Diskuzní fórum
Strana 7 z 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: Diskuzní fórum
imbík- Posts : 3617
Excalibur, karel granát and FREDERIK like this post
vn napsal:Tak teď asi ne, ale výhledově když se ukáže v dobrém světle…Duklacek napsal:Jakože ho tam dají do áčkavn napsal:Tak hrají extraligu…Duklacek napsal:Proč junior odejde od nás do KlaDna mi fakt hlava nebere, jediný racionální důvod nevidím. Jednatel argumentoval, že Pardubice nebo Třinec naslibují hory doly, ale co naslibuje tentonc?
Kdyby nehrál v áčku, tak bude hrát proti nám někde v pralese. Protože kladenská juniorka je marná a hraje s Brodem. A pochybuju, že tam šel s tím, že bude hrát prales juniorů.
Excalibur- Posts : 638
vn and FREDERIK like this post
Tak teď asi ne, ale výhledově když se ukáže v dobrém světle…Duklacek napsal:Jakože ho tam dají do áčkavn napsal:Tak hrají extraligu…Duklacek napsal:Proč junior odejde od nás do KlaDna mi fakt hlava nebere, jediný racionální důvod nevidím. Jednatel argumentoval, že Pardubice nebo Třinec naslibují hory doly, ale co naslibuje tentonc?
vn- Posts : 1856
Jakože ho tam dají do áčkavn napsal:Tak hrají extraligu…Duklacek napsal:Proč junior odejde od nás do KlaDna mi fakt hlava nebere, jediný racionální důvod nevidím. Jednatel argumentoval, že Pardubice nebo Třinec naslibují hory doly, ale co naslibuje tentonc?
Duklacek- Posts : 1104
Tak hrají extraligu…Duklacek napsal:Proč junior odejde od nás do KlaDna mi fakt hlava nebere, jediný racionální důvod nevidím. Jednatel argumentoval, že Pardubice nebo Třinec naslibují hory doly, ale co naslibuje tentonc?
Excalibur and jajirk like this post
Vubec jsem netusil, ze jeste dal hraje.Excalibur napsal:Tak to jsem netušil, že se Padi bude v Británii ženit.
https://www.hokej.cz/padelek-otevrene-o-britskem-hokeji-chci-zanechat-odkaz-a-proc-rekl-ne-navratu/5082496
Siroko- Posts : 1206
https://www.hokej.cz/padelek-otevrene-o-britskem-hokeji-chci-zanechat-odkaz-a-proc-rekl-ne-navratu/5082496
No tahle spojitost mě na první dobrou nenapadla, ale asi to tak vážně bude. Tak ať pak zase Svoboda přileze až ho Kladno vyhodí…imbík napsal:Excalibur napsal:imbík napsal:Ten Vandas do Kladna proč jako ? Fakt by mě zajímalo co v tom kdo sleduje ?
Svoboda tam šel před pár týdny (bude mít na starosti beky), teď tam jde Vandas, náhoda? Nemyslím.
Asi jo no rychle Dukla a lidi v ni zapomínají co se odehravalo 3 roky zpět. Snad už tito lidé se v Dukle neobjeví, kolaboranti mládež naprosto teagicka tak jim aspoň pomůže s raking body do akademií.
imbík, Excalibur, staříček and FREDERIK like this post
Excalibur napsal:imbík napsal:Ten Vandas do Kladna proč jako ? Fakt by mě zajímalo co v tom kdo sleduje ?
Svoboda tam šel před pár týdny (bude mít na starosti beky), teď tam jde Vandas, náhoda? Nemyslím.
Asi jo no rychle Dukla a lidi v ni zapomínají co se odehravalo 3 roky zpět. Snad už tito lidé se v Dukle neobjeví, kolaboranti mládež naprosto teagicka tak jim aspoň pomůže s raking body do akademií.
Excalibur, staříček and Duklacek like this post
imbík napsal:Ten Vandas do Kladna proč jako ? Fakt by mě zajímalo co v tom kdo sleduje ?
Lázňator- Posts : 702
DUKLIČKA- Posts : 1624
FREDERIK, MichalDJ and Duklacek like this post
Snad i naše nová aréna bude "sexy" pro nějakého boháče a bývalé hráče
jajirk- Posts : 161
ralff, staříček, FREDERIK and Leo like this post
Excalibur, Vasoj84 and Lufa like this post
Superiotimista by ti na to rekl, ze to zatim nahradili tim clankem: “TOP 10 volnych hracu v NHL”AJET0 napsal:Mě se líbí jak hokej. CZ zatím nedal článek o 5 posilách Jihlavy, protože zatím máme jen 4 kusy
Já už chci toho novýho majitele a sponzora ať to může Béďa trochu roztočit. Ta extraliga tady tak chybí
Já už chci toho novýho majitele a sponzora ať to může Béďa trochu roztočit. Ta extraliga tady tak chybí
AJET0- Posts : 279
vn, FREDERIK and Duklacek like this post
DUKLIČKA napsal:Tak co bando! Grilujete dneska? Ja jo a k tomu Ježek 11
Ježek 11 jedině točený. Z flašky se to nedá pít... A když je možnost, tak raději Radek 12.
Já griloval minulý víkend.
Jak griloval bohuzel s tchyni, tak to zadna hitparada nebyla… 🤪DUKLIČKA napsal:Tak co bando! Grilujete dneska? Ja jo a k tomu Ježek 11
FREDERIK and Duklacek like this post
ondrej.n napsal:https://www.earch.cz/architektura/clanek/z-puvodniho-hokejoveho-stadionu-se-stane-nova-multifunkcni-arena?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#galleryModal
Pěkně se to čte, já jsem hodně zvědav na sedačky s přídavným čalouněním.
Takže by brzy, doufám, mohl být nějaký příspěvek na tohle téma, když už jsou sedačky odeslány na testování. Hltam každý detail, od sedačky, hajzliku až po design osvětlení.
Btw, díky za odkaz.
Beny- Posts : 41
Princip mládeže má být, že Dukla vychová mladého hráče, který půjde do áčka a pomůže mu, následně ho ideálně zpeněžit. Nám zatím většina odchází někde kolem dorostu a to rozhodně není jen halou. Do áčka skrze kategorie takhle prošli tak Škarek, Chlubna, Jumba, z těch signifikantních. Pak tu byli takoví ti Čermákové, Judové a Brožové, to bylo od ničeho k ničemu.hk napsal:Jo to je zajímavý čtení, díky za něj. Jsem fakt rád, že v práci s mládeží dokážeme držet krok s extraligovými kluby a že se naplňuje ta Béďova strategie zajišťování pilířů - mládež máme konkurenceschopnou a aréna letí vzhůru.
K těm permicím... přijde mi nefér hned srovnávat s nejdražším klubem, byť chápu nadsázku, kam tím míříš. Na druhou stranu průměr je někde kolem 6-7 tisíc? Myslím si, že když by se extraliga vybojovala a dobře se postup marketingově prodal (už jen to zázemí HMA bude neporovnatelné se starým zimákem), tak ty permice si lidi klidně koupí.
Jinak zabedněnost jihlavských spoluobčanů je místy neuvěřitelná, ale na druhou stranu, některými kroky tomu jihlavská vláda pěkně nahrává
hadas (admin) and DUKLIČKA like this post
Pěkně se to čte, já jsem hodně zvědav na sedačky s přídavným čalouněním.
ondrej.n- Posts : 590
Beny likes this post
K těm permicím... přijde mi nefér hned srovnávat s nejdražším klubem, byť chápu nadsázku, kam tím míříš. Na druhou stranu průměr je někde kolem 6-7 tisíc? Myslím si, že když by se extraliga vybojovala a dobře se postup marketingově prodal (už jen to zázemí HMA bude neporovnatelné se starým zimákem), tak ty permice si lidi klidně koupí.
hk- Posts : 98
Tohle jsem se na našich stránkách nikdy nedočetl přitom docela zajímavá bych řekl
hk likes this post
vn, FREDERIK and Duklacek like this post
ralff napsal:Kouknul jsem na diskuzi pod posledním příspěvkem na fb Horácká aréna a opravdu obdivuji trpělivost asi Bekeho s odpovídáním na dotazy zabedněnců, co prostě halu nechtějí a jediný argument je, že nebude kde parkovat...a že stavba může za modré zóny ve městě ...
Mimo to se probudilo pár jedinců ze sousedství, u kterých se zjevně začíná projevovat nervozita...
Možná to bude i z toho horka
To mě taky fascinuje, jakou má trpělivost s tim to lidem pořád dokola vysvětlovat. Ty lidi ale nejsou schopný přijmout že nemají pravdu. Jednodušší je tvrdit pořád ten samý žvást než přemýšlet, použít mozek. A ty řeči na FB všude možně po Jihlavě jak za vše můžou modre čáry a aréna uz mě pijou krev, stupidita lidí je neskutečná .
Beny- Posts : 41
hadas (admin), ralff and Duklacek like this post
hadas (admin), DUKLIČKA and Duklacek like this post
Lufa- Posts : 1312
staříček likes this post
na jednu stranu souhlas.na druhou bych neměl zase tak velký očekavaní od sezóny , furt to bude rok kdy hrajem mimo a postoupit furt nemůžem tak na co se bláznive honit za finale nebo baráží ,naco utrácet teď za posily když je realně budem potřebovat až tu další sezonu .můžem se sehrát a Béda snad má plán ale teď je zbytečný to hrotit mí extra očekávání jinak zase budem zklamanýDuklacek napsal:Hala roste velmi rychle. Nyní bych už slovo "udržovací" pokládal za alibismus. Sám Bedřich v rozhovoru říkal, že příchozí hráči jsou (podle něj) přesně ti, kteří nás za dva roky do té extraligy dotáhnou. Letos musí ta základní část vypadat úplně jinakExcalibur napsal:ondrej.n napsal:Máme, dle hokej.cz, 8 odchodů a jen 6 příchodů, tak se ptám, není to málo Antone Pavloviči?
Není. Tahle sezona ještě bude udržovací. Myslím, že počítáme s tím, že během léta přijde pár hráčů, kteří se nevejdou do extraligových kádrů. Plus budou střídavý starty.
Thoor93- Posts : 102
Hala roste velmi rychle. Nyní bych už slovo "udržovací" pokládal za alibismus. Sám Bedřich v rozhovoru říkal, že příchozí hráči jsou (podle něj) přesně ti, kteří nás za dva roky do té extraligy dotáhnou. Letos musí ta základní část vypadat úplně jinakExcalibur napsal:ondrej.n napsal:Máme, dle hokej.cz, 8 odchodů a jen 6 příchodů, tak se ptám, není to málo Antone Pavloviči?
Není. Tahle sezona ještě bude udržovací. Myslím, že počítáme s tím, že během léta přijde pár hráčů, kteří se nevejdou do extraligových kádrů. Plus budou střídavý starty.
Kuba and hk like this post
ondrej.n napsal:Máme, dle hokej.cz, 8 odchodů a jen 6 příchodů, tak se ptám, není to málo Antone Pavloviči?
Z těch příchodu jsou nějaký dva try outy gólmanů kteří s příchodem Zhukova jsou úplně zbytečné
ralff napsal:Kouknul jsem na diskuzi pod posledním příspěvkem na fb Horácká aréna a opravdu obdivuji trpělivost asi Bekeho s odpovídáním na dotazy zabedněnců, co prostě halu nechtějí a jediný argument je, že nebude kde parkovat...a že stavba může za modré zóny ve městě ...
Mimo to se probudilo pár jedinců ze sousedství, u kterých se zjevně začíná projevovat nervozita...
Nemá cenu řešit. Rozbité chodníky, rozbité silnice, vodovody, modré čáry, daň z nemovitosti. Za všechno může hala.
Že se třeba investice do oprav silnic nebo chodníku plánují daleko dopředu a že by to šlo stejným tempem i bez haly, to už jim nevysvětlíš.
Nicméně hala je za poslední dobu to jediný, co se vedení města povedlo, jinak je to totiž strašný.
ralff and Duklacek like this post
hadas (admin) and ralff like this post
ralff- Posts : 1547
Excalibur, Beny and Duklacek like this post
ondrej.n napsal:Máme, dle hokej.cz, 8 odchodů a jen 6 příchodů, tak se ptám, není to málo Antone Pavloviči?
staříček and jajirk like this post
FREDERIK napsal:Excalibur napsal:Škoda
https://www.hokej.cz/karabacek-se-vraci-ze-svedska-jako-velkou-posilu-jej-predstavili-v-maxa-lize/5082339
[/Quotes]
Souhlasím a Prostějov má celkem našlapanej mančaft
To uz ma takhle par let, pred kazdou sezonou, jako treba Poruba. Ale v play off to zadna slava nebyva:)
miramare83- Posts : 1125
jajirk likes this post
Excalibur napsal:Už tady na to byl dotaz...Nevíte někdo, jestli byl Jungwirth s tím kolenem na operaci?
Taky by mě zajímalo. Jumba se mi dost líbil. Takovej šikula jak Čagy
imbík napsal:Já doufám, že budeme jednou tak sebevědomý klub, že tyhle Vrábely a Svobody už nebudeme potřebovat ať trénuji a skautuji třeba v Klášterci.
Tomu věř že ta doba klepe na dveře.
FREDERIK likes this post
Strana 7 z 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20