Diskuzní fórum
Strana 6 z 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Za tím Krutišem, který umrtvil Spolek? A slibuje a slibuje, kdy co udělá? To bude jistě správný zdroj.Hhs23 napsal:Jestli se chceš opravdu něco dozvědět o chodu klubu zajdi ve středu za panem Krutišem do Fans chopu myslím že velmi rychle zjistíš jaká je realita..
jajirk- Posts : 161
Hhs23 napsal:Jestli se chceš opravdu něco dozvědět o chodu klubu zajdi ve středu za panem Krutišem do Fans chopu myslím že velmi rychle zjistíš jaká je realita..
Tak mohl bych si tam za týden udělat cestu což o to.
Jaternička- Posts : 1419
Kolja- Posts : 156
karel granát, ondrej.n and Duklacek like this post
Hhs23- Posts : 177
imbík likes this post
Takže jak to zde čtu,klub by se měl rozpustit a nová hala by měla být pro šachisty.
Když to zde vede klan BŠ.
Jen by se chtěl zeptat dotyčných zda bývají denně nebo aspoň obden v kanceláři klubu a ví tedy co chod takového klubu obnáší?
Když je to tady všechno špatně?
E-shop do toho nepočítám, to je opravdu blamáž.
Děkuji za případné informace a pokud bude možnost,tak jako to mají zdejší experti rád bych také nakouknul tzv. pod pokličku
jajirk likes this post
vn- Posts : 1856
imbík napsal:No jelikož je Emil pořad veden v obchodním oddělení a na klubových stránkách ani zmíňka, že by skončil, pochybuji, že se někdy dozvíme co vlastně pro klub udělal.
Jezdil služebákem Dukly na Dynamo a přitom tvrdil, jak vůbec ale vůbec s nimi aktuálně nejedná a neuvažuje o tom, skončit v Dukle...
Excalibur, staříček and Duklacek like this post
Siroko- Posts : 1206
imbík- Posts : 3617
Lufa- Posts : 1312
hadas (admin), staříček and Duklacek like this post
hadas (admin), staříček, MichalDJ, Duklacek and addo like this post
Hhs23 napsal:A že by další flek pro Terezu Ščerbanivou.... prej se plete do všeho i ten e schop kvůli ní nefunguje
Ono je to ale spíš k pláči... Víc to komentovat nebudu, protože je mi z toho na blití.
staříček likes this post
staříček and addo like this post
AJET0 napsal:Zdar borci, ono už se zase hraje baráž 2 z extraligy a 2 z první ligy? 4 kolově jako kdysi když jsme naposled postoupili?
Pokud vím tak ne.
ralff- Posts : 1547
AJET0- Posts : 279
Tam je to nesmysl, protože je o to nesmyslný zájem.imbík napsal:Do nové haly si plánuji koupit permici pokud to nebude nesmysl jako v Brně nebo v Čb a Pardubicích
Těch 200 na zápas u nás na tuhle ligu vidím jako strop, který se i tak bude spoustě lidem zdát jako nehorázný
Duklacek- Posts : 1104
kancler napsal:Moje maximum na 1. ligu je za mě 230kč stání a 200 sezení. Extraliga je jiná věc
Ano to je rozumna cena
MichalDJ- Posts : 1031
kancler- Posts : 119
DUKLIČKA- Posts : 1624
Jaternička likes this post
Hhs23 napsal:spíš mě zajímá váš názor než být zajimavej
Uvidim za kolik budou permice. Pokud budou stupenky za 350 a jelikoz to mam do Jihlavy celkem dost daleko tak bych si zapasy vybiral. mysleno na tuhle ligu,pokd by tahle cena byla za ELH, nemel bych s tim zadnej problem
MichalDJ- Posts : 1031
Moment... Matouš bude hrát letos za nás? Na webu ho v soupisce nevidím, tak jsem z toho trochu zmaten
hk- Posts : 98
ralff likes this post
pro trochu nostalgie. Vykouklo na mne z youtube... reportáž ČT jak Dukla poprvé v historii přijela bojovat o ligové body do Třebíče
ralff- Posts : 1547
Kuba likes this post
Ja osobne cenu neresim, protoze se na moc zapasu v sezone stejne nedostanu a ty penize beru jako prispevek klubu, ale 350 by asi mohl byt pro radu lidi na tuto ligu uz fakt problem. 250 je asi vazne maximum.Hhs23 napsal:spíš mě zajímá váš názor než být zajimavej
hk likes this post
Hhs23 napsal:V rozhovoru s velice blízkým k Dukle a Ščerbanovi
Takže jen takovej výkřik a nic oficiálního Zpráva nemusí být pravdivá, hlavně že zaujme
Lufa- Posts : 1312
Hhs23 likes this post
Hhs23 napsal:V rozhovoru s velice blízkým k Dukle a Ščerbanovi
Tak to se obávám, že za 350 Kč nebude mít vyprodáno ani při slavnostním otevření arény. A na Kolín už vůbec ne.
Excalibur- Posts : 638
Kde jsi to četl?Hhs23 napsal:Jakou cenu vstupenek bude Jihlavák ještě akceptovat v nové aréně podle prvního nastrelu Bedřicha Ščerbana. 250, - kč stání 350, - kč sezení........
Jaternička napsal:A kde bereš jistotu,že na Kladně v posledním týmu extraligy,kde nejspíš bude hrát přinejlepším třetí obranu nastane nějaký zásadní progres?
Není lepší pokud by takový hráč hrál aspoň první rok mezi dospělými právě v té naší lize?
Uvidíme ho v Pelhřimově,tak maximálně v dresu Litoměřic
Třetí obranu hrát nebude na to si klidně vsadim když bude dělat 7-8 beka bude to zázrak ale spis ne. Bude vylepšovat kladenskou juniorky v pralese a pak se mu najde klub co před JJ vždycky sklopí hlavu. Liťák, Slavia a podobně. Jeho boj. Podobných pseudo morálních hodnot a odchodů jsme zde viděli. Kde jsou Šidlikove a spol ?
Excalibur, karel granát, ralff, FREDERIK and DUKLIČKA like this post
Není lepší pokud by takový hráč hrál aspoň první rok mezi dospělými právě v té naší lize?
Uvidíme ho v Pelhřimově,tak maximálně v dresu Litoměřic
karel granát, ralff, staříček, Kuba and jajirk like this post
Jaternička napsal:Dukla mi dala vše a pak se na ni vyseru
A ty bys svýmu synovi přerušil nadějně se rozvíjející kariéru pochybným setrváním ve stagnujícím klubu kvůli pseudo morálním hodnotám?
ondrej.n- Posts : 590
hadas (admin) likes this post
Dukla mi dala vše a pak se na ni vyseru
imbík and staříček like this post
Excalibur napsal:Však v pohodě. Sponzorů máme plno, tak není třeba, aby se pro nás náš obchodní manažer předřel. A i kdyby, tak kdyžtak zase zvedneme ceny permic o 7 kil nebo bude další akce "Zachraňte Duklu".
Proto za tyhle věci prachy nevyhazuju. Když vidím zvenku, co se tam děje a mám info i ze zákulisí, tak sice fandím Dukle, chodím na Duklu, je to pro mě od malička srdcovka, vezmu rodinu a "zblbnu" je do fandění, ale prostě už to dneska vidím jinak. Máme to celkově, jako když jdeme do kina, na pouť nebo do divadla. Třeba série s Porubou mě v poslední sezóně vzala jako dlouho nic. To byla paráda a partnerka, která nikdy takhle na hokej nechodila, si to užila parádně a když nahodíme řeč na hokej, tak si na to vzpomene.
A pak se bavíme o tom, proč není eshop a proč na narvaném zápase s Porubou jsme si nemohli koupit šálu, puk a ani nic jiného...
Lucke and Vasoj84 like this post
hadas (admin) likes this post
Siroko napsal:Doporucuju nove video od Bekeho na FB HA. Pekne ukazany. Clovek ani nepotrebuje osobni prohlidku.
Moc pěkný.
A tohle je taky moc hezký...
https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/prvni-liga-fotbal-budejovice-koubek-prodej-klubu-kristek.A240715_114744_fotbal_pkr
vn, ralff, DUKLIČKA and addo like this post
DUKLIČKA napsal:Co ta komedie Pardubice ta tiskovka?
Má být v pondělí pakliže jsem pozorně četl.
ondrej.n- Posts : 590
Strana 6 z 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20