Diskuzní fórum
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
imbík napsal:Petr Straka je volný z Plzně
Mně se tenkrát u nás hodně líbil, ale už mu je přes 30 a poslední roky jde výkonostně níž a níž. Nechytl se ani v mateřský Plzni, která poslední sezonu neměla nic moc. Za mě ne, možná kdyby přistoupil na nějaký rozumný plat.
Excalibur- Posts : 614
ralff and staříček like this post
Hhs23- Posts : 173
imbík- Posts : 3589
vn likes this post
AJET0- Posts : 278
Excalibur likes this post
hk- Posts : 98
vn, karel granát, ralff and FREDERIK like this post
Lufa napsal:Zatím to nevypadá ...hadas (admin) napsal:Ta 18ka, to byla tedy podívaná... Snad si teď správíme trochu chuť.
Hokej znatelně lepší, ale jeden gól v power play je bída no... Se to zase s hráči z NHL bude sehrávat pár zápasů.
Zatím to nevypadá ...hadas (admin) napsal:Ta 18ka, to byla tedy podívaná... Snad si teď správíme trochu chuť.
Lufa- Posts : 1287
staříček likes this post
Siroko- Posts : 1202
ralff and Lufa like this post
Stran posil ze kterých mám velkou radost.
Prosím nechystá se někdo z českých Budějovic do Prahy na hokej s to na úvodní zápas s Finskem a v sobotu pak s Norskem... Případně, nevěděli byste o někom. ? Předem díky.
lojzavojza- Posts : 7
No smlouvy jen na rok vsichni asi…tak uvidime noJaternička napsal:Na papíře vypadají ty posily slušně. Ovšem jak dlouho tu vydrží?
Poslední dobou nemáme nic štěstí na nové hráče. Buď odejde sám nebo pak hraje málo atd...
vn- Posts : 1819
Poslední dobou nemáme nic štěstí na nové hráče. Buď odejde sám nebo pak hraje málo atd...
Jaternička- Posts : 1411
hadas (admin), vn, FREDERIK, AJET0 and hk like this post
ralff napsal:V Třebíči končí Jekel.
Gólman kvalitní, otázka je zdraví, ale asi to s těmi zády dopadlo dobře.
ralff- Posts : 1536
imbík likes this post
Historicky se nám více dařilo se dvěma brankáři, kteří se střídali.. ale rozumím, že má Sáblo jiný rukopis, než Jaroš
Duklacek- Posts : 1074
Excalibur, vn, FREDERIK and hk like this post
imbík and FREDERIK like this post
Nebuďte slušnej a řekněte jméno. Ano psal to tady někdo, že hledáme jedničku.vn napsal:Tak někdo tady psal navíc, že hledáme jedničku ne? No a za mě to chce posílit obranu hlavně teď.Duklacek napsal:Brankáři s průměrem 3,3+ branek na zápas, což je ale v juniorkách relativně normální, byť nevynikali. Ale přeci jen jeden ze sestupující Olomouce, druhej z Polska... nevím, jak moc budou lepší než Maláč
V obraně potřebujeme přitvrdit, to umí jen Strejda. Kočí Ozols junci Koštoval, nikdo z nich to neuměl. Když přitvrdí Dundy, obvykle pak několik zápasů stojí
staříček and FREDERIK like this post
Tak někdo tady psal navíc, že hledáme jedničku ne? No a za mě to chce posílit obranu hlavně teď.Duklacek napsal:Brankáři s průměrem 3,3+ branek na zápas, což je ale v juniorkách relativně normální, byť nevynikali. Ale přeci jen jeden ze sestupující Olomouce, druhej z Polska... nevím, jak moc budou lepší než Maláč
imbík, staříček and FREDERIK like this post
staříček likes this post
hadas (admin), Excalibur, staříček, FREDERIK and hk like this post
imbík napsal:hadas (admin) napsal:imbík napsal:hadas (admin) napsal:Čemu nerozumíte na větě "Vůbec nejde o ty peníze, ale o princip... " ? Ach jo.
Kup permici a vyser se na princip. Pojďte pomoct klubu hergot.
Tak to je "zajímavý přístup", ale já to takhle dělat nebudu.
Označit zápasy v jedné lize jako I. kategorie a II. kategorie, podle toho s kým hrajeme, je hnus.
Proč nebyl celou sezónu eshop, nikdo na rovinu neřekne a já se ani nedivím, protože by to bylo na přes držku pro zodpovědné lidi.
To, že jsme zvládli play-off stylem, jaký jsme zvládli, je super a užil jsem si to, ale kvůli tomu fakt nebudu postupovat stylem "Vyser se na princip a kup si permici". Fakt ne.
Dobře no, taky cesta. Vždycky najít nějaké ale a pak to všechno srovnávat s Motorem, Spartou a nevim s kým dal. I tohle je střípek do mozaiky proč oni jsou extraligoví a my jen průměr první ligy. Přístup fanoušků.
Jsem přesvědčený, že až se něco nepovede budeš mezi prvními kritiky. Ale každého právo
Tvl, tak to je dobrá demagogie. Navíc, všiml sis, že jsem nic nenapsal o tom, že si nechci koupit permanentku?
To je marný.
Prej přístup fanoušků Tak to mám fakt dost.
Nebude přístup fanoušků do značné míry ovlivněný přístupem klubu k nim?
Tím končím tuhle diskuzi. Nebudu 3x vysvětlovat co a proč kritizuju.
Takže analogicky, klidně neřeš principy a drž hubu a krok...
BTW: posila zajímavá a na Kladně slušný vítr
staříček likes this post
S tim ale sohlasim. To procento prohranejch osobnich souboju je desivy.Duklacek napsal:Ale nemusíme být raketový inženýři, abychom viděli, že na to pravidelně doplácíme.Siroko napsal:Ja to ale chapu tak, ze my proste uz dlouhodobe stavime mancaft typove spis na rychlej pohyb. To, ze takovej Cagy je treti nejurostlejsi chasnik v tymu, mluvi za vseDuklacek napsal:Přesně tak. Může to být posila, uvidíme. Ale především potřebujeme kila a centimetry, to Kulda určitě neníimbík napsal:Souhlasím, navíc je to dobrý i pro Ozolse, že tu bude mít parťáka. Teď ty kila a centimetry
vn and staříček like this post
Ale nemusíme být raketový inženýři, abychom viděli, že na to pravidelně doplácíme.Siroko napsal:Ja to ale chapu tak, ze my proste uz dlouhodobe stavime mancaft typove spis na rychlej pohyb. To, ze takovej Cagy je treti nejurostlejsi chasnik v tymu, mluvi za vseDuklacek napsal:Přesně tak. Může to být posila, uvidíme. Ale především potřebujeme kila a centimetry, to Kulda určitě neníimbík napsal:Souhlasím, navíc je to dobrý i pro Ozolse, že tu bude mít parťáka. Teď ty kila a centimetry
hadas (admin) and staříček like this post
karel granát, staříček and Duklacek like this post
Ja to ale chapu tak, ze my proste uz dlouhodobe stavime mancaft typove spis na rychlej pohyb. To, ze takovej Cagy je treti nejurostlejsi chasnik v tymu, mluvi za vseDuklacek napsal:Přesně tak. Může to být posila, uvidíme. Ale především potřebujeme kila a centimetry, to Kulda určitě neníimbík napsal:Souhlasím, navíc je to dobrý i pro Ozolse, že tu bude mít parťáka. Teď ty kila a centimetry
staříček likes this post
hadas (admin) napsal:imbík napsal:hadas (admin) napsal:Čemu nerozumíte na větě "Vůbec nejde o ty peníze, ale o princip... " ? Ach jo.
Označit zápasy v jedné lize jako I. kategorie a II. kategorie, podle toho s kým hrajeme, je hnus.
Proč nebyl celou sezónu eshop, nikdo na rovinu neřekne a já se ani nedivím, protože by to bylo na přes držku pro zodpovědné lidi.
To, že jsme zvládli play-off stylem, jaký jsme zvládli, je super a užil jsem si to, ale kvůli tomu fakt nebudu postupovat stylem "Vyser se na princip a kup si permici". Fakt ne.
Dobře no, taky cesta. Vždycky najít nějaké ale a pak to všechno srovnávat s Motorem, Spartou a nevim s kým dal. I tohle je střípek do mozaiky proč oni jsou extraligoví a my jen průměr první ligy. Přístup fanoušků.
Jsem přesvědčený, že až se něco nepovede budeš mezi prvními kritiky. Ale každého právo
Přesně tak. Může to být posila, uvidíme. Ale především potřebujeme kila a centimetry, to Kulda určitě neníimbík napsal:Souhlasím, navíc je to dobrý i pro Ozolse, že tu bude mít parťáka. Teď ty kila a centimetry
vn, ralff and staříček like this post
Excalibur napsal:Mám z toho rozporuplný pocity. Když Slavia řekne, že tý nabídce nemohla konkurovat...Finančně na tom dobře určitě nebudeme (předminulá sezona dopadla finančně dost špatně, minulá nevím, ale podle návštěv a počtu sponzorů to vidím podobně). Spíš bych se snažil přetáhnout talenty ve věku 22-23 let, kteří jsou v Chance lize a do ELH se neprosadili. Protože pokud chceme bojovat během pár let o postup, tak musíme postupně překopat prakticky celý kádr.
Za mě dobrý, je v nejlepším hokejovém věku a mladých máme dost…celkově máme dost mladej kádr a nějaká zkušenost se hodí.
Každopádně Kulda by mohl být dobrou posilou
karel granát likes this post
Excalibur- Posts : 614
staříček likes this post
Nemůžu uvěřit, že jsme někoho někomu přeplatili, snad to nebude výbuch
karel granát and ralff like this post
imbík napsal:hadas (admin) napsal:Čemu nerozumíte na větě "Vůbec nejde o ty peníze, ale o princip... " ? Ach jo.
staříček and ondrej.n like this post
hadas (admin) napsal:Čemu nerozumíte na větě "Vůbec nejde o ty peníze, ale o princip... " ? Ach jo.
A u nás taky budoi, takže si koukejte zvykatAJET0 napsal:Chlapi, pojďme si užívat, že Dukla přežila těžké časy, že Ryška a současné vedení města je schopné, že možná nastartovali novou etapu Dukly krásným zimákem a přestaňme řešit 30,- za vstupenku, když jinde jsou ceny mnohem vyšší viz ČB.
staříček, Siroko and Lufa like this post
hadas (admin) napsal:Mně tam teda pořád irituje ta cena za zápas I. kategorie a zápas II. kategorie. Vůbec nejde o ty peníze, ale o princip...
U permice je to pak samozřejmě jedno.
Kup permici a ser na to
U permice je to pak samozřejmě jedno.
Tak to je zajímavé teda, já tu permici koupím i když přijdu tak na každej 5. zápas, ale tohle taky může asi dost lidí odradit.Lázňator napsal:Tak podle ceníku je cena jednorázové vstupenky stejná jako loni.
https://www.hcdukla.cz/zobraz.asp?t=cenik
https://www.hcdukla.cz/zobraz.asp?t=cenik
Lázňator- Posts : 696
NIkde jsem nepsal že ho to spasí. I kdyby se těch permic prodalo třeba jenom sto, tak 400 tisíc se ti zdá málo pro klub ?Duklacek napsal:Jakože těch 100 prodaných permanentek klub spasí a ještě zbude na lepšího hráče?Lufa napsal:Duklacek napsal:Vychází to na 127 korun na zápas. To je fakt výsměch, jak mě náš klub dokáže v dubnu nasrat. Navíc když je to online levnější než u kasy. Se ani ta permice nevyplatí
Tak já to mám nastavený tak, že to beru jako pomoc klubu, ne abych měl lacinější lupen. Loni stála permice v plný palbě 3500, letos 4400, to se dá. Chceme aby měl klub na lepší hráče, ne ?
Lufa- Posts : 1287
ralff napsal:DUKLIČKA napsal:Chomutov zpatky
Z Chomutova mám radost. S nima byly vždycky dobrý zápasy a hlavně slušní fanoušci od nich. Narozdíl od Havířova.
Haviřovská zvěř zmrdi co provedli s megadresem to jim nikdy neodpustim hovada
DUKLIČKA- Posts : 1609
ralff and FREDERIK like this post
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
|
|