Diskuzní fórum
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Docela by mě zajímala současná čísla,když nás na zápas přijde cca 500,podle mě jsme rádi,že na platy seženeme 5 mega
MarkusHCD- Posts : 1924
Lufa- Posts : 1287
imbík- Posts : 3588
Excalibur- Posts : 614
ralff napsal:https://www.hokej.cz/kolik-stoji-liga-mistru-kluby-mohou-vydelat-ale-potrebuji/5077298
"... Třeba Pardubice přitom na letošní sezonu vyčlenily rozpočet okolo 300 milionů korun, což s fotbalovými organizacemi srovnání snese. Takovou sumu totiž Dynamo potřebuje kromě extraligy i na evropské poháry. ..."
300 mega, ty brďo.
Při posledním postupu do ELH jsme disponovali rozpočtem 9 milionů na A tým. A mimochodem třeba Motor má letos rozpočet přes 100 milionů, abysme se teda nesrovnávali s těma nejbohatšíma.
Tak až zase budeme podle slibů "postupovat", tak by bylo dobré si ujasnit naše možnosti. Myslím ty skutečné, ne ty povídačky pro novináře. Reálně jsme rádi, že vůbec něco hrajeme.
krap- Posts : 106
"... Třeba Pardubice přitom na letošní sezonu vyčlenily rozpočet okolo 300 milionů korun, což s fotbalovými organizacemi srovnání snese. Takovou sumu totiž Dynamo potřebuje kromě extraligy i na evropské poháry. ..."
300 mega, ty brďo.
ralff- Posts : 1536
Jaternička- Posts : 1410
hadas (admin), ralff and Lufa like this post
Siroko- Posts : 1202
ralff, DUKLIČKA, MichalDJ and hk like this post
Siroko napsal:To by me taky zajimalo.DUKLIČKA napsal:Chci se zeptat. Nekde jsem videl harmonogram praci na hma nemuzu to najit nevi nekdo?
Ja mam stazeny pudorysy jednotlivejch pater v PDF, tak to muzu pripadne nekam nahrat, pokud by mel nekdo zajem.
Já bych měl určitě zájem, šlo by to strčit třeba na uložto, prosím?
hk- Posts : 98
To by me taky zajimalo.DUKLIČKA napsal:Chci se zeptat. Nekde jsem videl harmonogram praci na hma nemuzu to najit nevi nekdo?
Ja mam stazeny pudorysy jednotlivejch pater v PDF, tak to muzu pripadne nekam nahrat, pokud by mel nekdo zajem.
hk likes this post
DUKLIČKA- Posts : 1609
ondrej.n- Posts : 580
Kelt napsal:Vyhlášenej cíl po základní části je do šestýho místa.
Kdo jste byl na besedě, tak víte, že tam Ujča řekl, že si myslí, že ten tým má na víc.
Tak v tom případě to všechno jde za trenérama.
Souhlasím s tím, že Ujča je spíš než trenér, motivátor.
Já besedu nestihl a bohužel klub o ní dost nešťastně informoval. No a po ní vlastně k ní nenapdal pro jistotu vůbec nic. Asi to bere tak, že koho to zajímalo byl a koho ne tak nebyl a tím to hasne. Vůbec se nebere v potaz, že informovat o takové akci v pátek a v úterý od půl šesté je, že by někteří lidi už třeba mohli mít něco v plánu i když by rádi šli.
Kdo jste byl na besedě, tak víte, že tam Ujča řekl, že si myslí, že ten tým má na víc.
Tak v tom případě to všechno jde za trenérama.
Souhlasím s tím, že Ujča je spíš než trenér, motivátor.
Kelt- Posts : 383
MichalDJ and Duklacek like this post
Hhs23 napsal:Když má někdo odejít tak Nekvasil kluk který skoro nic neodehrál a vlastně úplně toho moc neodtrenoval. Nešel klasickou cestou po chvilce u juniorů skočil do chlapů. Za mně najít kvalitního trenéra který v budoucnu dovede Duklu do extreligy a Ujcik klidně asistent. On byl vždycky spíš motivator a mentor
Těch lidí kteří pro hru o ELH budou potřebovat doplnit bude víc. Beran v bráně taky, atd atd.... Z tohohle kádru by po letošní sezóně moc lidí nemohlo zbýt. Režnar Ujčík to by byla dvojka. Jestli by ovšem Ujča snesl po těch letech roli asistenta.
Nikdo ho tu nekritizoval. Ano trefil fantasticky tu těžkou pozici. Ale jinak nijak nevyčníval, ani nic nezkazilpegy18 napsal:Jinak tradičně kvalitní Harky, to se ale některým pisálkům nebude líbit, já vím… AntiHarkabus někteří milují
Duklacek- Posts : 1074
MichalDJ- Posts : 1031
Ac jsem Stuchlika po prvni tretine hajil, tak minimalne 3. a 5. gol by prumernej golman v tyto lize v pohode mel. Bejt v brance Beran, tak jsme dnes se suvereni Porunou ten bod vyvalcili.
karel granát, ralff, staříček, Duklacek, Lufa and miramare83 like this post
Hhs23- Posts : 173
imbík, DUKLIČKA and miramare83 like this post
pegy18- Posts : 385
Kolja likes this post
staříček, FREDERIK, miramare83 and Kouba HCD like this post
FREDERIK likes this post
Duklacek napsal:Kachyňa není žádné oslabení, je stejně marnej jak Kolář. Strejček snesl metr, Bilča tradičně taky, Ozols se vrátil z repre a letos je náš nejlepší bek, Dundy taky dobrý, až na tu přesilovku. U Dvořáka mi přijde nadávat fakt mimo, vrátil se po roce v Brodě, co jako čekáte? Že mezi těmi ligami není rozdíl? Je a obrovský. Kolář je mimo celou sezónu.ralff napsal:Ta obrana byla dneska těžce podceněná...bez Kachyni, Strejčka, Mareše... A brankář, sice za všechny góly nemohl, ale chytit toho mohl víc...jistota Stuchlík rozhodně není.
Nedělal bych závěry po zápase, kdy prohrajeme s prvním týmem tabulky. Bylo vidět, že jim to letos šlape. Navíc zrovna s nima prohráváme rok co rok. Minulá sobota a podobné, to byly daleko větší průsery
Nic já jen píšu že se tu začátkem sezóny smálo Bilčikovi jakej je to šmatla a když sem dneska viděl Koláře s Dvořákem a vzpomněl jsem si na tohle tak sem to potřeboval napsat. Jinak od Dvořáka a Koláře nečekám už vůbec nic horší už být nemůžou. U Koláře je smutné, že by to měl táhnout.
FREDERIK likes this post
Duklacek napsal:Kachyňa není žádné oslabení, je stejně marnej jak Kolář. Strejček snesl metr, Bilča tradičně taky, Ozols se vrátil z repre a letos je náš nejlepší bek, Dundy taky dobrý, až na tu přesilovku. U Dvořáka mi přijde nadávat fakt mimo, vrátil se po roce v Brodě, co jako čekáte? Že mezi těmi ligami není rozdíl? Je a obrovský. Kolář je mimo celou sezónu.ralff napsal:Ta obrana byla dneska těžce podceněná...bez Kachyni, Strejčka, Mareše... A brankář, sice za všechny góly nemohl, ale chytit toho mohl víc...jistota Stuchlík rozhodně není.
Nedělal bych závěry po zápase, kdy prohrajeme s prvním týmem tabulky. Bylo vidět, že jim to letos šlape. Navíc zrovna s nima prohráváme rok co rok. Minulá sobota a podobné, to byly daleko větší průsery
Tak ono je spis potreba delat zavery po tech 9 zapasech bez 3 bodu, dnesek je jen tresnicka na dortu…
vn- Posts : 1819
miramare83 likes this post
Trenérů se zastávám, ale nechápu to připosraný bránění v malým obdélníku. My když jsme hráli 6:4, tak oba útočníci Poruby napadali až u modrý čáry.
A taky nechápu, že Chaloupek tady dělá trojku už asi 3 roky, ale když onemocní oba gólmani, tak kouká jak za něj chytá tahle "náhrada". Být Chaloupkem, tak se jim tady na to vy...
Excalibur- Posts : 614
hadas (admin), vn, DUKLIČKA, Duklacek, Lufa and miramare83 like this post
Kachyňa není žádné oslabení, je stejně marnej jak Kolář. Strejček snesl metr, Bilča tradičně taky, Ozols se vrátil z repre a letos je náš nejlepší bek, Dundy taky dobrý, až na tu přesilovku. U Dvořáka mi přijde nadávat fakt mimo, vrátil se po roce v Brodě, co jako čekáte? Že mezi těmi ligami není rozdíl? Je a obrovský. Kolář je mimo celou sezónu.ralff napsal:Ta obrana byla dneska těžce podceněná...bez Kachyni, Strejčka, Mareše... A brankář, sice za všechny góly nemohl, ale chytit toho mohl víc...jistota Stuchlík rozhodně není.
Z poslednich 6 zapasu (moznych 18 bodu) jsme udelali 3...
A to vlastne uz nikdo nechybi (krome Berana), driv podobny krize byvaly, kdyz byla marodka.
No, myslim ze by se asi opravdu melo nejak jednat, i kdyz je to jen ta udrzovaci sezona...
miramare83- Posts : 1094
vn likes this post
Doufám, že ti co se smáli Bilčikovi si dneska při pohledu na Koláře s Dvořákem dali facku.
vn and ralff like this post
Lufa napsal:Borci, hráli jsme proti týmu co je suveréně první. Já beru jako úspěch že jsme dali 4 góly a dokonce i v přesilovce.
4 goly dobry, ale ta hra dozadu udes! S tim se neda uspet nikdy. To nebylo jen kvalitou Poruby. Rezervni pernik, kterej se ted hodne zlepsil, nam priste klidne muze nasypat taky...
No taky dva ve vlastní přesilovce dostali, to není moc velká úspěšnostLufa napsal:Borci, hráli jsme proti týmu co je suveréně první. Já beru jako úspěch že jsme dali 4 góly a dokonce i v přesilovce.
Excalibur likes this post
karel granát and ralff like this post
ondrej.n likes this post
Se proberte
Jaternička- Posts : 1410
Excalibur, FREDERIK, jajirk and Kolja like this post
Naposledy upravil miramare83 dne 18/11/2023, 18:58, celkově upraveno 1 krát
staříček and MichalDJ like this post
Však si to od Poruby dřív nebo později vybereme i s úroky. Poruba je jen nafouklá bublina, která časem praskne.
karel granát likes this post
staříček and miramare83 like this post
karel granát, staříček and Duklacek like this post
staříček likes this post