Diskuzní fórum
Strana 16 z 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
Hedgehog napsal:HCDTOM napsal:a k čemu by vlastně byl ten přímý postup / sestup? Teoreticky by teda letos spadlo automaticky (lepší) Kladno a nahradil je Vsetín. A to by bylo na co? Byl by poslední Vsetín s ještě větším odstupem. Nesežene žádné hráče za léto, dají do toho peníze za nějaký starý (nekoncepční hráče) a zase automaticky spadne. To je k čemu takový system?
Vedlo by to k větší atraktivitě CHL. Jak pro fanoušky, tak pro sponzory. Takhle to nikoho nezajímá, pokud je jasné, že postup je prakticky nemožný.
Nezájem o tuhle ligu je z důvodu nízké kvality. Nikoho ty zápasy nebaví, ne, že se blbě postupuje, ale že se na to nedá dívat. Jestli si myslíš, že pokud bude přímý postup, tak přijdou sponzoři, tak si o tom nech zdát Vsetín by postoupil, zkusil by vyměnit celý tým za léto, což nejde, takže by tam hráli tihle hráči a spadl by. Pořád dokolečka, jen by se ten poslední tým nejmenoval Kladno, ale Vsetín, pak zlín atd atd... ELH se má uzavřít a nastavit podmínky (bohužel nesportovní), jak být účastníkem. Udělat z toho vybranou společnost a CH liga pro mladé a farmy. Na dvě ligy naše republika hráče nemá, viz stále klesající úroveň chance ligy.
HCDTOM- Posts : 776
HCDTOM napsal:a k čemu by vlastně byl ten přímý postup / sestup? Teoreticky by teda letos spadlo automaticky (lepší) Kladno a nahradil je Vsetín. A to by bylo na co? Byl by poslední Vsetín s ještě větším odstupem. Nesežene žádné hráče za léto, dají do toho peníze za nějaký starý (nekoncepční hráče) a zase automaticky spadne. To je k čemu takový system?
Vedlo by to k větší atraktivitě CHL. Jak pro fanoušky, tak pro sponzory. Takhle to nikoho nezajímá, pokud je jasné, že postup je prakticky nemožný.
Hedgehog- Posts : 26
karel granát and staříček like this post
Lufa napsal:Rozdíl tam samozřejmě bude velkej. Baráž je jeden velkej bordel. Má se postupovat a sestupovat přímo, bez nějaký zasraný baráže. Kluby v Chl sestavujou na začátku sezony tým aby vyhráli Chance ligu a ne aby skončili de facto předposlední v extralize.
Souhlas. Přímý sestup a postup, ale prostě nerpojde. Za mne by by nejlepší návrat baráže 2 + 2, jak to pár let bylo.
ralff- Posts : 1536
staříček likes this post
Lufa- Posts : 1287
hadas (admin), vn, karel granát, ralff, staříček, Leo, jajirk and like this post
Tzn pokud chce klub postoupit musí mít de facto extraligový tým. A já to je potřeba pořádný balík peněz.
Jaternička- Posts : 1410
hadas (admin), staříček, Leo, Vasoj84 and jajirk like this post
imbík- Posts : 3589
Lázňator and Leo like this post
Myslím si že ne. Obranu jsme měli stejně tragickou jako má Vs. Dostali by jsme podobný nálože jako oni a to potom dopředu už nebaví.AJET0 napsal:My s Žukovem v bráně bysme byli nebezpečnější.
vn likes this post
AJET0- Posts : 278
hadas (admin), karel granát, Jaternička and Lázňator like this post
Tomu teda nevěřím…AJET0 napsal:Pokud se Vsetín chytne a vyrovná tak se celá série může změnit. I když si myslím že my jsme byli herně lepší, jenom ta série nesedla gólmanovi
vn- Posts : 1819
hadas (admin) likes this post
Lufa napsal:Je to celkem jedno ale myslím ,že maršál by tolik gólů nedostal.
Uvidíme dneska. Jednoho tam hned má. Možná nedostane 7, ale 5 klidně. Tohle prostě gólman nezachrání.
Prostě Ježek bodne.
Kelt- Posts : 383
staříček- Posts : 522
DUKLIČKA napsal:Taková malá anketa:
Co pijete za pivo?
Radegast 12 (nejlépe nefiltr), Ježek 11 (pouze točený), Plzeň, Kroužek (když jsem v ČB)..
Srágory typu Kozel 10, Gambrinus 10 apod. jen v nejvyšší nouzi.
Duklacek likes this post
DUKLIČKA napsal:Taková malá anketa:
Co pijete za pivo?
Ježek, případně Kozel.
Zásadně Ježka a nic jinýhoDUKLIČKA napsal:Taková malá anketa:
Co pijete za pivo?
Lázňator- Posts : 696
DUKLIČKA and Duklacek like this post
staříček napsal:Ne je to jako vždycky ,až to bude přebraný a tak Béda veme ty co nikdo nechce .......
Tak ono není odkud brát. Hráči co by nás dostali do ElH nejsou, nebo jsou ale nemáme na ně peníze.
Ono i šupacky Kladno co vyhraje od Října do února dva zápasy má v kádru hráče co prostě jiný klub žumpa ligy co hrajeme prostě nemá.
Jaternička- Posts : 1410
já vím že neplati v Extralize ale o 1 lize nevín ze by to neplatilovn napsal:Thoor93 napsal:Jěšte není 1.5 aby se oficialně otevřel trh a mohli zveřeňovat posily .takže vydržet
Tohle pravidlo už neplatí ;-)
Thoor93- Posts : 101
Thoor93 napsal:Jěšte není 1.5 aby se oficialně otevřel trh a mohli zveřeňovat posily .takže vydržet
Tohle pravidlo už neplatí ;-)
Dukla to mít nebudeAJET0 napsal:Já se děsím toho občerstvení v nové hale pokud to povedou zaměstnanci Dukly. Jedině že to povede to nový SRO
karel granát likes this post
staříček- Posts : 522
vn likes this post
vn and Duklacek like this post
vn and ralff like this post
"Zastupitelstvo města bude v úterý projednávat finance na tuto část stavby. S potřebným vybavením se od začátku počítá, ale i tato část stavby za ty roky vlivem růstu mezd, cen materiálů,... a mnohého dalšího kolem nás logicky cenově narostla a zvažujeme tedy, co vše si můžeme dovolit pořídit a jakou formou." říká radní David Beke. ... "
https://extranet.jihlava-city.cz/zastupitelstvo/2024/zm12/navrhy-usneseni/navrh-usneseni_104006.html
po delší odmlce se hlasím do diskuse Duklu sleduju stále a letošní sezona mě potěšila. A to vlastně hlavně proto, že konečně vedení bere v potaz, že na tuhle ligu a v naší situaci opravdu stačí mladí a může se tím pádem šetřit. To tady píšu roky a až letos se to podařilo. Za mě super sezona v azylu, bez ostudy, důstojně a ještě nad plán Hokej nekoukatelný, teď mluvím o základní části, ale o co jde, my jsme aktuálně v procesu, jak "přežít", než se vrátíme domů. Play off bylo fajn a těch pár zápasů přineslo nefalšovanou hokejovou radost. Díky aspoň za to
Baráž: Tak tady to bylo jasné, Kladno má o parník lepší tým a hrál v o parník lepší lize a poměrně slušně. To píšu taky roky, že chance liga je tak mizerná, že... A lepší to nebude, protože i na ELH je málo hráčů, natož mít v naší republice dvě profi soutěže. Chance liga je úrovni poloprofesionální.
Zápasy jsem viděl a určitě to neni o golmanech, to by bylo ještě světlo na konci tunelu vidět. Problém je v kvalitě, opět se jedná o individuální kvalitu. Schopnost dát gol v chance lize neodpovídá schopnosti učinit tak proti elh týmu. Vsetín není zvyklý mít tak malo času, tak pevnou obranu proti sobě. Těch šancí je prostě výrazně miň a hrači si s tim většinou neporadí. Za vsetín by mohl chytat i Hašek z Nagana a včera by dostali 5.
hadas (admin) and ralff like this post
imbík and karel granát like this post
hadas (admin) napsal:Lufa napsal:Potvrzuje se jak je potřeba opravdu kvalitní gólman . Tam vidím hlavní a zásadní rozdíl.
Určitě je gólman zásadní, ale co tam třeba včera mohl dělat? První gól, bez šance. Druhý gól vlastní po odrazu, bez šance. Třetí do šatny, Melka zápěstím z mezikruží do rohu nad vyrážečkou, bez šance. Čtvrtý gól kdy vsetínský hráč nedojede puk a hráč Kladna to dá Smoleňákovi přímo před kasu a ten zblízka propálí gólmana. Bez šance, leda by to Smoleňák trefil do něj. Pátej po samostatném nájezdu a parádní kličce. To možná mohl chytit, ale máš to 5:1 po 22 minutách hry a dál to nemá cenu řešit... Takže včera bylo úplně jedno, kdo je v brance Vsetína.
Tak já spíš chtěl poukázat na Brízgalu.
Lufa napsal:Potvrzuje se jak je potřeba opravdu kvalitní gólman . Tam vidím hlavní a zásadní rozdíl.
Určitě je gólman zásadní, ale co tam třeba včera mohl dělat? První gól, bez šance. Druhý gól vlastní po odrazu, bez šance. Třetí do šatny, Melka zápěstím z mezikruží do rohu nad vyrážečkou, bez šance. Čtvrtý gól kdy vsetínský hráč nedojede puk a hráč Kladna to dá Smoleňákovi přímo před kasu a ten zblízka propálí gólmana. Bez šance, leda by to Smoleňák trefil do něj. Pátej po samostatném nájezdu a parádní kličce. To možná mohl chytit, ale máš to 5:1 po 22 minutách hry a dál to nemá cenu řešit... Takže včera bylo úplně jedno, kdo je v brance Vsetína.
staříček likes this post
hadas (admin), Excalibur, vn, karel granát, MichalDJ and jajirk like this post
jajirk napsal:Docela mě zatím děsí ten rozdíl v kvalitě. To není dlouhou pauzou.
Že se nůžky v kvalitě rozevírají je vidět z posledních sezón na první pohled, takže mě to nijak neděsí, ale je to smutný. Dneska jim ho tam z kraje šoupl dvaapadesátiletý borec a nakonec 7 kulí jako v Sarajevu... Úplně bez šance.
staříček and jajirk like this post
jajirk- Posts : 159
vn and jajirk like this post
hadas (admin) and staříček like this post
DUKLIČKA napsal:Ty vole Jarouš
To zase bude všude. Já se poseru...
Jinak Vsetín až na pár šancí úplně mimo. No, jak jsem to psal...
staříček, DUKLIČKA and Vasoj84 like this post
DUKLIČKA- Posts : 1609
hadas (admin), staříček and Vasoj84 like this post
Excalibur napsal:hadas (admin) napsal:Uvidíme, první zápas napoví, ale já osobně tipuju 4:0 pro Kladno a když Maxim zachytá, tak jeden v Brně uhrajou :-)
Vsadíš si zase něco?
Teď jsem přijel domů, takže jsem jen z auta odpoledne stačil dát za drobák. Ještě jsem chtěl dát Pardubice, ale tam to bylo teda na houpačce. Za to ten ženskej hokej, tam jsem na tipáči krvácel :-)
Excalibur likes this post
Strana 16 z 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
|
|