, jestli se má na podzim vrátit? Tuším, že měl předtím od nás nějakou delší smlouvu, ale nechci kecat.
hk- Posts : 98
Tvl co to je za kydy?Duklacek napsal:O Kočím se psalo něco ve smyslu, že nám nepatří. Důvod byl asi jiný, nenabídli jsme mu novou smlouvu, údajně neměl vítěznou mentalitu
hadas (admin) and Excalibur like this post
Duklacek napsal:Sezóna povedená. Nepočítáme se Šikem, Kočím, Dvořákem, Brožem. Hledáme gólmana, takže asi jde pryč i Maláč.
O Šikovi a Kočím se tady psalo - škoda. Odchody Dvořáka a Brože za mě v pořádku. Maláčovi bych ještě šanci dal, byla to teprve jeho první sezona mezi muži, ale je fakt, že ty výkony byly převážně hodně špatný.
Excalibur- Posts : 614
Duklacek likes this post
karel granát- Posts : 139
staříček, Lázňator, Siroko and Vasoj84 like this post
Lufa napsal:Tak zatím to je jen první zápas. S Litkama to měl Zlín taky jak na houpačce.imbík napsal:Po druhé třetině se mi vybavily slova Weintrita po našem semifinále, že to bylo předčasné finále. Zlín zatím netuší. Dva měsíce zpátky mi tu někdo vypisoval, že Zlín angažoval Holika kvůli postupu. Ten hráč je absolutně mimo přijde mi totálně bez kondice. Vůbec nechápu jak mohl hrát Extraligu to Zabusovs na druhé straně je vidět jinak. Těší mě, že jsme hráli se Vsetinem vyrovnanější hokej.
Mno, ale tým který by pomyslel na úspěch nedostane 8 kusů.
hadas (admin), Excalibur, karel granát, staříček and FREDERIK like this post
imbík napsal:Po druhé třetině se mi vybavily slova Weintrita po našem semifinále, že to bylo předčasné finále. Zlín zatím netuší. Dva měsíce zpátky mi tu někdo vypisoval, že Zlín angažoval Holika kvůli postupu. Ten hráč je absolutně mimo přijde mi totálně bez kondice. Vůbec nechápu jak mohl hrát Extraligu to Zabusovs na druhé straně je vidět jinak. Těší mě, že jsme hráli se Vsetinem vyrovnanější hokej.
Já na to teda nekoukám, ale Holík má ruce a hlavu na extraligu, ale pokud nezapojíš bruslení a bojovnost, tak je ti to k ničemu. Ted se mi třeba vybavili naši bývalí talenti Střecha a Kovářů - já je kdysi viděl hrát za Žďár - ti kdyby chtěli, tak by Chance ligu mohli v pohodě hrát, možná i extraligu.
Duklacek likes this post
Strana 18 z 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
|
|