Diskuzní fórum
Strana 3 z 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Hhs23- Posts : 177
Excalibur- Posts : 638
addo- Posts : 15
imbík napsal:A komu by chyběli ? dneska finále jede někdo ?
Ja ano, mam to kousek z prace
MichalDJ- Posts : 1031
imbík- Posts : 3617
Duklacek napsal:Ano, směřuje to tam dlouho jak u nich, tak u nás.hadas (admin) napsal:FREDERIK napsal:https://infotbal.cz/majitel-dynama-jirka-financovani-je-zajistene-hlasi-se-domaci-i-zahranicni-investori/
Tak ve fotbale to jde a že by to v hokeji nešlo???
No, uvidíme, ale léta sleduju fotbal v ČB a to bys koukal, co tam minulá vedení předváděla. Můj názor je, že letos jdou dolů a Jihlava taky...
Rád se budu samozřejmě mýlit.. Uvidíme.
Ano, směřuje to tam dlouho jak u nich, tak u nás.hadas (admin) napsal:FREDERIK napsal:https://infotbal.cz/majitel-dynama-jirka-financovani-je-zajistene-hlasi-se-domaci-i-zahranicni-investori/
No, uvidíme, ale léta sleduju fotbal v ČB a to bys koukal, co tam minulá vedení předváděla. Můj názor je, že letos jdou dolů a Jihlava taky...
Duklacek- Posts : 1104
FREDERIK napsal:https://infotbal.cz/majitel-dynama-jirka-financovani-je-zajistene-hlasi-se-domaci-i-zahranicni-investori/
Jenže hokej není ohledně utápění peněz fotbal. A hlavně Jihlava nejsou Budějovice.FREDERIK napsal:https://infotbal.cz/majitel-dynama-jirka-financovani-je-zajistene-hlasi-se-domaci-i-zahranicni-investori/
Lufa- Posts : 1312
Tak ve fotbale to jde a co hokej????
FREDERIK- Posts : 237
hk napsal:Jojo, dnes to byla one-Kulda show. Snad si něco schová i do sezony.
I extraligoví pořadatelé nejsou bezchybní, turnikety nerozchodili a pustit nás "po staru" s vizuální kontrolou lístku je napadlo až po úvodním buly.
Doufám, že Maks brzo něco udělá s tou zelenou výbavou. Moc se to na červenej stadion s červenýma týmama nehodilo
Jojo, to bylo docela vtipný, hlasatel vytap.muzstva na ledě a mi jsme stáli u turniketů jak trubky
I extraligoví pořadatelé nejsou bezchybní, turnikety nerozchodili a pustit nás "po staru" s vizuální kontrolou lístku je napadlo až po úvodním buly.
Doufám, že Maks brzo něco udělá s tou zelenou výbavou. Moc se to na červenej stadion s červenýma týmama nehodilo
hk- Posts : 98
Duklacek likes this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
karel granát likes this post
https://www.hokej.cz/plzen-je-opet-nejlepsi-mladeznickou-akademii-uz-poctvrte-v-rade/5082901
vn- Posts : 1856
To souhlas.Kolja napsal:imbík napsal:Spoustu brankářů Amerika ukončila. Mira Svoboda, David Honzik atd…. No jo no. Česko jim bylo malé až tam pak na zápasy cestovali kamionama a nic moc nevydělávali.
Kdybych já měl možnost v 18 jít do světa, kde mi budou platit za to že hraju hokej, tak jdu hned. Nejhorší co seuze stát je to, že ti to nevyjde.
Lepší zůstat v ČR a skončit v Třebíči v 25 letech a říkat si, že já tu Ameriku v 18 nezkusil. Nemyslím někoho konkrétního.
Z pohledu Škarka - udělal to nejlepší co udělat mohl.
Z pohledu fanouška - jsem nasranej na vedení klubu, že na úkor udržení v ELH se snažilo protlačit do NHL hráče který možná byl v té době juniorským (nad)průměrem.
U něj už asi nikdy nezapomenu ty jeho výlety k zadnímu mantinelu, pokus o rozehrávku , námaz soupeři a následný gól do prázdný kasy.
staříček, FREDERIK, Kuba and AJET0 like this post
imbík napsal:Spoustu brankářů Amerika ukončila. Mira Svoboda, David Honzik atd…. No jo no. Česko jim bylo malé až tam pak na zápasy cestovali kamionama a nic moc nevydělávali.
Kdybych já měl možnost v 18 jít do světa, kde mi budou platit za to že hraju hokej, tak jdu hned. Nejhorší co seuze stát je to, že ti to nevyjde.
Lepší zůstat v ČR a skončit v Třebíči v 25 letech a říkat si, že já tu Ameriku v 18 nezkusil. Nemyslím někoho konkrétního.
Kolja- Posts : 156
addo likes this post
Siroko- Posts : 1206
hadas (admin), ralff, DUKLIČKA, Kolja and addo like this post
Tak zese je třeba brát v potaz že rozhovor je starý tak minimalně 3 roky a vlastně tam jde o obdobý až po štaci v Dukle kde popisuje že smlouva s týmem NHl nic neznamenácolorado44 napsal:Článek zajímavý a dlouhý jako tejden před výplatou. O Jihlavě se tam zmínil jednou. Na to že v Dukle restartoval kariéru bych čekal ze se mu Jihlava v reje více do palice.
Thoor93- Posts : 102
Článek zajímavý a dlouhý jako tejden před výplatou. O Jihlavě se tam zmínil jednou. Na to že v Dukle restartoval kariéru bych čekal ze se mu Jihlava v reje více do palice.
colorado44- Posts : 84
ralff, DUKLIČKA and Vasoj84 like this post
ralff and FREDERIK like this post
Duklacek napsal:Protože to byl obrovský talent a v patnácti za nás chytal v profesionálním hokejiLufa napsal:Nepřekvapuje mě to. Pro něj asi krutá realita. Popravdě , nevím proč tu byl tolik protěžovanej a branej jako něco hooodně extra až tak, že se tomu obětovala i EHL sezona.
Škoda že tenkrát neodchytal vše Volden nebo Kořenář, mohli jsme se udržet
Naposledy upravil AJET0 dne 11/8/2024, 10:25, celkově upraveno 1 krát
AJET0- Posts : 279
hadas (admin) and FREDERIK like this post
Protože to byl obrovský talent a v patnácti za nás chytal v profesionálním hokejiLufa napsal:Nepřekvapuje mě to. Pro něj asi krutá realita. Popravdě , nevím proč tu byl tolik protěžovanej a branej jako něco hooodně extra až tak, že se tomu obětovala i EHL sezona.
hadas (admin), ralff and addo like this post
Nepřekvapuje mě to. Pro něj asi krutá realita. Popravdě , nevím proč tu byl tolik protěžovanej a branej jako něco hooodně extra až tak, že se tomu obětovala i EHL sezona.
karel granát and Kuba like this post
Duklacek napsal:Co jsem pochopil Viktora, tak Chvátal už je pro nás útočník. Údajně to hrál v žácích.
Pokud jde o Burkova a Kupriho, pokud se přes léto trochu "zaobalili", tak není jediný důvod, proč by neměli dostat šanci a místo toho budeme zkoušet tyhle ty Rauše. Oboum juniorka už nic nedá. A když jim tu šanci nedáme my, tak přijde měšec z nejmenovaného klubu a odejdou hrát tam
Částečně souhlas. Problém je, že pokud juniorce vezmeme Kupriho a Burkova, tak možná bude hrát příští sezonu s Brodem.
Pokud jde o Burkova a Kupriho, pokud se přes léto trochu "zaobalili", tak není jediný důvod, proč by neměli dostat šanci a místo toho budeme zkoušet tyhle ty Rauše. Oboum juniorka už nic nedá. A když jim tu šanci nedáme my, tak přijde měšec z nejmenovaného klubu a odejdou hrát tam
karel granát likes this post
vn napsal:Excalibur napsal:vn napsal:Příprava a my už máme dva beky v útoku zas? to nám to pěkně začíná
A koho bys tam dal? Oproti minule nehraje Cachnín a ani minule nehrál Rauš (asi zranění). Pak bys mohl použít Kupriho a Burkova z juniorky, ale ti asi zůstanou v juniorce, aby ta neměla problémy se záchranou. Žádný další útočníky (pokud vím) nemáme. Na oficiálním webu žádný info není, ale dnes proti nám hraje za Kometu Modl, v sestavě jsem zatím neviděl např. Klapicu nebo Coufala (takže asi další odchody).
No právě…smutné, že tam nemáme koho dát ani v době kdy tady má být konkurence, která se o to místo v sestavě bude prát…
Co blbnes, proč platit někoho v září když se sezona láme v lednu... Navíc nahoře taky nejsou uzavřený soupisky. tohle mi fakt hlava nebere bejt to první kolo tak bych to ještě chápal ale druhej přípravnej zápas někde na preferuji republiky....
Kolja- Posts : 156
karel granát and addo like this post
Lucke likes this post
Lucke- Posts : 27
Excalibur likes this post
Lázňator- Posts : 702
vn, karel granát, FREDERIK, DUKLIČKA and addo like this post
Excalibur napsal:vn napsal:Příprava a my už máme dva beky v útoku zas? to nám to pěkně začíná
A koho bys tam dal? Oproti minule nehraje Cachnín a ani minule nehrál Rauš (asi zranění). Pak bys mohl použít Kupriho a Burkova z juniorky, ale ti asi zůstanou v juniorce, aby ta neměla problémy se záchranou. Žádný další útočníky (pokud vím) nemáme. Na oficiálním webu žádný info není, ale dnes proti nám hraje za Kometu Modl, v sestavě jsem zatím neviděl např. Klapicu nebo Coufala (takže asi další odchody).
No právě…smutné, že tam nemáme koho dát ani v době kdy tady má být konkurence, která se o to místo v sestavě bude prát…
vn napsal:Příprava a my už máme dva beky v útoku zas? to nám to pěkně začíná
Duklacek likes this post
FREDERIK- Posts : 237
https://www.facebook.com/televizeprerov/videos/1292224998788863
addo- Posts : 15
Taky dobrýjajirk napsal:5:6 po nájezdechDUKLIČKA napsal:Jak hrali dneska juniori nevi nekdo?
DUKLIČKA- Posts : 1624
5:6 po nájezdechDUKLIČKA napsal:Jak hrali dneska juniori nevi nekdo?
jajirk- Posts : 161
karel granát- Posts : 147
V extraligové sezóně s Chomutovem jsme dali 3 + břevno, ze čtyř, to jsme tomu asi byli nejblížimbík napsal:Kdy jsme dali ze 4 nájezdů 4?
Kelt- Posts : 384
karel granát, ralff, Duklacek and miramare83 like this post
Strana 3 z 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20