Diskuzní fórum
Strana 10 z 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
no, je to možný.Duklacek napsal:Taky mě to napadlo. Takže nyní 32 přesilovek, 0 využitých. Inkasovali jsme v nich kolik, 3,4 góly?Lufa napsal:Tak jsme se konečně dočkali gólu v naší přesilovce
Lufa- Posts : 1312
ralff- Posts : 1547
karel granát and FREDERIK like this post
Taky mě to napadlo. Takže nyní 32 přesilovek, 0 využitých. Inkasovali jsme v nich kolik, 3,4 góly?Lufa napsal:Tak jsme se konečně dočkali gólu v naší přesilovce
Duklacek- Posts : 1104
Excalibur- Posts : 638
to se asi dívám na jinej zápasimbík napsal:Cagyho lajna je jediná která je zavře v pásmu a něco je schopna vymyslet něco hokejového zbytek je na náhodu. To, že to netrefí ani do prázdné brány je věc druhá. Teď v té poslední přesilovce to krásně bylo vidět ani nevím kdo to byl, ale měl úplně prázdnou bránu. Nedal . Poruba pak vystřelí od modré a spadne to tam.
ondrej.n- Posts : 590
Duklacek likes this post
imbík- Posts : 3617
"Zítra zajímavej kurz na Znojmo a Dukla zítra dostane asi na prdel :-("
Excalibur napsal:MichalDJ napsal:Neni to uz nejakej rekord, 31 nevyuzitych presilovek?
Třeba se dostaneme do Guinessovky.
Nominimalne mame dobre naslapnuto
MichalDJ- Posts : 1031
Excalibur napsal:MichalDJ napsal:Neni to uz nejakej rekord, 31 nevyuzitych presilovek?
Nominimalne mame dobre naslapnuto
MichalDJ napsal:Neni to uz nejakej rekord, 31 nevyuzitych presilovek?
Excalibur- Posts : 638
MichalDJ likes this post
ralff napsal:V těch přesilovkách chybí někdo jako Karabáček.
Nebo Pekr
Excalibur likes this post
miramare83 likes this post
MarkusHCD- Posts : 1924
Excalibur and Duklacek like this post
MichalDJ napsal:A kdyz uz snizime tak hned zase dostaneme, nase obranna hra je tragicka
Ted jsem to chtel psat. Ta obrana je fakt otresna. Proti tak silnym tymum jako je treba Poruba se vubec nechytaj. Budou to asi Litky II bohuzel... Nejak tech tymu na ktery neumime zahrat pribyva, cim to asi je... K presilovkam nema cenu uz nic psat, jsem zvedav jestli to dotahnem treba az na 50, mozna jo.
miramare83- Posts : 1125
Závání...Poruba hraje s lehkosí, v pohodě věří si a dotlačí do brány i puky, které někde poskakují. U nás je to naopak, lítá nám to všude možně a nejsme s to to trefit...zas o tolik slabší nejsme, hrajeme zbytečně odevzdaně. Bez odhodlání.MichalDJ napsal:Tohle uz zavani debaklem
Správně. Ale přesilovky neřešíme, jsme čtvrtíDuklacek napsal:3:1. Už jsme zjistili, v které hale hrajeme?
30 nevyužitých přesilovek, počítám správně?
30 nevyužitých přesilovek, počítám správně?
FREDERIK and miramare83 like this post
popř. zborka-rozborka
FREDERIK likes this post
ralff and Duklacek like this post
karel granát likes this post
Zbožné přání
staříček likes this post
hadas (admin) napsal:Jaternička napsal:Chtěl jsem napsat něco podobného jako ty. Máš naprostou pravdu.
Já to komentoval na FB, ale dávám i sem...
Exprimátoři by hlavně měli držet hubu. Mohli to postavit za čtvrtinu ceny už dávno, ale protože to byla banda totálních matláků, tak i přes x studií jenom vyházeli desítky milionů za studie a přihrání peněz různým kamarádům (Mayerovci a studie od firmy, co neudělala ani jednu sportovní halu). Dnešní vedení Jihlavy moc nemusím, ale že tohle dotáhli do tohohle stavu, je skoro neuvěřitelný.
DUKLIČKA- Posts : 1624
ralff and Vasoj84 like this post
Jaternička napsal:Chtěl jsem napsat něco podobného jako ty. Máš naprostou pravdu.
Já to komentoval na FB, ale dávám i sem...
Exprimátoři by hlavně měli držet hubu. Mohli to postavit za čtvrtinu ceny už dávno, ale protože to byla banda totálních matláků, tak i přes x studií jenom vyházeli desítky milionů za studie a přihrání peněz různým kamarádům (Mayerovci a studie od firmy, co neudělala ani jednu sportovní halu). Dnešní vedení Jihlavy moc nemusím, ale že tohle dotáhli do tohohle stavu, je skoro neuvěřitelný.
ralff, DUKLIČKA and Duklacek like this post
Jaternička- Posts : 1419
DUKLIČKA likes this post
Lázňator napsal:https://www.idnes.cz/jihlava/zpravy/multifunkcni-arena-jihlava-politici-horacky-zimni-stadion.A231005_752537_jihlava-zpravy_evs
Ten Vratislav Výborný to je materiál ví vůbec že autobusák je soukromý pozemek a musel by se za nemalé peníze koupit
Z toho článku se mi chce zvracet z očí. Za těch cca 15 let, co byli u jihlavského kormidla všichni ti plácalové, tak Jihlavě jako městu v rámci ČR totálně ujel vlak, udělali tady z toho skanzen devadesátek a jen kvůli nim je Jihlava taková popelka republiky.
Město s perfektní polohou, výjimečnou architekturou a potenciálem jako blázen, ale k čemu to, když se tu za dobu jejich vlády nepostavilo absolutně nic, co by posunulo kvalitu života ve městě. Zaplaťme za ty dary, že v posledních 2 volebních obdobích usedli na radnici lidi, kteří mají vůli něco vytvořit (samozřejmě mnohdy s chybami), než tihle patloni, kteří 15 let jen mleli pantem a čekali na "lepší dobu", než aby něco udělali.
Salichov je exot, který píše tendenčně a své světonázory ventiluje skrze rozhovory s jemu podobnými.
Burberry- Posts : 29
hadas (admin), imbík, vn, ralff, staříček, Kelt, DUKLIČKA and like this post
Vetsina tech, co se tam k tomu vyjadrujou, by radeji mela zelezt nekam do diry. Roky jen diskutovali a velky hovno. Evidentne by na tema moznech reseni diskutovali radi jeste ted a pravdepodobne dalsich deset let…Lázňator napsal:https://www.idnes.cz/jihlava/zpravy/multifunkcni-arena-jihlava-politici-horacky-zimni-stadion.A231005_752537_jihlava-zpravy_evs
Ten Vratislav Výborný to je materiál
Siroko- Posts : 1206
ralff, ondrej.n, Burberry and wortyr like this post
Lázňator napsal:https://www.idnes.cz/jihlava/zpravy/multifunkcni-arena-jihlava-politici-horacky-zimni-stadion.A231005_752537_jihlava-zpravy_evs
Ten Vratislav Výborný to je materiál
Spíš tam je závist, že někdo dokázal, co on ne. Mimochodem od bývalého redaktora klubového webu bych čekal smířlivější článek.
ondrej.n likes this post
Ten Vratislav Výborný to je materiál ví vůbec že autobusák je soukromý pozemek a musel by se za nemalé peníze koupit
Naposledy upravil Lázňator dne 6/10/2023, 08:52, celkově upraveno 1 krát
Lázňator- Posts : 702
imbík napsal:Los příštích šesti kol. Mno mazec, většina zápasů venku a žádný lehký soupeř.
Hokej je hra plna prekvapeni, takze v Porube vyhrajeme:)
karel granát and DUKLIČKA like this post
Těma přesilovkama si hrozně komplikujeme život a stejně tak tou spoustou neproměněných tutových šancí. Nás to uzemní, soupeře nakopne.
Body včera dobrý, ale na hru se koukat nedalo.
No a přesilovky, to je fakt něco neskutečného. Já bych se jich dobrovolně vzdával. Střelba od modrý je parodie. Jak jsem nesnášel Pekra, když hrál proti nám, ale když hrál za nás, tak na něj teď vzpomínám. To byla prostě pumelice od modrý. 3 body super, to jednoznačně, měl jsem nás na tiketu s Porubou, takže taky super, ale celkově
A kde čteš nějaký nadávky ?imbík napsal:Tak jsem čekal, že se vyhrálo že tady bude pohoda a ono se zase nadává . Hoši běžte těm klukům pomoct radši na zimak jinak ta frustrace tady začne být nakažlivá.
Faktem je, že ta hra má klesající tendenci oproti začátku, dnes aspoň za tři body
Kolja likes this post
vn- Posts : 1856
staříček, FREDERIK and Duklacek like this post
FREDERIK likes this post
Buďte rádi, že v této zbytečné sezoně nehrajeme dole. Tohle naprosto stačí
Jaternička- Posts : 1419
Faktem je, že ta hra má klesající tendenci oproti začátku, dnes aspoň za tři body
karel granát and DUKLIČKA like this post
Strana 10 z 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20