Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+24
hk
pegy18
sta
FREDERIK
AJET0
krap
ondrej.n
Kelt
ralff
DUKLIČKA
MichalDJ
Lufa
Kolja
hadas (admin)
MarkusHCD
Jaternička
Lázňator
staříček
miramare83
Excalibur
vn
imbík
Duklacek
Siroko
28 posters

Strana 12 z 20 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 12 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro MarkusHCD 21/11/2023, 04:12

,Bedřich tenkrát na besedě v kině v průběhu postupové baráže říkal,že na platy Áčka má cca 9 mega,před extraligou uvedl,že se tento rozpočet povedlo zhruba zdvojnásobit. Ovšem to byla byla pochopitelně jiná návštěvnost a měl 9 mega od BPA.   
     Docela by mě zajímala současná čísla,když nás na zápas přijde cca 500,podle mě jsme rádi,že na platy seženeme 5 mega

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 20/11/2023, 23:33

Nejsem si jistej ale když jsme hráli ELH něco mi říká že na Duklu byl rozpočet 35 mega. To bylo myslím už včetně navýšení o 10 mega od BPA. Ale nevím jestli to bylo včetně mládeže nebo ne.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 20/11/2023, 20:19

Jj to bylo na platy hráčů a další kluby do toho počítají juniorku, provoz haly cesty, sudí managment atd .. ale jasný kdo nechce tak to nepochopí. V ELH sezóně se ten rozpočet na platy pohyboval tuším kolem 20 mega, opakuji na platy hráčů.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 20/11/2023, 18:53

krap: Nechceš tady míchat hrušky a jabka, že ne? Když už, tak porovnávej celkový rozpočty a ne náš rozpočet pouze na A tým s celkovým rozpočtem jiných klubů.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro krap 20/11/2023, 17:51

ralff napsal:https://www.hokej.cz/kolik-stoji-liga-mistru-kluby-mohou-vydelat-ale-potrebuji/5077298

"... Třeba Pardubice přitom na letošní sezonu vyčlenily rozpočet okolo 300 milionů korun, což s fotbalovými organizacemi srovnání snese. Takovou sumu totiž Dynamo potřebuje kromě extraligy i na evropské poháry. ..."  

300 mega, ty brďo. Shocked

Při posledním postupu do ELH jsme disponovali rozpočtem 9 milionů na A tým. A mimochodem třeba Motor má letos rozpočet přes 100 milionů, abysme se teda nesrovnávali s těma nejbohatšíma.
Tak až zase budeme podle slibů "postupovat", tak by bylo dobré si ujasnit naše možnosti. Myslím ty skutečné, ne ty povídačky pro novináře. Reálně jsme rádi, že vůbec něco hrajeme.

krap

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 20/11/2023, 16:36

https://www.hokej.cz/kolik-stoji-liga-mistru-kluby-mohou-vydelat-ale-potrebuji/5077298

"... Třeba Pardubice přitom na letošní sezonu vyčlenily rozpočet okolo 300 milionů korun, což s fotbalovými organizacemi srovnání snese. Takovou sumu totiž Dynamo potřebuje kromě extraligy i na evropské poháry. ..."  

300 mega, ty brďo. Shocked
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 20/11/2023, 08:18

Jaternička
Jaternička

hadas (admin), ralff and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 19/11/2023, 21:09

Siroko

ralff, DUKLIČKA, MichalDJ and hk like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 19/11/2023, 20:28

Ja taky

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hk 19/11/2023, 18:36

Siroko napsal:
DUKLIČKA napsal:Chci se zeptat. Nekde jsem videl harmonogram praci na hma nemuzu to najit nevi nekdo?
To by me taky zajimalo.
Ja mam stazeny pudorysy jednotlivejch pater v PDF, tak to muzu pripadne nekam nahrat, pokud by mel nekdo zajem.

Já bych měl určitě zájem, šlo by to strčit třeba na uložto, prosím?

hk

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 19/11/2023, 11:56

DUKLIČKA napsal:Chci se zeptat. Nekde jsem videl harmonogram praci na hma nemuzu to najit nevi nekdo?
To by me taky zajimalo.
Ja mam stazeny pudorysy jednotlivejch pater v PDF, tak to muzu pripadne nekam nahrat, pokud by mel nekdo zajem.

Siroko

hk likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 19/11/2023, 11:39

No tohle zrovna nemyslim😀 tam to bylo v pdf

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 19/11/2023, 11:36

ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 19/11/2023, 11:26

Chci se zeptat. Nekde jsem videl harmonogram praci na hma nemuzu to najit nevi nekdo?

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 19/11/2023, 11:09

Kelt napsal:Vyhlášenej cíl po základní části je do šestýho místa.
Kdo jste byl na besedě, tak víte, že tam Ujča řekl, že si myslí, že ten tým má na víc.
Tak v tom případě to všechno jde za trenérama.
Souhlasím s tím, že Ujča je spíš než trenér, motivátor.

Já besedu nestihl a bohužel klub o ní dost nešťastně informoval. No a po ní vlastně k ní nenapdal pro jistotu vůbec nic. Asi to bere tak, že koho to zajímalo byl a koho ne tak nebyl a tím to hasne. Vůbec se nebere v potaz, že informovat o takové akci v pátek a v úterý od půl šesté je, že by někteří lidi už třeba mohli mít něco v plánu i když by rádi šli.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 19/11/2023, 11:04

Vyhlášenej cíl po základní části je do šestýho místa.
Kdo jste byl na besedě, tak víte, že tam Ujča řekl, že si myslí, že ten tým má na víc.
Tak v tom případě to všechno jde za trenérama.
Souhlasím s tím, že Ujča je spíš než trenér, motivátor.

Kelt

MichalDJ and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 19/11/2023, 10:06

Hhs23 napsal:Když má někdo odejít tak Nekvasil kluk který skoro nic neodehrál a vlastně úplně toho moc neodtrenoval. Nešel klasickou cestou po chvilce u juniorů skočil do chlapů. Za mně najít kvalitního trenéra který v budoucnu dovede Duklu do extreligy a Ujcik klidně asistent. On byl vždycky spíš motivator a mentor

Těch lidí kteří pro hru o ELH budou potřebovat doplnit bude víc. Beran v bráně taky, atd atd.... Z tohohle kádru by po letošní sezóně moc lidí nemohlo zbýt. Režnar Ujčík to by byla dvojka. Jestli by ovšem Ujča snesl po těch letech roli asistenta.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 19/11/2023, 09:41

pegy18 napsal:Jinak tradičně kvalitní Harky, to se ale některým pisálkům nebude líbit, já vím… AntiHarkabus někteří milují
Nikdo ho tu nekritizoval. Ano trefil fantasticky tu těžkou pozici. Ale jinak nijak nevyčníval, ani nic nezkazil

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 19/11/2023, 09:02

To jsem driv nadaval na Ficence nebo Kalaba a co bych za ne dneska dal

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 18/11/2023, 20:58

Tak Kolar se tady podepisoval s velkou slavou na konci minuly sezony, kdyz mel formu. Nejvic me fakt dneska nasral pred tim golem na 4:4. Jako sorry, ale profesionalni hokejista s jeho zkusenostma musi mit hlavu nahore. Nejblizsi protihrac byl minimalne 5 metru daleko a on to hraje naslepo. To byl hodne smutnej moment.
Ac jsem Stuchlika po prvni tretine hajil, tak minimalne 3. a 5. gol by prumernej golman v tyto lize v pohode mel. Bejt v brance Beran, tak jsme dnes se suvereni Porunou ten bod vyvalcili.

Siroko

karel granát, ralff, staříček, Duklacek, Lufa and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hhs23 18/11/2023, 20:46

Když má někdo odejít tak Nekvasil kluk který skoro nic neodehrál a vlastně úplně toho moc neodtrenoval. Nešel klasickou cestou po chvilce u juniorů skočil do chlapů. Za mně najít kvalitního trenéra který v budoucnu dovede Duklu do extreligy a Ujcik klidně asistent. On byl vždycky spíš motivator a mentor

Hhs23

imbík, DUKLIČKA and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 18/11/2023, 20:10

Jinak tradičně kvalitní Harky, to se ale některým pisálkům nebude líbit, já vím… AntiHarkabus někteří milují

pegy18

Kolja likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 18/11/2023, 20:08

Souhlasím, že být Chaloupkem už bych se jim tady na to vysral! A místo něho chytá jouda co to má na salámu protože ví, že za měsíc balí saky Paky a hurá do hajzlu ! Tohle mě tak sere !!

pegy18

staříček, FREDERIK, miramare83 and Kouba HCD like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 18/11/2023, 19:59

Kolář hraje tuhle ligu x let, navíc si čichnul i k extralize. Měl by mít zkušenosti. Občas jsme tady v listopadu pustili někoho, kdo nenaplnil očekávání, loni třeba Beránka, ale tenhle bek je největší tragéd a stejně má místo jistý, nechápu. Dávno bych ho kopnul do p.dele.

Duklacek

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/11/2023, 19:54

Duklacek napsal:
ralff napsal:Ta obrana byla dneska těžce podceněná...bez Kachyni, Strejčka, Mareše...  A brankář, sice za všechny góly nemohl, ale chytit toho mohl víc...jistota Stuchlík rozhodně není.
Kachyňa není žádné oslabení, je stejně marnej jak Kolář. Strejček snesl metr, Bilča tradičně taky, Ozols se vrátil z repre a letos je náš nejlepší bek, Dundy taky dobrý, až na tu přesilovku. U Dvořáka mi přijde nadávat fakt mimo, vrátil se po roce v Brodě, co jako čekáte? Že mezi těmi ligami není rozdíl? Je a obrovský. Kolář je mimo celou sezónu.
Nedělal bych závěry po zápase, kdy prohrajeme s prvním týmem tabulky. Bylo vidět, že jim to letos šlape. Navíc zrovna s nima prohráváme rok co rok. Minulá sobota a podobné, to byly daleko větší průsery

Nic já jen píšu že se tu začátkem sezóny smálo Bilčikovi jakej je to šmatla a když sem dneska viděl Koláře s Dvořákem a vzpomněl jsem si na tohle tak sem to potřeboval napsat. Jinak od Dvořáka a Koláře nečekám už vůbec nic horší už být nemůžou. U Koláře je smutné, že by to měl táhnout.

imbík

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 18/11/2023, 19:51

Duklacek napsal:
ralff napsal:Ta obrana byla dneska těžce podceněná...bez Kachyni, Strejčka, Mareše...  A brankář, sice za všechny góly nemohl, ale chytit toho mohl víc...jistota Stuchlík rozhodně není.
Kachyňa není žádné oslabení, je stejně marnej jak Kolář. Strejček snesl metr, Bilča tradičně taky, Ozols se vrátil z repre a letos je náš nejlepší bek, Dundy taky dobrý, až na tu přesilovku. U Dvořáka mi přijde nadávat fakt mimo, vrátil se po roce v Brodě, co jako čekáte? Že mezi těmi ligami není rozdíl? Je a obrovský. Kolář je mimo celou sezónu.
Nedělal bych závěry po zápase, kdy prohrajeme s prvním týmem tabulky. Bylo vidět, že jim to letos šlape. Navíc zrovna s nima prohráváme rok co rok. Minulá sobota a podobné, to byly daleko větší průsery

Tak ono je spis potreba delat zavery po tech 9 zapasech bez 3 bodu, dnesek je jen tresnicka na dortu…

vn

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 18/11/2023, 19:50

Gól 4:3 jasně gólmana a ten na 5:4 asi taky (ale neviděl jsem dobře, jestli mu nikdo neclonil). Gól na 4:4 Koláře, protože u něj nikdo nebyl a kdyby ještě udělal 2 kroky a vyhodil to golfákem střede, tak bylo po přesilovce. U gólu na 4:4 tragikomický bránění obou beků. Kolář obecně hrozný - v 1. třetině mu tam kolem mantinelu skoro zestoje ujel hráč do situace 2 na 1, rozehrávka špatná.

Trenérů se zastávám, ale nechápu to připosraný bránění v malým obdélníku. My když jsme hráli 6:4, tak oba útočníci Poruby napadali až u modrý čáry.

A taky nechápu, že Chaloupek tady dělá trojku už asi 3 roky, ale když onemocní oba gólmani, tak kouká jak za něj chytá tahle "náhrada". Být Chaloupkem, tak se jim tady na to vy...

Excalibur

hadas (admin), vn, DUKLIČKA, Duklacek, Lufa and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 18/11/2023, 19:48

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 18/11/2023, 19:36

Nevim kolik je to let zpatky ale jedna rychta za druhou odvolani tenera nevim uz kdo to byl a vzal to starej Augusta a nasledne vyhra v brode 5:0 a uz to jelo takze to jde

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 18/11/2023, 19:30

Cekani na tribodovej zisk trva uz 9 zapasu...
Z poslednich 6 zapasu (moznych 18 bodu) jsme udelali 3...
A to vlastne uz nikdo nechybi (krome Berana), driv podobny krize byvaly, kdyz byla marodka.
No, myslim ze by se asi opravdu melo nejak jednat, i kdyz je to jen ta udrzovaci sezona...

miramare83

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/11/2023, 19:26

Odvolat Ujčíka s takovýmto mančaftem to taky nechápu 🙈

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/11/2023, 19:25

Ta obrana je hrozná. Někteří tu nadávali na Bilčika přitom je to s Dundáčkem jedinej bek kdo snese tento název. Zbytek to je parodie. Kolář by měl být nejzkušenější a to co dneska předváděl s Dvořákem to je teda něco. Ano gólman nechytl nic navíc to je pravda, ale co předváděla obrana to je hrůza. Dobré je, že po takovéhle sezóně nám nikoho konkurence nesebere. Koho by z tohohle týmu zbytek mohl chtít? Kdo si říká o jiné, lepší angažmá?
Doufám, že ti co se smáli Bilčikovi si dneska při pohledu na Koláře s Dvořákem dali facku.

imbík

vn and ralff like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 18/11/2023, 19:24

Takze myslite ze tento tym ma na vic? Js myslim ze jo ale pod jinym trenerem. ujcik chce podle me hrat system co hral on v extralize jenze na to nema kokot hrace jenze to za dva roky nfpochopil.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 18/11/2023, 19:20

Ta obrana byla dneska těžce podceněná...bez Kachyni, Strejčka, Mareše...  A brankář, sice za všechny góly nemohl, ale chytit toho mohl víc...jistota Stuchlík rozhodně není.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 18/11/2023, 19:12

Lufa napsal:Borci, hráli jsme proti týmu co je suveréně první.  Já beru jako úspěch že jsme dali 4 góly a dokonce i v přesilovce.

4 goly dobry, ale ta hra dozadu udes! S tim se neda uspet nikdy. To nebylo jen kvalitou Poruby. Rezervni pernik, kterej se ted hodne zlepsil, nam priste klidne muze nasypat taky...

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 18/11/2023, 19:05

No to není Very Happy

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 18/11/2023, 19:03

Lufa napsal:Borci, hráli jsme proti týmu co je suveréně první.  Já beru jako úspěch že jsme dali 4 góly a dokonce i v přesilovce.
No taky dva ve vlastní přesilovce dostali, to není moc velká úspěšnost 😃😃

vn

Excalibur likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 18/11/2023, 19:02

Borci, hráli jsme proti týmu co je suveréně první. Já beru jako úspěch že jsme dali 4 góly a dokonce i v přesilovce.

Lufa

karel granát and ralff like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 18/11/2023, 18:59

Nalijme si čistého vína, ten tým na to prostě nemá…Ujču bych odvolal jen jako impuls, ale defacto to opravdu nic neřeší….polovina týmu by hrála průměr i ve druhé lize, ostatně to je myslím i vidět u těch, kteří tam nastupují.

vn

ondrej.n likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 18/11/2023, 18:57

Sem se prave probral ! At tahne do hajzlu i s tim nekvasilem! Neznamena ze kdyz jsem dobrej hokejista ze budu i dobrej trener! Tohle jde za bedrichem protoze ty vykony jsou trgicky od zacatku a ne poslednicch 10 zapasu . Ty vole js sem tak nasranej jako uz dlouho ne.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 18/11/2023, 18:56

Suprový Kovboj Viktor

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 18/11/2023, 18:53

staříček napsal:A něktěří se tu zase pújdou pro Jidášskej peníz za vyhranou sázku.

Jen za drobný...
Diskuzní fórum - Stránka 12 2023-11-18-184859
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 18/11/2023, 18:52

Jo jasně. Bedřich odvolá Ujčíka jen proto, aby ho pak ještě platil po dobu kontraktu, zatímco nový trenér s tímhle kádrem bude vyhrávat jak na běžícím páse Smile

Se proberte

Jaternička
Jaternička

Excalibur, FREDERIK, jajirk and Kolja like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 18/11/2023, 18:52

Nakonec to letos bude opravdu jen o tom, nechat aspon nekoho za sebou. Uz si to fakt zacinam myslet. Nic vic z toho nebude. Ten tym neni schopnej porazit nikoho z tech silnejsich, ani jednou... Hlavne diky tragickymu braneni. Po prvni ctvrtine jsme sice byli 4. ale pak se to vsechno nejak jakoby rozlozilo a zatim to pokracuje dal...

Naposledy upravil miramare83 dne 18/11/2023, 18:58, celkově upraveno 1 krát

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 18/11/2023, 18:45

Nejhorsi je, že nikdo toho lempla Ujčíka stejně neodvolá!! Seru na to.

pegy18

staříček and MichalDJ like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 18/11/2023, 18:43

Je to jako posledne v Porubě. Půl zápasu držíme krok a pak začnou docházet síly.

Však si to od Poruby dřív nebo později vybereme i s úroky. Poruba je jen nafouklá bublina, která časem praskne.
ralff
ralff

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 18/11/2023, 18:43

V kazdym jinym tymu by byl uz trener v hajzlu akorat u nas se jako by nic nedeje.

DUKLIČKA

staříček and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 18/11/2023, 18:41

No, Poruba si to celkem v pohodě uhrála. Ten rozdíl v tabulce odpovídá hokejovosti obou týmů.

Lufa

karel granát, staříček and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 18/11/2023, 18:40

No je pravda ze kazdej ma lepsiho brankare akorat my mame kezdy rok jiny kopyto

DUKLIČKA

staříček likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 18/11/2023, 18:39

Lemplove v cele s Ujcikem