Diskuzní fórum
Strana 20 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
No minulej rok se vyjadroval i nekdo z Litomeric, ze po konci projektu Dukla je ta liga pro ne dlouhodobe financne neudrzitelna a udajne jim ma nejakej budouci zajemce o ligu ted na oplatku prispivat do rozpoctu a pak to prevezme.Excalibur napsal:Já četl rozhovor buď s T. Svobodou nebo majitelem Znojma (už nevím) a ten říkal, že mají nabídku na odkoupení licence pro 1. ligu, že to zvažují. Pak jsem četl, že o prodeji uvažuje B tým Pardubic. A včera jsem četl rozhovor s Koukalem a tomu prý majitel Kolína říkal, že sami neví, co bude.
Tech klubu v druhe lize se zajmem o 1. ligu je celkem dost, tak uvidime jaky zmeny nastanou.
Siroko- Posts : 1202
staříček likes this post
Excalibur- Posts : 614
staříček likes this post
Sedmej zápas byl největší hnus co jsem kdy viděl. Ve Znojmě byly najednou prachy a euforie v celým městě. Pamatuji na vtipnej pokřik: znojemský slepice a napodobeniny toho jejich orla. No a už má křídla přistřižený a kdoví jak to tam s hokejem dopadne.wortyr napsal:Siroko napsal:Je az neuveritelny, jaky si clovek pamatuje z te serie nektery detajly. No nejvetsi sok tehdy byl, kdyz jsem prisel na zimak a minimalne pulka byla obsazena fanousky Znojma.Hhs23 napsal:Dnes přesně před 25 lety začala baráž se Znojemem a naše méně úspěšná část historie. Obrazově na čt4 sport BBV před 25 lety
To mi ani nepřipomínej... my tehdy jeli s tátou a na zimák jsme se nedostali... cestou domů jsme poslouchali rádio a tam bylo slyšel v pozadí jen Znojemáky a chlápek říkal, že domácí nemají odpověď na pokřik "Kde máte kotel?" a že spousta lidí před zimákem prodávala vstupenky hostům.
A pak sedmej zápas, ten jsem bohužel viděl osobně .
jajirk- Posts : 159
staříček likes this post
Siroko napsal:Je az neuveritelny, jaky si clovek pamatuje z te serie nektery detajly. No nejvetsi sok tehdy byl, kdyz jsem prisel na zimak a minimalne pulka byla obsazena fanousky Znojma.Hhs23 napsal:Dnes přesně před 25 lety začala baráž se Znojemem a naše méně úspěšná část historie. Obrazově na čt4 sport BBV před 25 lety
To mi ani nepřipomínej... my tehdy jeli s tátou a na zimák jsme se nedostali... cestou domů jsme poslouchali rádio a tam bylo slyšel v pozadí jen Znojemáky a chlápek říkal, že domácí nemají odpověď na pokřik "Kde máte kotel?" a že spousta lidí před zimákem prodávala vstupenky hostům.
A pak sedmej zápas, ten jsem bohužel viděl osobně .
wortyr- Posts : 52
imbík- Posts : 3588
vn and FREDERIK like this post
Lufa- Posts : 1287
Lázňator- Posts : 696
Hhs23- Posts : 173
Je az neuveritelny, jaky si clovek pamatuje z te serie nektery detajly. No nejvetsi sok tehdy byl, kdyz jsem prisel na zimak a minimalne pulka byla obsazena fanousky Znojma.Hhs23 napsal:Dnes přesně před 25 lety začala baráž se Znojemem a naše méně úspěšná část historie. Obrazově na čt4 sport BBV před 25 lety
Hhs23- Posts : 173
To že snížili kapacitu na polovinu mě taky dost překvapilo. Asi, jako fanouška, by mě to přestalo zajímat když by mi bylo jasný, že hrát Chl bez možnosti baráže ,je maximum co u svého týmu uvidím.ralff napsal:vn napsal:DUKLIČKA napsal:Tak u odchovanci končí Pokorný s Barvirem zajimave . A taky prej za posledni tri roky s námi jednoznačně dominovali. No hlavne aby přežili ty dva roky v M.B a V.M. a Náměšti a kdoví kde jeste.
Tak porazit Duklu je pro ně primární cíl pro celou sezonu…
Dominovali hlavně proto, že jsme začli rekonstrukci a začal útlum. Jsem zvědav co předvedou oni až budou hrát v azylu. Mimochodem, po jejich rekonstrukci se u nich sníží kapacita z 5000 na 2500 a jen na sezení. Chvála Bohu, že se to u nás dělá, tak jak se to dělá, ta stavba.
DUKLIČKA- Posts : 1609
staříček likes this post
Odpovídá to jejich ambicímralff napsal:vn napsal:DUKLIČKA napsal:Tak u odchovanci končí Pokorný s Barvirem zajimave . A taky prej za posledni tri roky s námi jednoznačně dominovali. No hlavne aby přežili ty dva roky v M.B a V.M. a Náměšti a kdoví kde jeste.
Dominovali hlavně proto, že jsme začli rekonstrukci a začal útlum. Jsem zvědav co předvedou oni až budou hrát v azylu. Mimochodem, po jejich rekonstrukci se u nich sníží kapacita z 5000 na 2500 a jen na sezení. Chvála Bohu, že se to u nás dělá, tak jak se to dělá, ta stavba.
Duklacek- Posts : 1074
vn napsal:DUKLIČKA napsal:Tak u odchovanci končí Pokorný s Barvirem zajimave . A taky prej za posledni tri roky s námi jednoznačně dominovali. No hlavne aby přežili ty dva roky v M.B a V.M. a Náměšti a kdoví kde jeste.
ralff- Posts : 1536
vn, FREDERIK, jajirk and Duklacek like this post
staříček likes this post
vn- Posts : 1819
karel granát and ralff like this post
Dominovat můžou jak chtějí ale kromě loňský sezóny mraky let vždycky skončili až za náma. Jsou to křupkyDUKLIČKA napsal:Tak u odchovanci končí Pokorný s Barvirem zajimave . A taky prej za posledni tri roky s námi jednoznačně dominovali. No hlavne aby přežili ty dva roky v M.B a V.M. a Náměšti a kdoví kde jeste.
DUKLIČKA likes this post
DUKLIČKA napsal:Tak u odchovanci končí Pokorný s Barvirem zajimave . A taky prej za posledni tri roky s námi jednoznačně dominovali. No hlavne aby přežili ty dva roky v M.B a V.M. a Náměšti a kdoví kde jeste.
Duklacek likes this post
DUKLIČKA- Posts : 1609
staříček napsal:Tak mi to připadá ,že i kluby začínají být nenažraný, za chvíli jestli ty ceny budou stoupat se jim na to lidi vyprdnou .
Ty nenažraný kluby musejí nějak vydělat na provoz. Kdyby měli na Kladně hráči v průměru 100 tisíc měsíčně (ono to bude spíš 150-200 ), tak to je 1,2 mega na hráče za rok, cca 25 hráčů, to je nějakých 30 mega jen na platech pro hráče. Plus trenéři, management, údržbáři, náklady na stadion...Celkově je tuším Kladno nákladově na nějakých 80 mega za rok.
hadas (admin) napsal:staříček napsal:Tak mi to připadá ,že i kluby začínají být nenažraný, za chvíli jestli ty ceny budou stoupat se jim na to lidi vyprdnou .
Zákon nabídky a poptávky to vyřeší. Pokud je vyprodáno, byla cena nastavená optimálně nebo nízko. Nic víc...
Bude vyprodáno nebo skoro vyprodáno. V baráži jde o hodně, fanoušci přijdou.
staříček napsal:Tak mi to připadá ,že i kluby začínají být nenažraný, za chvíli jestli ty ceny budou stoupat se jim na to lidi vyprdnou .
Zákon nabídky a poptávky to vyřeší. Pokud je vyprodáno, byla cena nastavená optimálně nebo nízko. Nic víc...
Excalibur and FREDERIK like this post
staříček- Posts : 522
Duklacek likes this post
imbík napsal:https://www.rytirikladno.cz/clanek.asp?id=Startuje-predprodej-balicku-vstupenek-na-baraz-Nabizi-usporu-i-jiste-misto-9025
Aby ten šok nebyl tak velký jak se tu minule řešili ceny vstupenek
hcd- Posts : 75
hadas (admin) and Kuba like this post
Aby ten šok nebyl tak velký jak se tu minule řešili ceny vstupenek
Jinak mi není stále jasné jak to bylo s příchody posil,celou sezónu je platíme hlavně v přípravě a pak stejně skončí,že na ně nemáme peníze nebo se posilám nedařilo tak jako by jsme chtěli my nebo i oni,ale peníze se věděli dopředu,že jich bude málo a z toho plyne i hledání nových sponzorů a nových zdrojů příjmů.
Naposledy upravil FREDERIK dne 26/3/2024, 21:22, celkově upraveno 2 krát
FREDERIK- Posts : 232
vn likes this post
tomassinho napsal:hadas (admin) napsal:Základní část na pikaču, play-off byla jiná káva. Vyřazení Poruby naprosto parádní. Vsetín jsme sice trápili, ale prostě to nestačilo.
Když se tady řešilo naplnění kasy přes dražší vstupné a jak je to logický, tak by mě docela zajímalo, proč na posledním zápase v Pejru nebyl prodej věcí z fanshopu (aspoň jsem tedy nenašel) a proč nebyl nikdo schopen celou sezónu rozběhnout eshop, což je dneska otázka pár dnů? Mohl bych si odpovědět sám, ale co už no.
Jak říkáš. Na 4. semifinále jsem koupil vstupenky sedmi lidem, z toho většina z nich byla v Pelhřimově poprvé a tři z nich si hned chtěli nakoupit věci - minimálně šály a zimní čepice. Fanshop jsem taky nenašel a na e-shop jsem je odkázat nemohl. Nemít e-shop, zejména před Vánoci (poprvé během několika let jsem nekupoval dukláckého Ježíška) a během úspěšného play off, fakt není dobře.
Na prvním zápasu ale byl, tím spíš to nechápu…asi má Dukla dost peněz :-)
hadas (admin) likes this post
hadas (admin) napsal:Základní část na pikaču, play-off byla jiná káva. Vyřazení Poruby naprosto parádní. Vsetín jsme sice trápili, ale prostě to nestačilo.
Když se tady řešilo naplnění kasy přes dražší vstupné a jak je to logický, tak by mě docela zajímalo, proč na posledním zápase v Pejru nebyl prodej věcí z fanshopu (aspoň jsem tedy nenašel) a proč nebyl nikdo schopen celou sezónu rozběhnout eshop, což je dneska otázka pár dnů? Mohl bych si odpovědět sám, ale co už no.
Jak říkáš. Na 4. semifinále jsem koupil vstupenky sedmi lidem, z toho většina z nich byla v Pelhřimově poprvé a tři z nich si hned chtěli nakoupit věci - minimálně šály a zimní čepice. Fanshop jsem taky nenašel a na e-shop jsem je odkázat nemohl. Nemít e-shop, zejména před Vánoci (poprvé během několika let jsem nekupoval dukláckého Ježíška) a během úspěšného play off, fakt není dobře.
tomassinho- Posts : 12
ralff- Posts : 1536
tomassinho likes this post
vn, FREDERIK and loukic like this post
imbík, Excalibur, vn, karel granát, ralff, FREDERIK, Leo and like this post
Excalibur, vn, FREDERIK, Duklacek and loukic like this post
Strana 20 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
|