Diskuzní fórum
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
MichalDJ napsal:Excalibur napsal:MichalDJ napsal:Excalibur napsal:Dudycha hrál včera za Velmez (i Chvátal).
Vsak i nam dobre znamy D. Dolnicek za ne nastoupil
To bude jeho syn.
No nevim. kdyz jsem vcera na onlajnech rozklikl jeho jmeno tak mi to ukazalo, ze je to ten co hral za nas
https://www.hokejvm.cz/muzi/a-tym/soupiska
Excalibur- Posts : 614
Excalibur napsal:MichalDJ napsal:Excalibur napsal:Dudycha hrál včera za Velmez (i Chvátal).
To bude jeho syn.
No nevim. kdyz jsem vcera na onlajnech rozklikl jeho jmeno tak mi to ukazalo, ze je to ten co hral za nas
MichalDJ- Posts : 1031
MichalDJ napsal:Excalibur napsal:Dudycha hrál včera za Velmez (i Chvátal).
To bude jeho syn.
imbík- Posts : 3589
FREDERIK likes this post
Excalibur napsal:Dudycha hrál včera za Velmez (i Chvátal).
FREDERIK likes this post
Klasicky nevíme nic. Zrovna Krajč vypadal dobře, ale naposledy hrál v Kolíně a od té doby o něm nevíme nic
Duklacek- Posts : 1074
karel granát, FREDERIK and miramare83 like this post
Siroko- Posts : 1202
karel granát and ralff like this post
karel granát likes this post
miramare83- Posts : 1094
Jinými slovy, všechno co není podle Melyse, je špatně a všichni co mají jiný názor jsou špatní. .... Melys je dobej trenér, ale podle všeho zatraceně ješitnej...a ta ješitnost je asi hlavní důvod jeho odchodu...prostě nerozdejchal, že v mládeží hraje první housle Broš.
Ve světle toho co teď vylézá, je jeho odchod na naprosto místě... bohužel. Vyjádření, že přece nenechá aby mu tady syna zkazili, je nefér a rána pod pás.
ralff- Posts : 1536
Popravdě fakt nechápu jak nejde naučit nějakou, alespoň 10% fungující přesilovkovou kombinaci. Obzvlášť když to hraní je jejich jedinou prací. Pokud tohle není Ujčík schopnej vymyslet, tak ať požádá o radu nějakýho trenéra z druhé ligy. Tam to totiž hrajou o něco líp. Myslím že mu nějaký vzorec na papír nakreslí.
Lufa- Posts : 1287
AJET0 napsal:Duklacek napsal:AJET0 napsal:Chápu že je dnes moderní svalovat množství inkasovaných gólů pomalu na útočníky, ale já si prostě myslím že Beran by měl dělat dvojku nějakému většímu gólmanovi typu Honzík. Je sice šikovnej ale v často inkasuje strašně lehce a jakoby go to moc netrefuje. O Maláčovi ani nemluvě. Můj názor
Loni odchytal Beran velké množství zápasů, v mančaftu absolutně bez formy, s velmi slušnými čísly. Letos? Ve Znojmě super, s Frýdkem super, v Kolíně super, v Třebíči super. Kolik mu nevyšlo zápasů? Jeden? Když dostane mančaft sedmičku, tak to fakt nejde za gólmanem
Třeba se pletu. Ale podle mě potřebujeme sázku na jistotu a Berana na to nevidím. Když vezmu kolik týmů na lepší gólmany a jaké máme ambice my a jaký oni? Třebíč Jekel, FM Mokry, zhukov, Honzík.
Jenže my taky asi jedeme trochu ekonomicky, s ohledem na okolnosti. Abychom nezjistili zase v prosinci, že není na výplaty. A teda dle mě, Jekel, Mokry nebo Honzík určitě nejsou lepší gólmani. Vzpomeňme na Honzíkovo angažmá tady, poslední. Bylo úspěšné? Nebylo. Jeho kariéra se zastavila přestupem do Sparty.
Max tady měl jeden dobrý rok, v dalším byl tragický a vyšlo mu jen play off. Jenže Vsetín ho přeplatil. Tak co s tím... vemte si, v jakým stavu jsme brali gólmany a co jsme z nich vychovali. Právě Honzík poprvé přišel snad z druhé ligy. Míra Svoboda přišel po sestupu s Šumperkem. Bery neměl předloni taky bůh ví jaká čísla, ale loňský rok snesl on jeden z mála měřítko.
Spíš by to chtělo kvalitní dvojku, jako rovnocenného parťáka. Rozumím tomu dávat šanci našim, ale Chvátalové, Brožové nebo Maláčové, přiznejme si aktuálně nám nepomůžou
ralff likes this post
Duklacek napsal:AJET0 napsal:Chápu že je dnes moderní svalovat množství inkasovaných gólů pomalu na útočníky, ale já si prostě myslím že Beran by měl dělat dvojku nějakému většímu gólmanovi typu Honzík. Je sice šikovnej ale v často inkasuje strašně lehce a jakoby go to moc netrefuje. O Maláčovi ani nemluvě. Můj názor
Loni odchytal Beran velké množství zápasů, v mančaftu absolutně bez formy, s velmi slušnými čísly. Letos? Ve Znojmě super, s Frýdkem super, v Kolíně super, v Třebíči super. Kolik mu nevyšlo zápasů? Jeden? Když dostane mančaft sedmičku, tak to fakt nejde za gólmanem
Třeba se pletu. Ale podle mě potřebujeme sázku na jistotu a Berana na to nevidím. Když vezmu kolik týmů na lepší gólmany a jaké máme ambice my a jaký oni? Třebíč Jekel, FM Mokry, zhukov, Honzík.
AJET0- Posts : 278
AJET0 napsal:Chápu že je dnes moderní svalovat množství inkasovaných gólů pomalu na útočníky, ale já si prostě myslím že Beran by měl dělat dvojku nějakému většímu gólmanovi typu Honzík. Je sice šikovnej ale v často inkasuje strašně lehce a jakoby go to moc netrefuje. O Maláčovi ani nemluvě. Můj názor
vn and Lufa like this post
karel granát- Posts : 139
imbík likes this post
vn- Posts : 1819
Excalibur, karel granát, staříček, FREDERIK, MichalDJ and miramare83 like this post
Nevím proč, ale je to teď rok co rok, že v prvním zápase sezony s Litoměřicema od nich dostaneme kládu, 29.9.2021 Dukla - Litoměřice 3:5, 1.10.2022 Litoměřice - Dukla 3:5, dneska 7:2 u nich... asi nějakej blok u nás. Každopádně, co jsem viděl, tak jsme dost nestíhali rychlostně...
Štve to, ale co už...
ralff- Posts : 1536
Takže příště ne sedm, ale jenom pět.
Kelt- Posts : 383
Lufa likes this post
FREDERIK likes this post
MarkusHCD napsal:Lufa napsal:Tak schválně tipněte kolikátou přesilovku využijeme - já tipuju že ve 28 dáme gól
Jenže to se musí sejít víc faktorů.Bude to dvouminutové přesilovka 5 na 3 v 58. minutě zápasu za stavu 6:1 (nebo opačně),kterou umocníme odvoláním gólmana,i tak budu trnout
Ja myslim, ze si to tam bude muset soupnout souper sam...
Lufa likes this post
imbík napsal:Dneska nefungovalo vůbec nic. Od gólmanů až po posledního útočníka. Beran špatný gólman není, ale ani to není gólman který by nás dostal v play off někam daleko. Tím neříkám že za dnešní prohru může on, to vůbec ne. Ale Cichon byl dneska lepší nežli naši oba.
Vidím to stejně
FREDERIK likes this post
Kelt napsal:Abych nebyl napadanej za pesimismus: Čekají nás světlý zítřky.
Jak říkáš,Buď Dukle čest!
MarkusHCD- Posts : 1924
Kelt- Posts : 383
Lufa napsal:Tak schválně tipněte kolikátou přesilovku využijeme - já tipuju že ve 28 dáme gól
Jenže to se musí sejít víc faktorů.Bude to dvouminutové přesilovka 5 na 3 v 58. minutě zápasu za stavu 6:1 (nebo opačně),kterou umocníme odvoláním gólmana,i tak budu trnout
FREDERIK and Duklacek like this post
Jaternička- Posts : 1410
FREDERIK likes this post
DUKLIČKA- Posts : 1609
staříček and FREDERIK like this post
Siroko- Posts : 1202
karel granát and FREDERIK like this post
staříček and Duklacek like this post
pegy18- Posts : 385
MarkusHCD napsal:Světelný nářez
Když už nářez, tak nářez
miramare83 napsal:FREDERIK napsal:Excalibur napsal:A ještě kdyby dal hráč Litoměřic gól z toho nájezdu, tak jsme měli statistiku 3 přesilovky, góly 0:1.
Ale alespoň by padnul nějakej gól sice do naší branky ale gól
Tomuhle se zatim smat nemuzu, jak jsem na.ranej...
Jak nejde o život tak jde o hivno, vím o čem mluvím,ale nasranej jsem také, ale nejde se tomu nesmát, tomu našemu výkonu
FREDERIK- Posts : 232
Lufa napsal:To byl ještě Beran. Vystřídal se sám právě po tom co to zprasil a byl z toho gól.
Tak to se omlouvam, to jsem prehlidl
Lufa napsal:Nějak jsem nepochopil Berana ... hezky to frajeři serou
To byl Malac
MarkusHCD napsal:A vida,pěkná čtyřka z dusíku,že by první vlaštovka?
mas pravdu, je tam ctyrka
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
|
|