Diskuzní fórum
+34
HCDTOM
Martynez
AJET0
Lucke
Burberry
hadas (admin)
colorado44
krap
jajirk
Kolja
Kelt
J4u8
hcd
pegy18
hk
Mazakis
ondrej.n
Lázňator
Thoor93
ralff
miramare83
Excalibur
vn
imbík
Hhs23
MichalDJ
staříček
FREDERIK
Siroko
DUKLIČKA
MarkusHCD
Duklacek
Lufa
Jaternička
38 posters
Strana 19 z 20
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
Nó byl bych v klidu. Kádr máme na prostředek. A když se zadaří tak pojedeme někde vejš
DUKLIČKA- Posts : 1609
karel granát, ralff and miramare83 like this post
Můj příspěvek tady vyvolal posměch. Farmy si to ohlídají, tak koho reálně vidíte pod náma? Moc kandidátů není.
Kelt- Posts : 383
. Realita přímo úměrná návštěvnosti,sezóna -2krap napsal:MarkusHCD napsal:Reeálně to vidím 6-10 flek,jsem v klidu
Ne že bych do toho chtěl nějak rejpat, ale HC Dukla Jihlava, v nižší soutěži, 6-10 flek a tobě to přijde jako OK a jsi v klidu?
Tak to já teda nejsem, tohle pro mě fakt není v klidu, to je zoufalství a smíření se s průměrností.
MarkusHCD- Posts : 1924
Za mě je to OK. Jméno Dukla Jihlava stejně v této žumpa lize nic extra neznamené, to má význam jen pro nás fanoušky. Jméno nic nevyhrává.
Hlavně přežít tuto sezonu a od příští už by to chtělo radikální obměnu kádru s vidinou postupu
Hlavně přežít tuto sezonu a od příští už by to chtělo radikální obměnu kádru s vidinou postupu
Jaternička- Posts : 1410
MarkusHCD napsal:Reeálně to vidím 6-10 flek,jsem v klidu
Ne že bych do toho chtěl nějak rejpat, ale HC Dukla Jihlava, v nižší soutěži, 6-10 flek a tobě to přijde jako OK a jsi v klidu?
Tak to já teda nejsem, tohle pro mě fakt není v klidu, to je zoufalství a smíření se s průměrností.
krap- Posts : 106
vn, staříček and MichalDJ like this post
Reeálně to vidím 6-10 flek,jsem v klidu
Excalibur napsal:Taky tam letos nevidím vyloženě outsidera. Na padáka vidím Sokolov, dole bude hrát nejspíš i Frýdek, ale tam by si to Třinec měl ohlídat. Lehce nad nimi vidím Kolín a Litky. Opačný pól tabulky Vsetín, Zlín, Prostějov (za mě černý kůň), Poruba. My někde ve středu tabulky, ale chce to chytit začátek a ne že budeme Šika dávat Litvínovu již od začátku sezony! Jako náhradu za Jelínka bych rád viděl (rodák ze Žďáru):
https://www.hokej.cz/machala-z-rodinnych-duvodu-brzy-konci-ve-francii/5075667
Souhlas, s pripodotkem, ze Sokolov kdyz bude potreba zapoji zase 50 hracu vcetne ruznych Varanu... Takze na padaka ho netipuju (na druhou stranu nevim koho). Litky si myslim ze dole hrat zase nebudou. Jj, Prostejov bude silnej, tam co utocnik to kupa golu (vcetne par byvalych nasich). A nemyslim, ze si budou prekazet...
miramare83- Posts : 1094
Taky tam letos nevidím vyloženě outsidera. Na padáka vidím Sokolov, dole bude hrát nejspíš i Frýdek, ale tam by si to Třinec měl ohlídat. Lehce nad nimi vidím Kolín a Litky. Opačný pól tabulky Vsetín, Zlín, Prostějov (za mě černý kůň), Poruba. My někde ve středu tabulky, ale chce to chytit začátek a ne že budeme Šika dávat Litvínovu již od začátku sezony! Jako náhradu za Jelínka bych rád viděl (rodák ze Žďáru):
Excalibur- Posts : 614
miramare83 likes this post
No minimalne je divny, ze uz tolik zapasu po te dohadovacce na stridacce nehral. To si myslim signalizuje nejak smer dalsich udalosti…jajirk napsal:To je drb nebo realita?pegy18 napsal:Jelínek konečná
Zrovna u něj jsem čekal, že by u nás mohl ožít a rozhýbat útok.
Siroko- Posts : 1202
To je drb nebo realita?pegy18 napsal:Jelínek konečná
Zrovna u něj jsem čekal, že by u nás mohl ožít a rozhýbat útok.
jajirk- Posts : 159
Tak je potřeba koukat na kvalitu našich soupeřů během těch vyhraných zápasů taky…za mě to zas bude čekání na to co vymyslí 1. lajna…miramare83 napsal:5 zapasu v rade jsme vyhrali, ted jsme 2 prohrali. Z toho bych este rozhodne nedelal zavery, ze to bude blba sezona... I samotna hra se bude v prubehu ruzne menit. Klicovy bude, jakou kluci utvori partu. Pokud dobrou, muzem prohnat i tymy, ktere jsou "na papire" silnejsi. Varovani je, ze letos tam fakt asi neni ani jeden tym, kterej by mohl sehrat roli "ocasa", takze sbirat pravidelne body bude hodne dulezity...
vn- Posts : 1819
Jenom jména úspěch nedělají a někde jich mají zdá se mi až moc pohromadě. My to umíme jinak, uvidímevn napsal:No jako když se podíváme na kvalitu ve Vsetíně, Porubě, Prostějově, Pardubkách atd., tak to prostě bude asi na plácání mezi 8.-10. místem…na to jaké máme mít ty ambice s novou halou
jajirk- Posts : 159
5 zapasu v rade jsme vyhrali, ted jsme 2 prohrali. Z toho bych este rozhodne nedelal zavery, ze to bude blba sezona... I samotna hra se bude v prubehu ruzne menit. Klicovy bude, jakou kluci utvori partu. Pokud dobrou, muzem prohnat i tymy, ktere jsou "na papire" silnejsi. Varovani je, ze letos tam fakt asi neni ani jeden tym, kterej by mohl sehrat roli "ocasa", takze sbirat pravidelne body bude hodne dulezity...
miramare83- Posts : 1094
karel granát likes this post
No jako když se podíváme na kvalitu ve Vsetíně, Porubě, Prostějově, Pardubkách atd., tak to prostě bude asi na plácání mezi 8.-10. místem…na to jaké máme mít ty ambice s novou halou
Kelt napsal:To byl hnus velebnosti.
Málo střel, žádný vyložený šance, přesilovky katastrofa.
Čeká nás boj o přežití, ta kvalita tam prostě není.
Jak mě tohle chybělo, sezóna oficiálně začala
Kolja- Posts : 154
Excalibur, ralff, Lázňator, MichalDJ, Duklacek and Lufa like this post
To byl hnus velebnosti.
Kelt- Posts : 383
staříček likes this post
Pod VIPemDUKLIČKA napsal:Dres Havránka jsem dnes bohužel neviděl - a jediný pozitívum navrat kotelnika Protensajny?
Jinak dnes bych asi vyzvedl vykon Malace. Mel nekolik paradnich zakroku a za ty goly nemohl. Prvni byl tecovana strela, u druhyho golu byl pred nim samotnej hrac soupere a treti padl po zavaru pred brankou, kde to neuklidili obranci.
Nitra nas hlavne predcila v rychlosti a presnosti rozehravky a bylo na nich videt, ze nam chteji vratit tu minulou porazku. Kazdopadne to byl kvalitni souper.
Dres Havránka jsem dnes bohužel neviděl - a jediný pozitívum navrat kotelnika Protensajny?
V prodeji online z 10 % slevou, tedy 135. Laicky když si před stadionem koupíte lístek přes mobil/internet, tak je to za 135 a u pokladny 150hcd napsal:Já myslím že za 135,- nebudou žádný, ne? Buď za 150 nebo za 200...Duklacek napsal:Zdravím, zeptám se ohledně permic, snad nejsem jediný, kdo to řeší operativně na poslední chvíli.
Klub v létě zveřejnil ty ceny permic, ale stále nevíme, jaké zápasy budou v jaké kategorii. Cituji "rozdělení do kategorií klub zveřejní na začátku srpna".
No je konec srpna, je někde to rozdělení, uniklo mi nebo klub zaspal? Ono když člověk neví, který zápasy budou za 135 a který za dvě kila čtrnáct dní před startem ligy, je to zvláštní
Duklacek- Posts : 1074
No dobrý, ať klidně jde, ale při absenci ještě Harkyho ten tým na mě nepůsobí zrovna jako extra kvalitní…zas budem koukat po pár zápasech.
Duklacek likes this post
Duklacek napsal:Zdravím, zeptám se ohledně permic, snad nejsem jediný, kdo to řeší operativně na poslední chvíli.
Klub v létě zveřejnil ty ceny permic, ale stále nevíme, jaké zápasy budou v jaké kategorii. Cituji "rozdělení do kategorií klub zveřejní na začátku srpna".
No je konec srpna, je někde to rozdělení, uniklo mi nebo klub zaspal? Ono když člověk neví, který zápasy budou za 135 a který za dvě kila čtrnáct dní před startem ligy, je to zvláštní
Kup si permici all inclusive za letní zvýhodněnou cenu a nemusíš řešit kategorie zápasů. Osobně si ale myslím, že sólo vstupné bude buď 150 nebo 200 podle soupeře
Já myslím že za 135,- nebudou žádný, ne? Buď za 150 nebo za 200...
Duklacek napsal:Zdravím, zeptám se ohledně permic, snad nejsem jediný, kdo to řeší operativně na poslední chvíli.
hcd- Posts : 75
Proto sem neotálel a nečekal až se klub rozhoupe a da vědět a koupil tu Permici i s play of za tu zvýhodněnou cenu furt se to vyplatí.
Thoor93- Posts : 101
Zdravím, zeptám se ohledně permic, snad nejsem jediný, kdo to řeší operativně na poslední chvíli.
Duklacek- Posts : 1074
To co dnes Junci předvádí , no to je bída......
staříček- Posts : 522
DUKLIČKA napsal:Siroko napsal:Jinak jsem stastnym majitelem kusi toho schodu z kotle. Je to velky jak dve dlane a stacil by mi i mensi kus. Pokud by mel nekdo zajem, tak muzu kousek odseknou a zitra na hokeji predat.
Beru!
Tak ti to vezmu. Hledej me v dresu Havranka ve spokecnosti dvou vetsich dcer, ktere budou taky v dresech.
Junci šli před zápasem chlastat nebo jak?
Excalibur- Posts : 614
Siroko napsal:Jinak jsem stastnym majitelem kusi toho schodu z kotle. Je to velky jak dve dlane a stacil by mi i mensi kus. Pokud by mel nekdo zajem, tak muzu kousek odseknou a zitra na hokeji predat.
Beru!
Jinak jsem stastnym majitelem kusi toho schodu z kotle. Je to velky jak dve dlane a stacil by mi i mensi kus. Pokud by mel nekdo zajem, tak muzu kousek odseknou a zitra na hokeji predat.
Siroko napsal:Tak ja si myslim, ze Ujcik je zrovna typ chlapa, kterej si umi udelat poradek a nebal by se udelat i nejaky radikalnejsi opatreni, pokud by bylo potreba.
Souhlasím a myslím si to stejné
FREDERIK- Posts : 232
Tak ja si myslim, ze Ujcik je zrovna typ chlapa, kterej si umi udelat poradek a nebal by se udelat i nejaky radikalnejsi opatreni, pokud by bylo potreba.
Někde vyšlo něco oficiálně?pegy18 napsal:To se tady teda brzo začala rozjebávat kabina! Typický Kladenský ocas. Ujčík má pravdu !!
hk- Posts : 98
Ja bych s tim parkovanim taky nevidel uplne problem, ted je hala delana na 5600 lidi. Driv tam bylo az 8000. Nejsem z Jihlavy a s parkovanim jsem nemel nikdy problem.
hk napsal:
Jojo, shrnutí všeho podstatného kolem arény. Kdo pravidelně sleduje dění, tak asi žádná převratná novinka tam nezazněla, ale při včerejších kolonách na D1 se to poslouchalo dobře
Co bych ale chtěl vyzdvihnout, tak byla trefná narážka na kritiku od lidí, kteří se nepodívali dál než do Brodu nebo Třebíče. Bohužel ve společnosti rezonuje názor, že každý má vymahatelný nárok na parkovací stání a dojít ke stadionu 10 min pěšky je od města nehorázná drzost. Není, za sebe jakožto dopravního inženýra mohu prohlásit, že to je trend vyspělých zemí, platí všechny řečené argumenty a z tohoto pohledu jsem velice rád, jak to dopadlo.
Naposledy upravil MichalDJ dne 28/8/2023, 09:25, celkově upraveno 1 krát
MichalDJ- Posts : 1031
hk likes this post
To se tady teda brzo začala rozjebávat kabina! Typický Kladenský ocas. Ujčík má pravdu !!
pegy18- Posts : 385
To, že to je trend v nějakých vyspělých zemích, neznamená že to je tady dobře. Za tu novou halu se dá Bekemu poděkovat, za to co nyní vytváří po Jihlavě - úmyslný zacpávání dopravy,různý ostrůvky, retardéry, cyklopruhy nebo nesmyslný zástávky trolejbusů bych mu dal s chutí do rypáku. Já jen doufám, že se s ním nepotkám někde v hospodě když budu mít trochu pod parou.
Lufa- Posts : 1287
Jojo, shrnutí všeho podstatného kolem arény. Kdo pravidelně sleduje dění, tak asi žádná převratná novinka tam nezazněla, ale při včerejších kolonách na D1 se to poslouchalo dobře
Co bych ale chtěl vyzdvihnout, tak byla trefná narážka na kritiku od lidí, kteří se nepodívali dál než do Brodu nebo Třebíče. Bohužel ve společnosti rezonuje názor, že každý má vymahatelný nárok na parkovací stání a dojít ke stadionu 10 min pěšky je od města nehorázná drzost. Není, za sebe jakožto dopravního inženýra mohu prohlásit, že to je trend vyspělých zemí, platí všechny řečené argumenty a z tohoto pohledu jsem velice rád, jak to dopadlo.
hk- Posts : 98
ralff, staříček, DUKLIČKA and hk like this post
ondrej.n napsal:Je dnes ze zápasu někde stream?
Jako vždy na onhockey.tv
Mazakis- Posts : 16
Jo on ani v těch zápasech co zde hrál nevypadal, že by ho to moc bavilo
Jaternička- Posts : 1410
Jelínek odehrál jeden zápas a v pozápasovém rozhovoru s trenérem padlo i toto:
Tohle se bohužel nesmí stávat.Najednou tam byly hádky mezi hráči.Teď jsme si s klukama řekli, co se nesmí stávat. Buď budou hrát za tým a budou na ledě nechávat sto procent, nebo tady nemohou být
Tohle se bohužel nesmí stávat.Najednou tam byly hádky mezi hráči.Teď jsme si s klukama řekli, co se nesmí stávat. Buď budou hrát za tým a budou na ledě nechávat sto procent, nebo tady nemohou být
Lázňator- Posts : 696
Take souhlasim, prvni dve tretiny to bylo docela vyrovnane, ve treti tretine uz bylo videt, ze nasi uz nemuzou. Myslim si ze jsme odehrali dve kvalitni utkani. Nevite proc nehral ani jeden zapas Jelinek?
Siroko napsal:Ja bych z toho tragu nedelal. Oni byli odpocaty, my vcera hrali a ve treti tretine uz to bylo trochu znat. Porad je to navic predni celek slovensky extraligy.
Naprostej souhlas... Je to jen příprava... viděl jsem jen kousek, ale i tak bylo vidět, že BB má kvalitu, přesto se naši rvali až dokonce
ralff- Posts : 1536
FREDERIK and DUKLIČKA like this post
Ja bych z toho tragu nedelal. Oni byli odpocaty, my vcera hrali a ve treti tretine uz to bylo trochu znat. Porad je to navic predni celek slovensky extraligy.
ralff, FREDERIK, DUKLIČKA and miramare83 like this post
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/1018/pripravny-zapas-szlh-iihf/match/137403/Overview#matchDetailTabsstaříček napsal:Dneska to tam nemohu najít a nebo to tam nedávaj a onlain je jedna velká ubohost ......
Thoor93- Posts : 101
Strana 19 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Strana 19 z 20
Povolení tohoto fóra: