Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+34
HCDTOM
Martynez
AJET0
Lucke
Burberry
hadas (admin)
colorado44
krap
jajirk
Kolja
Kelt
J4u8
hcd
pegy18
hk
Mazakis
ondrej.n
Lázňator
Thoor93
ralff
miramare83
Excalibur
vn
imbík
Hhs23
MichalDJ
staříček
FREDERIK
Siroko
DUKLIČKA
MarkusHCD
Duklacek
Lufa
Jaternička
38 posters

Strana 12 z 20 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 12 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro Excalibur 1/10/2023, 18:30

MichalDJ napsal:
Excalibur napsal:
MichalDJ napsal:
Excalibur napsal:Dudycha hrál včera za Velmez (i Chvátal).

Vsak i nam dobre znamy D. Dolnicek za ne nastoupil

To bude jeho syn.

No nevim. kdyz jsem vcera na onlajnech rozklikl jeho jmeno tak mi to ukazalo, ze je to ten co hral za nas

https://www.hokejvm.cz/muzi/a-tym/soupiska

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 1/10/2023, 18:29

Excalibur napsal:
MichalDJ napsal:

To bude jeho syn.

No nevim. kdyz jsem vcera na onlajnech rozklikl jeho jmeno tak mi to ukazalo, ze je to ten co hral za nas

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 1/10/2023, 18:12

MichalDJ napsal:

To bude jeho syn.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 1/10/2023, 18:09

Menšík gól a přihraval Rašner a Andělem.

imbík

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 1/10/2023, 18:05

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 1/10/2023, 17:42

Dudycha hrál včera za Velmez (i Chvátal).

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 1/10/2023, 17:40

Meritko zatim snese druha lajna (Cachnin - Stefancik - Havranek + Ozols ), zbytek zatim za ocekavanim

MichalDJ

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 1/10/2023, 11:44

To je jedno s druhým, dokud nebudeme mít prostředky na dostatečně široký kádr, tak budeme závislí na tom, aby nám někdo půjčil naše odchovance. 😉 Být naivní a čekat, že se nikdo nezraní, když každou sezónu máme po pár kolech minimálně jednu pětku out snad není ani možný. A třeba Vsetín na tom do teď byl ještě hůř, přesto mají tak kvalitní a široký kádr, že jsou furt konkurenceschopný a dokáží zápasy vyhrávat, to na konci dělá ten rozdíl.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 1/10/2023, 11:27

Je fajn pochválit Marešáka, ale ve své podstatě nám jsou oba k ničemu. Obehrajeme je tady Olomouci, vrátí se tam a co z toho? Pokud by tu třeba někdo zůstal, to by byla jiná. Chtělo by to trochu info. Co je s Krajčem? Co je s Dudychou? Kdy se vrátí Harky, Bartoš?
Klasicky nevíme nic. Zrovna Krajč vypadal dobře, ale naposledy hrál v Kolíně a od té doby o něm nevíme nic

Duklacek

karel granát, FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 1/10/2023, 10:52

Souhlasim s tim, ze by se z toho nemela delat tragedie. Zacatek byl dobrej a prehravali jsme je. Kdo nekdy delal poradne nejakej sport, tak to zna. Najednou se to utkani nejak blbe zlomi. Ty jdes psychicky dolu, prestane ti fungovat skoro vsechno a souper je naopak v laufu. To byl myslim presne vcerejsek.

Siroko

karel granát and ralff like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 1/10/2023, 10:14

Já si teda nemyslím, že to bylo odflakle. Spíš to korespondovalo s tím utkáním s Prostějovem. První třetina v naší režii jen jsme nedali góly. S Prostějovem to bylo aspoň nula nula včera jsme dokonce tekli, protože soupeř využil dvě přesilovky. Po té jsme dostali čtvrtý gól po chybě Berana a tak tam šel Maláč který prostě je jak Mičán v Třebíči. Takže po 4 gólu už odpadl celý tým a bylo jasné, že s tím nic neuděláme. Pěkná akce Štefancika fajn, ale zrovna on tam předtím měl minimálně tři loženky a nedal ani jednu. To samé Anděl. Když si vezmu Mareš Anděl z Olomouce, tak Mareš je opravdu posíla a zkvalitnění obrany. Anděl mi přijde, že té první lajně nepomohl a ta hraje hůř než s Bartošem. Můj názor.

imbík

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 1/10/2023, 10:01

Jeste k tomu vcerejsku - nemuzu si pomoct, Litky nemaji tak silnej tym, aby nam tak natriskali a aby nam pokazdy dali nejmin 5 branek. Vzdyt i treba becko Pardubic tam vyhralo, Trebic taky... Takze je to proste odflaknuty od nas. Nedostatecnej pohyb atd. Plus ta parodie na presilovky. A jestli se to nezlepsi (pristup hracu), muze byt problem i ve stredu s tou Slavii.

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 1/10/2023, 08:33

Jinými slovy, všechno co není podle Melyse, je špatně a všichni co mají jiný názor jsou špatní. ....  Melys je dobej trenér,  ale podle všeho zatraceně ješitnej...a ta ješitnost je asi hlavní důvod jeho odchodu...prostě nerozdejchal, že v mládeží hraje první housle Broš.  

Ve světle toho co teď vylézá,  je jeho odchod  na naprosto místě...   bohužel.   Vyjádření,  že přece nenechá aby mu tady syna zkazili, je nefér a rána pod pás.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 1/10/2023, 08:15

Já teda nějaký zásadní problém v golmanech nevidím. Beran udělal sice pár kopanců ale nebylo to to rozhodující. Včera , i předešlý zápas nás srazili právě to nedávání gólů v přesilovkách. V první třetině jsme hráli dobře a nakonec se to zase změnilo v křeč. Hrajeme to zbytečně složitě, milion nahrávek a různých zadovek - na hovno. Stačí si pustit dva zápasy a každému soupeři je jasný jaká nahrávka bude a jakých dalších pět bude následovat.
Popravdě fakt nechápu jak nejde naučit nějakou, alespoň 10% fungující přesilovkovou kombinaci. Obzvlášť když to hraní je jejich jedinou prací. Pokud tohle není Ujčík schopnej vymyslet, tak ať požádá o radu nějakýho trenéra z druhé ligy. Tam to totiž hrajou o něco líp. Myslím že mu nějaký vzorec na papír nakreslí.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 30/9/2023, 22:21

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 30/9/2023, 21:34

AJET0 napsal:
Duklacek napsal:
AJET0 napsal:Chápu že je dnes moderní svalovat množství inkasovaných gólů pomalu na útočníky, ale já si prostě myslím že Beran by měl dělat dvojku nějakému většímu gólmanovi typu Honzík. Je sice šikovnej ale v často inkasuje strašně lehce a jakoby go to moc netrefuje. O Maláčovi ani nemluvě. Můj názor

Loni odchytal Beran velké množství zápasů, v mančaftu absolutně bez formy, s velmi slušnými čísly. Letos? Ve Znojmě super, s Frýdkem super, v Kolíně super, v Třebíči super. Kolik mu nevyšlo zápasů? Jeden? Když dostane mančaft sedmičku, tak to fakt nejde za gólmanem

Třeba se pletu. Ale podle mě potřebujeme sázku na jistotu a Berana na to nevidím. Když vezmu kolik týmů na lepší gólmany a jaké máme ambice my a jaký oni? Třebíč Jekel, FM Mokry, zhukov, Honzík.

Jenže my taky asi jedeme trochu ekonomicky, s ohledem na okolnosti. Abychom nezjistili zase v prosinci, že není na výplaty. A teda dle mě, Jekel, Mokry nebo Honzík určitě nejsou lepší gólmani. Vzpomeňme na Honzíkovo angažmá tady, poslední. Bylo úspěšné? Nebylo. Jeho kariéra se zastavila přestupem do Sparty.
Max tady měl jeden dobrý rok, v dalším byl tragický a vyšlo mu jen play off. Jenže Vsetín ho přeplatil. Tak co s tím... vemte si, v jakým stavu jsme brali gólmany a co jsme z nich vychovali. Právě Honzík poprvé přišel snad z druhé ligy. Míra Svoboda přišel po sestupu s Šumperkem. Bery neměl předloni taky bůh ví jaká čísla, ale loňský rok snesl on jeden z mála měřítko.
Spíš by to chtělo kvalitní dvojku, jako rovnocenného parťáka. Rozumím tomu dávat šanci našim, ale Chvátalové, Brožové nebo Maláčové, přiznejme si aktuálně nám nepomůžou

Duklacek

ralff likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AJET0 30/9/2023, 21:21

Duklacek napsal:
AJET0 napsal:Chápu že je dnes moderní svalovat množství inkasovaných gólů pomalu na útočníky, ale já si prostě myslím že Beran by měl dělat dvojku nějakému většímu gólmanovi typu Honzík. Je sice šikovnej ale v často inkasuje strašně lehce a jakoby go to moc netrefuje. O Maláčovi ani nemluvě. Můj názor

Loni odchytal Beran velké množství zápasů, v mančaftu absolutně bez formy, s velmi slušnými čísly. Letos? Ve Znojmě super, s Frýdkem super, v Kolíně super, v Třebíči super. Kolik mu nevyšlo zápasů? Jeden? Když dostane mančaft sedmičku, tak to fakt nejde za gólmanem

Třeba se pletu. Ale podle mě potřebujeme sázku na jistotu a Berana na to nevidím. Když vezmu kolik týmů na lepší gólmany a jaké máme ambice my a jaký oni? Třebíč Jekel, FM Mokry, zhukov, Honzík.

AJET0

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 30/9/2023, 21:16

Duklacek

vn and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro karel granát 30/9/2023, 21:13

Chtěl jsem se také vyjádřit, ale opakoval bych se......

karel granát

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AJET0 30/9/2023, 21:12

Chápu že je dnes moderní svalovat množství inkasovaných gólů pomalu na útočníky, ale já si prostě myslím že Beran by měl dělat dvojku nějakému většímu gólmanovi typu Honzík. Je sice šikovnej ale v často inkasuje strašně lehce a jakoby go to moc netrefuje. O Maláčovi ani nemluvě. Můj názor

AJET0

imbík likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 30/9/2023, 20:46

Zase se tolik nestalo. Přesilovky tragédie, ale více může mrzet ten Prostějov nebo Vsetín. Dnešek ne

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 30/9/2023, 20:28

Dnešní hokej rozhoduj hlavně přesilovky. My jsme v jejich využívání i bránění nejhorší ze všech. Víc k tomu netřeba dodávat…vinu nesou i trenéři a to nemalou…

vn

Excalibur, karel granát, staříček, FREDERIK, MichalDJ and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 30/9/2023, 20:26

Viděl jsem jen první třetinu a kousek druhé. Přesilovky katastrofa, ale třeba nás ten dnešek probere...zatím se těma přesilovkama sami střílíme do nohy, šance tam nějaké byly. Jenomže my tři přesilovky nedali a oni dali hned dvě za sebou, jim to dalo křídla. Nás srazilo.

Nevím proč, ale je to teď rok co rok, že v prvním zápase sezony s Litoměřicema od nich dostaneme kládu, 29.9.2021 Dukla - Litoměřice 3:5, 1.10.2022 Litoměřice - Dukla 3:5, dneska 7:2 u nich... asi nějakej blok u nás. Každopádně, co jsem viděl, tak jsme dost nestíhali rychlostně...

Štve to, ale co už...
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 30/9/2023, 20:16

Náš ústav se vám, mými ústy, za tuto politováníhodnou událost, která se stane maximálně třikrát za deset let, co nejsrdečněji omlouvá.
Takže příště ne sedm, ale jenom pět.

Kelt

Lufa likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 30/9/2023, 20:06

Ujča : Kéž by se těm slovům dalo věřit. Já si myslím, že zase takový kádr nemáme, aby jsme v sedmém kole mohli tvrdit, že se tohle nebude opakovat....

imbík

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 30/9/2023, 20:00

MarkusHCD napsal:
Lufa napsal:Tak schválně tipněte kolikátou přesilovku využijeme -  já tipuju že ve 28 dáme gól Cool

Jenže to se musí sejít víc faktorů.Bude to dvouminutové přesilovka 5 na 3 v 58. minutě zápasu za stavu 6:1 (nebo opačně),kterou umocníme odvoláním gólmana,i tak budu trnout

Ja myslim, ze si to tam bude muset soupnout souper sam...

miramare83

Lufa likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AJET0 30/9/2023, 19:49

imbík napsal:Dneska nefungovalo vůbec nic. Od gólmanů až po posledního útočníka. Beran špatný gólman není, ale ani to není gólman který by nás dostal v play off někam daleko. Tím neříkám že za dnešní prohru může on, to vůbec ne. Ale Cichon byl dneska lepší nežli naši oba.

Vidím to stejně

AJET0

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 30/9/2023, 19:48

Kelt napsal:Abych nebyl napadanej za pesimismus: Čekají nás světlý zítřky.

Jak říkáš,Buď Dukle čest!

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 30/9/2023, 19:45

Abych nebyl napadanej za pesimismus: Čekají nás světlý zítřky.

Kelt

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 30/9/2023, 19:44

Lufa napsal:Tak schválně tipněte kolikátou přesilovku využijeme -  já tipuju že ve 28 dáme gól Cool

Jenže to se musí sejít víc faktorů.Bude to dvouminutové přesilovka 5 na 3 v 58. minutě zápasu za stavu 6:1 (nebo opačně),kterou umocníme odvoláním gólmana,i tak budu trnout

MarkusHCD

FREDERIK and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 30/9/2023, 19:44

Díval jsem se raději na rugby a dobre jsem udělal
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 30/9/2023, 19:42

Dneska nefungovalo vůbec nic. Od gólmanů až po posledního útočníka. Beran špatný gólman není, ale ani to není gólman který by nás dostal v play off někam daleko. Tím neříkám že za dnešní prohru může on, to vůbec ne. Ale Cichon byl dneska lepší nežli naši oba.

imbík

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 30/9/2023, 19:40

Ostuda! Litky ted 4x prohrali a nam daji sedmicku... Litky, Prostejov, Vsetin, Trebic (krome nedavny stastny vyhry) to ted neni nic pro nas... Jediny pozitivum dneska Stefanickuv krasnej gol (kterej uz bohuzel nic neresil). Jinak to bylo na facku, jsem zvedav priste...

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 30/9/2023, 19:36

Tak schválně tipněte kolikátou přesilovku využijeme - já tipuju že ve 28 dáme gól Cool

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 30/9/2023, 19:34

Ostuda co jineho na to rict

DUKLIČKA

staříček and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 30/9/2023, 19:28

Tam bylo videt, jak jim po tom ctvrtym golu odpadla hlava a prestalo fungovat uplne vsechno. Zapomenout na to a jit dal. ….. ale ty presilovky kurva potrenujte!

Siroko

karel granát and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 30/9/2023, 19:19

I když trubek tam dnes bylo asi 23...

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 30/9/2023, 19:18

Pekne ste hráli,naozaj,velmi pekne,len ta trúba vam tam schádza...

MarkusHCD

staříček and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 30/9/2023, 19:07

S porážkou problém nemám žádný, ale nemuseli jste se na to úplně vysrat.

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 30/9/2023, 19:06

MarkusHCD napsal:Světelný nářez

Když už nářez, tak nářez

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 30/9/2023, 19:02

Světelný nářez

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro FREDERIK 30/9/2023, 18:37

miramare83 napsal:
FREDERIK napsal:
Excalibur napsal:A ještě kdyby dal hráč Litoměřic gól z toho nájezdu, tak jsme měli statistiku 3 přesilovky, góly 0:1. Very Happy

Ale alespoň by padnul nějakej gól sice do naší branky ale gól😉😀

Tomuhle se zatim smat nemuzu, jak jsem na.ranej...

Jak nejde o život tak jde o hivno, vím o čem mluvím,ale nasranej jsem také, ale nejde se tomu nesmát, tomu našemu výkonu 😉😀

FREDERIK

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 30/9/2023, 18:30

Lufa napsal:To byl ještě Beran. Vystřídal se sám právě po tom co to zprasil a byl z toho gól.

Tak to se omlouvam, to jsem prehlidl

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro AJET0 30/9/2023, 18:30

Tak Bery za 2 zápasy 9 inkasovanejch gólů?

AJET0

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 30/9/2023, 18:20

Někdo si tady ještě nezvyknul na klasickou latu v Liťáku?

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 30/9/2023, 18:18

To byl ještě Beran. Vystřídal se sám právě po tom co to zprasil a byl z toho gól.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 30/9/2023, 18:16

Lufa napsal:Nějak jsem nepochopil Berana ... hezky to frajeři serou

To byl Malac

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 30/9/2023, 18:06

tak hovno

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 30/9/2023, 18:06

MarkusHCD napsal:A vida,pěkná čtyřka z dusíku,že by první vlaštovka?

mas pravdu, je tam ctyrka Very Happy

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 12 z 20 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: