Diskuzní fórum
+24
hk
pegy18
sta
FREDERIK
AJET0
krap
ondrej.n
Kelt
ralff
DUKLIČKA
MichalDJ
Lufa
Kolja
hadas (admin)
MarkusHCD
Jaternička
Lázňator
staříček
miramare83
Excalibur
vn
imbík
Duklacek
Siroko
28 posters
Strana 6 z 20
Strana 6 z 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Duklacek napsal:Podle Dukláka na zadním obalu je nový termín se Znojmem pátek 9.2.
Super, že jsme o tom dali vědět
Neblbni, ještě by tam přišli lidi.
Excalibur- Posts : 638
FREDERIK and Duklacek like this post
Podle Dukláka na zadním obalu je nový termín se Znojmem pátek 9.2.
Duklacek- Posts : 1104
To snad určitě nejsme. Měli víc gólovekmiramare83 napsal:No, zatim vedem, snad jsme i o ten gol lepsi, ale bude to jeste pekna drina, FM podle ocekavani docela nebezpecnej...
No, zatim vedem, snad jsme i o ten gol lepsi, ale bude to jeste pekna drina, FM podle ocekavani docela nebezpecnej...
miramare83- Posts : 1125
Souhlas. Budi to respekt.Excalibur napsal:Koukám na sestavy a přemýšlím, proč bychom měli být favoriti.
Siroko- Posts : 1206
Koukám na sestavy a přemýšlím, proč bychom měli být favoriti.
Takovej klasickej jihlavskej kseft se divim jeste, ze hraje Ozols…Duklacek napsal:Jsme bez Strejčka i bez Kočího, super kauf.
A jestli doma s Frýdkem nedat šanci Maláčovi, tak je úplně zbytečný, aby tady leštil v jeho věku střídačku
vn- Posts : 1856
FREDERIK and Duklacek like this post
Jsme bez Strejčka i bez Kočího, super kauf.
A jestli doma s Frýdkem nedat šanci Maláčovi, tak je úplně zbytečný, aby tady leštil v jeho věku střídačku
Trochu se bojím, že v tomhle počasí, s Frýdkem ještě, to moc velký tahák nebude, snad se dokážou namotivovat
miramare83 napsal:Jisty je, ze jestli se dneska chlapcum zase "nebude chtit" a nebude tam ani dobrej pohyb, tak to projedem. Ten Frydek se hrozne zvedl a celej zadek ligy se jeste muze dotahnout. Takze za me dulezitej zapas...
Tak Frydek nedostaval nejaky naloze ani na zacatku souteze. Ten zapas u nich jsme byli horsi. Nedavno jim navic prisli Marosz, Martynek a Sedlak. Nam asi bude chybet Sik, otazka co Mensik. Potrebujeme vyhrat, ale bude to tezky.
Jisty je, ze jestli se dneska chlapcum zase "nebude chtit" a nebude tam ani dobrej pohyb, tak to projedem. Ten Frydek se hrozne zvedl a celej zadek ligy se jeste muze dotahnout. Takze za me dulezitej zapas...
Určitě jsme za ten volný týden natrénovali spoustu nových signálů
Nový termín zápasu se Znojmem už máme, nebo se dozvíme nějaké ráno, že prostě dneska hrajeme?
Nový termín zápasu se Znojmem už máme, nebo se dozvíme nějaké ráno, že prostě dneska hrajeme?
imbík and Lufa like this post
Si myslim ze zejtra dostanem ale pojedu.
DUKLIČKA- Posts : 1624
Ty jo, to jsou kecy o těch nůžkách v článku k zápasu s Frýdkem.
Vždyť sami předvádíme druholigovej hokej a jestli porazíme Frýdek, tak to bude zázrak.
Vždyť sami předvádíme druholigovej hokej a jestli porazíme Frýdek, tak to bude zázrak.
Kelt- Posts : 384
Jo. Psali, že to rozlosovali do geografických dvojic (jsme s Brnem), aby se ušetřilo na cestování. Takže když máš 4 dvojičky a potřebuješ to namíchat, na jednu dvojici musí vyjít, že 2x 2 zápasy bude mít venku. Ten pátej zápas je právě s parťákem ve dvojici a ten na nás vyšel v Brně, proto 5 zápasů v řadě venku. Analogicky přesně opačně to mají Vítky, který začínají 5x v řadě doma.imbík napsal:https://www.hokej.cz/mladez/zapasy/dhl-extraliga-junioru/4?matchList-view-displayAll=1&matchList-filter-season=2023&matchList-filter-competition=7150
Prvních pět kol hrajeme venku?
Edit: odkaz na článek s principem rozlosováním - https://www.hokej.cz/mladez-clanek/los-nadstaveb-elj-horni-skupina-ma-dvojzapasy-spodni-pojede-pri-starem/5077668?t=7%3C%21DOCTYPE%2BHTML%2BPUBLIC
hk- Posts : 98
Kolja likes this post
Excalibur napsal:Spolupráce se Žďárem asi moc nefunguje, protože tam nikoho neposíláme, ale já bych zkusil tohoto hráče:
https://www.eliteprospects.com/player/236461/dominik-dusek
Na Žďáru nezáleží, patří Brodu a ve Žďáře hostuje. Viz tvůj odkaz.
Kolja- Posts : 156
Berger odešel, protože jsme mu dali dost peněz a mysleli jsme si naivně, že nahradí Miškáře, dokonce jsme to tak prezentovali. Takže z toho hlediska to je dobře, až takový přínos neměl, aby tady bral jednu z největších výplat. Ale ta chyba samozřejmě nastala, když jsme ho za těhle podmínek angažovali.imbík napsal:Kelt napsal:Zápas o párek? To si opravdu nemyslím. Frýdek vyhrál, myslím, poslední 4 zápasy, porazil Porubu, nemyslím si, že vyměnili půlku týmu, ve středu s nima budeme mít problém. Slavia se zvedá a taky vyhrává a to jenom vyměnili trenéra.
Vážně si myslím, že máme problém, ale nic se neděje, žádná změna.
Souhlasím, že ostatní kluby se nějak snaží s tím něco dělat. My vyhodili Bergra a vzali jsme z juniorky Burkova Kuprianova a čekáme že se zvedneme. Já tomu nevěřím. Buď se chytneme nebo to bude ve stejném stádiu. Jeden zápas fajn a druhý na hovno.
ralff and FREDERIK like this post
Spolupráce se Žďárem asi moc nefunguje, protože tam nikoho neposíláme, ale já bych zkusil tohoto hráče:
Kelt napsal:Zápas o párek? To si opravdu nemyslím. Frýdek vyhrál, myslím, poslední 4 zápasy, porazil Porubu, nemyslím si, že vyměnili půlku týmu, ve středu s nima budeme mít problém. Slavia se zvedá a taky vyhrává a to jenom vyměnili trenéra.
Souhlasím, že ostatní kluby se nějak snaží s tím něco dělat. My vyhodili Bergra a vzali jsme z juniorky Burkova Kuprianova a čekáme že se zvedneme. Já tomu nevěřím. Buď se chytneme nebo to bude ve stejném stádiu. Jeden zápas fajn a druhý na hovno.
imbík- Posts : 3617
Zápas o párek? To si opravdu nemyslím. Frýdek vyhrál, myslím, poslední 4 zápasy, porazil Porubu, nemyslím si, že vyměnili půlku týmu, ve středu s nima budeme mít problém. Slavia se zvedá a taky vyhrává a to jenom vyměnili trenéra.
Kelt- Posts : 384
Excalibur napsal:Juda s Brožem včera řádili.
Tak to by se v Chance lize stat nemohlo...
miramare83 napsal:Tak jsem dnes misto nas sledoval 2 tretiny Slavia-Litky a jednu tretinu Trebic-Vsetin a musim rict, ze oba zapasy byly daleko zabavnejsi nez vetsina nasich... Vetsi tempo i hokejovost, plynulost, vetsi chut vyhrat od vsech tymu... Neda se to zmerit, ale bylo to jasne viditelny. Smutny...
Taky jsem koukal a souhlas. UDH - Vsetín byl koukatelnej a zajímavej hokej.
Juda s Brožem včera řádili.
Duklacek likes this post
Tak jsem dnes misto nas sledoval 2 tretiny Slavia-Litky a jednu tretinu Trebic-Vsetin a musim rict, ze oba zapasy byly daleko zabavnejsi nez vetsina nasich... Vetsi tempo i hokejovost, plynulost, vetsi chut vyhrat od vsech tymu... Neda se to zmerit, ale bylo to jasne viditelny. Smutny...
hadas (admin) likes this post
Tak jsem po očku koukal na UDH- Vsetín. Docela slušný hokej. Vsetín bych řekl trošku hokejovejsi, ale zase zatím mi přijde, že nemají gólmana. Letos vážně zatím ta Poruba dominuje a jinak tam nikdo moc není. Škoda. Zrovna kdyby tam náhodou zaplula Boleslav a tady v téhle lize by byl někdo kdo by to vážně chtěl zkusit myslím že by to bylo hratelné. V té Bolce je to samej žoldák.
Naposledy upravil imbík dne 2/12/2023, 19:58, celkově upraveno 1 krát
No tak na ten Sokolov sem byl zvědavej jestli dorazí přes celou republiku a Vsetín a oni to dali , a Znojmo nedorazí do Pejru , že by to bylo tak neprůjezdný se mi teda nezdá.
staříček- Posts : 527
Duklacek and miramare83 like this post
DUKLIČKA napsal:To se me teda nestyska ale ted to taky neni zadna hitparada.
Teď je to výborný
To se me teda nestyska ale ted to taky neni zadna hitparada.
Duklicka
Snad se ti nestýska po frontě na toaleťák? Pokud teda náhodou byl.
Snad se ti nestýska po frontě na toaleťák? Pokud teda náhodou byl.
Jaternička- Posts : 1419
Sokolov nabral zpoždění po cestě do Frýdku. Ale hrát se bude. Zajímavá paralela, snad dojedou v pořádku
Presne. Socani mimo jine zavedli ze sestra v nemocnici (hasici celnici policajti atd) mimo to ze musi mit maturitu tak k ni jeste nejakou aprobaci. Stanicni dokonce bakalare. Pak se divi ze nemaji sestry.Nevim naco by mel mit treba hasic maturitu? Proste za 30 let se tady dokurvilo co se dalo. O zadnem systemu tady nemůže bejt vubec zadna rec.
Aby to sem patrilo DUKLA DO TOHO!
Aby to sem patrilo DUKLA DO TOHO!
hadas (admin), staříček and Lufa like this post
Rozhodně to není vina řidičů, to v žádným případě. Tohle je prostě blbě nastavenej systém, nedostatek řidičů atd. Ostatně jako v dalších oborech a odvětvích u nás.
staříček napsal:Za prvé mají nedostatek řidičů , staří odešli do důchodu a z mladých se na to nikdo nehrne a za druhé by se na jaře nemohli chlubit co ušetřili.
Ano to je taky pravda
Za prvé mají nedostatek řidičů , staří odešli do důchodu a z mladých se na to nikdo nehrne a za druhé by se na jaře nemohli chlubit co ušetřili.
staříček- Posts : 527
No ja tam ma kamose. Jednou jsem to s nim absolvoval. Vyrazime na okne prilepenej papir. Prvni vesnice shrnout posypat druha jenom shrnout treti shrnout a solit ctvrta shrnot a solanka atak dale. Proste co jina vesnice to jine narizeni. Ale to co je dneska ma na starosti dispecer tem jim rekne kam kdo ma jet. A protoze maji GPS tak nemuzou je jinudy ani nahodou.
Jaternička napsal:Mě právě přijde častý pláč nad tím, že silničáři nic nedělají. Přitom nikdo z těch co to tvrdí vůbec neví jak to tam chodí a mají asi ten názor, že na silnici nesmí být vločka jinak jsou silničáři automatiky lemplove
Tak ono stačí třeba v takovémhle nečase jet z Německa do Čech. Pak poznáš, že to v zahraničí funguje trochu jinak. Abych za 120km po celodenním sněžení nepotkal na hlavním tahu ani sypač, to je trochu divná náhoda.
Mě právě přijde častý pláč nad tím, že silničáři nic nedělají. Přitom nikdo z těch co to tvrdí vůbec neví jak to tam chodí a mají asi ten názor, že na silnici nesmí být vločka jinak jsou silničáři automatiky lemplove
No ja slysel rozhovor s jednim a prej je casto problem v tom, ze velka cast se zasekne nekde v tom, ze nekde nekoho od nekud taha a nebo zustane nekde viset za kamionama.Jaternička napsal:Zná někdo z vás aspoň z doslechu jak to fakt funguje u sypačů nebo je to obdobný kolorit jako s chodníky?
Zná někdo z vás aspoň z doslechu jak to fakt funguje u sypačů nebo je to obdobný kolorit jako s chodníky?
V Polný 55 cm neni to kam hazet. Vsude same parkoviste. Tam kde jsme jako kluci od rana do vecera mydlili fotbal tam jsou dneska parkoviste. Holt doba.
staříček likes this post
Za techto podminek by tam dnes fakt dorazillo par mistnaku. To opravdu nema cenu.
Ano, dnešek odložen. A je pravda, že byť hlásí silničáři kalamitu, tak potkat je na silnici, docela zázrak. Hlavně, že ráno prohrnovali s traktory parkoviště u Aventinu a hlavní byla pod sněhem.
Jinak je možný, že se to přeloží na pondělí nějaké a doplatíme na to, jak jsme si s nimi vyměnili termíny
Jinak je možný, že se to přeloží na pondělí nějaké a doplatíme na to, jak jsme si s nimi vyměnili termíny
Odloženo, venku teda mazec. Livesport zahlásí odloženo a Instagram mě zve na zápas
Včera jsem jel navečer ČB - JH - Jihlava potkal jsem 0 sypačů nebo shrnovačů. Od Kamenice silnice jeden led...
Včera jsem jel navečer ČB - JH - Jihlava potkal jsem 0 sypačů nebo shrnovačů. Od Kamenice silnice jeden led...
Duklacek likes this post
Excalibur napsal:Tady si koukám dost lidí myslí, že když někdo hraje 4. lajnu v extralize, tak přijde o patro níž a hned bude hvězda. No ono v pralese hraje dost slušných hokejistů, navíc si hráč zvyká na systém, na spoluhráče...Navíc Menšík není zase taková hvězda (ač je to jeden z mých oblíbených hráčů), na MS20 hrál 4. lajnu nebo byl 13. útočník.
Na MS 20 letych byl Menšík jeden z těch slabších útočníků ať už bruslením nebo i herně, psal jsem to bohužel už po tom MS. Ale náš styl mi přijde, že mu sedí proto nechápu jeho odchody do Olomouce když mu evidentně víc prostoru nedají a když dali tak taky úplně nezazářil. I když obhájit pozici po Davidu Krejčím měl fakt těžké. To zase jo.
Jinak já jsem jeden z mála co tvrdí že tahle liga zase tak špatná není. To už byli jinčí hráči co si mysleli, že tady budou dominovat když hráli ELH slušně a ono prdlajs. Bruslit už dneska umí každý tým.
Excalibur and karel granát like this post
Strana 6 z 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Strana 6 z 20
Povolení tohoto fóra: