Diskuzní fórum
Strana 2 z 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Re: Diskuzní fórum
karel granát- Posts : 147
ondrej.n likes this post
ralff- Posts : 1547
staříček, Siroko and Duklacek like this post
Lufa- Posts : 1312
staříček and Lázňator like this post
vn- Posts : 1856
FREDERIK likes this post
Hhs23- Posts : 177
staříček likes this post
pro Hadas
staříček- Posts : 527
staříček likes this post
Duklacek- Posts : 1104
Excalibur, karel granát, ralff, staříček, Siroko and hk like this post
Lázňator- Posts : 702
Siroko- Posts : 1206
hk- Posts : 98
karel granát likes this post
Já bych řekl že oni asi ví proč to dělat takhle a ne jinak.staříček napsal:Ne stavební inženýr nejsem ,ale s jeřábem sem taky jezdil, tenkrát se všechny podpěry tahali rukama ataky to šlo rychle, dneska to je na hydrauliku a de to taky rychle, tydva žlutý by to taky zvládli jako ten bílí podle kamery to moc nejde poznat ,ale asi je to stejný typ,když se stavěla stará hala byl tam jeden jeřáb na kolejích a zvládl úplně všechno.
Lufa- Posts : 1312
hadas (admin), karel granát, Jaternička, Beny, DUKLIČKA, Siroko, ondrej.n and Duklacek like this post
staříček napsal:Kolik těch jeřábů tam chtějí jěště nacpat to je trochu přehnaný né.
Jsi stavební inženýr nebo jak?
Ono se s nima dost blbě "posouvá" . A na nejdelší nosníky střechy to holt jinak nejde.
imbík- Posts : 3617
ralff likes this post
Excalibur- Posts : 638
Duklacek napsal:Zdroj?DUKLIČKA napsal:
Lichanec v UDH
Jinak to asi dávalo smysl, je usazený na Vysočině, trénoval s Velmezem..
A loni chtěl do Jihlavy
Lázňator- Posts : 702
https://www.hokej.cz/multifunkcni-areny-stavi-jihlava-i-brno-co-dynamo-a-vitkovice/5082660
Zdroj?DUKLIČKA napsal:
Lichanec v UDH
Jinak to asi dávalo smysl, je usazený na Vysočině, trénoval s Velmezem..
Lázňator likes this post
Tady pro ty co se ptají proč nosníky ještě nejsou na svém místě.
DUKLIČKA- Posts : 1624
ralff, staříček, Lázňator, Lucke and addo like this post
Lázňator and Duklacek like this post
addo likes this post
Excalibur napsal:ralff napsal:A jen mimochodem, nevím jestli tady už byla zmínka. Kdo sleduje, všimnul si. Každopádně na staveništi už se chystá střešní konstrukce - zatím jen montáž na zemi...
Já si všimnul. Jen mě překvapilo, že už se chystá střecha, když ještě chybí dostavět 1/3 haly.
To bude kvůli přístupu. Někudy se to tam musí navozit a taky se bude muset brzy odstranit jeřáb co trčí z "ledové" plochy...
ralff napsal:A jen mimochodem, nevím jestli tady už byla zmínka. Kdo sleduje, všimnul si. Každopádně na staveništi už se chystá střešní konstrukce - zatím jen montáž na zemi...
Já si všimnul. Jen mě překvapilo, že už se chystá střecha, když ještě chybí dostavět 1/3 haly.
hk napsal:Už to začíná
Jihlavský brankář Maksim Zhukov, který se do Dukly vrátil po dvou letech ve Vsetíně, nastoupí v přípravě za extraligovou Olomouc. Pětadvacetiletý gólman, jenž v Jihlavě zažil dvě výborné vyřazovací části 2021 a 2022, bude Hanákům k dispozici už na zápas proti Přerovu (v sobotu 17. srpna od 16:15 hodin). Oba týmy, které spolu dlouhodobě a vzájemně spolupracují, jsou domluvení, že Zhukov odchytá v přípravě za Olomouc tři zápasy a bude celku trenéra Jana Tomajka k dispozici na výpomoc i během sezony.
A co je na tom? Důležitý bude, jak bude ta výpomoc postavená. Předpokládám, že hlavní slovo budeme mít my.
hk napsal:Už to začíná
Jihlavský brankář Maksim Zhukov, který se do Dukly vrátil po dvou letech ve Vsetíně, nastoupí v přípravě za extraligovou Olomouc. Pětadvacetiletý gólman, jenž v Jihlavě zažil dvě výborné vyřazovací části 2021 a 2022, bude Hanákům k dispozici už na zápas proti Přerovu (v sobotu 17. srpna od 16:15 hodin). Oba týmy, které spolu dlouhodobě a vzájemně spolupracují, jsou domluvení, že Zhukov odchytá v přípravě za Olomouc tři zápasy a bude celku trenéra Jana Tomajka k dispozici na výpomoc i během sezony.
Tak u něho to dost možná bylo jednou z podmínek návratu, že bude mít střídavé starty do extraligy.
Excalibur likes this post
Tady se v redakci hokej.cz podle mě lehce mýlí, největší nevoli vyvolal nejnespravedlivější systém za poslední dobu, ve kterém se tým, co v sezóně získal přes 80 bodů, zachraňoval posledním zápasem, a taky by se hodilo upřesnit, že s v mládežnickém hokeji nevídanými transfery začali na severu Moravy, když celý leden za dorost Poruby odehráli dva reprezentanti z Vítkovic, o čemž jsem nikde v médiích nečetl a což vyvolalo nevoli slušnou...!
Hhs23- Posts : 177
Excalibur napsal:vn napsal:Já jsem tedy zklamanej, že nedostali šanci se ukázat Kuprianiv a Burkov, ti zas zvednou brzy kotvy a budeme čumět klasicky…Duklacek napsal:Mám trochu strach, aby čtvrtá lajna Báťa Pořízek Chvátal nebyla obdobou předchozích čtvrtých lajn... budou tam chybět kila i kvalita
Přesně. Já chápu, že potřebujeme zachránit juniorku, ale Kupri po návratu z Budějek v nějakým rozhovoru řekl, že by už chtěl hrát za muže a že mu Dukla slíbila, že dostane šanci aspoň v přípravě. Takže slib nedodržela. Na konci loňský sezony mohl hrát play off a místo toho pomáhal zachránit jiný tým. Jako já být na jeho místě, tak by mě to pěkně sralo.
Ano, tenhle rozhovor si právě taky pamatuji…když mu někde tu šanci v A týmu dají tak zmizí jak pára nad hrncem…tohle mi prostě hlava nebere, že radši cpeme to útoku Chvátala…
FREDERIK, MichalDJ and Duklacek like this post
vn napsal:Já jsem tedy zklamanej, že nedostali šanci se ukázat Kuprianiv a Burkov, ti zas zvednou brzy kotvy a budeme čumět klasicky…Duklacek napsal:Mám trochu strach, aby čtvrtá lajna Báťa Pořízek Chvátal nebyla obdobou předchozích čtvrtých lajn... budou tam chybět kila i kvalita
Přesně. Já chápu, že potřebujeme zachránit juniorku, ale Kupri po návratu z Budějek v nějakým rozhovoru řekl, že by už chtěl hrát za muže a že mu Dukla slíbila, že dostane šanci aspoň v přípravě. Takže slib nedodržela. Na konci loňský sezony mohl hrát play off a místo toho pomáhal zachránit jiný tým. Jako já být na jeho místě, tak by mě to pěkně sralo.
imbík, vn, karel granát, staříček, Lázňator, FREDERIK, MichalDJ and like this post
Já jsem tedy zklamanej, že nedostali šanci se ukázat Kuprianiv a Burkov, ti zas zvednou brzy kotvy a budeme čumět klasicky…Duklacek napsal:Mám trochu strach, aby čtvrtá lajna Báťa Pořízek Chvátal nebyla obdobou předchozích čtvrtých lajn... budou tam chybět kila i kvalita
karel granát, FREDERIK and Duklacek like this post
Hhs23 napsal:Svaz kromě toho výrazně omezil i vzájemnou výpomoc extraligových klubů spočívající v půjčování hráčů, která loni zejména v podání Jihlavy vyvolala napříč hnutím značnou nevoli. Do nadstavbové části, play off i skupiny o udržení mohou zasáhnout pouze ti hokejisté, kteří v základní části odehráli za juniorský tým daného klubu minimálně devět zápasů.......... (hokej. cz)
S tím souhlasím a měli to udělat ještě přísněji, kritizoval jsem to tu už, když jsme to předváděli.
vn, karel granát, ralff and FREDERIK like this post
FREDERIK likes this post
Strana 2 z 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20