Diskuzní fórum
Strana 9 z 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Re: Diskuzní fórum
ralff- Posts : 1547
miramare83 likes this post
Duklacek- Posts : 1104
vn- Posts : 1856
MichalDJ likes this post
Jaternička- Posts : 1419
Jinak, ve středu budeme s Přerovem na ČTSport+
Lufa napsal:Dneska se splní sen fanoušků Dukly, hvězdy naznačily že Dukla dnes možná získá nějaký body ale co hlavně - promění poprvé přesilovku . Takže připravte chlebíčky, šampáňo, lampiony a ohňostroje, bude velká oslava
Abysme se nedivili. Ta hra je ted fakt hrozna. Minule jsem tipoval vyhru v Porube a nevyslo to ani nahodou, tak dneska rikam 2:2 po 60 minutach a treba v pohode vyhrajem (mne totiz tipy skoro nikdy nevyjdou:) A tak taky tipuju, ze presilovkova serie bez golu jeste dnes neskonci.
miramare83- Posts : 1125
Duklacek napsal:A není to málo, Antone Pavloviči?Lufa napsal:Dneska se splní sen fanoušků Dukly, hvězdy naznačily že Dukla dnes možná získá nějaký body ale co hlavně - promění poprvé přesilovku . Takže připravte chlebíčky, šampáňo, lampiony a ohňostroje, bude velká oslava
Je. Chtěl jsem původně navrhnout udělání sbírky na let balonem pro střelce tolik očekávaného gólu ale po uvážení faktu , že by to vyvolalo závist u ostatních hráčů a tím pádem rozklížení hokejové kabiny, jsem od tohoto záměru upustil
Lufa- Posts : 1312
staříček, Thoor93, ondrej.n and Duklacek like this post
A není to málo, Antone Pavloviči?Lufa napsal:Dneska se splní sen fanoušků Dukly, hvězdy naznačily že Dukla dnes možná získá nějaký body ale co hlavně - promění poprvé přesilovku . Takže připravte chlebíčky, šampáňo, lampiony a ohňostroje, bude velká oslava
staříček and ondrej.n like this post
Tomu musím být osobně přítomen, vždyť naposledy jsme v soutěžním utkání využili přesilovku 12.3. 2023, nemýlím-li seLufa napsal:Dneska se splní sen fanoušků Dukly, hvězdy naznačily že Dukla dnes možná získá nějaký body ale co hlavně - promění poprvé přesilovku . Takže připravte chlebíčky, šampáňo, lampiony a ohňostroje, bude velká oslava
ondrej.n- Posts : 590
Duklacek and miramare83 like this post
Excalibur and staříček like this post
vn napsal:Podle mě ho to v Dukle moc nebavilo a bylo to znát…imbík napsal:Anděl dneska dvě áčka za Olomouc.
Pritom nejdriv hlasil, jak je rad, ze je zas zpatky a ze si na nej Dukla vzpomnela. Ale na lede me taky nepresvedcil. Tak mozna kecal...
vn and FREDERIK like this post
vn napsal:Podle mě ho to v Dukle moc nebavilo a bylo to znát…imbík napsal:Anděl dneska dvě áčka za Olomouc.
Jako že osm minut ice time v Olomouci ho baví víc?
Podle mě ho to v Dukle moc nebavilo a bylo to znát…imbík napsal:Anděl dneska dvě áčka za Olomouc.
ralff napsal:imbík napsal:Kelt napsal:Pan Režnar je diplomat, když řekl, že to má Ujča dobře poskládaný.
Když to máme dobře poskládaný, proč to teda nefunguje?
Je to jenom hráčema nebo by něco měli změnit trenéři?
Nenastal čas, zkusit lajnu Burkov. Kupriyanov- Jungwirth?
On myslel obecně tým. U mladého týmu se dají předpokládat herní i výkonnostní výkyvy. Ta mladá lajna to může oživit, ale rozhodně nebude to důležité a lámat zápasy v náš prospěch v těch zápasech. Burkovovi není ani 18, zkurvis tím juniorku a ještě ho zkurvi nějaký trouba jako Výtisk. Ty kila aspoň on na to určitě nemá zatím.
S tím Burkovem naprostej souhlas. Kdo jste viděl Burkova někde na fotce, tak to je úplnej klučík, kterej zatím parametry pro áčko nemá... do nějakého zápasu ho můžeme dát, dejme tomu proti Litkám, možná Parbubky, ale pravidelně nasazovat, to by ho za chvíli někdo sundal. Ne schválně, ale protože by souboje s některými hráči prostě neměl šanci dát.
Přesně viz dneska sundal v derby Hradec Pardubice toho Hradeckého patnáctiletého kluka a od té doby už nehraje.
imbík- Posts : 3617
imbík napsal:Anděl dneska dvě áčka za Olomouc.
Tak třeba zítra za nás Menšík, když dnes hraje Anděl místo něj.
Excalibur- Posts : 638
imbík napsal:Kelt napsal:Pan Režnar je diplomat, když řekl, že to má Ujča dobře poskládaný.
On myslel obecně tým. U mladého týmu se dají předpokládat herní i výkonnostní výkyvy. Ta mladá lajna to může oživit, ale rozhodně nebude to důležité a lámat zápasy v náš prospěch v těch zápasech. Burkovovi není ani 18, zkurvis tím juniorku a ještě ho zkurvi nějaký trouba jako Výtisk. Ty kila aspoň on na to určitě nemá zatím.
S tím Burkovem naprostej souhlas. Kdo jste viděl Burkova někde na fotce, tak to je úplnej klučík, kterej zatím parametry pro áčko nemá... do nějakého zápasu ho můžeme dát, dejme tomu proti Litkám, možná Parbubky, ale pravidelně nasazovat, to by ho za chvíli někdo sundal. Ne schválně, ale protože by souboje s některými hráči prostě neměl šanci dát.
Pardubice B pujdou nahoru jako v zaveru minuly sezony. Maji solidni zaklad a ted se ma A-cku vratit po zraneni rada kvalitnich hracu a ten pretlak pozitivne ovlivni kadr B-cka.
Ale jinak jsou Pardubice podle me totalne zbytecnej klub a pusobeni takovy cistokrevny farmy svym zpusobem dohenstuje tuto soutez.
Siroko- Posts : 1206
imbík and FREDERIK like this post
Kelt napsal:Kolja se mi asi bude smát, ale já mám opravdu velký obavy, že budem bojovat o udržení. Všichni víme, že Kolín, Frýdek a Pardubice B nemůžou spadnout, protože farmy.
Kdo zbejvá, Slavia, Znojmo?
Benátky taky spadly jako farma.
Kdo zbejvá, Slavia, Znojmo?
Kelt- Posts : 384
ondrej.n napsal:Spíš mě fascinuje, možná sem tomu nedostatečně porozuměl, že v jednom článku jsou náklady na stavbu areny v Brně 6 miliard - https://www.idnes.cz/brno/zpravy/multifunkcni-arena-stadion-brno-vystaviste-zahajeni-stavby-kometa.A230918_749282_brno-zpravy_krut
kdežto na stránkách brněnské areny je cena necelé 4,5 milardy
https://arenabrno.cz/aktualni-informace/vystavba-multifunkcni-haly-arena-brno-zacina-170
Někde jsem četl že ta cena 6 mld byla schválně hodně předimenzovaná a udaná jako hraniční. Skutečná cena by se měla pohybovat 4,5-5 mld.
Kelt napsal:Pan Režnar je diplomat, když řekl, že to má Ujča dobře poskládaný.
ondrej.n napsal:Spíš mě fascinuje, možná sem tomu nedostatečně porozuměl, že v jednom článku jsou náklady na stavbu areny v Brně 6 miliard - https://www.idnes.cz/brno/zpravy/multifunkcni-arena-stadion-brno-vystaviste-zahajeni-stavby-kometa.A230918_749282_brno-zpravy_krut
https://arenabrno.cz/aktualni-informace/vystavba-multifunkcni-haly-arena-brno-zacina-170
Ja jsem z deni pochytil to, ze ten rozdil delaji prevazne dalsi investice do dopravni infastruktury kolem.
Siroko- Posts : 1206
imbík napsal:Excalibur napsal:Trochu odbočím od přesilovek, zaznamenali jste tohle?
https://www.hokej.cz/nova-hala-v-olomouci-na-stole-dve-varianty-rozhodne-se-v-rijnu/5076347
Mě na tom zaujalo, že za velmi podobnou částku jako u nás, to má mít kapacitu 7500 (zatímco my myslím jen 5300) - to mi přijde hodně velký rozdíl.
5600 ale rozdíl to je i tak to souhlas. Není to tím bouráním?
Neviděl jsem že si to bourání už zmiňoval
Kolja- Posts : 156
Ta naše měla stát 1,5 mld a ten podnikatel by stavěl na zelené louce takže odečti cca 300 mil za demolici. Finální cenu stejně ukáže až skutečnost.
Kolja- Posts : 156
Jinak tady je poměrně střízlivý a relativně nezaujatý pohled na problematiku nové olomoucké haly
https://medium.seznam.cz/clanek/miloslav-jancik-multifunkcni-hala-v-olomouci-pro-proti-a-proc-asi-bude-24328
Excalibur napsal:Trochu odbočím od přesilovek, zaznamenali jste tohle?
https://www.hokej.cz/nova-hala-v-olomouci-na-stole-dve-varianty-rozhodne-se-v-rijnu/5076347
Mě na tom zaujalo, že za velmi podobnou částku jako u nás, to má mít kapacitu 7500 (zatímco my myslím jen 5300) - to mi přijde hodně velký rozdíl.
5600 ale rozdíl to je i tak to souhlas. Není to tím bouráním?
Duklacek napsal:Chaloupek Dudycha Chvátal Meluzín včera dostali latu za Velmez v Opavě
Hmm... Tak treba Chvatal a Meluzin nejsou podle me vubec hraci pro nase acko. Jednoduse tu kvalitu nemaji (neco jako byl Juda). Zato mam pocit ze uz fakt nadesel cas vyzkouset toho Burkova v acku, prinesl by novy svezi vitr, uz 4 zapasy je to vicemene zdechly...
Abych jenom nekritizoval - i v tyhle aktualni bide bych chtel vyzvednout dva utocniky za neutuchajici bojovnost: Berger a Porizek. Ti opravdu nevypusti nic. At jsou v tomto inspiraci pro ostatni.
Naposledy upravil miramare83 dne 8/10/2023, 10:38, celkově upraveno 1 krát
MichalDJ and Duklacek like this post
miramare83 napsal:Taky to info o hracich by to chtelo zase zlepsit. Harky, Bartos, Vala kdy budou, Dudycha a Krajc co s nimi je, vzdyt nebyli spatni...
Dudzcha hraje za Velmez, ostatni asi zraneni
MichalDJ- Posts : 1031
Duklacek likes this post
Jiří Režnár (HC RT TORAX Poruba 2011): Výsledek utkání vypadá hodně pěkně. Jihlava má mladý tým a zkušeného Čachotského. Když jsem začínal trénovat, tak měl osmnáct roků a už v té době byl šikovný jako i dnes. Viktor Ujčík má sestavu skvěle nakombinovanou a takový výsledek proti takovému mužstvu se zrodil fakt těžce. Vstřelili jsme pěkné góly, které se určitě líbily i ostatním v hale. Velké díky patří divákům. Chodí jich tady hodně a hala začíná být úplně plná. Teď už je potřeba se jenom připravit na pondělní zápas se Znojmem, který určitě nechceme podcenit a budeme chtít předvést hokej, který chceme hrát.
Karel Nekvasil (HC Dukla Jihlava): Musíme uznat vysokou kvalitu Poruby, která má výborný tým a ještě hraje v pohodě na začátku sezony. Dnes nás vyškolili jak v pohybu, v osobních soubojích, tak i v kombinační hře – když jsme chtěli zatlačit, tak těmi krátkými přihrávkami se z toho dokázali dostat. Byli opravdu nebezpeční v první třetině, vstoupit do zápasu s takovým týmem, kdy nám Poruba nepůjčila puk, to nemůžeme, musíme odmakat celých šedesát minut. Ve druhé třetině jsme se možná na nějakých pět až deset minut dostali do tlaku, ale byli jsme o góly dole, proti tomuto týmu se nedá. Ve třetí třetině jsme měli šance, ale už to bylo platonické, domácí si to pohlídali a hráli výborně.
FREDERIK- Posts : 237
Jaternička and FREDERIK like this post
MichalDJ napsal:ralff napsal:V těch přesilovkách chybí někdo jako Karabáček.
Nebo Pekr
Nebo aspon ten Harky az se vrati...
Co se týká dneška, tak souhlasím s imbíkem, kvalitou je Poruba teď prostě jinde, takže dnešek mě tak neštve, musíme porážet hlavně jiné soupeře. Máme v týmu spoustu odpadlíků z jiných týmů a dost mladých, tak nejde čekat zázraky. Na druhou stranu podle jmen dneska obrana slušná a stejně to nebylo znát…
staříček and FREDERIK like this post
Ale je docela možný že si ji schovávají až do nové haly jako překvápko pro fanoušky
staříček and Duklacek like this post
Duklacek napsal:imbík napsal:No nevím, Poruba je prostě momentálně jinde. To si musíme přiznat. Herně jsme hráli hůř v Litoměřicích než dnes, ale Porubě stačilo mnohem míň na šest gólů, my se snažili snažili a nešlo to. Ale jak říkám dnešek beru, protože náš mancaft a Poruby mančaft je někde jinde. Ty Litky to byla ostuda.
Má určitě silný kádr. Ale sory, nemá ho o dvě třídy lepší, aby to muselo skončit 6:2.
Trenéři si vždycky na tiskovce všechno uvědomují, ale změny nikde. A velmi mi vadí dlouhodobě naše naprostá neschopnost reagovat na nepříznivý vývoj. Timeouty a pauza během třetin nám jsou úplně k ničemu
Nekvasil řekl něco podobného jako já tak nevím člověče.
imbík napsal:No nevím, Poruba je prostě momentálně jinde. To si musíme přiznat. Herně jsme hráli hůř v Litoměřicích než dnes, ale Porubě stačilo mnohem míň na šest gólů, my se snažili snažili a nešlo to. Ale jak říkám dnešek beru, protože náš mancaft a Poruby mančaft je někde jinde. Ty Litky to byla ostuda.
Má určitě silný kádr. Ale sory, nemá ho o dvě třídy lepší, aby to muselo skončit 6:2.
Trenéři si vždycky na tiskovce všechno uvědomují, ale změny nikde. A velmi mi vadí dlouhodobě naše naprostá neschopnost reagovat na nepříznivý vývoj. Timeouty a pauza během třetin nám jsou úplně k ničemu
staříček and miramare83 like this post
Opravdu nejde v naší hře a v našich přesilovkách něco změnit?
staříček and Duklacek like this post
vn and ralff like this post
ondrej.n napsal:Jinak na hokej.cz v tabulce máme přesilovek psaných 34, 0 gólů, 0.00% využití
To uz je az k nevire a fakt by me uprimne zajimalo, jestli mel uz nekdy nekdo delsi snuru...
No, dneska jsme mohli, v pondeli musime. To jsem zvedavej. Forma hrozna a rezervni pernik umi prekvapit...
Naposledy upravil miramare83 dne 7/10/2023, 23:24, celkově upraveno 1 krát
V UDH po zápase to vše bylo zalité sluncem, nejlepší start do ligy za x let. Následující čtyři zápasy, všechny, herně tragický. Tragický. Evidentně je něco špatně
Ono když už se náhodou usadíme v pásmu, tak následuje Čachotského kvedlání s pukem a přihrávka přes dva hráče na levou stranu, kde následuje trapný pokus napodobit Ovečkina.
Někdo by trenérům mohl poslat video jak hraje pp i někdo jiný než Washington.
Liga vidláků z Maďarska _
https://www.youtube.com/watch?v=-T4juWC-9Vs
Je tam několik branek v PP, to by trenérům mohlo vydržet na několik sezon, protože tuto variantu co prezentujeme aktuálně hrajeme již několik sezon.
karel granát, staříček, MichalDJ and Lufa like this post
Strana 9 z 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20