Diskuzní fórum
Strana 16 z 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
Martynez napsal:Nekde prenos?
Tipáč
MarkusHCD- Posts : 1924
miramare83 likes this post
Góly Kolína Piegl a Skořápka.
Duklacek- Posts : 1074
karel granát likes this post
DUKLIČKA napsal:https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-megalomansky-projekt-expert-upozornuje-na-rizika-brnenske-areny-237011#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Taky si myslím že tohle bude pěkná ostuda. Problém bude uživit to co se staví v Jihlavě natož v Brně. Jestli u Nás bude stát penamentka cca 5-6-7 tisíc ta k v Brně 12-14-16 tísíc ? tak to budou mít furt poloprázdný jestli to teda dostaví. Komedianti z brna.
Lidi v republice táhne fotbal nebo hokej. Fotbal je v Brně v úplných sračkách, takže na hokej jim tam bude chodit i za ty prachy dost lidí. Kometa má dost velkou fanouškovskou základnu.
Lufa- Posts : 1287
ralff likes this post
Vysledek dnes tezko hadat. Kolin mel v priprave velkou fazonu. Kazdopadne taky tusim, ze nam tam Pepa jednoho banana da.miramare83 napsal:Tipy na dnesek? Loni to s KO bylo spatny... Presto zkusim 3:4 za 2 body a prvni gol Kolina da Pepa:)
Siroko- Posts : 1202
miramare83- Posts : 1094
staříček and miramare83 like this post
DUKLIČKA napsal:Povíme si za 6 let v Jihlavě možna už za tři roky co bude
Ok, napiš mi z přezdívky "Argumentační šampion"
Kolja- Posts : 154
Jaternička likes this post
DUKLIČKA- Posts : 1609
DUKLIČKA napsal:https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-megalomansky-projekt-expert-upozornuje-na-rizika-brnenske-areny-237011#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Taky si myslím že tohle bude pěkná ostuda. Problém bude uživit to co se staví v Jihlavě natož v Brně. Jestli u Nás bude stát penamentka cca 5-6-7 tisíc ta k v Brně 12-14-16 tísíc ? tak to budou mít furt poloprázdný jestli to teda dostaví. Komedianti z brna.
Na dnešní novinařině je kouzelný to, že nikdy nevíš jak to vlastně je https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/brno-hala-hokej-ods_2309200010_mst tady jsou úplně jiné částky. Včera na zastupitelstvu v Jihlavě padla informace, že v KV měli za 15 let 3 kulturní akce a hala pořád stojí a funguje.
Jak si došel k tomu, že to bude pořád prázdný? Jen ses podíval z okna, nebo máš takovej pocit?
Kolja- Posts : 154
ralff likes this post
Jaternička- Posts : 1410
hadas (admin), ralff and ondrej.n like this post
Lázňator- Posts : 696
ralff, staříček, DUKLIČKA and Lufa like this post
imbík napsal:Tak to se přiznám, že jsem čekal víc. Maxim je velký talent, ale je dost mladej a víme jak to tady v ČR chodí. Buď nám ho někdo sebere a nebo nějakej šmatlák ho zrakvi.
Obzvlast kdyz mi radi nase nejlepsi hrce radi posilame jinam
MichalDJ- Posts : 1031
imbík- Posts : 3588
Excalibur, DUKLIČKA and MichalDJ like this post
Do obrany by to chtělo ještě jednoho zkušenýho obránce, dost často jsme před brankou hodně nedůrazný.
Kelt- Posts : 383
Duklacek likes this post
Excalibur- Posts : 614
MarkusHCD napsal:. Aby to nebyly rukavice Plamenů a velký návrat neoslavil Vašek Půžahk napsal:Je to ve storíčku, ne ve standardním příspěvku.
No podle indicií, že dres je loňský a červené rukavice by mohly být olomoucké, tak to tipuju na někoho ze čtyřlístku Mareš, Rutar, Menšík, Mácha.
Pane Bože jen to ne
. Aby to nebyly rukavice Plamenů a velký návrat neoslavil Vašek Půžahk napsal:Je to ve storíčku, ne ve standardním příspěvku.
No podle indicií, že dres je loňský a červené rukavice by mohly být olomoucké, tak to tipuju na někoho ze čtyřlístku Mareš, Rutar, Menšík, Mácha.
karel granát and Duklacek like this post
hk- Posts : 98
Já si právě myslím že je to dres juniorky kam přišel pomoc dosti nečekaně ke konci sezony tam by vycházelo že to má jmenovku na sucháčralff napsal:Vypadá to na nějakou staro-novou posilu... Jestli Menšík to nevím, ale na té jedné fotce na Instagramu má jmenovku jen nalepenou, a mám pocit, že Menšík tady měl vždycky svůj dres se jménem
Thoor93- Posts : 101
ondrej.n- Posts : 580
ralff- Posts : 1536
že by zase Menšík ?imbík napsal:Nějaká nová posila?
Thoor93- Posts : 101
hk- Posts : 98
Duklacek likes this post
To jo, ale ja mam pocit, ze prave v posledni dobe k tomu pridal i tvorivos, ze ta rozehravka z jeho strany je takova mazacky klidna.imbík napsal:Bilcika jsem se tu zastával odjakživa. A byl jsem často za to vysmíván, že je to jeden z postupové party a bál bla bla. Přitom na play off v téhle lize není moc lepších defenzivních beku o tom jsem přesvědčen
imbík- Posts : 3588
vn and ralff like this post
miramare83- Posts : 1094
karel granát and MichalDJ like this post
Siroko napsal:Troufam si tvrdit, ze herne lepsi jsme asi dneska nebyli. Mozna a poslednich deset minut, kdyz uz bylo vymalovano. Zapas asi rozhodla nasi lepsi produktivita.
Co se tyka hodnoceni hracu tak bych ocenil Berana, celou prvni lajnu a v posledni dobe se mi libi hra Bilcika. Pripada mi, ze s vekem ziskava takovej spravnej cit pro hru.
Naopak druha lajna je takova jalova a pripada mi ze vsech nejslabsi.
Viděl jsem jen první a třetí třetinu, ale tvrdit, že jsme nebyli herně lepší? Vždyť Frýdek byl totálně marnej...
karel granát, FREDERIK, DUKLIČKA and MichalDJ like this post
Co se týče přesilovek, tak by mě velmi zajímal argument pro zapojení Brožíka. Ten je jako jedinej totálně mimo celou přípravu, oba zápasy taky nic a zatím navazuje na jalovou loňskou sezónu. V čem je na přesilovce větším přínosem než třeba Pořízek nevímJaternička napsal:Výsledek fajn. Předvedená hra je přímo úměrná kvalitě soutěže.
Lepší ti nebude.
Co je však naprosto žalostný jsou naše přesilovky.
Excalibur, karel granát and FREDERIK like this post
Lepší ti nebude.
Co je však naprosto žalostný jsou naše přesilovky.
FREDERIK and miramare83 like this post
Co se tyka hodnoceni hracu tak bych ocenil Berana, celou prvni lajnu a v posledni dobe se mi libi hra Bilcika. Pripada mi, ze s vekem ziskava takovej spravnej cit pro hru.
Naopak druha lajna je takova jalova a pripada mi ze vsech nejslabsi.
pegy18- Posts : 385
pegy18- Posts : 385
Strana 16 z 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
|
|