Diskuzní fórum
+24
hk
pegy18
sta
FREDERIK
AJET0
krap
ondrej.n
Kelt
ralff
DUKLIČKA
MichalDJ
Lufa
Kolja
hadas (admin)
MarkusHCD
Jaternička
Lázňator
staříček
miramare83
Excalibur
vn
imbík
Duklacek
Siroko
28 posters
Strana 5 z 20
Strana 5 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Re: Diskuzní fórum
No dobrý dva bodíky. Pomalinku ale jistě se usadíme na tom šestým místě.
Lufa- Posts : 1287
To se neomlouvej, tak to proste je
MichalDJ- Posts : 1031
Teď se nám ta smůla při gólu na 4:4, vrátila. Sorry, ale rozhodčí opět slabota.
ralff- Posts : 1536
AJET0 napsal:Tvl to snad není pravda. ať zkusí toho Chaloupka.
Jako urcite by mel dostavat vic sanci. Zanechal dobrej dojem. Na druhou stranu kdyz puk dvakrat zmeni smer o prkenny hrace, tak to by asi taky nechyt...
miramare83- Posts : 1094
karel granát, FREDERIK and jajirk like this post
Druhý.. a poslední gól celkem větve. Ale minulý zápas jsme naopak vyhráli jen díky Berymu
Duklacek- Posts : 1074
ralff, FREDERIK and MichalDJ like this post
Hlavně ať se nikdo nezraní, jdou do nás hlava nehlava a rozhodčí nepísknou ani sekání do brankáře...
Siroko napsal:Tak vetsina golu v hokeji pada po nejakejch chybach v obraneJaternička napsal:miramare83 napsal:Jaternička napsal:Brož další gól. To tady někteří budou těžko kousat
Ja spis tezko kousu goly v nasi brance, protoze byly oba uplne pitomy. U prvniho ma "krasnou" asistenci Bilcik a druhej totalne spatny rozebrani hracu... Navic v obrannym pasmu nestihame pohybem, mi prijde. Oproti tomu nase efektivita zatim az neuveritelna. No, neco mi rika, ze z toho bude slusna strelnice, tak hlavne neco odvezt.
To je náš styl, laciné branky po chybách v obraně
Jenze jsou chyby a chyby a to co dneska dostavame my, to je sila...
Tvl to snad není pravda. ať zkusí toho Chaloupka.
AJET0- Posts : 278
Dobrej komentátor na onlajnech, prý Ozols s Brožem slepené branky...
ondrej.n- Posts : 580
FREDERIK likes this post
Tak vetsina golu v hokeji pada po nejakejch chybach v obraneJaternička napsal:miramare83 napsal:Jaternička napsal:Brož další gól. To tady někteří budou těžko kousat
Ja spis tezko kousu goly v nasi brance, protoze byly oba uplne pitomy. U prvniho ma "krasnou" asistenci Bilcik a druhej totalne spatny rozebrani hracu... Navic v obrannym pasmu nestihame pohybem, mi prijde. Oproti tomu nase efektivita zatim az neuveritelna. No, neco mi rika, ze z toho bude slusna strelnice, tak hlavne neco odvezt.
Siroko- Posts : 1202
miramare83 napsal:Jaternička napsal:Brož další gól. To tady někteří budou těžko kousat
Jaternička- Posts : 1410
Jaternička napsal:Brož další gól. To tady někteří budou těžko kousat
Excalibur likes this post
Jaternička napsal:Brož další gól. To tady někteří budou těžko kousat
Naprosto zbytecny komentar, 90 procent zapasu hral Broz katastrofalne a kritiku si zaslouzil. To ze se rozehravaje pro Duklu jen dobre
vn, karel granát, FREDERIK, Duklacek and hk like this post
Ještě jsem nezažil tak přísná opatření, jako dneska v Kolíně. Být tady o hladu, o svařáku a na záchod stát venku frontu v mraze, velmi důstojnéSiroko napsal:V Koline maji koukam veselo. Rvacka miatnich fanousku a resi to tady pet policejnich hlidek.
Brožík si tímhle upevnil místo a až se vrátí Šik, půjde pryč spíš Krajč
Brož další gól. To tady někteří budou těžko kousat
Jaternička- Posts : 1410
miramare83 napsal:Vi se vlastne proc uz delsi dobu nehraje Sik?
Někdo tady psal, že má zlomenej prst po nějakým zákroku od soupeře.
imbík likes this post
V zápase dostal hokejkou přes ruku. Tuším že zlomený palec?
hk- Posts : 98
Vi se vlastne proc uz delsi dobu nehraje Sik? Moc ve forme sice nebyl ale stejne chybi.
Naposledy upravil miramare83 dne 9/12/2023, 16:59, celkově upraveno 1 krát
V Koline maji koukam veselo. Rvacka miatnich fanousku a resi to tady pet policejnich hlidek.
Siroko- Posts : 1202
Minule hráli proto, že už měli junci jistotu postupu do lepší skupiny. Teď už se jede zas od nuly, tak jsem spíš očekával, že si je Broš stáhne zpátky. Ale klidně ať v Ačku předvedou svůj umExcalibur napsal:hk napsal:Včera v Liberci chyběly na soupisce juniorů hvězdy z Estonska a Ukrajiny. Tak že by dnes nastoupily v Kolíně?
Vzhledem k tomu, že už hráli minule...
hk napsal:Včera v Liberci chyběly na soupisce juniorů hvězdy z Estonska a Ukrajiny. Tak že by dnes nastoupily v Kolíně?
Vzhledem k tomu, že už hráli minule...
Excalibur- Posts : 614
Kolja napsal:K těm hostovackam, vsechno co píšete platí i pro ten druhej tým. Proč by nam mel někoho posílat když hrozí zranění... Proč někomu pomáhat.... Vzdycky jde ale o vztah i s tím druhým týmem. Olomouc má zranenyho Rutara tak potřebuje pomoc, stejně jako my občas. Když na ně budeme srat, tak oni se na nás taky vyserou. Je to vztah a v něm nikdy není vše spravedlivé.
K informovaností je za mě největší fail většiny klubů v ČR, že redakci plati firma eSports a nejsou podřízení vedení klubu. Nejde o kmenové zaměstnance klubu.
Letos jsem schopnej klubu horší informovanost odpustit, jsem ve fázi přežití. Když přežijeme čekaji nás světle zítřky.
Když ELH klub někoho půjčuje nám, tak je pro ně vyloženě nadbytečný. Jinak by ho v žádném případě nepůjčily. Kdežto my těch lidí máme pár a ještě se musíme modlit, aby vydrželi většinu sezóny zdraví, protože jinak by to byl průser. A tím neustálým pendlovanim mezi námi a ELH tomu neprospivame.
imbík- Posts : 3588
FREDERIK likes this post
K těm hostovackam, vsechno co píšete platí i pro ten druhej tým. Proč by nam mel někoho posílat když hrozí zranění... Proč někomu pomáhat.... Vzdycky jde ale o vztah i s tím druhým týmem. Olomouc má zranenyho Rutara tak potřebuje pomoc, stejně jako my občas. Když na ně budeme srat, tak oni se na nás taky vyserou. Je to vztah a v něm nikdy není vše spravedlivé.
K informovaností je za mě největší fail většiny klubů v ČR, že redakci plati firma eSports a nejsou podřízení vedení klubu. Nejde o kmenové zaměstnance klubu.
Letos jsem schopnej klubu horší informovanost odpustit, jsem ve fázi přežití. Když přežijeme čekaji nás světle zítřky.
Kolja- Posts : 154
karel granát, ondrej.n, jajirk and Lufa like this post
Včera v Liberci chyběly na soupisce juniorů hvězdy z Estonska a Ukrajiny. Tak že by dnes nastoupily v Kolíně?
Přesně proč si nepomůžou juniorama na ty dvě minuty? Proč riskujeme zranění hráčů. Kvůli cestováním a pak dvoum minutám. Počítám, že Ozols nakonec v Olomouci skončí mb
Duklacek napsal:Řečí čísel Ozols včera nějakých necelých deset minut. Inu dobrá, i když je to před dneškem pro nás nevýhodné. Působí to zvláštně, když nejdříve z ničeho nic dáme na sociální sítě dvě věty Bédi, že ho půjčíme, jelikož nehrajeme, a za týden jede znovu, i když nás dnes čeká důležitý zápas.
Ale ten Kočí? Dvě minuty? Jako vážně tam už po několikáté jel, do Litvínova, kvůli dvoum minutám icetimu? To je vtip?
Ja jako laik si myslim ze temhle mladym da vic 18 minut v tyhle lize nez 2 minuty v EHL, ale Scerban na to asi ma lepsi tabulky
Nevim jestli je to neschopnost nebo lhani, ale kdyz Scerban na zacatku sezony vyhlasuje jak zacina stavet tym ktery bude bojovat v dohledne dobe o EHl, tak vsem normalne uvazujicim a znalych pomeru vi ze jen tak placa aby nalakal lidi. Protoze uz ted je jasne ze po sezone tad zustane maximalne Cagy s Brozem Harkym Dundackem a Bilcikem plus mozna nejaky mladi.
Řečí čísel Ozols včera nějakých necelých deset minut. Inu dobrá, i když je to před dneškem pro nás nevýhodné. Působí to zvláštně, když nejdříve z ničeho nic dáme na sociální sítě dvě věty Bédi, že ho půjčíme, jelikož nehrajeme, a za týden jede znovu, i když nás dnes čeká důležitý zápas.
Ale ten Kočí? Dvě minuty? Jako vážně tam už po několikáté jel, do Litvínova, kvůli dvoum minutám icetimu? To je vtip?
karel granát and hk like this post
Já nevím asi je to zbytečné řešit
jajirk likes this post
Jasně, osobně si myslím, že to z pozice zodpovědných není záměrné lhaní, ale spíš neschopnost.
ondrej.n napsal: Nevím čemu se divíš. Patříme k nejchudším týmům druhé nejvyšší soutěže. Od toho se odvíjí náš postoj vůči hráčům i klubům z vyšší ligy. Nebo snad myslíš, že když Ozols nebo kdokoli jinej dostane možnost vyšší výplaty odmítnou? Nebo že jim vedení klubu bez jakýchkoli ambicí (Dukla) možnost postupu v kariéře zakáže?
Já ty důvody chápu já psal o komunikaci klubu směrem k nám. Že se neříká vše na rovinu
A ještě tehdy Lenc rozhodl nájezdy, tuším někde v Benátkáchimbík napsal:Mě přijde pikantní jak nám klub lže. Minule vyšlo vyjádření, že Ozolse jim půjčime díky tomu, že jsme nehráli s tím Znojmem. Ve středu jsme hráli, dneska hrajeme ještě na venkovním hřišti a Ozols i Kočí včera hráli za ELH týmy . To je prdel jak s náma každej vytře prdel a ještě klub už radši mlčí. Kde jsou časy kdy jsme pustili Bolce Stebiha a oni nám na druhý den za to půjčili Radana Lence. Sezóna tuším 2014.
Nevím čemu se divíš. Patříme k nejchudším týmům druhé nejvyšší soutěže. Od toho se odvíjí náš postoj vůči hráčům i klubům z vyšší ligy. Nebo snad myslíš, že když Ozols nebo kdokoli jinej dostane možnost vyšší výplaty odmítnou? Nebo že jim vedení klubu bez jakýchkoli ambicí (Dukla) možnost postupu v kariéře zakáže?
Mě přijde pikantní jak nám klub lže. Minule vyšlo vyjádření, že Ozolse jim půjčime díky tomu, že jsme nehráli s tím Znojmem. Ve středu jsme hráli, dneska hrajeme ještě na venkovním hřišti a Ozols i Kočí včera hráli za ELH týmy . To je prdel jak s náma každej vytře prdel a ještě klub už radši mlčí. Kde jsou časy kdy jsme pustili Bolce Stebiha a oni nám na druhý den za to půjčili Radana Lence. Sezóna tuším 2014.
Sice by mě ta speciální děkovačka zajímala, ale doufám, že k ní nebudou mít příležitost.
https://www.hokej.cz/kozla-nozdra-kolin-v-sobotu-oblekne-specialni-dresy/5077754
https://www.hokej.cz/kozla-nozdra-kolin-v-sobotu-oblekne-specialni-dresy/5077754
Včera jak piskl to “drzeni” u mantinelu tak jsem myslel ze uz tam vlitnu a rozbiju mu rypak kokotovi kdyby tohle piskali vsem tak se hraje furt tri na tri.
DUKLIČKA- Posts : 1609
DUKLIČKA napsal:Ach ty rozhodci. To je na pres drzku!
Včera v té třetí třetině jsem hodně trnul...nic proti vyloučením na nás, ale tam bylo dost zákroků i ze strany soupeře a nic... je furt dokola.
Duklacek likes this post
Souhlas.DUKLIČKA napsal:Ach ty rozhodci. To je na pres drzku!
staříček- Posts : 522
ralff likes this post
Excalibur napsal:Koho tipuješ na padáka?imbík napsal:Musím říct, že Frýdek hrál hokejově celkové sympatický výkon. Nemyslím si, že je to tým co by měl spadnout.
Znojmo nebo Slávku
Ach ty rozhodci. To je na pres drzku!
DUKLIČKA- Posts : 1609
Excalibur and ralff like this post
Koho tipuješ na padáka?imbík napsal:Musím říct, že Frýdek hrál hokejově celkové sympatický výkon. Nemyslím si, že je to tým co by měl spadnout.
Excalibur- Posts : 614
Musím říct, že Frýdek hrál hokejově celkové sympatický výkon. Nemyslím si, že je to tým co by měl spadnout.
vn likes this post
Čagi hrál výborně. Ozols celkem v obraně taky vyčnívá. Bery skvělý výkon. Zbytek nic moc, spíš nic
FREDERIK likes this post
Teď už to budou nervy až do konce, snad v sobotu daší špíl o 6 v Kozel aréně zvládneme stejně jako dnes
MarkusHCD- Posts : 1924
Tak uz 8 zapasu jedeme v pravidelnem rytmu prohra - vyhra:) Dneska myslim zaslouzeny, FM urcite nebyl spatnej, ale my ty body chteli o trosku vic. Vyborne kapitan dneska. Sledoval jsem pres tipac - tento pan komentator by se radsi nemel pokouset o humor... Jinak dobry:)
FREDERIK and Lufa like this post
Tři body jsou jediná pozitivní věc na dnešním večeru. Být tu více potentní soupeř dnes, tak to dopadne výrazně jinak.
Na další domácí zápas bych doporučil pět sektorů polepit přes všechny sedačky našimi velkými plakáty z HZS a zaplnit lidmi jeden sektor. Těch 200 by na to mohlo stačit
Na další domácí zápas bych doporučil pět sektorů polepit přes všechny sedačky našimi velkými plakáty z HZS a zaplnit lidmi jeden sektor. Těch 200 by na to mohlo stačit
Uf,zápas o 6 jsmez vládli,HCD Olé!!!
MarkusHCD- Posts : 1924
karel granát and FREDERIK like this post
Strana 5 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Strana 5 z 20
Povolení tohoto fóra: