Diskuzní fórum
Strana 2 z 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Re: Diskuzní fórum
. Je to příjem,z něhož bys měl odvádět povinné poplatkyJaternička napsal:Klub daní příjem ze vstupného? Pokud nahlásí při návštěvě 3000, že je přítomno třeba 1700 lidí,tak tím pádem by odvedl menší daň? Jinak nevidím smysl toho proč by měl klub hlásit menší počet lidí než přišlo.
MarkusHCD- Posts : 1924
Lázňator napsal:Nikdy bych nevěřil že se Kladeňák bude takhle radovat z gólu vstřelenýho za Duklu a při vyvolání se vrátí z kabiny a bude se držet za dres. Kdo by to v létě řekl.
Když někde hraješ a rozhodneš takhle vyrovnaný zápas, tak se radovat budeš, ať už budeš hrát kdekoliv. Např. Diviš byl Kladeňák, Cemba z Brodu asi taky Duklu zrovna nemusel a Čagy se taky radoval z gólů, které dal v Budějkách.
Excalibur- Posts : 638
Jaternička- Posts : 1419
Lázňator- Posts : 702
Další věc je ten jejich systém přes čtečky, který jsem viděl 2x vypadnout a šéf těch borců je tam drbal za to, že jim tam procházejí lidé jen tak bez kontroly, i když to funguje. Takže asi tak.
A docela bych byl rád, kdyby tady nepadala podezření ze spáchání trestného činu...
Beda by mohl na svazu trosku zapracovat
vn- Posts : 1856
karel granát- Posts : 147
hadas (admin) likes this post
MarkusHCD napsal:. Národní zvyk,zatloukat příjem,bohuželExcalibur napsal:Duklacek napsal:Vidím to tak, že při větších návštěvách v Pejru šmelíme už od loňska, nikdo si toho nevšimnul?Excalibur napsal:A ještě poznámka k návštěvě...Pokud má stadion kapacitu 3000, tak si myslím, že min. polovina kapacity zaplněná byla. A hlásili jen málo přes 1000 lidí. Jak jste to viděli vy?
Já se přiznám, já byl loni jen na pár zápasech, takže jsem si toho dřív nevšimnul.
Jestli máte podezření ze smeleni, platte kartou berte si účtenku. Jinak to podporujete :lol!
Každopádně když nejsou turnikety počítají se prodané permice a prodané vstupenky ne kolik lidí fakticky přišlo. Další věc je kolik lidí přijde na černo, novinářská akreditace, klubové vstupenky....
Kolja- Posts : 156
imbík- Posts : 3617
. Národní zvyk,zatloukat příjem,bohuželExcalibur napsal:Duklacek napsal:Vidím to tak, že při větších návštěvách v Pejru šmelíme už od loňska, nikdo si toho nevšimnul?Excalibur napsal:A ještě poznámka k návštěvě...Pokud má stadion kapacitu 3000, tak si myslím, že min. polovina kapacity zaplněná byla. A hlásili jen málo přes 1000 lidí. Jak jste to viděli vy?
Já se přiznám, já byl loni jen na pár zápasech, takže jsem si toho dřív nevšimnul.
DUKLIČKA and Duklacek like this post
Duklacek napsal:Vidím to tak, že při větších návštěvách v Pejru šmelíme už od loňska, nikdo si toho nevšimnul?Excalibur napsal:A ještě poznámka k návštěvě...Pokud má stadion kapacitu 3000, tak si myslím, že min. polovina kapacity zaplněná byla. A hlásili jen málo přes 1000 lidí. Jak jste to viděli vy?
Nevím přesně co myslíš tím "šmelíme" ale není to jedno ? Buďme rádi že tam alespoň někdo jezdí a BŠ to zatím drží v chodu
Lufa- Posts : 1312
karel granát and ralff like this post
Duklacek napsal:Vidím to tak, že při větších návštěvách v Pejru šmelíme už od loňska, nikdo si toho nevšimnul?Excalibur napsal:A ještě poznámka k návštěvě...Pokud má stadion kapacitu 3000, tak si myslím, že min. polovina kapacity zaplněná byla. A hlásili jen málo přes 1000 lidí. Jak jste to viděli vy?
Vidím to tak, že při větších návštěvách v Pejru šmelíme už od loňska, nikdo si toho nevšimnul?Excalibur napsal:A ještě poznámka k návštěvě...Pokud má stadion kapacitu 3000, tak si myslím, že min. polovina kapacity zaplněná byla. A hlásili jen málo přes 1000 lidí. Jak jste to viděli vy?
Duklacek- Posts : 1104
DUKLIČKA- Posts : 1624
ralff, staříček, Jaternička and DUKLIČKA like this post
No posledni zapas minuly sezony se Vsetinem byl plnej barak a hlasili 2000. To by me taky zajimalo, kde je teda chyba v cislech.Excalibur napsal:A ještě poznámka k návštěvě...Pokud má stadion kapacitu 3000, tak si myslím, že min. polovina kapacity zaplněná byla. A hlásili jen málo přes 1000 lidí. Jak jste to viděli vy?
Siroko- Posts : 1206
Excalibur napsal:Bojovnost se našim upřít nedá, ale kombinačně byl Prostějov úplně jinde. A hrozně mě vytočil Dundy tím faulem při 5:3, i kdyby to toho hráče nechal vyhodit, tak za 10 vteřin jsme zpátky v pásmu, takhle jsme přišli o přesku 5:3.
Prostějov je hlavně jinde fyzikými parametry. Jak váhově, tak výškově o dost víc jak my. Naši se od nich v kolikrát doslova odráželi při soubojích.
Ale klobouk dolů, že borci bojovali od začátku do konce, a že ty body urvali a využili tu možná o něco lepší mrštnost a i dneska dobrou rychlost.
ralff- Posts : 1547
Mě zase Šik jak se vykašla na vracení se při své chybě kdy nám ujeli tři borci…prostě to dobré rozhodně není. Kombinace žádná, přesilovky nula, u mamtinel nevyhrajeme žádný souboj…Excalibur napsal:Bojovnost se našim upřít nedá, ale kombinačně byl Prostějov úplně jinde. A hrozně mě vytočil Dundy tím faulem při 5:3, i kdyby to toho hráče nechal vyhodit, tak za 10 vteřin jsme zpátky v pásmu, takhle jsme přišli o přesku 5:3.
Excalibur, staříček, Duklacek and Lufa like this post
DUKLIČKA napsal:?vn napsal:Tak hlavne dneska chytal golman, ktery ani nebyl na rozbrusleni, nebo minimalne na jeho velkou cast. To jsem moc nepobral…taky pak dostal dvě šmudly ze dvou střel…
No je to tak, prisel jsem v pet a uz tam byl jen Chaloupek. Takze Beran sel do zapasu studenej nebo nevim co delal…
vn likes this post
?vn napsal:Tak hlavne dneska chytal golman, ktery ani nebyl na rozbrusleni, nebo minimalne na jeho velkou cast. To jsem moc nepobral…taky pak dostal dvě šmudly ze dvou střel…
Excalibur and vn like this post
jajirk- Posts : 161
ralff likes this post
karel granát, ralff and jajirk like this post
AJET0- Posts : 279
Zítra jsem zvědavý v sestavě Norů na Nygarda. Hráč co bude zřejmě draftovan v prvním kole a to ještě hodně vysoko tipuji ho tak do top 5.
Takže pokud bude mít den, tak můžeme být adept na sestup.
Jaternička- Posts : 1419
ralff and staříček like this post
Kéž se brzo dočkáme nový haly a Dukly v Extralize.
Kelt- Posts : 384
ralff, staříček, Kuba and Lufa like this post
staříček- Posts : 527
vn, ralff, Lázňator, Kuba and DUKLIČKA like this post
. A až se uzdraví starší Jumba,legie zkázy bude kompletníExcalibur napsal:Je vidět, že Kupri s Burkovem jsou jinde.MarkusHCD napsal:"Molodci" válí
Excalibur likes this post
Je vidět, že Kupri s Burkovem jsou jinde.MarkusHCD napsal:"Molodci" válí
https://www.hokej.cz/cachotskeho-genialita-v-derby-vytahl-dva-nadherne-najezdy/5078077
Čagy prostě umí
ralff- Posts : 1547
DUKLIČKA napsal:imbík napsal:Jinak nějaký fanoušek UDH sám píše, že největší hrubka sudích byla když nepotrestali nějaké vymázalo od nich za faul na hlavu.
Ze jsme cikanov dobry jako by je tam nemeli ale ze je Beran ovcomrd? Se takhle rika vsetinu ne? Ja vim kdyz je nekde duto a vymetino takto asi nelze brat vazne.
Tak to je narážka na jeho příjmení, že jo a zrovna tomu bych se zasmál, v přírodě to tak je. To jsou jiné, zvláštní jejich hesla . Mě by třeba nikdy nenapadlo urážet jejích nejlepšího hráče a jsem rád, že jsem to z našeho kotle nikdy neslyšel. Na Dočekala nějaký léčí. Však by jsme za něj taky byli rádi. Ale opačně oni uráží a podle mého si to ani neuvědomují někteří co je to vlastně za kravinu
PS: Zrovna výběr nájezdníků bych Ujčovi nevyčítal. I ten zmatený komentátor říkal, že respekt před tím, že měl odvahu nasadit právě Burkova. A upřímně řečeno zrovna jeho nájezd nevypadal vůbec zle. Když si vezmu Harkyho jehož střela nešla ani snad na bránu. Nebo Paklíče. Závity bych příště dal šanci Jelínkovi při rozcvičce jezdil nájezdy na Berana a docela pěkný kličky.
Burkov věděl, co chce dělat. Měl tam poslat i druhého mladéhoLufa napsal: Když se dívám jak jeli ostatní ty nájezdy, včetně udeháků, tak mě překvapuje jak to provedení je úplně bez myšlenky.
imbík napsal:Jinak nějaký fanoušek UDH sám píše, že největší hrubka sudích byla když nepotrestali nějaké vymázalo od nich za faul na hlavu.
Ze jsme cikanov dobry jako by je tam nemeli ale ze je Beran ovcomrd? Se takhle rika vsetinu ne? Ja vim kdyz je nekde duto a vymetino takto asi nelze brat vazne.
karel granát likes this post
staříček- Posts : 527
imbík, karel granát and ralff like this post
hadas (admin), imbík and Duklacek like this post