Diskuzní fórum
+35
Tobi
Pepino
mjrkk
freyp
Duklacek
Janosik
Ujo
Vasoj84
Siroko
mcelansky
staříček
Kelt
Martynez
jajirk
Hhs23
karel granát
MichalDJ
Luc2as
krap
Kuba
ondrej.n
richmonds
kancler
sz108
Jaternička
DUKLIČKA
Lázňator
MarkusHCD
imbík
hadas (admin)
ralff
Excalibur
Ryben
vn
Geofree
39 posters
Strana 1 z 20
Strana 1 z 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Snad dnešní "výkon" neprojde bez odezvy,odfláknutá práce rovná se finance dolů!
-------
https://hcdukla.forumczech.com/viewtopic.php?t=5
-------
https://hcdukla.forumczech.com/viewtopic.php?t=5
MarkusHCD- Posts : 1924
No tvl,to je ostuda🤮Tohle si snad ani jako fanoušci Dukly nezasloužíme
Vasoj84- Posts : 334
To Ryben. Já chtěl dát hcp na Frýdek nebo taky under, ale vykašlal jsem se na to. Že dostaneme takovouhle latu, to jsem teda nečekal.
Já se musím chechtat, páč jsem dal, že nepadne víc než 6 gólů a ty šulíni mě to jsou schopní posrat
Naposledy upravil Ryben dne 9/2/2020, 19:16, celkově upraveno 1 krát
Ryben- Posts : 60
Geofree napsal:Ryben napsal:Zajímalo by mě, co z toho dneska anallytik dneska vypočítá. Já to vidím tak, že se na to vysrali...
Ať to sčítám, násobím nebo dělím, tak mi to vychází stejně.. Mají to naprosto u prd.ele
Otázkou je, jestli na to máme ten jediný správný koncepční pohled
Já myslím že joMarkusHCD napsal:kancler napsal:Anket: Dáme aspoň jeden gól?
Dostaneme rukavici?
kancler- Posts : 119
kancler napsal:Anket: Dáme aspoň jeden gól?
Dostaneme rukavici?
Ryben napsal:Zajímalo by mě, co z toho dneska anallytik dneska vypočítá. Já to vidím tak, že se na to vysrali...
Ať to sčítám, násobím nebo dělím, tak mi to vychází stejně.. Mají to naprosto u prd.ele
Geofree- Posts : 230
Slibuju až doma (snad ještě někdy) budeme prohrávat s Plzní 2-6 budu v klidu. Vždycky tady totiž bude strašák, že pojedeme prohrát do Kadaně, nebo Frýdku Místku. Pane bože to zase budou keci na tiskovce.... já to snad ani nebudu číst. Naprostá ostuda. Tuhle sezónu může zachránit jedině postup do semifinále, nic jiného. A jo vím, že nejspíš jediná cesta bude přes Motor. Přesto píšu jedině semifinále!
imbík- Posts : 3617
Co chcem hrát v playoff třeba proti Porubě nebo Českejm Budějovicím
Naposledy upravil Lázňator dne 9/2/2020, 18:52, celkově upraveno 1 krát
Lázňator- Posts : 702
Moc tomu nerozumím. To jako šmatlákům nedochází, že lidi už letos nasrali dost? Jasně, chvíli se nedaří, ale nejde se nedařit celou sezónu. Měli by hrabat, i když jakože o nic nejde.
Mají nahrano na předkolo? Jasně, není tam mnoho matematiků, ale kdyby se podívali na počet zbývajících zápasů, tak by zjistili, že mají náhraný velký hovno a vůbec nic nemají jistý.
Ty vole, Kadaň, který vůbec o nic nejde nás smázne a my proti namotivovanýmu Frýdku jsme úplně v prdeli. Bravo. Možná, že až se jednatel vrátí ze svazu by mě taky mohl dát smlovu na doživotí a já se zavazuji, že už budu jenom chválit.
Mají nahrano na předkolo? Jasně, není tam mnoho matematiků, ale kdyby se podívali na počet zbývajících zápasů, tak by zjistili, že mají náhraný velký hovno a vůbec nic nemají jistý.
Ty vole, Kadaň, který vůbec o nic nejde nás smázne a my proti namotivovanýmu Frýdku jsme úplně v prdeli. Bravo. Možná, že až se jednatel vrátí ze svazu by mě taky mohl dát smlovu na doživotí a já se zavazuji, že už budu jenom chválit.
To si už z nás dělaj prdel?Tohle vážně nemá nic společný s DUKLOU🤮Být vedením , tak jim za tohle rozdám takový flastry ,že se poserou
Opravdu hnus!!!
Opravdu hnus!!!
diskusní forum
Nám tyhle pauzy nesvědčí , na tohle se nedá dívat,
staříček- Posts : 527
To jsme tam ani nemuseli jezdit. Stačilo to kontumovat a vyšlo by to stejně. Ještě by se ušetřilo.
Nebo proč tam nevzit komplet juniorů?
Ty lidi co tam dnes hrají nabrali nekde po cestě?
Nebo proč tam nevzit komplet juniorů?
Ty lidi co tam dnes hrají nabrali nekde po cestě?
Jaternička- Posts : 1419
Tak tohle je opravdu jen pro silné (koncepční) žaludky...
Já dneska koukal, co vsadit a na tenhle zápas jsem nedal raději nic. Člověk prostě neví ..Raději hcp na Švédy.
Ano, keci jak chceme být aktivní, hrát na puku apod. nám jdou, realita je ale opravdu někde jinde...
vn- Posts : 1856
Tak jsme před zápasem psal pod fotku na fb ať dneska začneme lépe než posledně. A my začali líp, 0-3 až ve druhé třetině. Doufám, že borcům někdo řekne, že v play off se 0-3 už neotočí. Ještě, že Bartošák šel pryč, protože za naši obranou by rychle do těch sraček spadl znova.
No jo no. Dneskatoje celkem hezký nedělní výlet
Zajímalo by mě, co z toho dneska anallytik dneska vypočítá. Já to vidím tak, že se na to vysrali...
Dan Bukač má teplotu, neměl by hrát ani ve Středu.
Tobi- Posts : 61
Pěkný... Ach jo
EDIT: vypínám to, na tohle nemám nervy
EDIT: vypínám to, na tohle nemám nervy
Naposledy upravil hadas (admin) dne 9/2/2020, 18:13, celkově upraveno 1 krát
Je trapný, když komentátor na hokejce ani neumí skloňovat příjmení našeho gólmana..
ondrej.n- Posts : 590
diskusní forum
a proč nehraje ta nová posila do obrany? neví někdo.
staříček- Posts : 527
Pegy18 jeho příspěvky mě poslední dobou vždycky rozesmějou
Lázňator- Posts : 702
No spekulace muzeme mit jaky chceme, fakt ale je, ze zase hrajeme silene...za celou tretinu jsme si si nevytvorili absolutne nic, z cemu by se aspon malinko dalo rict treba sance...
vn- Posts : 1856
Pegy18, Jirka má zranění v dolní části těla, takže tvuj nazor mi přijde scestný a směšný navíc má smlouvu i na další rok.., z takovýchto hoaxů pak vznikaji problémy. O koho zájem v extralize je, je Poletín.
Tobi- Posts : 61
Nechci nikomu sahat do svědomí, ale spíš bych řekl že už se v zákulisí jedna o prvních změnách:) proto tyto hráči nemusí hrát.
pegy18- Posts : 385
Dneska bez Fronka coz je skoda anzto je to jeden z mala nasich lepsich hracu
Tady už ale nejde o rivalitu,ty příspěvky už jsou prostě za hranou,to už je svinsvo!
Jaternicka
Díky, mrknu na ni
Jinak UDH je prostě jenom UDH,banda zamindrakovaných ubožáků,kteří si nedokážou připustit,že oni budou vždy jenom na tom druhém místě a jejich max. cíl bude udržení alespoň Change ligy a hlavně nepřání Dukle a její smrti 🤮
Jedině Dukla,HCD oleee
Díky, mrknu na ni
Jinak UDH je prostě jenom UDH,banda zamindrakovaných ubožáků,kteří si nedokážou připustit,že oni budou vždy jenom na tom druhém místě a jejich max. cíl bude udržení alespoň Change ligy a hlavně nepřání Dukle a její smrti 🤮
Jedině Dukla,HCD oleee
ralff napsal:Třebíčtí fanoušci opět ukázali, že jsou banda tupců. Dávat k příspěvku na facebooku o tý lokomotivě nepokryté narážky na koncentrační tábor, to je hodně za hranou. A naše redakce si to nechá líbit.
Jsou to vymázla, ať fandí komukoliv... Neblbni, redakce to nemůže stihnout všechno hlídat
Třebíčtí fanoušci opět ukázali, že jsou banda tupců. Dávat k příspěvku na facebooku o tý lokomotivě nepokryté narážky na koncentrační tábor, to je hodně za hranou. A naše redakce si to nechá líbit.
ralff- Posts : 1547
Vasoj
Nová fotka je v tom článku na fb
. Pod komentem ubozaku z udh. Aspoň se ukazuje jednak jejich zakomplexovanost a ubohost
Nová fotka je v tom článku na fb
. Pod komentem ubozaku z udh. Aspoň se ukazuje jednak jejich zakomplexovanost a ubohost
Ti naši beci to je jak v Dukle. Napřáh a bum rána do plexi za kasou. Flek mi dělá radost. Jak ten kluk vyrostl. Jedinou kaňkou je, že byl součástí dohodnutého zápasu s Litvajzem, ale i tak mu repre přeju.
Vasoj84 napsal:Čau chlapi , nemáte někdo foto té nové lokomotivy?Nejsem z Jihlavy , takže nemám možnost zhlédnout
Její náhled dopředu prozrazovat nechceme, bude se jednat o překvapení. Věříme, že se bude lokomotiva líbit a budou z ní nadšení nejen fanoušci. Přijďte se proto podívat v úterý 11. února od 10:00 na jihlavské hlavní nádraží,“ prozrazuje a zve zároveň Jan Hošek, vedoucí oddělení marketingu firmy CZ LOKO, jednoho z největších partnerů klubu, jenž lokomotivu vyráběla.
Čoveče je to obří tajemstvíVasoj84 napsal:Čau chlapi , nemáte někdo foto té nové lokomotivy?Nejsem z Jihlavy , takže nemám možnost zhlédnout
Stejně jako souteže Dukly a celý tento ročník
Čau chlapi , nemáte někdo foto té nové lokomotivy?Nejsem z Jihlavy , takže nemám možnost zhlédnout
staříček napsal:tak na takové bych chtěl jezdit, bohužel už sem v důchodu,
Svezeš se alespoň jako pasažér,díky slevám na jízdné za dvě stovky objedeš republiku!
Strana 1 z 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20
Strana 1 z 20
Povolení tohoto fóra: