Diskuzní fórum
+40
addo
Beny
miramare83
ondrej.n
MichalDJ
Lufa
Siroko
staříček
DUKLIČKA
Excalibur
Kuba
J4u8
Leo
lojzavojza
AJET0
Hedgehog
Kelt
Vasoj84
Thoor93
HCDTOM
krap
Mazakis
hk
karel granát
Kolja
sta
Laďa
jajirk
wortyr
Jaternička
Lázňator
Hhs23
hcd
imbík
FREDERIK
vn
tomassinho
ralff
hadas (admin)
Duklacek
44 posters
Strana 19 z 20
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
hcd napsal:Přála bych to Vsetínu, ale fandit budu i Zlínu, jen aby někdo vyřadil kladenský vopice...
Jdete někdo na tu besedu? Já nemůžu, nemám hlídání 🫤
Ja jdu, ale nic od toho necekam
MichalDJ- Posts : 1031
Přála bych to Vsetínu, ale fandit budu i Zlínu, jen aby někdo vyřadil kladenský vopice...
hcd- Posts : 75
Tak zatím to je jen první zápas. S Litkama to měl Zlín taky jak na houpačce.imbík napsal:Po druhé třetině se mi vybavily slova Weintrita po našem semifinále, že to bylo předčasné finále. Zlín zatím netuší. Dva měsíce zpátky mi tu někdo vypisoval, že Zlín angažoval Holika kvůli postupu. Ten hráč je absolutně mimo přijde mi totálně bez kondice. Vůbec nechápu jak mohl hrát Extraligu to Zabusovs na druhé straně je vidět jinak. Těší mě, že jsme hráli se Vsetinem vyrovnanější hokej.
Lufa- Posts : 1312
To spíš v Olomouci.vn napsal:Aby hrál baráž ve Zlíně?Lufa napsal:Jak tipujete finále ? Já přeju Vsetínu.
Po druhé třetině se mi vybavily slova Weintrita po našem semifinále, že to bylo předčasné finále. Zlín zatím netuší. Dva měsíce zpátky mi tu někdo vypisoval, že Zlín angažoval Holika kvůli postupu. Ten hráč je absolutně mimo přijde mi totálně bez kondice. Vůbec nechápu jak mohl hrát Extraligu to Zabusovs na druhé straně je vidět jinak. Těší mě, že jsme hráli se Vsetinem vyrovnanější hokej.
imbík- Posts : 3617
karel granát, ralff, jajirk and wortyr like this post
Aby hrál baráž ve Zlíně?Lufa napsal:Jak tipujete finále ? Já přeju Vsetínu.
vn- Posts : 1856
Lufa napsal:Jak tipujete finále ? Já přeju Vsetínu.
Já bych řekl, že to bude hodně vyrovnaný. Luxusní individuální akce Patrikse Zabusovse, jinak hokej nic moc. Dneska bych tipoval Vsetín o 2.
Video: Patriks ZABUSOVS
Tipuju Zlín, přeji Vsetinu a radost by mi udělalo vyřazeni Kladna.
Jde zítra někdo na besedu ?
Jde zítra někdo na besedu ?
Lufa napsal:Jak tipujete finále ? Já přeju Vsetínu.
je to jedno
Jaternička- Posts : 1419
Jak tipujete finále ? Já přeju Vsetínu.
karel granát likes this post
Siroko napsal:Ale dockal jsi se. Znal jsem fanousky, ktery se toho bohuzel uz nedozili… 🥲hadas (admin) napsal:Siroko napsal:Uz se to cervena. Prvni stupen namontovanralff napsal:Jinak, jestli se dívám na kamerách dobře, tak na staveništi začal návoz tribun
Je to paráda. Říkal jsem si, že se snad dočkám nového stadionu. Akorát jsem to čekal tak ve 20 a ne až ve 40
Tak ještě bych neříkal hop, ale snad to klapne. Ano, taky jich pár znám a už nejsou mezi námi. Bohužel
Ale dockal jsi se. Znal jsem fanousky, ktery se toho bohuzel uz nedozili… 🥲hadas (admin) napsal:Siroko napsal:Uz se to cervena. Prvni stupen namontovanralff napsal:Jinak, jestli se dívám na kamerách dobře, tak na staveništi začal návoz tribun
Je to paráda. Říkal jsem si, že se snad dočkám nového stadionu. Akorát jsem to čekal tak ve 20 a ne až ve 40
Siroko- Posts : 1206
hadas (admin) and DUKLIČKA like this post
Siroko napsal:Uz se to cervena. Prvni stupen namontovanralff napsal:Jinak, jestli se dívám na kamerách dobře, tak na staveništi začal návoz tribun
Uz se to cervena. Prvni stupen namontovanralff napsal:Jinak, jestli se dívám na kamerách dobře, tak na staveništi začal návoz tribun
hadas (admin), ralff, staříček, DUKLIČKA, Duklacek and wortyr like this post
Jinak, jestli se dívám na kamerách dobře, tak na staveništi začal návoz tribun
ralff- Posts : 1547
imbík, karel granát, staříček and Duklacek like this post
Souhlasím s imbíkem , že stažení Strejčka bylo na truc nám i samotnému Strejčkovi... Nejnižší icetime z celého týmu mluví za vše. Podle mě to muselo Strejčka hodně štvát, když sledoval sérii se Vsetínem a sám musel zahřívat lavičku v Litvínově...
imbík, staříček and FREDERIK like this post
Kolja napsal:imbík napsal:Tak se Strejčkem to byl vyloženě naschvál to mi nikdo nevymluvi. Protože v UDH měli Baláže. A ten už měl po sezóně, vzali si Strejčka přesto, ze dopředu věděli, že víc jak pět minut mu nedají. To by v pohodě odehrál i nějaký junior jejich. Ale nebyla snaha byl to trošku naschvál za stopku Jaksovi, i když samozřejmě všichni budou tvrdit, že ne. Jinak se zbytek souhlasím. Pokud o Kočim rozhoduje někdo jiný tak můžou s nim nakládat jak chtějí. Jenom na Strejčkovi je krásně vidět, že je lepší hrát 23 minut v Chance lize než 5 v ELh, ale rozumím tomu, že každý hráč si na to musí přijít sám
Fakt? Mít možnost hrát 5 minut playoff extraligy nebo pralesní playoff, tak neváhám a jdu do extraligy. Už je ln trénovat s hráčema jako Kirk, Kaše, Kaše,...
Fakt budeme srovnávat Baláže se Strejčkem? Body, zápasy, zkušenosti, ....
Víšco zeptej se Strejdy až ho potkáš jak to vidí. Nebo myslíš, že tady podepsal na další sezónu proč. Rodinu má v Litvínově…. Kvůli ni to nebude. Řekl bych, že právě to nedostatečné vytížení je jeden z důvodu a to dost podstatných. Trénování s Kirkem a Kašema sotva . Když tě berou jako 7-8 beka tak s tebou i tal zacházeji na tréninku. Podívej se někdy na trénink Dukly. Když v zápase chodí s první lajnou Strejček a Bilčik, těžko s ni na tréninku bude chodit Chvátal a Dvořák.
imbík napsal:Tak se Strejčkem to byl vyloženě naschvál to mi nikdo nevymluvi. Protože v UDH měli Baláže. A ten už měl po sezóně, vzali si Strejčka přesto, ze dopředu věděli, že víc jak pět minut mu nedají. To by v pohodě odehrál i nějaký junior jejich. Ale nebyla snaha byl to trošku naschvál za stopku Jaksovi, i když samozřejmě všichni budou tvrdit, že ne. Jinak se zbytek souhlasím. Pokud o Kočim rozhoduje někdo jiný tak můžou s nim nakládat jak chtějí. Jenom na Strejčkovi je krásně vidět, že je lepší hrát 23 minut v Chance lize než 5 v ELh, ale rozumím tomu, že každý hráč si na to musí přijít sám
Fakt? Mít možnost hrát 5 minut playoff extraligy nebo pralesní playoff, tak neváhám a jdu do extraligy. Už je ln trénovat s hráčema jako Kirk, Kaše, Kaše,...
Fakt budeme srovnávat Baláže se Strejčkem? Body, zápasy, zkušenosti, ....
Kolja- Posts : 156
To já teda nevedu v patrnosti, kdo je náš nebo ne. Při té fluktuaci hráčů se to ani nedá.
Tak se Strejčkem to byl vyloženě naschvál to mi nikdo nevymluvi. Protože v UDH měli Baláže. A ten už měl po sezóně, vzali si Strejčka přesto, ze dopředu věděli, že víc jak pět minut mu nedají. To by v pohodě odehrál i nějaký junior jejich. Ale nebyla snaha byl to trošku naschvál za stopku Jaksovi, i když samozřejmě všichni budou tvrdit, že ne. Jinak se zbytek souhlasím. Pokud o Kočim rozhoduje někdo jiný tak můžou s nim nakládat jak chtějí. Jenom na Strejčkovi je krásně vidět, že je lepší hrát 23 minut v Chance lize než 5 v ELh, ale rozumím tomu, že každý hráč si na to musí přijít sám
vn, ralff, FREDERIK and jajirk like this post
Jestli mu smlouva skončila a má nabídku hrát výš, přijde mi také logický, že to půjde zkusit. Třeba nakonec zase bude u nás jako Strejček. Určitě je ale v tom dost věcí do kterých nevidíme a můžeme o nich pouze spekulovatvn napsal:Kočí tady rozhodně nebyl jen půjčený, měl tu normálně smlouvu. Naopak měl do Chezy jen střídavý start.
jajirk- Posts : 161
imbík napsal:Jaternička napsal:Pokud patří Kočí Cheze,tak nevím čemu se pořád divíte a hledáte v tom nějaký podraz že strany Vrábela. Vždyť je to to naprosto logický krok.
V čem je to logické ? Když se podívám na soupisku Litvínova prave teď, tak kolik je v jejich obraně odchovanců nebo mladých českých hráčů. A když furt tady tvrdíš, že se něco svádí na Vrábela. Zeptej se strejdy kdo vymyslel stáhnutí na 4krat pět minut ?
Hele jednou je jejich hráč, tak oni rozhodují a Dukla to musela vědět, když podepisovala. Smlouva je holt smlouva, pokud neměli 7 lepších beku na zápas, je to jejich výsostné právo si ho stáhnout. Stejně jako ho poslat na hostování kam si řeknou, pokud si to Strejček neošetří ve smlouvě.
Už to tady pomalu směřuje k UDH, půjčí nám hráče a my ho považujeme za odchovance
Kočí hrál v Litvínově 2 zaápasy, práva na něj mají pravděpodobně Vítkovice, takže záleží jen na nich kam ho pustí v ČR. Předpokládám že Havířov nekupoval práva a my měli pravděpodobně jen hostování na celou sezónu.
Kolja- Posts : 156
jajirk likes this post
Přesně tak, navíc s Litvínovem až do letoška neměl nikdy nic společného. Ale už se vzdávám to vysvětlovat. Uvidíme jak to vůbec bude.
Kočí tady rozhodně nebyl jen půjčený, měl tu normálně smlouvu. Naopak měl do Chezy jen střídavý start.
No mě přijde logický, pokud jim ten hráč patří a měl vcelku povedený play off jak Kočí tak Strejček,tak pokud potřebuješ zaplacnout místo v sestavě nebo si toho hráče stáhneš na zkoušku pro další sezónu, tak to zkrátka uděláš. Co je na tom divného?
Nevím proč se furt divíš,že někdo kdo je sem jen půjčený v případě potřeby zase odejde.
V tom je to naprosto logický a kolik ten hráč pak toho odehraje jinde je věc jiná.
Dokud nám ti hráči nebudou patřit,tak pořád si s náma ty kluby ElH budou dělat co chtějí.
Nevím proč se furt divíš,že někdo kdo je sem jen půjčený v případě potřeby zase odejde.
V tom je to naprosto logický a kolik ten hráč pak toho odehraje jinde je věc jiná.
Dokud nám ti hráči nebudou patřit,tak pořád si s náma ty kluby ElH budou dělat co chtějí.
DUKLIČKA napsal:Tak co? Jak jste se dneska zmrskaly bando
Asi dobre, jsem tak nejak na pripity
Tak co? Jak jste se dneska zmrskaly bando
DUKLIČKA- Posts : 1624
Jaternička napsal:Pokud patří Kočí Cheze,tak nevím čemu se pořád divíte a hledáte v tom nějaký podraz že strany Vrábela. Vždyť je to to naprosto logický krok.
V čem je to logické ? Když se podívám na soupisku Litvínova prave teď, tak kolik je v jejich obraně odchovanců nebo mladých českých hráčů. A když furt tady tvrdíš, že se něco svádí na Vrábela. Zeptej se strejdy kdo vymyslel stáhnutí na 4krat pět minut ?
Kde je psano, ze Koci patri Cheze? On s tim klubem nemel nikdy nic spolecneho, krome toho, ze tam byl od nas pujcenej na par startu.
Pokud patří Kočí Cheze,tak nevím čemu se pořád divíte a hledáte v tom nějaký podraz že strany Vrábela. Vždyť je to to naprosto logický krok.
No Kočí by mě štval teda po odchodu Strejčka tu obranu táhl…
FREDERIK likes this post
Kočího je škoda. Ale nedá se nic dělat, bude potřeba přivést obránce, ale aby tam byla trochu kvalita a to nebude snadný.
Šikovi to tuto sezonu moc nevyšlo, sice dobrý pohyb, ale produktivita nic moc a pořád na marodce. Ale ono to jde ruku v ruce.
Uvidíme, koho se podaří přivést...
Šikovi to tuto sezonu moc nevyšlo, sice dobrý pohyb, ale produktivita nic moc a pořád na marodce. Ale ono to jde ruku v ruce.
Uvidíme, koho se podaří přivést...
Šik byl jasný dávno. Kočí by zapadal do Vrábeloviny. Tudíž sebrat nechat ho chvilku hrát postupně z nej udělat 8 beka a pak Litak Sokolov a podobný nesmysly.
Aha, hráči už dávají na sociální sítě loučení. Neměl by to nejdřív zveřejnit klub? Každopádně už oficiálně, Šik taky odchází
Duklacek- Posts : 1104
hadas (admin) and staříček like this post
Strejček, Ozols a Kočí by měli být naprostá priorita na udržení. Dundy a Bilča nás fakt nikam neposunou. Když takhle mladý perspektivní obránce odejde, tak očekávám, že máme náhradu.
staříček likes this post
Myslím, že patří bohužel Litvínovu. A svými výkony si určitě řekl minimálně o zkoušku do EL.Excalibur napsal:Duklacek napsal:Fabien Kočí na sociálních sítích poděkoval Dukle. Neznamená to doufám nějaké loučení? Nebo tady nemá smlouvu?
To by pro mě bylo nepříjemný překvapení, ale je fakt, že mu končí smlouva:
https://www.eliteprospects.com/team/1163/hc-dukla-jihlava
jajirk- Posts : 161
Duklacek napsal:Fabien Kočí na sociálních sítích poděkoval Dukle. Neznamená to doufám nějaké loučení? Nebo tady nemá smlouvu?
To by pro mě bylo nepříjemný překvapení, ale je fakt, že mu končí smlouva:
https://www.eliteprospects.com/team/1163/hc-dukla-jihlava
Excalibur- Posts : 638
Fabien Kočí na sociálních sítích poděkoval Dukle. Neznamená to doufám nějaké loučení? Nebo tady nemá smlouvu?
imbík napsal:Husty, mě to teda nepřekvapilo a věřil jsem, že Liťak do finále ani nechce, ale nevsadil jsem ani korunu radši
Proto to dávám za drobný, ale hcp jsem chtěl zkusit ještě -2.0, tam byl kurz přes 5.
imbík likes this post
Husty, mě to teda nepřekvapilo a věřil jsem, že Liťak do finále ani nechce, ale nevsadil jsem ani korunu radši
sta napsal:Přátelé, já se raději zdržím všech komentářů a mám jeden návrh. Co takhle vyhodit termín a zajít společně na pivo, když je po sezoně?
Já jsem pro
A ty jsi čekal něco jiného ? Však to bylo jasné, co by Litoměřice ve finále hledaly
FREDERIK likes this post
Tak jsem se chvilku dival na sedmej zapas Litomerice vs. Zlin a Litky totalne jalovy. Uz je to 0:4 a pravdepodobne nas ceka traskave finale Vsetin - Zlin.
sta
Přátelé, já se raději zdržím všech komentářů a mám jeden návrh. Co takhle vyhodit termín a zajít společně na pivo, když je po sezoně?
sta- Posts : 27
imbík, staříček, DUKLIČKA and AJET0 like this post
imbík napsal:Já si spíše pamatuju jak nás potom v roce 2004 bylo v Budějovicích 2000 cca a pak plný led po druhem zápase. Ta euforie kolem té baráže je vlastně i pouto které vzniklo mezi mnou a Duklou a trvá do dnes. Nikdy nezapomenu když jsme pak v Jihlavě na třetí zapas přišli ve 4 hodiny l zimaku otevřeli se dveře a všichni utíkali k zabaradli. O rozbrusleni už se fandilo a vyhrávali Vimperaci. To mám zážitek na cely život.
Podle mně má na baráž 2004 v Budějovicích největší památku borec, co po druhém vyhraném zápasu u nich na konci přelézal plexisklo, že půjde na led a spadl přímo na hlavu a pěkně si jí rozčísnul.
Laďa- Posts : 50
Tak ten sedmej zápas sem taky viděl osobně ,stál sem v rohu u brány jelikož moje místo nad modrou bylo obsazený a světe div se najednou koukám jak blbec vedle mě stojí Jarda Holíků ,jestli tenkrát nesměl už na vipku ,jak sme prohrávali tak si odplivl a šel asi domů já vydržel až do konce a byl sem pěkně nasranej.......
staříček- Posts : 527
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Strana 19 z 20
Povolení tohoto fóra: