Diskuzní fórum
+34
HCDTOM
Martynez
AJET0
Lucke
Burberry
hadas (admin)
colorado44
krap
jajirk
Kolja
Kelt
J4u8
hcd
pegy18
hk
Mazakis
ondrej.n
Lázňator
Thoor93
ralff
miramare83
Excalibur
vn
imbík
Hhs23
MichalDJ
staříček
FREDERIK
Siroko
DUKLIČKA
MarkusHCD
Duklacek
Lufa
Jaternička
38 posters
Strana 17 z 20
Strana 17 z 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
Když to tak na stadionu vidím tipuju 454
Jaternička- Posts : 1410
600 nedočkavých zbytek ještě na chatách a zahradách v tomto čase.
Věřím ve výhru 3-2 za tři body
Věřím ve výhru 3-2 za tři body
imbík- Posts : 3588
899 obličejů, 1:2 sn po "atraktivním" průběhu.
Rád se budu mýlit
Rád se budu mýlit
Duklacek- Posts : 1074
950 Dukláků, 3 fanoušci z Frýdku, výhra 4:2
Excalibur- Posts : 614
Duklacek likes this post
Junioři ,Áčko,napodobit!
MarkusHCD- Posts : 1924
Excalibur, karel granát, staříček and miramare83 like this post
Osobně si i myslím že by byla velká škoda Burkovuv potenciál utopit v naprosto nekvalitní ELH juniorů. A souhlasím i s tím Marešem. Anděl a Menšík si mohli vybrat oba zvolili ELH tak ať bojují tam když dle nich na to mají.
staříček and Jaternička like this post
Jj, už jsem to tady psal, když měla Olomouc generálku, že ani jeden ze tří nehrál. Já bych z těch tří bral asi jen Mareše, obrana by posílit chtěla. V útoku máme hráčů dost, Křehlíka s Teclem jsme dali do HB, v juniorech čeká na šanci třeba Jungwirth s Burkovem. Navíc si nemyslím, že když jsme sem Burkova lákali, tak jsme mu řekli, že stráví v juniorech celou sezonu.imbík napsal:Kouknul jsem na sestavu Olomouce. Nehrál Mareš Menšík ani Anděl. Mareš dle mě má do té sestavy nejblíž. Co Anděla a Menšíka láká na leštění lavičky v ELH nechápu. Tímhle stylem dopadnou jako rodák z Humpolce Dolejš věčná dvojka ve Vítkovicích a teď Poruba .
imbík and staříček like this post
Tipuju kolem 1000. Mam ti vzit kus toho schodu?DUKLIČKA napsal:Tak kolik nás tam zítra bude?
Siroko- Posts : 1202
Kouknul jsem na sestavu Olomouce. Nehrál Mareš Menšík ani Anděl. Mareš dle mě má do té sestavy nejblíž. Co Anděla a Menšíka láká na leštění lavičky v ELH nechápu. Tímhle stylem dopadnou jako rodák z Humpolce Dolejš věčná dvojka ve Vítkovicích a teď Poruba .
Každopádně další zajímavá konfrontace,za nastoupí dost Ocelářů z jarního semifinále juniorky
Excalibur napsal:Já mám O2 TV a v televizi mi na ČT sport jel jen tenis. ČT sport plus jsem nenašel, někde jsem četl zkusit zmáčknout červený tlačítko na ovladači, ale nefungovalo to. Na notebooku jsem na webu český televize našel ČT sport, primárně jel tenis, ale pod videem se dalo jednoduše přepnout na hokej.
Předpokládám, že set top box k O2 TV nepodporuje HbbTV, takže červené tlačítko nefunguje. Musí se přepnout na klasické pozemní a mít TV připojenou k internetu, pak to chodit bude...
Přes to červený tlačítlo mi to právě naběhlo.Excalibur napsal:Já mám O2 TV a v televizi mi na ČT sport jel jen tenis. ČT sport plus jsem nenašel, někde jsem četl zkusit zmáčknout červený tlačítko na ovladači, ale nefungovalo to. Na notebooku jsem na webu český televize našel ČT sport, primárně jel tenis, ale pod videem se dalo jednoduše přepnout na hokej.
Lufa- Posts : 1287
Musis mit bud na telefonu nebo televizi nainstalovanou appku na ivysilani ct nebo jit klasicky na pocitaci pres prohlizec a proklikat se tam pres stranky ct.
Já mám O2 TV a v televizi mi na ČT sport jel jen tenis. ČT sport plus jsem nenašel, někde jsem četl zkusit zmáčknout červený tlačítko na ovladači, ale nefungovalo to. Na notebooku jsem na webu český televize našel ČT sport, primárně jel tenis, ale pod videem se dalo jednoduše přepnout na hokej.
Ano, ČT4 plus je pouze internetový přenos
Lázňator- Posts : 696
Hhs23 napsal:Borci sledoval jste někdo hokej přes čt4 sport plus. Mě tam teda běhal pořád tenis...
Tenis byl na klasický ČT4sport. Na plusu běžel hokej pořád.
Hhs23 napsal:Borci sledoval jste někdo hokej přes čt4 sport plus. Mě tam teda běhal pořád tenis...
Sledoval a úplně v pohodě. Mohou mít x přenosů a stačí si přepnout na to, co chceš sledovat. O první přestávce jsem si tam tenis taky dával...
Důležité tři body jsou doma, to je hlavní... škoda těch inkasovanejch gólů hned po našich vstřelených. Tento zlozvyk je potřeba se rychle odnaučit. Na druhou stranu je dobře, že nás to nepoložilo a borci bojovali až do konce.
Dneska to byl typický zápas proti týmu, který postoupil z nižší soutěže, Znojmo se rvalo od začátku do konce... podobně jako my v roce 2017 v prvním zápase TELH proti Bolce, kde jsme urvali dva body za prodloužení.
Teď hlavně navázat v dalších zápasech...
Dneska to byl typický zápas proti týmu, který postoupil z nižší soutěže, Znojmo se rvalo od začátku do konce... podobně jako my v roce 2017 v prvním zápase TELH proti Bolce, kde jsme urvali dva body za prodloužení.
Teď hlavně navázat v dalších zápasech...
ralff- Posts : 1536
Borci sledoval jste někdo hokej přes čt4 sport plus. Mě tam teda běhal pořád tenis...
Hhs23- Posts : 173
Bylo znat, ze to je pro vsechny rozjezd. Znojmo se myslim taky este zlepsi. Vylouceni Kolare do konce nesmysl... Dulezitej je dobrej start a 3 body k nam, vzdycky je lepsi zacit sezonu vyhrou. Proti FM tento import potvrdit:)
miramare83- Posts : 1094
Duklacek napsal:Výkon na první kolo v pořádku, sice dost chyb, ale byly jsme lepší, ty body jsme si zasloužili. I dost lidí z Jihlavy.
Rozhodčí úplně mimo, totálně rozdílný metr v mnoha situacích. Podle neznámosti jmen tipuji nějaké přírůstky z druhé ligy, byť mi to na takový zápas hlava nebere.
Kdepak pan Cabak
Výkon na první kolo v pořádku, sice dost chyb, ale byly jsme lepší, ty body jsme si zasloužili. I dost lidí z Jihlavy.
Rozhodčí úplně mimo, totálně rozdílný metr v mnoha situacích. Podle neznámosti jmen tipuji nějaké přírůstky z druhé ligy, byť mi to na takový zápas hlava nebere.
Současný trend pískání...Já byl minule na juniorech a soupeř si tam chtěl obhodit Číhala, ale ten mu to "nesežral" a trefil ho tělem. Jenže ten soupeř byl o hlavu menší, takže Ćíhal šel na trestnou za úder do oblasti hlavy a krku.hk napsal:Na jedný věci se musí zamakat... proč už od přípravy dostáváme góly do minuty po vstřelený brance??
Vyloučení Koláře jsem nepochopil, i komentátoři na ČT říkali, že to byl čistej strom.
Výhra super, radujme se, ale mám pocit, že na ostatní týmy tenhle výkon stačit nebude.
DUKLIČKA likes this post
Tak jsem se těšil na hokej a ty sudí z toho udělali zase bramboračku. Mělo to slušný tempo, ale jinak teda furt samé přerušení a fauly nefauly. Jako to když nejdříve Znojmak vrazil do hlavy Berana a sudí to uklidňuje, aby za pět minut za podobný zákrok ve hře udělil pět plus ok tohle mi fakt nechybělo.
Duklacek likes this post
Na jedný věci se musí zamakat... proč už od přípravy dostáváme góly do minuty po vstřelený brance??
Vyloučení Koláře jsem nepochopil, i komentátoři na ČT říkali, že to byl čistej strom.
Výhra super, radujme se, ale mám pocit, že na ostatní týmy tenhle výkon stačit nebude.
hk- Posts : 98
Duklacek and miramare83 like this post
Héééjjj vyhrali jsme!!!
DUKLIČKA- Posts : 1609
karel granát and miramare83 like this post
Duklacek napsal:Parkoviště před Nevogo arénou hodinu před zápasem plné
ono by mohlo být i dost lidí z Jihlavy
Parkoviště před Nevogo arénou hodinu před zápasem plné
Letos si absolutne nedovolim tipovat, protoze ty kadry jsou pomerne vyrovnany. Jmenama se mi libi utok Prostejova a obrana Slavie. Dost je podle me precenovanej Zlin. Moc bych se nedivil, kdyby koncem rijna byl v cele tabulky nekdo, od koho se to vubec neceka.
Libila se mi v minulych letech tipovacka, jake bude poradi po zakl. casti Ja to zkusim, kdo chce, se prida:
1. Zlin
2. Prostejov
3. Poruba
4. Vsetin
5. Dukla
6. Znojmo
7. Pardubice
8. Kolin
9. Litomerice
10. Trebic
11. Prerov
12. Frydek
13. Sokolov
14. Slavia
1. Zlin
2. Prostejov
3. Poruba
4. Vsetin
5. Dukla
6. Znojmo
7. Pardubice
8. Kolin
9. Litomerice
10. Trebic
11. Prerov
12. Frydek
13. Sokolov
14. Slavia
miramare83- Posts : 1094
Win-win situacehadas (admin) napsal:Vsadil jsem na Znojmo, takže body budou.
Jak říká kamarád: ,,Zaplacená radost!"
Vsadil jsem na Znojmo, takže body budou.
FREDERIK, Duklacek and miramare83 like this post
Thoor93 napsal:Jo to vím všechno já to myslím obecně proste ČT je bez šance konkurovat O2 nebo Nově to lidi nechapouKolja napsal:Thoor93 napsal:no jo bohužel Novu nebo O2 prostě nepřeplatí taková díra na naše prachy jako je ČTLufa napsal:Tak alespoň na něco má ještě ČT peníze, když už není schopna dávat ligový fotbal a poháry. Pořád to bude lepší než dramatický souboj šachistů ze záznamu.
Doporučuju by podcast hokej bez červené kde Záruba jasně vysvětlil jak to je. Velmi zjednodušeně:
- ČT nemůže na svém webu zamknout obsah za paywall takže ani nemohla soutěžit o většinu
- Na vysílání TELH v sezóně se nic moc nemění v rozsahu ze strany ČT oproti minulé sezoně
- K Chance lize přenos vyrábí firma jako loni, ČT jen dodá komentátory a doručí obsah více lidem skrz ČT plus.
.Ty přenosy asi bude vyrábět Hokejka jako poslední roky .jen by mě zajímalo jestli Tipsport bude vysílat dál hokej zatím mi to tam nic neukazuje .
Na livesportu stream od Tipsportu uvedený je.
Kolja- Posts : 154
Kolja napsal:Thoor93 napsal:no jo bohužel Novu nebo O2 prostě nepřeplatí taková díra na naše prachy jako je ČTLufa napsal:Tak alespoň na něco má ještě ČT peníze, když už není schopna dávat ligový fotbal a poháry. Pořád to bude lepší než dramatický souboj šachistů ze záznamu.
Doporučuju by podcast hokej bez červené kde Záruba jasně vysvětlil jak to je. Velmi zjednodušeně:
- ČT nemůže na svém webu zamknout obsah za paywall takže ani nemohla soutěžit o většinu
- Na vysílání TELH v sezóně se nic moc nemění v rozsahu ze strany ČT oproti minulé sezoně
- K Chance lize přenos vyrábí firma jako loni, ČT jen dodá komentátory a doručí obsah více lidem skrz ČT plus.
Plus budou vysilat jednou mesicne primo na CT sport Zapas mesice ( nejaky atraktivni zapas jako treba Zlin - Vsetin )
MichalDJ- Posts : 1031
Jo to vím všechno já to myslím obecně proste ČT je bez šance konkurovat O2 nebo Nově to lidi nechapouKolja napsal:Thoor93 napsal:no jo bohužel Novu nebo O2 prostě nepřeplatí taková díra na naše prachy jako je ČTLufa napsal:Tak alespoň na něco má ještě ČT peníze, když už není schopna dávat ligový fotbal a poháry. Pořád to bude lepší než dramatický souboj šachistů ze záznamu.
.Ty přenosy asi bude vyrábět Hokejka jako poslední roky .jen by mě zajímalo jestli Tipsport bude vysílat dál hokej zatím mi to tam nic neukazuje .
Thoor93- Posts : 101
Thoor93 napsal:no jo bohužel Novu nebo O2 prostě nepřeplatí taková díra na naše prachy jako je ČTLufa napsal:Tak alespoň na něco má ještě ČT peníze, když už není schopna dávat ligový fotbal a poháry. Pořád to bude lepší než dramatický souboj šachistů ze záznamu.
Kolja- Posts : 154
ondrej.n likes this post
no jo bohužel Novu nebo O2 prostě nepřeplatí taková díra na naše prachy jako je ČTLufa napsal:Tak alespoň na něco má ještě ČT peníze, když už není schopna dávat ligový fotbal a poháry. Pořád to bude lepší než dramatický souboj šachistů ze záznamu.
Thoor93- Posts : 101
Tak alespoň na něco má ještě ČT peníze, když už není schopna dávat ligový fotbal a poháry. Pořád to bude lepší než dramatický souboj šachistů ze záznamu.
MichalDJ likes this post
Vypada to ze budou davat Chance ligu na CT sport plus, zitra tam je nas zapas, v sobotu Vsetin-Slavia, ve stredu UDH-Poruba
MichalDJ- Posts : 1031
hadas (admin), FREDERIK, miramare83 and hk like this post
Tak se nám to blíží, za dva dny se budeme touhle dobou vracet nasraný z prvního mistráku
ondrej.n likes this post
Jasný, chápu. Já narážel na to, kde se ta jejich hala staví. Tady to mohlo být podobný, bohužel vyhrál Aventin.hk napsal:Nesouhlasím. Když si představím, že po zápase u jednoho výjezdu čekám s dalšími X desítkami, někdy možná stovkami, automobilistů... tak za tu dobu jsem pěšky na druhým konci města. A ti, co skutečně potřebují dojet autem (zdravotní indispozice, převáží náklad apod.), pro ty bude místa dost.Lufa napsal:
Podle projekce to vypadá dobře. 1300 míst na parkování je taky parádní počin. Takhle nějak se buduje v opravdu krajském městě a ne tam kde si na něj jen hrajou.
Parkování přímo u haly je při velikosti Jihlavy pohodlnost, ostatně i při návštěvě koncertů v Práglu nechávám auto na kraji a dál jedu MHD, parkovištěu haly má význam v Pardubkách, popř. ve Vítkovicích.Jihlavu přejdu za půl hodiny celou, zde bych spíš uvítal P+R na výpadovkách
Za me je v pohodě, že tu žádný extra parkování okolo arény nebude. Jak správně se už napsalo lidí řvou jak svině když ji táhnou z chlívku kvůli 20 Kč a ti samý lidi by řvali že se nedá odjet protože je plno okolo haly v době utkání. Navíc mají pořád ty samý lidi pocit že snad mají nárok si dojet autem až hajzl. Jen ať jedou MHD nebo jsou pěšky. Pár stovek metrů chůze jim jen pomůže
hadas (admin), karel granát, ralff, MichalDJ, Burberry, Kolja and hk like this post
V době dostavby HMA září 2025 má podle Bekeho finišovat výstavba parkovacího domu u Billy
Hhs23- Posts : 173
ralff likes this post
Strana 17 z 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Strana 17 z 20
Povolení tohoto fóra: