Diskuzní fórum
+40
addo
Beny
miramare83
ondrej.n
MichalDJ
Lufa
Siroko
staříček
DUKLIČKA
Excalibur
Kuba
J4u8
Leo
lojzavojza
AJET0
Hedgehog
Kelt
Vasoj84
Thoor93
HCDTOM
krap
Mazakis
hk
karel granát
Kolja
sta
Laďa
jajirk
wortyr
Jaternička
Lázňator
Hhs23
hcd
imbík
FREDERIK
vn
tomassinho
ralff
hadas (admin)
Duklacek
44 posters
Strana 5 z 20
Strana 5 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Jakože to včera ráno ohlásili a v sobotu večer to furt nevíme?
Duklacek- Posts : 1104
AJET0 napsal:Siroko napsal:Kdyz jsou tam foceny se smlouvou, tak je pomerne velka sance, ze to dopadloAJET0 napsal:Třeba to nakonec nedopadlo
Jak říkáš, ale tak už by to snad mohli zveřejnit, ne?
Už jsem si říkal taky, kterej blbec tenhle marketing dělá. S velkou pompou vyhlásit tipovačku na posilu a pak to nechat, aby to zapadlo... Hlavně, že je jich v té redakci tolik.
ralff- Posts : 1547
FREDERIK and Duklacek like this post
Siroko napsal:Kdyz jsou tam foceny se smlouvou, tak je pomerne velka sance, ze to dopadloAJET0 napsal:Třeba to nakonec nedopadlo
Jak říkáš, ale tak už by to snad mohli zveřejnit, ne?
AJET0- Posts : 279
Kdyz jsou tam foceny se smlouvou, tak je pomerne velka sance, ze to dopadloAJET0 napsal:Třeba to nakonec nedopadlo
Siroko- Posts : 1206
Třeba to nakonec nedopadlo
vn likes this post
Neví se asi nic, to je zas komunikace tohle…AJET0 napsal:Už víme?
vn- Posts : 1857
ralff likes this post
Duklacek napsal:Nikde. Ale říkali jsme, že chceme ještě jednoho bekaExcalibur napsal:AJET0 napsal:Tak je to bek, že...
Kde je psáno, že to je bek?
To sice jo, ale to neznamená, že pokud nebude šance vzít útočníka, že ho nevezmeme.
Excalibur- Posts : 638
Nikde. Ale říkali jsme, že chceme ještě jednoho bekaExcalibur napsal:AJET0 napsal:Tak je to bek, že...
AJET0 napsal:Tak je to bek, že...
Podle fotky by to mohl být Matouš Menšík...
Chtěl bych návrat Werbika, ale to nebude on
Kaby byl výborný střelec na to jaký byl jinak obránce. Do dneška vidím jak vyrovnávál v baráži od modré s Vary pumelici nad Honzikovo rameno. A to byla jeho vlastně poslední sezóna za nás
imbík- Posts : 3617
Excalibur likes this post
Excalibur napsal:Kolja napsal:MichalDJ napsal:No ja doufam ze se tohle faux pas s Bilcikem v presilovce uz opakovat nebude
Kdo zažil Kuchynu, Ficence a Kalbiho v některých sezonach letos proti Vlastovi nemůže nic říct
Zrovna Ficenc a Kalby byli do přesilovky super.
Psal jsem v některých sezonach, Kalbi po zranění už nebyl co býval a docela horel na modrý a Fica poslední sezóny taky zrovna nezářil. Jinak souhlasim měli i kvalitní sezony
Kolja- Posts : 156
No psal jsem ne před třemi týdny, ale 3. června, mají kliku, že jsem trpělivý , na druhou stranu, když nechtějí peníze ( i když drobné) jejich věc.
Mazakis- Posts : 18
Kaláb největší šutér. A Fíca byl snad jediný bek, který dokázal přestřelit puk z obranného přes celé hřiště až do ochranné sítě
Kolja napsal:MichalDJ napsal:No ja doufam ze se tohle faux pas s Bilcikem v presilovce uz opakovat nebude
Kdo zažil Kuchynu, Ficence a Kalbiho v některých sezonach letos proti Vlastovi nemůže nic říct
Zrovna Ficenc a Kalby byli do přesilovky super.
MichalDJ napsal:No ja doufam ze se tohle faux pas s Bilcikem v presilovce uz opakovat nebude
karel granát likes this post
imbík napsal:Bilčik je nejlepší bek v plus minus
Sta v něčem věřím, že mas pravdu v dresech určitě ne. Pokud něco fakt funguje pak je to paní Marešová a paní Kapounova.
To je právě ono...To, že je nejlepší v +/-, ještě neznamená, že se hodí na přesilovku. Výtisk, Jank a podobní taky nejsou první volbou na přesilovku.
vn likes this post
No spíš v době, kdy je potřeba využít potenciál stadionu nenahradit Kristkovu pozici někým novým, schopným a s časovým prostorem věnovat se hledání partnerů za mě něco vypovídá o tom, že není až tak velký zájem ten klub někam posouvat…to bude tohle jako dělat zas Bedřich? Nebo snad jeho dcera, která v tom má nulové zkušenosti?? To je prostě úplně mimo mísu a vracíme se tím x let zpět….Za mě Bedřich není špatnej, ale usnul prostě někde v devadesátkách a to nás prostě nikam neposune pokud aspoň nebude obklopen schopnými lidimi…btw. Do spolku taky už nepřispívám, vlastně jsem přispěl dvakrát a pak ani nikoho nezajímalo jestli přispívám nebo ne…
vn- Posts : 1857
hadas (admin), Excalibur, Hhs23 and Duklacek like this post
Bilčik je nejlepší bek v plus minus
Sta v něčem věřím, že mas pravdu v dresech určitě ne. Pokud něco fakt funguje pak je to paní Marešová a paní Kapounova.
vn likes this post
No ja doufam ze se tohle faux pas s Bilcikem v presilovce uz opakovat nebude
MichalDJ- Posts : 1031
Duklacek napsal:Představuji si, jak je září a rozčiluje nás Bilča na přesilovce.
A co teprve ty rozhodčí a prodány zápasy:D
FREDERIK and Duklacek like this post
Představuji si, jak je září a rozčiluje nás Bilča na přesilovce.
Většinou naprosto souhlasím s názory Hadase a v poslední době i Hhs 23, současná činnost vedení městské organizace Dukla je oipravdu na zblití. Ščerban opakovaně prokazuje neschopnost ekonomického myšlení. Neobsazení Kristkovy pozice jasně naznačuje, že byla zbytná, tak jako je pozice videokouče a slečny výkonné ředitelky, bez ní by ale klub nebyl rodinný.
Jaterničko a Lufo, nepochybuju o vašem věrném vztahu k Dukle, ale nyní je třeba nebýt slepej. Já nemám až tak blízké zdroje ze vnitřku, nicméně měsíc a půl strávený na vyžádané výpomoci na infocentru ke konci roku 2023 mi stačil ke ztrátě všech iluzí. Viděl jsem naprosto šlendriánsky zhotovené provizorní kabiny, které nikdo z příchozí městské komise nereklamoval. Kdekdo si nárokoval vjezd za bránu a vydání oprávnění byl pro slečnu výkonnou problém. Bezcílně se pohyboval Vrábel, kterého za tuto dřinu uvolnili po roce koncepční práce do Litv., zcela ikonická byla postava správce a jeho tradiční odpoveď hmm, asi by to měl někdo opravit. Dost jsem se vyptával a záhy se mi doneslo,že jsem oporavdu zvídavý, to není žádaná vlastnost. Neměl jsem tam chodit.
Rosťa a jeho Spolek je kapitola sama pro sebe. Spolek nemá dle stanov volené orgány už asi dva roky, nejsou schůze,nic. Problémem je určitá sebestřednost bývalého předsedy, kdy chtěl vše dělat sám, neb jiní to asi neumí. Současnému umrtvení nerozumím, je mi to ale už jedno a dávno neplatím, jsou to totiž peníze vhozené do černý díry. Bez debat je, že R. umí sehnat peníze, asi by se i hodil proto do managementu, tam ho ale nevezmou, mluvil by jim do toho.
Končím, jen ještě čerstvá zkušenost jednoho z nejvěrnějších příznivců Mazakise z Kadaně. Asi před třemi týdny projevil zájem o jménu na dresu, dodnes čeká na odpoveď.....
Všem hezké léto a dovolenou kdo ještě máte.
Jaterničko a Lufo, nepochybuju o vašem věrném vztahu k Dukle, ale nyní je třeba nebýt slepej. Já nemám až tak blízké zdroje ze vnitřku, nicméně měsíc a půl strávený na vyžádané výpomoci na infocentru ke konci roku 2023 mi stačil ke ztrátě všech iluzí. Viděl jsem naprosto šlendriánsky zhotovené provizorní kabiny, které nikdo z příchozí městské komise nereklamoval. Kdekdo si nárokoval vjezd za bránu a vydání oprávnění byl pro slečnu výkonnou problém. Bezcílně se pohyboval Vrábel, kterého za tuto dřinu uvolnili po roce koncepční práce do Litv., zcela ikonická byla postava správce a jeho tradiční odpoveď hmm, asi by to měl někdo opravit. Dost jsem se vyptával a záhy se mi doneslo,že jsem oporavdu zvídavý, to není žádaná vlastnost. Neměl jsem tam chodit.
Rosťa a jeho Spolek je kapitola sama pro sebe. Spolek nemá dle stanov volené orgány už asi dva roky, nejsou schůze,nic. Problémem je určitá sebestřednost bývalého předsedy, kdy chtěl vše dělat sám, neb jiní to asi neumí. Současnému umrtvení nerozumím, je mi to ale už jedno a dávno neplatím, jsou to totiž peníze vhozené do černý díry. Bez debat je, že R. umí sehnat peníze, asi by se i hodil proto do managementu, tam ho ale nevezmou, mluvil by jim do toho.
Končím, jen ještě čerstvá zkušenost jednoho z nejvěrnějších příznivců Mazakise z Kadaně. Asi před třemi týdny projevil zájem o jménu na dresu, dodnes čeká na odpoveď.....
Všem hezké léto a dovolenou kdo ještě máte.
sta- Posts : 27
hadas (admin) and DUKLIČKA like this post
Já do Spolku přispívám pořád. Těch 1200 za rok mě nezabije. Ze začátku jsem měl nedůvěru k tomu kam ty peníze půjdou ale je to všechno vyvěšený kam a kolik se dalo. To , kolik se podařilo sehnat peněz a poslalo se Dukle, mj., je opravdu úctyhodný. Prvně covidová doba a potom stěhování - to je 5 let přežívání . Takže každá kačka dobrá.
Lufa- Posts : 1312
Co se týče Rosti nemá to jednoduché a přesto pro klub dýchá, tolik času, energie a věci kolem klubu na úkor rodiny nebo volného času, kdyby to věnoval Dukle každý, kde by byla.
Na druhou stranu, té kritiky na fungování Bédi a vůbec chodu klubu z jeho strany bylo dost a když pak byla nějaká schůzka s fanoušky, tak najednou to působilo, že obhajuje kroky BŠ nebo klubu člověk se v tom pak trošku ztrácel. Působilo to kontraproduktivně, nebo nedůvěřivě. Fakta a činy ovšem mluví v jeho prospěch.
Nicméně za sebe se přiznávám, že přes spolek už klubu nepřispívám, nějak jsem ztratil důvěru po prvních třech letech fungování.
Na druhou stranu, té kritiky na fungování Bédi a vůbec chodu klubu z jeho strany bylo dost a když pak byla nějaká schůzka s fanoušky, tak najednou to působilo, že obhajuje kroky BŠ nebo klubu člověk se v tom pak trošku ztrácel. Působilo to kontraproduktivně, nebo nedůvěřivě. Fakta a činy ovšem mluví v jeho prospěch.
Nicméně za sebe se přiznávám, že přes spolek už klubu nepřispívám, nějak jsem ztratil důvěru po prvních třech letech fungování.
Duklacek likes this post
Petr Straka do Kladna na zkoušku, škoda, že u nás to je jak to je.
Pokud jde o Kristka a sponzory, zrovna tahle pozice bude s novou halou dost důležitá... sponzoři totiž budou muset silně přitlačit, aby tam byli vidět, narozdíl od HZS...
vn likes this post
jajirk napsal:To je za celou éru, včetně extraligy? Jestli umí sehnat peníze jinde, tak to je super!Lufa napsal:jajirk napsal:Za tím Krutišem, který umrtvil Spolek? A slibuje a slibuje, kdy co udělá? To bude jistě správný zdroj.Hhs23 napsal:Jestli se chceš opravdu něco dozvědět o chodu klubu zajdi ve středu za panem Krutišem do Fans chopu myslím že velmi rychle zjistíš jaká je realita..
To napadání Krutiše je opravdu silně mimo mísu. Nebo se ti zdá že 2,5 mega pro Duklu od Spolku je málo ?? Kolik je lepších fanklubů ?
Od členů je výběr příspěvků na náhodu, žádná připomínka členství, nic.Kolik platících členů teď vůbec je??
A že majitel (mluvčí, zakladatel?) Spolku pořád kritizuje Ščerbana je podle mě za čárou. Jestli to je v osobní rovině, tak ať si to vyřeší mezi sebou a nerozesírá fandy ve fanshopu.
Nevím co mají mezi sebou Krutiš s BŠ za problémy, nevidíme do toho. Ale věřím tomu , že každej z nich se snaží dělat maximum pro Duklu. Akorát že každej na to má asi jiný názor jak to dělat.
To je za celou éru, včetně extraligy? Jestli umí sehnat peníze jinde, tak to je super!Lufa napsal:jajirk napsal:Za tím Krutišem, který umrtvil Spolek? A slibuje a slibuje, kdy co udělá? To bude jistě správný zdroj.Hhs23 napsal:Jestli se chceš opravdu něco dozvědět o chodu klubu zajdi ve středu za panem Krutišem do Fans chopu myslím že velmi rychle zjistíš jaká je realita..
To napadání Krutiše je opravdu silně mimo mísu. Nebo se ti zdá že 2,5 mega pro Duklu od Spolku je málo ?? Kolik je lepších fanklubů ?
Od členů je výběr příspěvků na náhodu, žádná připomínka členství, nic.Kolik platících členů teď vůbec je??
A že majitel (mluvčí, zakladatel?) Spolku pořád kritizuje Ščerbana je podle mě za čárou. Jestli to je v osobní rovině, tak ať si to vyřeší mezi sebou a nerozesírá fandy ve fanshopu.
jajirk- Posts : 161
Hadas.
Já rozumím tomu,že nelze psát všechno na net.
Mě jen vadí tzv. kritika od stolu aniž by se vlastně vědělo, co obnáší vedení klubu.
Já rozumím tomu,že nelze psát všechno na net.
Mě jen vadí tzv. kritika od stolu aniž by se vlastně vědělo, co obnáší vedení klubu.
Jaternička- Posts : 1419
ralff, Siroko, ondrej.n and Lufa like this post
Hhs23 napsal:Psali kompletní sestava ale nějak postrádám Burkova a Kaprijiva nebo už nejsou součástí Dukly
Vzhledem k věku, bych řekl, že mají přípravu s juniorkou.
vn likes this post
Psali kompletní sestava ale nějak postrádám Burkova a Kaprijiva nebo už nejsou součástí Dukly
Hhs23- Posts : 177
jajirk napsal:Za tím Krutišem, který umrtvil Spolek? A slibuje a slibuje, kdy co udělá? To bude jistě správný zdroj.Hhs23 napsal:Jestli se chceš opravdu něco dozvědět o chodu klubu zajdi ve středu za panem Krutišem do Fans chopu myslím že velmi rychle zjistíš jaká je realita..
imbík, staříček, Siroko and Kolja like this post
Jaternička napsal:Proc by tu měl končit? Pokud se nerysuje nový majitel,tak je to pro něho dobrý flek. Nechal přeci udělat ty velký plakáty na HZS,takže se Dukle určitě vyplatí. Protože není nikde psáno,jaký on dojednal sponzory.
Takže jak to zde čtu,klub by se měl rozpustit a nová hala by měla být pro šachisty.
Když to zde vede klan BŠ.
Jen by se chtěl zeptat dotyčných zda bývají denně nebo aspoň obden v kanceláři klubu a ví tedy co chod takového klubu obnáší?
Když je to tady všechno špatně?
E-shop do toho nepočítám, to je opravdu blamáž.
Děkuji za případné informace a pokud bude možnost,tak jako to mají zdejší experti rád bych také nakouknul tzv. pod pokličku
Já mám informací z různých zdrojů celkem dost, ale pokud chceš takové informace stále mít, tak je fakt nemůžeš psát na internet a když už něco píšeš, tak jen běžné věci, které jsou veřejně známé...
Podle mých informací tu poslední dobou nic nebral.
Kristek sice přivedl sponzory a nebylo jich málo, ale s prominutím to bylo jen paběrkování , všechno spíš malí sponzoři. I takoví jsou potřeba, ale nikdo, o koho by se dalo trochu víc opřít. Jo vlastně je tu CZLoko, abych byl fér...takové potřebujeme ...
Neobsazování pozice je teď na místě, aspoň ušetříme, a asi se tím teď nic moc nezmění. Lidi co tu sedí na půl zadku nepotřebujeme a pokud možno už nebrat.
Neobsazování pozice je teď na místě, aspoň ušetříme, a asi se tím teď nic moc nezmění. Lidi co tu sedí na půl zadku nepotřebujeme a pokud možno už nebrat.
Proto to píšu a není to jediná pozice viz Vrábel, Svoboda Kristek. Vždycky jsme jim dobrý jen když nemají co kde lepšího a náhrady už za ne ani nehledame. U Vrabela a Svobody jsme to ještě vylepšili že jsme je vždycky po sezóně jinde vzali zpátky a tu práci jim dali.
imbík napsal:Tak jsme se dočkali Emil už je ofiko. Tohle být soukromá firma ta Dukla fakt by mě zajímalo jestli by to fungovalo stejně
"Pozice na obchodním oddělení Dukly zůstane nyní neobsazená. Část pracovní náplně převezme jednatel a další povinnosti budou rozdělené mezi další členy vedení HC Dukla." Prostě nepostradatelná pozice.
Duklacek likes this post
Tak jsme se dočkali Emil už je ofiko. Tohle být soukromá firma ta Dukla fakt by mě zajímalo jestli by to fungovalo stejně
Strana 5 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Strana 5 z 20
Povolení tohoto fóra: