Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+40
addo
Beny
miramare83
ondrej.n
MichalDJ
Lufa
Siroko
staříček
DUKLIČKA
Excalibur
Kuba
J4u8
Leo
lojzavojza
AJET0
Hedgehog
Kelt
Vasoj84
Thoor93
HCDTOM
krap
Mazakis
hk
karel granát
Kolja
sta
Laďa
jajirk
wortyr
Jaternička
Lázňator
Hhs23
hcd
imbík
FREDERIK
vn
tomassinho
ralff
hadas (admin)
Duklacek
44 posters

Strana 10 z 20 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 10 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro Jaternička 3/6/2024, 08:13

Tak to je snad český specifikum.

Na pódiu bude Homolka, Hošek, Výborný atd..

Ideálně v dresech Dukly
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 2/6/2024, 19:16

DUKLIČKA napsal:Klid. Ja si ji koupim a plno lidi taky je na to jeste cas. K tomu Homolkovi - Az se bude otvírat slavnostně nový zimak a uvidim ho tam tak se ho zeptám co tam dela kdyz furt drzkuje a mozna se neovladnu a ….
No ja bych se tomu ve finale nedivil. Osobne jsem zazil cloveka, ktery se v podobny situaci jeste dokonce hlasil o zasluhy.

Siroko

hadas (admin) likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 1/6/2024, 21:38

Klid. Ja si ji koupim a plno lidi taky je na to jeste cas. K tomu Homolkovi - Az se bude otvírat slavnostně nový zimak a uvidim ho tam tak se ho zeptám co tam dela kdyz furt drzkuje a mozna se neovladnu a ….

DUKLIČKA

hadas (admin) and staříček like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 1/6/2024, 20:52

Tak je nás 13, co jsme si koupili permanentku. Ach jo.
Opravdu si ji kupujeme, abysme ušetřili a bereme to tak, že se nám to nevyplatí?

Možná su tady největší pesimista a klidně mi tady kvůli tomu nadávejte, ale koupení permanentky je to nejmenší co můžeme a měli bysme pro Duklu udělat. Vždyť je to podpora milovanýmu klubu.

Měli bysme se probrat.

Kelt

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hhs23 31/5/2024, 21:16

No mě dostala ta dozorčí rada

Hhs23

hadas (admin) and tomassinho like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro tomassinho 31/5/2024, 21:08

Tak už mám od pana Homolky na FB odpověď. Dotyčný počítá mezi funkcionáře A-týmu např. správce stadionu, sekretářku, ekonomku, lékaře, dozorčí radu nebo klubového šéfredaktora (který např. vůbec není placen Duklou). Tak to pak jo. To má pak Zlín dle jeho počtů třeba 25 "funkcionářů A-týmu" bez vedoucího týmu, maséra, kustoda, lékaře atd. O Kladnu zmítajícím se v barážích nebo klubech z extraligy se nemá cenu vůbec bavit... Zajímavé to počty. A samozřejmě o tom, že by se dotyčný v počtech spletl, nemůže být ani řeč.  Diskuzní fórum - Stránka 10 1f600

Naposledy upravil tomassinho dne 31/5/2024, 21:19, celkově upraveno 1 krát

tomassinho

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 31/5/2024, 20:20

Lufa napsal:
hadas (admin) napsal:
Jaternička napsal:Mě spíš na vedení města mrzí v dnešní době naprosto tristní informovanost.
Snaha lidem vysvětlit ať parkování nebo daň z nemovitosti.

Homolka než komentáře.
Respektive staci jedno slovo.

Malost.

Jako nezlob se na mě, ale pokud někdo nepochopí parkování, které mě neskutečně v Jihlavě sere, tak ať nikam autem nejezdí. Pro člověka s chytrým telefonem žádný problém a pro všechny ostatní je značka nebo automat. Informací všude mraky. Že je to udělaný celkově na hovno, je věc druhá.
Když přijedu do Prahy, Brna nebo i do zahraničí, taky hned nevím, jak parkovat a buď je značka nebo jiné info. Jako všude ve světě.

Daň z nemovitosti se sešla hezky, ale to je takový problém si zjistit, jak to opravdu je? Jsou i města, kde se v nějaké části lidem zvedla daň 10x, ale čtu pořád kraviny, jak Jihlava zdražila úplně nejvíc. Ta "náhoda", že stát zvedl daň o 80%, města šachují s místním koeficientem je smutná, ale je to realita. Sere mě to, ano, ale co na tom má vedení města vysvětlovat dál?

Jasně, to samotný parkování  a jeho placení není až tak hrozný. Ale pokud těch ne moc hrozných věcí se sejde hodně,  tak tě pak sere úplně všechno.  Obzvlášť když přijde nějakej kokot co začne vyřvávat, že v Jihlavě je dopravní anarchie a je třeba to napravit. Zpřeháže jednosměrky ve kterých v protisměru valí cyklisti, zruší zaběhlý parkovací automaty na peníze a  nutí do nějakých aplikací, všude je čar jak nasráno - jak bílý tak modrý -,  úmyslně zacpává provoz buď zastávkama MHD nebo zužuje silnice nesmyslnýma ostrůvkama nebo cyklopruhama.  Do toho si připočti problém s udržováním zeleně ( po JIhlavě je dost míst kde zkrz přerostlý křoví nevidíš do křižovatky , chodníky jsou zarostlý travou tak,že obrubáky někde ani nejsou vidět ) A v neposlední řadě , asi by dalo dost práce pokud bys chtěl najít jednu celou ulici kde nejsou ve vozovce díry.

To samozřejmě souhlas. Mě tady sere hodně věcí, ale řešil bych ty opravdu důležité a ne, že má město vodit za ručičku každýho, kdo nechápe značky...
Bydlím na Zrzavého a tady je silnice jak řešeto. Teď ta kravina na dolním náměstí za 100k, to je taky něco. Čmáranice po silnicích bez komentáře. Dám jednu mojí koláž za všechny...
Diskuzní fórum - Stránka 10 Jihlava-Cyklo
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 31/5/2024, 19:28

hadas (admin) napsal:
Jaternička napsal:Mě spíš na vedení města mrzí v dnešní době naprosto tristní informovanost.

Homolka než komentáře.

Malost.

Jako nezlob se na mě, ale pokud někdo nepochopí parkování, které mě neskutečně v Jihlavě sere, tak ať nikam autem nejezdí. Pro člověka s chytrým telefonem žádný problém a pro všechny ostatní je značka nebo automat. Informací všude mraky. Že je to udělaný celkově na hovno, je věc druhá.
Když přijedu do Prahy, Brna nebo i do zahraničí, taky hned nevím, jak parkovat a buď je značka nebo jiné info. Jako všude ve světě.

Daň z nemovitosti se sešla hezky, ale to je takový problém si zjistit, jak to opravdu je? Jsou i města, kde se v nějaké části lidem zvedla daň 10x, ale čtu pořád kraviny, jak Jihlava zdražila úplně nejvíc. Ta "náhoda", že stát zvedl daň o 80%, města šachují s místním koeficientem je smutná, ale je to realita. Sere mě to, ano, ale co na tom má vedení města vysvětlovat dál?

Jasně, to samotný parkování a jeho placení není až tak hrozný. Ale pokud těch ne moc hrozných věcí se sejde hodně, tak tě pak sere úplně všechno. Obzvlášť když přijde nějakej kokot co začne vyřvávat, že v Jihlavě je dopravní anarchie a je třeba to napravit. Zpřeháže jednosměrky ve kterých v protisměru valí cyklisti, zruší zaběhlý parkovací automaty na peníze a nutí do nějakých aplikací, všude je čar jak nasráno - jak bílý tak modrý -, úmyslně zacpává provoz buď zastávkama MHD nebo zužuje silnice nesmyslnýma ostrůvkama nebo cyklopruhama. Do toho si připočti problém s udržováním zeleně ( po JIhlavě je dost míst kde zkrz přerostlý křoví nevidíš do křižovatky , chodníky jsou zarostlý travou tak,že obrubáky někde ani nejsou vidět ) A v neposlední řadě , asi by dalo dost práce pokud bys chtěl najít jednu celou ulici kde nejsou ve vozovce díry.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro tomassinho 31/5/2024, 19:26

Hhs23 napsal:Jihlava city Jaroslav Homolka :Jihlava a hokejové město? Tak se na to pojďme společně podívat ... v roce 2018 bylo k zajištění ledu pro mládež přislíbeno pořízení mobilního kluziště, zůstalo zase jen u slibů, zbytečně předražená Horácká aréna odsaje miliony z rozpočtu města a už tak drahé hokejové členské příspěvky, za které děti nedostanou ani 50% toho co v jiných městech, budou ještě dražší, plesnivé šatny v podzemí zimáčku jsou na zavření, zkušení trenéři se vyhazují jak plesnivý hadr, A-tým už má pomalu víc funkcionářů než hráčů, v lednu Město Jihlava zakázalo dětem bruslit na městských hřištích, a nakonec tomu o víkendu nasadilo korunu, když namísto společného fandění na náměstí "nahnalo" děti fandit do hospod, čímž jim tak akorát ukázalo, že lepší než sportovat je pít pivo a kořalku! Opravdu originální způsob jak v dětech probudit národní hrdost a zájem o lední hokej. A až se bude zadávat městem placená studie proč v Jihlavě nechtějí hrát děti hokej, neschopnost a lhostejnost vedení města tam určitě jako příčiny uvedeny nebudou! Ale abych jen nekritizoval, pomalovat celé město ofsajdovými čárami se jim vskutku povedlo. Takže sportu zdar a hokeji v Jihlavě zvláště 🏒🏒🏒

Do diskuzí na FB se moc nepouštím, ale minimálně ve větě A-tým už má pomalu více funkcionářů než hráčů jsem musel reagovat. Za mne v sezoně 2021/2022 to bylo 9 funkcionářů (jeden neplacený) + lékař. O rok později přibyl k A-týmu Vrábel a odešel pan Zeman. Tedy 9+1. Před letošní sezonou po odchodu Vrábela to bylo zase jen 8+1. V porovnání s kluby Chance ligy nebo kluby, které jsme vyřadili, je to stejné nebo nižší číslo. A například oproti extraligové sezoně 2017/2018 nárůst o plné dva lidi (kondiční trenér, videotrenér), což mi fakt nepřijde moc. Tím spíše, že kondiční trenér Míra Skála je externista a videotrenér má v klubu řadu dalších funkcí. Stejně jako například vedoucí týmu. Fakt naprostý nesmysl.

tomassinho

hadas (admin), DUKLIČKA and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 31/5/2024, 18:42

Katolického škoda, ale takového hráče by neudrželi ani v lepších klubech…

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 31/5/2024, 17:52

S parkováním taková hezká příhoda, byl jsem včera v Praze, přijedu mezi nějaké ulice, zaparkuji tam auto. Marně hledám jakýchkoliv cedulí nebo informací. K mému údivu jsem tam stál celý den zadarmo. Vidět tohle jihlavská radnice, tak se třikrát pokřižuje.
Katolický odchází...

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 31/5/2024, 17:03

Tak jsem dneska navštívil síň slávy českého hokeje a musi teda rict za ty penize nic moc.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 31/5/2024, 03:04

Homolka než komentáře.

Malost.

hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

medaji and ondrej.n like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 29/5/2024, 11:36

Je zajimavy, ze Vsetin EHL tymy do pripravy sehnat dokazal

MichalDJ

staříček and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 29/5/2024, 09:14

Informovat nemůžou, protože v Jihlavě ta banda debilů tvoří stylem " pokus a omyl " a neví co bude platit za týden. Tvoří to tam ten Pičus nebo jak se jmenuje, něco vymyslí, na silnici nechá udělat bambilion čar a pak zjistí, že to je na hovno a udělá čáry o metr vedle. Stačí jet kolem bývalý Tesly nahoru k odboráku. Za deště nevíš který pruhy vlastně platí ,protože ty vemena ani nejsou schopný ty neplatný čmáranice zadělat.  O těch ostrůvkách ani nemluvím. Teď ho chystají u Dělňáku a tam to bude zasekený jako kráva. Jsem zvědavej až tam pojedou hasiči k nějakýmu zásahu, jak se tam budou motat.

Lufa

staříček likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 29/5/2024, 08:49

Mě spíš na vedení města mrzí v dnešní době naprosto tristní informovanost.

Homolka než komentáře.

Malost.
Jaternička
Jaternička

medaji and staříček like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 29/5/2024, 07:34

Tak je fakt, že ten uvedenej důvod Ryšky proč  se vedení Jihlavy vysralo na nějaký  zajištění přenosu finále MS  třeba na náměstí zněl docela dost trapně.  Tím, co se poslední rok děje v Jihlavě, zejména v dopravě a  naštvali opravdu hodně lidí a neschopností zajistit nějakou velkoformát. obrazovku na přenos vytočili další.

Lufa

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 28/5/2024, 23:27

Ať se dá s Hoškem a Tomancem do party, budou si notovat. Neuvěřitelně tendenční snůška polopravd, domněnek a lží. Lidé tohoto typu musí mít strašně nešťastný život, ničeho kromě kritiky a šíření pesimismu nedosáhli, nic po nich nezůstane, smutné osudy, je mi jich spíš líto.
ondrej.n
ondrej.n

hadas (admin), ralff and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 28/5/2024, 20:01

Asi je nasranej ze mu taky nedali cuchnout ke korytu.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hhs23 28/5/2024, 18:07

Jihlava city Jaroslav Homolka :Jihlava a hokejové město? Tak se na to pojďme společně podívat ... v roce 2018 bylo k zajištění ledu pro mládež přislíbeno pořízení mobilního kluziště, zůstalo zase jen u slibů, zbytečně předražená Horácká aréna odsaje miliony z rozpočtu města a už tak drahé hokejové členské příspěvky, za které děti nedostanou ani 50% toho co v jiných městech, budou ještě dražší, plesnivé šatny v podzemí zimáčku jsou na zavření, zkušení trenéři se vyhazují jak plesnivý hadr, A-tým už má pomalu víc funkcionářů než hráčů, v lednu Město Jihlava zakázalo dětem bruslit na městských hřištích, a nakonec tomu o víkendu nasadilo korunu, když namísto společného fandění na náměstí "nahnalo" děti fandit do hospod, čímž jim tak akorát ukázalo, že lepší než sportovat je pít pivo a kořalku! Opravdu originální způsob jak v dětech probudit národní hrdost a zájem o lední hokej. A až se bude zadávat městem placená studie proč v Jihlavě nechtějí hrát děti hokej, neschopnost a lhostejnost vedení města tam určitě jako příčiny uvedeny nebudou! Ale abych jen nekritizoval, pomalovat celé město ofsajdovými čárami se jim vskutku povedlo. Takže sportu zdar a hokeji v Jihlavě zvláště 🏒🏒🏒

Hhs23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 27/5/2024, 19:53

Mě bylo 26 to je hrozný jak to letí

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 27/5/2024, 19:24

imbík napsal:Pro mě je to víc jak Nagano. Za prvé mi bylo 5 takže hokej šel mimo a za další. Sice jsme tam tenkrát nepatřili mezi favority, ale přece jen to byla zlatá generace, která pravidelně sbírala úspěchy na MS nebo minimálně slušná umístění a v tomhle je to dle mě hodně jiné o to hezčí. Zlato doma po téměř 40 letech. Vymluvné bylo dojetí Roberta Záruby po zvednutí poháru Romana Červenky. Člověk vnímá titul jinak ve dvaceti a jinak v 50. Díky za zážitek, nevěřil jsem, že tohle zažijem. 👍
Sice ano,v době Nagana jsme měli vynikající hráče ale ten olympijský turnaj byl zvláštní v tom, že poprvé v historii se kvůli olympiádě přerušila NHL aby tam hlavně zámořské celky mohli poslat to nejlepší co na zeměkouli existovalo.

Lufa

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro wortyr 27/5/2024, 13:58

Excalibur napsal:Včera super zážitek, ale myslím, že pro fanoušky, kteří už Nagano víc vnímali, tak je Nagano o 2 úrovně jinde. Byl to turnaj století, našlapané sestavy, to se s B nebo C týmem Kanady tady na tom MS nedá srovnávat. To je jak kdyby teď přijeli McDavid, Crosby a spol. Dodnes pamatuju, že třetí lajna Kanada byla Yzerman, Gretzky, Shanahan - co jméno, to legenda.

Mně bylo 13 a dodneška si to pamatuju, jak na střídačce seděl úplně zničenej Gretzky, pro kterýho to bylo asi největší zklamání v kariéře. Tehdy jsme jim vyfoukli metál o kterej stáli snad nejvíc co kdy...

Ale srovnávat to asi nemá cenu... včerejšek je též nezapomenutelnej zážitek. Hráli jsme neuvěřitelně pěknej hokej, na domácí titul jsme čekali skoro 40 let... A ta spontánní radost před halou, kde byli namíchaní všichni možní z celý republiky... co víc napsat? king

wortyr

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 27/5/2024, 11:08

Jednoznačný úspěch,který jsme potřebovali.

Jen se trochu obávám,že to vedení hokeje s Lojzíčkem v čele jen utvrdí v tom, že vše dělají dobře.
Jaternička
Jaternička

ralff, FREDERIK, Leo, MichalDJ, jajirk and wortyr like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 27/5/2024, 08:37

Včera super zážitek, ale myslím, že pro fanoušky, kteří už Nagano víc vnímali, tak je Nagano o 2 úrovně jinde. Byl to turnaj století, našlapané sestavy, to se s B nebo C týmem Kanady tady na tom MS nedá srovnávat. To je jak kdyby teď přijeli McDavid, Crosby a spol. Dodnes pamatuju, že třetí lajna Kanada byla Yzerman, Gretzky, Shanahan - co jméno, to legenda.

Excalibur

FREDERIK, Siroko, wortyr and Croo like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 27/5/2024, 00:29

Pro mě je to víc jak Nagano. Za prvé mi bylo 5 takže hokej šel mimo a za další. Sice jsme tam tenkrát nepatřili mezi favority, ale přece jen to byla zlatá generace, která pravidelně sbírala úspěchy na MS nebo minimálně slušná umístění a v tomhle je to dle mě hodně jiné o to hezčí. Zlato doma po téměř 40 letech. Vymluvné bylo dojetí Roberta Záruby po zvednutí poháru Romana Červenky. Člověk vnímá titul jinak ve dvaceti a jinak v 50. Díky za zážitek, nevěřil jsem, že tohle zažijem. 👍

imbík

ralff likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 27/5/2024, 00:16

Nechci hodnotit individuálně, ale Dostál byl něco neskutečnýho.
Z něj prostě nic nevypadlo, až na úplné výjimky. Neuvěřitelná jistota vzadu.
Jinak týmový výkon, který jsem si užil podobně jako Nagano. Akorát tenkrát mi bylo 14 a dneska skoro 40.. Velká paráda a jsem strašně rád, že rozhodující gól dal Pasta. Dopsal jsem tu větu a za 5 vteřin ho tam poslal. Mazec
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Lufa likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 26/5/2024, 22:26

Já su tak šťastné že se mi to nevyplnilo Smile

A tímto se veřejně omlouvám Davidovi Špačkovi.
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 26/5/2024, 22:21

ondrej.n napsal:Můj tip: Genoni dnes góla nepustí Sad

A ještě s dovolením rozhodne Fiala Evil or Very Mad

Tak to by byl zlej sen. Je to vo nervy...Rozhodne Pasta

Ty vole, teď jsem to dopsal...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 26/5/2024, 21:19

Můj tip: Genoni dnes góla nepustí Sad

A ještě s dovolením rozhodne Fiala Evil or Very Mad
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 25/5/2024, 22:32

Tak Rutta dodatečně stopku na jeden zápas. Tvl. měl jsem na tiketu, že bude udělen trest 5 minut.
Tak o to jsem na ty rozhodčí nasranější... Zítra to doufám rozhodne jen hokejová kvalita.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 25/5/2024, 17:06

hadas (admin) napsal:Sudí kurví hokej. Neskutečný...

Todle předvést v chance tak už si nezapískaj
ondrej.n
ondrej.n

hadas (admin), FREDERIK and DUKLIČKA like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 25/5/2024, 16:55

Excalibur napsal:Jen to dopíšu, tak hákování jako kráva. Neskutečně to kurví.
Parádní výsledek, ale Ti rozhodčí, to je neuvěřitelný.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

staříček and jajirk like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 25/5/2024, 16:38

Jen to dopíšu, tak hákování jako kráva. Neskutečně to kurví.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 25/5/2024, 16:35

hadas (admin) napsal:Sudí kurví hokej. Neskutečný...

Strašný. Gudase vyhodí za ukázkový bodycheck a Karlsson po odpískání Kubaldu přetáhne hokejkou a nic.

Excalibur

hadas (admin) and staříček like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 25/5/2024, 16:18

Sudí kurví hokej. Neskutečný...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

staříček likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 25/5/2024, 14:37

Vypadá to, že sme se dnes rozhodli nebránit Mad
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 25/5/2024, 10:22

Beran není špatný, ale není to gólman který by nás někam posunul dal. V klíčových zápasech nepodrží, střely nahoru konci gólem navíc občas dostane laviny gól který tým srazí. Na naše cíle zatím ok, ale do ELH nás nedostane. Jinak souhlasím se zbytkem posily co přišly ok, ale není to málo ?

imbík

Jaternička and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 25/5/2024, 07:14

Co se tyce golmanu, tak se Beran zlepsil. Hlavne nemel tu mladickou rozjukanost z minule sezony. a podaval jinak stabioni vykony. Co me ale hodne stve, tak ty tri laciny goly behem jedny serie play-off. To proste nejde.

Siroko

Lázňator likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AJET0 24/5/2024, 21:50

Excalibur napsal:
AJET0 napsal:
Excalibur napsal:
AJET0 napsal:Tak to si dovoluji nesouhlasit. Pokud by se cokoli seklo třeba v dotacích, stavebním povolení atd tak by byl celkem vážnej problém a ono i to že chodí 500 lidi na zápas je obrovskej problém. Dnes je situace jiná a de-facto od následující sezóny se tu musí neustále hrát o postup. S takovou halou ani jiné cíle mít nelze. Maxovi bych ale angažmá ve Vsetíně nevyčítal.

To jsi optimista. Z kolika procent myslíš, že by se současný kádr musel změnit, aby od příští sezony hrál (reálně) o postup?

Největší problém Máme v obraně. Podle mýho názoru jsme byli oproti Vsetínu v útoku lepší. V obraně tam máme ale za mě jen Strejčka, Ozolse a možná Koštovala kteří by mohli hrát ELH. Tam musíme posílit. A brankář.

Evidentně se názorově rozcházíme, ale to se stává. Souhlasím s trenéry, kteří říkají, že skutečná výkonnost týmu se ukáže v dlouhodobé části - tam jsme se motali mezi 8. a 10. místem. Nově příchozí zatím zhruba nahradili odchozí, o posílení se mluvit nedá. Za mě - abychom mohli reálně myslet na boj o postup, tak by to chtělo vyměnit půlku týmu a to by bylo sakra finančně náročný.

Hele je potřeba brát do úvahy že jsme základni část hráli s juniorem v bráně a bez Harkabuse.

AJET0

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 24/5/2024, 21:05

AJET0 napsal:
Excalibur napsal:
AJET0 napsal:Tak to si dovoluji nesouhlasit. Pokud by se cokoli seklo třeba v dotacích, stavebním povolení atd tak by byl celkem vážnej problém a ono i to že chodí 500 lidi na zápas je obrovskej problém. Dnes je situace jiná a de-facto od následující sezóny se tu musí neustále hrát o postup. S takovou halou ani jiné cíle mít nelze. Maxovi bych ale angažmá ve Vsetíně nevyčítal.

To jsi optimista. Z kolika procent myslíš, že by se současný kádr musel změnit, aby od příští sezony hrál (reálně) o postup?

Největší problém Máme v obraně. Podle mýho názoru jsme byli oproti Vsetínu v útoku lepší. V obraně tam máme ale za mě jen Strejčka, Ozolse a možná Koštovala kteří by mohli hrát ELH. Tam musíme posílit. A brankář.

Evidentně se názorově rozcházíme, ale to se stává. Souhlasím s trenéry, kteří říkají, že skutečná výkonnost týmu se ukáže v dlouhodobé části - tam jsme se motali mezi 8. a 10. místem. Nově příchozí zatím zhruba nahradili odchozí, o posílení se mluvit nedá. Za mě - abychom mohli reálně myslet na boj o postup, tak by to chtělo vyměnit půlku týmu a to by bylo sakra finančně náročný.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro karel granát 24/5/2024, 20:03

Já doufám, že hodně dobří budou beci od junků!

karel granát

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AJET0 24/5/2024, 19:45

Excalibur napsal:

AJET0

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 24/5/2024, 10:20

jajirk napsal:
ondrej.n napsal:Problém protežovaného Špačka je střela, všechno z výhodných pozic doprostřed.
Ale padají z nich důležité góly 😃

To jo, na druhou stranu, ti co ho stavěj, rozuměj hokeji víc než já.
ondrej.n
ondrej.n

jajirk likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro jajirk 24/5/2024, 09:33

ondrej.n napsal:Problém protežovaného Špačka je střela, všechno z výhodných pozic doprostřed.
Ale padají z nich důležité góly 😃

jajirk

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 23/5/2024, 23:19

To byly, trochu mě překvapilo, že Amíci ke konci nevytvořili brutální tlak
ondrej.n
ondrej.n

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 23/5/2024, 22:54

Kurva to byl nervák Very Happy neskutečně odbojovaný.

Lufa

hadas (admin), staříček, FREDERIK and DUKLIČKA like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 23/5/2024, 21:21

Problém protežovaného Špačka je střela, všechno z výhodných pozic doprostřed.
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 23/5/2024, 19:33

Excalibur

FREDERIK and ondrej.n like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 10 z 20 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: