Diskuzní fórum
Strana 1 z 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20
Re: Diskuzní fórum
-------
Since too many posts were made, this topic has been divided automatically. You can find the rest of this topic here :
https://hcdukla.forumczech.com/t32-diskuzni-forum
vn- Posts : 1856
staříček likes this post
Duklacek- Posts : 1104
vn napsal:Jelínek nehraje už?
Jelínek hrál do konce. Stáhli jsme to na 3 lajny, na 3. centra se posunul Pořez, Rauš pak seděl.
Excalibur- Posts : 638
imbík- Posts : 3617
vn likes this post
Naposledy upravil staříček dne 14/2/2024, 19:34, celkově upraveno 1 krát
staříček- Posts : 527
Lufa likes this post
Tak zmrd je hlavně ten náš co jim tou zadovkou namazal. Dneska to hrajeme vzadu hrozně alibisticky.DUKLIČKA napsal:Zmrd Beranu !!!!! A rozhodci to samy !!!!
Lufa- Posts : 1312
DUKLIČKA- Posts : 1624
FREDERIK likes this post
Excalibur and FREDERIK like this post
imbík likes this post
Excalibur, staříček, DUKLIČKA and Duklacek like this post
staříček likes this post
staříček likes this post
Jak je zminovano v prologu Vysehradu. Rovina se piska vzdycky, jen je potreba ji nekdy trochu nejakym smerem naklonit…karel granát napsal:Dneska se bojím o rovinu.....
Siroko- Posts : 1206
FREDERIK likes this post
karel granát- Posts : 147
staříček likes this post
Ja tam budu i s doprovodem.imbík napsal:Jedete někdo do té Prahy?
Duklacek napsal:Jestli si to tu přečte někdo z redakce, tak v preview přepište větu "Kolín na Slavii disponuje sedmy body" na "sedmi". Přeci jen to vypadá lépe.
Nastesti se blíží doba kdy se to bude generovat pomocí AI. Zatím to vypadá dobře až na to že si trochu vymýšlí Slávka dneska šetří Pastrňáka s Plekancem
Preview hokejového zápasu: Slavia Praha vs. Dukla Jihlava (13. 2. 2024)
Tabulková pozice:
Slavia Praha: 1. místo, 74 bodů (34 vítězství, 4 prohry v prodloužení, 2 prohry)
Dukla Jihlava: 14. místo, 33 bodů (8 vítězství, 5 proher v prodloužení, 17 proher)
Forma:
Slavia Praha: Sešívaní dominují extralize a v posledních 10 zápasech ztratili pouze 4 body. Jsou ve skvělé formě a vítězí s průměrem 3,5 gólu na zápas.
Dukla Jihlava: Dukla se potýká s nekonzistentní formou. V posledních 10 zápasech 4x vyhrála a 6x prohrála. Bojuje o udržení v nejvyšší soutěži.
Hráči na pozoru:
Slavia Praha: Yaroslav Askarov (brankář), David Pastrňák (útočník), Tomáš Plekanec (útočník)
Dukla Jihlava: Roman Will (brankář), Jakub Galvas (útočník), Martin Vondráček (útočník)
Tip na vítěze:
Slavia Praha je jasným favoritem zápasu. Dukla sice v Jihlavě umí potrápit i silnější soupeře, ale Sešívaní jsou ve skvělé formě a měli by si v tomto utkání připsat další vítězství.
Další informace:
Zápas se hraje v 17:30 v O2 aréně v Praze.
Vstupenky jsou k dispozici online a na pokladně stadionu.
Zápas bude vysílán živě na ČT Sport.
Zajímavosti:
Slavia Praha a Dukla Jihlava se v tomto ročníku extraligy utkaly již dvakrát. V obou případech zvítězila Slavia Praha.
Dukla Jihlava je jediným extraligovým klubem, který v tomto ročníku ještě neporazil Slavii Praha.
Předpokládaná sestava Slavia Praha:
Askarov (Hrubec) - Krejčík, Gudas, Nečas, Špaček, Jandus - Holeš, Thorell, Kovář - Erat, Orsava, Simon
Předpokládaná sestava Dukla Jihlava:
Will (Strmeň) - Dvořák, Mikuš, Galvas, Vondráček, Černý - Půček, Rodewald, Chlán - Rákos, Kolář, Stránský
Kolja- Posts : 156
karel granát and hcd like this post
imbík napsal:MichalDJ napsal:Lufa napsal:No , když si vzpomenu jak se tady ta banda neuvěřitelných kokotů v podobě fans Kladna chovala a předváděla, tak jim tyhle sračky opravdu přeju a doufám, že si to vyžerou až do úplnýho dna.
No ja kdyz si vzpomenu jak jsem byl se synem v Kladne na finale pred lety a ty kladensky sraci tak nam mezi jihlavsky fanousky hodily slzak tak jsem nasranej jeste dneska. A to tam byly i maminky s kocarkama. Takze i ja jim preju at si to vyzerou co nejvic
To bylo třetí utkání semifinále před našim postupem do ELH ve čtvrtém zápase tam ukradli dresy klukům z Humplu a pak tam s nima během zápasu machrovali.
Ano bylo to toto utkani
MichalDJ- Posts : 1031
MichalDJ napsal:Lufa napsal:No , když si vzpomenu jak se tady ta banda neuvěřitelných kokotů v podobě fans Kladna chovala a předváděla, tak jim tyhle sračky opravdu přeju a doufám, že si to vyžerou až do úplnýho dna.
No ja kdyz si vzpomenu jak jsem byl se synem v Kladne na finale pred lety a ty kladensky sraci tak nam mezi jihlavsky fanousky hodily slzak tak jsem nasranej jeste dneska. A to tam byly i maminky s kocarkama. Takze i ja jim preju at si to vyzerou co nejvic
To bylo třetí utkání semifinále před našim postupem do ELH ve čtvrtém zápase tam ukradli dresy klukům z Humplu a pak tam s nima během zápasu machrovali.
Lufa napsal:No , když si vzpomenu jak se tady ta banda neuvěřitelných kokotů v podobě fans Kladna chovala a předváděla, tak jim tyhle sračky opravdu přeju a doufám, že si to vyžerou až do úplnýho dna.
MichalDJ- Posts : 1031
hadas (admin), Excalibur, FREDERIK and DUKLIČKA like this post
imbík, Excalibur, staříček, Jaternička, FREDERIK, Kuba, DUKLIČKA and like this post
Lufa likes this post
karel granát napsal:Co bude těžší, poslední, ale extrémně motivovaná Slavia, anebo první, už jistý vítěz Poruba?
A je správně. Z toho důvodu jsem včera sázel Znojmo a Přerov. Zítra Slavia a otázkou je Znojmo a PCE B. Tam to bude taky zajímavý, ale asi ne zdaleka jasný.
ralff, FREDERIK and Duklacek like this post
karel granát- Posts : 147
staříček likes this post
hadas (admin), vn, karel granát, staříček, Jaternička, FREDERIK, Kuba and like this post
imbík napsal:Na hokeje určitě půjde ze záznamu. Frolík vzal hokejku do obou a malém některému z Vítkovic přerazil ruce dostal za to pětku. Předtim toho magora Němčika jak angažovali tak si vybral o dvě hlavy menšího Bukartse a ukázal mu Kladenskou férovku taky pětka. pak Babka začal na sudí tak dostal osobacek
58:31
Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
Jakub Babka – OK, napadání rozhodčích.
Tak hlavně, že to odpískali. V baráži by třeba dělali, že to nevidí.
imbík and FREDERIK like this post
58:31
Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
Jakub Babka – OK, napadání rozhodčích.
vn and staříček like this post
Dá se někde pustit?imbík napsal:Já dneska sledoval Kladno, jako to, že jsou úplně v prdeli mě baví sledovat, ale pusťte si posledních 7 minut do konce zápasu slušný bezmozci už i včetně Frolika. Snad Ujča neztratí kule a trošku je nechá posedět. Dokonce napadeni rozhodčích tam bylo
Duklacek likes this post
vn likes this post
hadas (admin) napsal:To jsem dneska mohl za víc, což? ;-)
https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-78398347279&idb=-1&hash=e3d15108
Já chtěl zkusit Frýdek a Znojmo a zapomněl jsem na to.
hadas (admin) likes this post
https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-78398347279&idb=-1&hash=e3d15108
Mě spis zajímá ten Beran s tím Šikem jestli by nešlo aspoň napsat se Šikem už letos nepočítat a s Beran až případně na play off.
vn, karel granát, staříček and FREDERIK like this post
DUKLIČKA napsal:imbík napsal:DUKLIČKA napsal:Dneska tam vedle nas stal Emil Kristek. On ma u nas jeste nejakou funkci?
Proč jsi se nezeptal když stàl vedle
Já bych se ho zeptal to by ale neměl mít telefon furt u ucha.
A není to právě jeho práce komunikovat s partnery? Tím neříkám, že toto byly pracovní hovory, nebyl jsem u toho, ale na této pozici právě očekávám, že bude mít člověk neustále v ruce mobil.
hk- Posts : 98
imbík napsal:DUKLIČKA napsal:Dneska tam vedle nas stal Emil Kristek. On ma u nas jeste nejakou funkci?
Proč jsi se nezeptal když stàl vedle
Já bych se ho zeptal to by ale neměl mít telefon furt u ucha.
DUKLIČKA- Posts : 1624
Tak ono se to s velkou pravděpodobností po dnešku změní. Ale aspoň bude zase důvod k hysterii jak se neplní cíleKolja napsal:karel granát napsal:Tak doufám, že přítel Kelt ve skrytu duše již začíná věřit v záchranu!
Hlavně jsme na 6. místě což byl cíl přes sezonou pro ty co zapomínají....
karel granát and Kolja like this post
karel granát napsal:Tak doufám, že přítel Kelt ve skrytu duše již začíná věřit v záchranu!
Hlavně jsme na 6. místě což byl cíl přes sezonou pro ty co zapomínají....
Kolja- Posts : 156
karel granát likes this post
Strana 1 z 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20