Diskuzní fórum
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
imbík napsal:Oba zápasy ČR byly za mě povedené. Nevim co se nelíbilo na zápase ČR-Finsko. Troufne si tvrdit, že v zápase jsme byli lepší.
Prostě mě to nebavilo. Je fakt, že jsme byli v hospodě a hodně se kecalo, takže jsem až tak nesledoval dobrý pohyb atd. Lepší jsme herně byli, ale na to se nehraje. Prodloužení a nájezdy jsme sledovali samozřejmě bedlivě
Teď jsem koukal na Švýcarsko s Rakouskem a to teda byl mazec.
S Finskem jsme byli rozhodně lepší. To byl dobrý výkon. S Norskem bych už asi váhal, většinu zápasu jsme dotahovali a nakonec nám pomohly dost šťastné trefy.imbík napsal:Oba zápasy ČR byly za mě povedené. Nevim co se nelíbilo na zápase ČR-Finsko. Troufne si tvrdit, že v zápase jsme byli lepší.
Duklacek- Posts : 1074
staříček likes this post
imbík- Posts : 3589
vn, FREDERIK and jajirk like this post
ondrej.n- Posts : 580
ondrej.n napsal:Tak můj tiket si vzal čert! Říká se tomu zaplacená radost?
Měl jsem taky Finsko. Jinak hokej hroznej a nájezdy tomu daly aspoň grády.
Jinak jsem dával Německo, protože to by byl hřích za takový kurz nezkusit.
ondrej.n- Posts : 580
DUKLIČKA- Posts : 1609
Excalibur and staříček like this post
hk napsal:Když odečteš od počtu vstřelených branek Finska hodnotu 1,5, tak že i přesto je vítězem Finsko. Takže např. při výsledku CZE-FIN 1:3 je tato sázka výherní, ale při výsledku 1:2 nikoliv.ondrej.n napsal:Co znamená handicap -1,5 Finsko?
Přesně tak. hcp je handicap. Můžeš dát i hcp -1.0 nebo -2.0 nebo naopak +1.0 a to pak znamená. Že např. při hcp -1.0 Finsko při CZE-FIN 1:3 vyhráváš a při 1:2 se Ti vrací vklad (vada). Pak jsou ještě hcp typu 1,25 a 1,75 (asijský handicap) a tam se to ještě rozkládá. Tam z hlavy netuším :-) :-)
Když odečteš od počtu vstřelených branek Finska hodnotu 1,5, tak že i přesto je vítězem Finsko. Takže např. při výsledku CZE-FIN 1:3 je tato sázka výherní, ale při výsledku 1:2 nikoliv.ondrej.n napsal:Co znamená handicap -1,5 Finsko?
hk- Posts : 98
hadas (admin), ralff, staříček and ondrej.n like this post
Hned první zápas slušný křest ohněm a já mám teda obavu, že se zázrak nestane. Takže - 1,5 hcp Finsko
staříček likes this post
Neřekl bych. Když dám porovnání záběrů včera a dnes , tak tam je dost velký rozdíl co se přistavělo.AJET0 napsal:Na stavbě nějak mrtvo ne? Nebo už narukovali?
Lufa- Posts : 1287
ralff likes this post
AJET0 napsal:ralff napsal:Excalibur napsal:AJET0 napsal:Na stavbě nějak mrtvo ne? Nebo už narukovali?
Taky mi to přijde. Ale myslím, že kdybych jim tam přišel říct, že se stavba moc nehýbe, tak mě někdo přetáhne prknem.
Vklidu, dělají normálně... akorát už všechno není vidět...
JO není vidět :-) to mi něco říká a moc mě to neuklidňuje, ale tak hlavně že jedou
V posledním videu říkali že budou v další fázi zdit garáže. Včera ve státní svátek na stavbě normálně byli...
Kolja- Posts : 154
ralff likes this post
ralff napsal:Excalibur napsal:AJET0 napsal:Na stavbě nějak mrtvo ne? Nebo už narukovali?
Taky mi to přijde. Ale myslím, že kdybych jim tam přišel říct, že se stavba moc nehýbe, tak mě někdo přetáhne prknem.
JO není vidět :-) to mi něco říká a moc mě to neuklidňuje, ale tak hlavně že jedou
AJET0- Posts : 278
Excalibur napsal:AJET0 napsal:Na stavbě nějak mrtvo ne? Nebo už narukovali?
ralff- Posts : 1536
AJET0 napsal:Na stavbě nějak mrtvo ne? Nebo už narukovali?
Excalibur- Posts : 614
staříček and hk like this post
Duklacek napsal:Kočí do Slavie. Tam jim asi nebude vadit, že se na tréninku usmívá
Tak tady se porad hlasa jak se pracuje s mladymi...a pak misto aby s mladym pracovali, tak ho za takovou blbost nechteji...myslim si ze je lepsi mlade vychovavat nez vyhazovat
MichalDJ- Posts : 1031
staříček likes this post
Excalibur, staříček and FREDERIK like this post
To je komodita, kterou můžeme vyvážet do světa.
Jaternička- Posts : 1411
jajirk and Duklacek like this post
Lázňator- Posts : 696
karel granát, staříček and DUKLIČKA like this post
Duklacek likes this post
vn napsal:To já taky, ale že zrovna kvůli Litkám?karel granát napsal:Jelen by byl nanejvýš 4. lajna, po ohlášení posil do útoku jsem uvěřil, že odešel na vlastní žádost.
Jestli se nepletu tak Litky spolupracují se Spartou tak možná proto
jajirk likes this post
Siroko likes this post
Psalo se to v tom článku, či na sociálních sítích. Podepsal u nás prodloužení smlouvy v lednu. A v dubnu skončil na vlastní žádostAJET0 napsal:Copak Jelda odešel na vlastní žádost?
staříček- Posts : 522
Excalibur and vn like this post
To já taky, ale že zrovna kvůli Litkám?karel granát napsal:Jelen by byl nanejvýš 4. lajna, po ohlášení posil do útoku jsem uvěřil, že odešel na vlastní žádost.
vn- Posts : 1819
karel granát- Posts : 139
Tak já důvod neznám, ale ani jeden z ukrajinců, které znám, dnes nedělá.vn napsal:Jako vážně tohle má být důvod?Leo napsal:Včera také ne. Jsou pravoslavné velikonoce.Excalibur napsal:Od rána koukám na webkameru a zdá se mi, že na aréně se dneska nepracuje.
Leo- Posts : 9
Jako vážně tohle má být důvod?Leo napsal:Včera také ne. Jsou pravoslavné velikonoce.Excalibur napsal:Od rána koukám na webkameru a zdá se mi, že na aréně se dneska nepracuje.
Včera také ne. Jsou pravoslavné velikonoce.Excalibur napsal:Od rána koukám na webkameru a zdá se mi, že na aréně se dneska nepracuje.
Leo- Posts : 9
Excalibur- Posts : 614
staříček likes this post
staříček likes this post
ralff napsal:hadas (admin) napsal:Nároďák je teda slabota...
Dva góly za tři zápasy na domácím turnaji a těsně před mistrovstvím světa, to je prostě ostuda.
Částěčně tím, že zatímco my ještě skládáme sestavu a točíme hráče, tak soupeři už přijeli víceméně ve finálních sestavách a spíš se sehrávali. Ale přesto, tento turnaj nebyl dobrou vizitkou. Trenéři budou mít ještě co dělat do pátku.
Ten výkon byl hodně zoufalej. Snad to nebude ostuda.
Nicméně tiskovka byla jedna velká trapárna, takže vůbec nevím, co čekat.
Po dnešku bych tipoval, že dojdeme nejdál do čtvrtfinále.
ralff likes this post
hadas (admin) napsal:Nároďák je teda slabota...
Dva góly za tři zápasy na domácím turnaji a těsně před mistrovstvím světa, to je prostě ostuda.
Částěčně tím, že zatímco my ještě skládáme sestavu a točíme hráče, tak soupeři už přijeli víceméně ve finálních sestavách a spíš se sehrávali. Ale přesto, tento turnaj nebyl dobrou vizitkou. Trenéři budou mít ještě co dělat do pátku.
ralff- Posts : 1536
Duklacek likes this post
vn, ralff, staříček, DUKLIČKA and Vasoj84 like this post
DUKLIČKA- Posts : 1609
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
|
|