Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+40
addo
Beny
miramare83
ondrej.n
MichalDJ
Lufa
Siroko
staříček
DUKLIČKA
Excalibur
Kuba
J4u8
Leo
lojzavojza
AJET0
Hedgehog
Kelt
Vasoj84
Thoor93
HCDTOM
krap
Mazakis
hk
karel granát
Kolja
sta
Laďa
jajirk
wortyr
Jaternička
Lázňator
Hhs23
hcd
imbík
FREDERIK
vn
tomassinho
ralff
hadas (admin)
Duklacek
44 posters

Strana 20 z 20 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 20 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro Siroko 28/3/2024, 14:28

Excalibur napsal:Já četl rozhovor buď s T. Svobodou nebo majitelem Znojma (už nevím) a ten říkal, že mají nabídku na odkoupení licence pro 1. ligu, že to zvažují. Pak jsem četl, že o prodeji uvažuje B tým Pardubic. A včera jsem četl rozhovor s Koukalem a tomu prý majitel Kolína říkal, že sami neví, co bude.
No minulej rok se vyjadroval i nekdo z Litomeric, ze po konci projektu Dukla je ta liga pro ne dlouhodobe financne neudrzitelna a udajne jim ma nejakej budouci zajemce o ligu ted na oplatku prispivat do rozpoctu a pak to prevezme.
Tech klubu v druhe lize se zajmem o 1. ligu je celkem dost, tak uvidime jaky zmeny nastanou.

Siroko

staříček likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 28/3/2024, 13:09

Já četl rozhovor buď s T. Svobodou nebo majitelem Znojma (už nevím) a ten říkal, že mají nabídku na odkoupení licence pro 1. ligu, že to zvažují. Pak jsem četl, že o prodeji uvažuje B tým Pardubic. A včera jsem četl rozhovor s Koukalem a tomu prý majitel Kolína říkal, že sami neví, co bude.

Excalibur

staříček likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro jajirk 28/3/2024, 12:18

wortyr napsal:
Siroko napsal:
Hhs23 napsal:Dnes přesně před 25 lety začala baráž se Znojemem a naše méně úspěšná část historie. Obrazově na čt4 sport BBV před 25 lety
Je az neuveritelny, jaky si clovek pamatuje z te serie nektery detajly. No nejvetsi sok tehdy byl, kdyz jsem prisel na zimak a minimalne pulka byla obsazena fanousky Znojma.

To mi ani nepřipomínej... my tehdy jeli s tátou a na zimák jsme se nedostali... cestou domů jsme poslouchali rádio a tam bylo slyšel v pozadí jen Znojemáky a chlápek říkal, že domácí nemají odpověď na pokřik "Kde máte kotel?" a že spousta lidí před zimákem prodávala vstupenky hostům.

A pak sedmej zápas, ten jsem bohužel viděl osobně Sad .
Sedmej zápas byl největší hnus co jsem kdy viděl. Ve Znojmě byly najednou prachy a euforie v celým městě. Pamatuji na vtipnej pokřik: znojemský slepice a napodobeniny toho jejich orla. No a už má křídla přistřižený a kdoví jak to tam s hokejem dopadne.

jajirk

staříček likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro wortyr 28/3/2024, 11:57

Siroko napsal:
Hhs23 napsal:Dnes přesně před 25 lety začala baráž se Znojemem a naše méně úspěšná část historie. Obrazově na čt4 sport BBV před 25 lety
Je az neuveritelny, jaky si clovek pamatuje z te serie nektery detajly. No nejvetsi sok tehdy byl, kdyz jsem prisel na zimak a minimalne pulka byla obsazena fanousky Znojma.

To mi ani nepřipomínej... my tehdy jeli s tátou a na zimák jsme se nedostali... cestou domů jsme poslouchali rádio a tam bylo slyšel v pozadí jen Znojemáky a chlápek říkal, že domácí nemají odpověď na pokřik "Kde máte kotel?" a že spousta lidí před zimákem prodávala vstupenky hostům.

A pak sedmej zápas, ten jsem bohužel viděl osobně Sad .

wortyr

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 28/3/2024, 10:55

Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 28/3/2024, 10:22

Já si spíše pamatuju jak nás potom v roce 2004 bylo v Budějovicích 2000 cca a pak plný led po druhem zápase. Ta euforie kolem té baráže je vlastně i pouto které vzniklo mezi mnou a Duklou a trvá do dnes. Nikdy nezapomenu když jsme pak v Jihlavě na třetí zapas přišli ve 4 hodiny l zimaku otevřeli se dveře a všichni utíkali k zabaradli. O rozbrusleni už se fandilo a vyhrávali Vimperaci. To mám zážitek na cely život.

imbík

vn and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 28/3/2024, 09:52

Tenkrát to bylo celý divný, mluvilo se i o tom že na to pár hráčů schválně sralo protože už měli domluvenou štaci právě ve Znojmě.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 28/3/2024, 09:49

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 28/3/2024, 09:48

Jestli si dobře pamatuju tak někomu z tehdejší  Dukly  se hodně vytýkalo že si z toho udělal dobrej kšefta  a mraky lupenů prodal do Znojma.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hhs23 28/3/2024, 09:42

To máš pravdu stál jsem na špičkách za mantinel a zíral kolik je tam lidí ze Znojma. Jak to že to tak vykoupili vzpomenete si někdo?

Hhs23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 28/3/2024, 09:26

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hhs23 28/3/2024, 09:05

Dnes přesně před 25 lety začala baráž se Znojemem a naše méně úspěšná část historie. Obrazově na čt4 sport BBV před 25 lety

Hhs23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 27/3/2024, 21:05

ralff napsal:
vn napsal:
DUKLIČKA napsal:Tak u odchovanci končí Pokorný s Barvirem zajimave . A taky prej za posledni tri  roky s námi jednoznačně dominovali. No hlavne aby přežili ty dva roky v M.B a V.M. a Náměšti a kdoví kde jeste.

Tak porazit Duklu je pro ně primární cíl pro celou sezonu…

Dominovali hlavně proto, že jsme začli rekonstrukci a začal útlum. Jsem zvědav co předvedou oni až budou hrát v azylu. Mimochodem, po jejich rekonstrukci se u nich sníží kapacita z 5000 na 2500 a jen na sezení.  Chvála Bohu, že se to u nás dělá, tak jak se to dělá, ta stavba.
To že snížili kapacitu na polovinu mě taky dost překvapilo. Asi, jako fanouška, by mě to přestalo zajímat když by mi bylo jasný, že hrát Chl bez možnosti baráže ,je maximum co u svého týmu uvidím. Crying or Very sad

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 27/3/2024, 19:02

No myslím si ze to s nima zamava vic nez s nama.

DUKLIČKA

staříček likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 27/3/2024, 18:42

ralff napsal:
vn napsal:
DUKLIČKA napsal:Tak u odchovanci končí Pokorný s Barvirem zajimave . A taky prej za posledni tri  roky s námi jednoznačně dominovali. No hlavne aby přežili ty dva roky v M.B a V.M. a Náměšti a kdoví kde jeste.

Dominovali hlavně proto, že jsme začli rekonstrukci a začal útlum. Jsem zvědav co předvedou oni až budou hrát v azylu. Mimochodem, po jejich rekonstrukci se u nich sníží kapacita z 5000 na 2500 a jen na sezení.  Chvála Bohu, že se to u nás dělá, tak jak se to dělá, ta stavba.
Odpovídá to jejich ambicím Very Happy

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 27/3/2024, 18:02

vn napsal:

Dominovali hlavně proto, že jsme začli rekonstrukci a začal útlum. Jsem zvědav co předvedou oni až budou hrát v azylu. Mimochodem, po jejich rekonstrukci se u nich sníží kapacita z 5000 na 2500 a jen na sezení. Chvála Bohu, že se to u nás dělá, tak jak se to dělá, ta stavba.
ralff
ralff

vn, FREDERIK, jajirk and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 27/3/2024, 16:57

Z toho vyjádření pana Pokorného je hezky vidět, že jejich dva primární cíle jsou vždy udržet ligu a porazit Jihlavu. Ve zbytku zápasů mají prázdný stadion a nikoho to nezajímá. Navíc každé play off shoří jak sirky. Ale tak hlavně, že nad námi doslova dominovali, to je hlavní.

Duklacek

staříček likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 27/3/2024, 16:27

vn

karel granát and ralff like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 27/3/2024, 15:35

Dominovat můžou jak chtějí ale kromě loňský sezóny mraky let vždycky skončili až za náma. Jsou to křupky

Lufa

DUKLIČKA likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 27/3/2024, 15:21

vn

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 27/3/2024, 13:43

Tak u odchovanci končí Pokorný s Barvirem zajimave . A taky prej za posledni tri roky s námi jednoznačně dominovali. No hlavne aby přežili ty dva roky v M.B a V.M. a Náměšti a kdoví kde jeste.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 27/3/2024, 11:26

staříček napsal:Tak mi to připadá ,že i kluby začínají být nenažraný, za chvíli jestli ty ceny budou stoupat se jim na to lidi vyprdnou .

Ty nenažraný kluby musejí nějak vydělat na provoz. Kdyby měli na Kladně hráči v průměru 100 tisíc měsíčně (ono to bude spíš 150-200 Smile), tak to je 1,2 mega na hráče za rok, cca 25 hráčů, to je nějakých 30 mega jen na platech pro hráče. Plus trenéři, management, údržbáři, náklady na stadion...Celkově je tuším Kladno nákladově na nějakých 80 mega za rok.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 27/3/2024, 11:22

hadas (admin) napsal:
staříček napsal:Tak mi to připadá ,že i kluby začínají být nenažraný, za chvíli jestli ty ceny budou stoupat se jim na to lidi vyprdnou .

Zákon nabídky a poptávky to vyřeší. Pokud je vyprodáno, byla cena nastavená optimálně nebo nízko. Nic víc...

Bude vyprodáno nebo skoro vyprodáno. V baráži jde o hodně, fanoušci přijdou.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro FREDERIK 27/3/2024, 11:19

FREDERIK

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 27/3/2024, 11:04

Zákon nabídky a poptávky to vyřeší. Pokud je vyprodáno, byla cena nastavená optimálně nebo nízko. Nic víc...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Excalibur and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 27/3/2024, 11:03

No jestli si dobre pamatuju, tak treba listky na baraz se Znojmem v roce 1999 staly 60 a 80. Pokud zohlednime inflaci a nasobnej rust platu, tak to maji na Kladne jeste slusny 😀

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 27/3/2024, 10:15

Tak mi to připadá ,že i kluby začínají být nenažraný, za chvíli jestli ty ceny budou stoupat se jim na to lidi vyprdnou .

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 27/3/2024, 09:27

180 je čtvrtá kategorie pro děti 650 na oba nebo 360 na jeden první kategorie to mi na baráž přijde hodně

imbík

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hcd 27/3/2024, 09:10

Úplně nevím, co tím chceš říct 🙂 na de facto ELH utkání cena 180,- za zápas bych si dokázala vysvětlit jako sebereflexi klubu, že kolikátou sezónu hrajou prd a proto musí do baráže a není tedy vhodné napálit vstupné....

imbík napsal:https://www.rytirikladno.cz/clanek.asp?id=Startuje-predprodej-balicku-vstupenek-na-baraz-Nabizi-usporu-i-jiste-misto-9025

Aby ten šok nebyl tak velký jak se tu minule řešili ceny vstupenek

hcd

hadas (admin) and Kuba like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 27/3/2024, 08:18

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 26/3/2024, 21:19

Základní část byla zcela tristní a měla by být naprosto stěžejní otázka, proč kluci stejný zápal jako nyní neukazovali právě v sezóně. Ten zápal tam prostě nebyl.

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro FREDERIK 26/3/2024, 21:10

Za mne to chce hlavně lepší brankářskou jedničku,bez pořádného gólmana se nehneme z místa.Někoho jako byl Míra Svoboda a hlavně mít jasnou vizi co dál a to se týče i hostovaček viz.Honza Strejček,kdoví,třeba právě on by byl tím rozdílovým hráčem proti Vsetínu,jinak co měl Vsetín štěstí proti nám,to my jsme měli my proti Porubě,jinak za mne super sezóna,tedy hlavně play-off
Jinak mi není stále jasné jak to bylo s příchody posil,celou sezónu je platíme hlavně v přípravě a pak stejně skončí,že na ně nemáme peníze nebo se posilám nedařilo tak jako by jsme chtěli my nebo i oni,ale peníze  se věděli dopředu,že jich bude málo a z toho plyne i hledání nových sponzorů a nových zdrojů příjmů.

Naposledy upravil FREDERIK dne 26/3/2024, 21:22, celkově upraveno 2 krát

FREDERIK

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 26/3/2024, 20:45

tomassinho napsal:
hadas (admin) napsal:Základní část na pikaču, play-off byla jiná káva. Vyřazení Poruby naprosto parádní. Vsetín jsme sice trápili, ale prostě to nestačilo.

Když se tady řešilo naplnění kasy přes dražší vstupné a jak je to logický, tak by mě docela zajímalo, proč na posledním zápase v Pejru nebyl prodej věcí z fanshopu (aspoň jsem tedy nenašel) a proč nebyl nikdo schopen celou sezónu rozběhnout eshop, což je dneska otázka pár dnů? Mohl bych si odpovědět sám, ale co už no.

Jak říkáš. Na 4. semifinále jsem koupil vstupenky sedmi lidem, z toho většina z nich byla v Pelhřimově poprvé a tři z nich si hned chtěli nakoupit věci - minimálně šály a zimní čepice. Fanshop jsem taky nenašel a na e-shop jsem je odkázat nemohl. Nemít e-shop, zejména před Vánoci (poprvé během několika let jsem nekupoval dukláckého Ježíška) a během úspěšného play off, fakt není dobře.

Na prvním zápasu ale byl, tím spíš to nechápu…asi má Dukla dost peněz :-)

vn

hadas (admin) likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro tomassinho 26/3/2024, 20:38

hadas (admin) napsal:Základní část na pikaču, play-off byla jiná káva. Vyřazení Poruby naprosto parádní. Vsetín jsme sice trápili, ale prostě to nestačilo.

Když se tady řešilo naplnění kasy přes dražší vstupné a jak je to logický, tak by mě docela zajímalo, proč na posledním zápase v Pejru nebyl prodej věcí z fanshopu (aspoň jsem tedy nenašel) a proč nebyl nikdo schopen celou sezónu rozběhnout eshop, což je dneska otázka pár dnů? Mohl bych si odpovědět sám, ale co už no.

Jak říkáš. Na 4. semifinále jsem koupil vstupenky sedmi lidem, z toho většina z nich byla v Pelhřimově poprvé a tři z nich si hned chtěli nakoupit věci - minimálně šály a zimní čepice. Fanshop jsem taky nenašel a na e-shop jsem je odkázat nemohl. Nemít e-shop, zejména před Vánoci (poprvé během několika let jsem nekupoval dukláckého Ježíška) a během úspěšného play off, fakt není dobře.

tomassinho

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 26/3/2024, 20:33

Základní část byla mizérie...důvoddů asi víc, přesilovky zkraje sezony, psychika, nevydařené příchody... Nicméně se potvrdilo, co jsem v té mizérii tady několikrát psal, že ten tým hrál daleko za svými možnostmi.

ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 26/3/2024, 20:23

Základní část na pikaču, play-off byla jiná káva. Vyřazení Poruby naprosto parádní. Vsetín jsme sice trápili, ale prostě to nestačilo.

hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

tomassinho likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AJET0 26/3/2024, 20:14

Hráči super výkon.

AJET0

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 26/3/2024, 20:06

Na nějaké hodnocení bych nechal den dva opadnout emoce. Ale kluci brali peníze celý rok, ne od března, takže bych následně hodnotil celou sezónu. Každopádně za to krásné play off velké díky!

Duklacek

vn, FREDERIK and loukic like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 26/3/2024, 19:56

Ale za to co borci předvedli v plejof si zaslouží pochvalu a velký poděkování Wink Takže díky Cool

Lufa

imbík, Excalibur, vn, karel granát, ralff, FREDERIK, Leo and like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 26/3/2024, 19:51

Herně tahle sezona - zákl.část - patřila snad k největším hnusům co pamatuju. Jediná omluva je , že v téhle sezóně fakt šlo jenom o to nesestoupit a nějak přežít, takže mne to nechává pro letošek klidným. Jsem i rád že jsme zapojili dost mlaďochů.

Lufa

Excalibur, vn, FREDERIK, Duklacek and loukic like this post

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 20 Empty Diskuzní fórum

Příspěvek pro AJET0 26/3/2024, 19:43

Vidím to jen já, že pouští Bery laciné góly?

AJET0

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 20 z 20 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: