Diskuzní fórum
Strana 7 z 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Neblázni to se sem nepíše, nebo ho snad miluješ? Nebo ho miluje redaktor z Třebíče.
imbík- Posts : 3589
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej/437953/nejvetsi-rev-v-historii-univerzity-jako-druha-liga-v-rondu-padl-rekord.html#utm_content=freshnews&utm_term=univerzitn%C3%AD%20hokejov%C3%A1%20liga&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz
Dokoukal jsem až do konce a i když to někdy hokejově drhlo, tak atraktivita a atmosféra zápasu byla bohužel taková, že se nám o tom ani nezdá. A nadšení těch kluků na ledě bylo neskutečný. Vítěz i poražený tam nechali všechno co mohli a uměli.
krap- Posts : 106
Oni vlastně je to taková standartní hra v této lize.
Výhra dobrá. To je asi tak vše.
Jaternička- Posts : 1410
Přesilovky jsou furt slabota, ale to se snad časem zlomí. Každpádně, za skoro třicet let, co sleduji hokej, jsem takovou sérii neproměnných početních výhod neviděl
ralff- Posts : 1536
karel granát and FREDERIK like this post
Chci verit tomu, ze tahle "skareda" vyhra nastartuje podarenejsi serii, ale nevsadil bych na to:) No a ty presilovky - myslim, ze ted by byla skoda to narusit nakym zbytecnym golem, kdyz uz se doslo tak daleko:D
miramare83- Posts : 1094
karel granát and jajirk like this post
Ano jdem na te rekord. Díky kluci!MichalDJ napsal:Na tu stovku nevyuzitych presilovek to dotahneme
vn- Posts : 1819
vn, karel granát and FREDERIK like this post
Duklacek- Posts : 1074
FREDERIK and miramare83 like this post
Lufa- Posts : 1287
FREDERIK likes this post
MarkusHCD- Posts : 1924
DUKLIČKA- Posts : 1609
miramare83 likes this post
Duklacek likes this post
Lufa- Posts : 1287
hadas (admin), FREDERIK and MichalDJ like this post
Naposledy upravil MarkusHCD dne 11/10/2023, 20:09, celkově upraveno 1 krát
MarkusHCD- Posts : 1924
imbík napsal:hadas (admin) napsal:Tak koukám na Tipsport a na Znojmo je kurz 6,99. To je jak svého času na Kadaň, i když tam mi tenkrát vyšel za 100 kurz 10 :-)
A co bys radil vsadit?
Neprohra byla taky za dobrej kurz, ale zkusil jsem za drobný čistou 2... Škoda
imbík napsal:Komentátoři jsou Pernická a Hosták. Dám na to litr
Hosták nevím, ale Pernická asi ano, taky jsme si to v hospodě teď říkali.
miramare83 likes this post
DUKLIČKA- Posts : 1609
hadas (admin) and FREDERIK like this post
vn likes this post
MichalDJ- Posts : 1031
miramare83 napsal:No, kdyby nebylo toho nahodnyho golu, tak to bylo zase komplet strasny a asi tak zabavny jako koukat na Elisku a Damiana... Snahu o vyhru, jak hlasil web, si predstavuju jinak. A jeste ke komentari (divam se pres tipsport) - nevim co to je za hokus pokus, ale ten je taky strasnej. Hlavne ta pani... No zkratka je to labuzo.
Komentuje to ČT, zřejmě Vymětalíková, Hosták??
ralff- Posts : 1536
Přesně tak. Komentář tragický. Prostě hezký středeční večermiramare83 napsal:No, kdyby nebylo toho nahodnyho golu, tak to bylo zase komplet strasny a asi tak zabavny jako koukat na Elisku a Damiana... Snahu o vyhru, jak hlasil web, si predstavuju jinak. A jeste ke komentari (divam se pres tipsport) - nevim co to je za hokus pokus, ale ten je taky strasnej. Hlavne ta pani... No zkratka je to labuzo.
staříček- Posts : 522
staříček and Duklacek like this post
Vsazeno. A ne málo. Dnešní výhře tedy už nic nestojí v cestěimbík napsal:Jaternička napsal:Pokud bych vsadil na Přerov, tak Dukla vyhraje
Tak vsad
hadas (admin) likes this post
Jaternička napsal:Pokud bych vsadil na Přerov, tak Dukla vyhraje
Tak vsad
hadas (admin) likes this post
imbík napsal:hadas (admin) napsal:Tak koukám na Tipsport a na Znojmo je kurz 6,99. To je jak svého času na Kadaň, i když tam mi tenkrát vyšel za 100 kurz 10 :-)
A co bys radil vsadit?
Překvapit můžou, ale jestli zrovna Vsetín doma, to nevím. To spíš zaplacenou radost hcp na Přerov
hadas (admin) napsal:Tak koukám na Tipsport a na Znojmo je kurz 6,99. To je jak svého času na Kadaň, i když tam mi tenkrát vyšel za 100 kurz 10 :-)
A co bys radil vsadit?
Nebo PC viz odkaz
https://www.ceskatelevize.cz/zive/ct28/
Lázňator- Posts : 696
Excalibur and Duklacek like this post
karel granát and FREDERIK like this post
Excalibur napsal:imbík napsal:Brožík mi připomíná Zadražila. Začal se zvedat nechali jsme ho čuchnout do extraligy a od té doby jde dolů.
Přesně. Pamatuju, když Zadr přišel z juniorů, tak jsem si říkal, že takový mladýho (odchovance) beka jsme dlouho neměli - bruslení, střela od modrý...Pak šel nehorázně dolů a myslím, že už dávno hokej nehraje.
Myslím, že chvilku hrál ještě někde ve Francii, ale dnes už nehraje ani za Pejr.
miramare83 napsal:V ohlasech trenera opet nic novyho ani zajimavyho. Ani nic jako naka konkretni nadeje pro pristi zapasy. No, hlavne ze se ty Litomerice uz neopakujou...
Ohlasy trenéra nikdy neobsahují pravdu nebo konkrétní věci. U všech týmů to je a bude snůška frází. A pokud není, tak novinář trenéra nachytal. Vem si, že trenér po zápase má max 5 minut mluvit s hracema, který jsou v emocích a únavě po zápase. Nemá čas jim cokoliv říct a přece nechceš aby konkrétní věci se hráči dozvěděli z ohlasů po zápase.
Kolja- Posts : 154
ralff likes this post
hadas (admin), staříček, DUKLIČKA, MichalDJ and Duklacek like this post
DUKLIČKA napsal:Já tam priste stejne zase pojedu protoze je to pro me jedina zabava i kdyz posledni dve sezony dost morbidni.
Tak to Tě lituju...Dneska opět hrůza děs.
Chtěl jsem jet na nějaký ten zápas a vzít i rodinu, ale když se dívám na tu legraci, že ceny jsou podle toho, s kým hrajeme, tak fakt nevím, jestli je to k smíchu nebo k pláči.
Abych vyhodil prachy za lupeny, čekal půl hodiny na mizerný občerstvení a viděl tuhle srajdu nebo nářez od lepšího soupeře, tak to máme xx činností, které budeme dělat doma raději... No a nebo raději vyrazím s kamarády, kteří chodili téměř na každý zápas x let, na pivo.
imbík napsal:Brožík mi připomíná Zadražila. Začal se zvedat nechali jsme ho čuchnout do extraligy a od té doby jde dolů.
Přesně. Pamatuju, když Zadr přišel z juniorů, tak jsem si říkal, že takový mladýho (odchovance) beka jsme dlouho neměli - bruslení, střela od modrý...Pak šel nehorázně dolů a myslím, že už dávno hokej nehraje.
Excalibur- Posts : 614
Nechápu proč tu nejsou lepší hráči a preskpektivnejši, už tři roky tady tvrdí někteří, že je čas dávat prostor mladším a lepším, tak já se tu tři roky ptám kterým? Já sám budu rád když je uvidím, ale kteří to jsou?
A úplně stejně to nedá nikdo bekovi na ránu z první. Hrajeme jeden signál furt, a divíme se v desátém kole, že jsme nevyužili přesilovku
staříček likes this post
.Duklacek napsal:Je bohužel vidět, že je tu tebou omílán jeden a ten samý. Furt tady chválíš Mareše a Čagiho. Nic proti nim. Ale tak jako dělají chyby ostatní, dělají chyby i oni. Čagi není bohužel přínosem na přesilovce. Ve hře ano, ale zrovna Pořízek nedokáže pozice, do kterých ho Čagi dostane proměnit. Marešák je na útočné modré naprosto bez pudu sebezáchovy a zrovna přes něj jde 80 % přečíslení. Kolář je vskutku marný, ale Kočí je jediný konstruktivní bek, co má hlavu nahořeimbík napsal:Ujča špatný trenér není o tom jsem přesvědčen a vím to i od některých hráčů kteří už tu nepůsobí. O kvalitách Nekvasila už tak přesvědčen nejsem, ale pokud si ho vybral Ujča tak jim věřím.
O kvalitě hráčů jsem psal už po zápase se Vsetínem který se tu hodnotil celkem obstojně. Ale prostě kvalitu jakž takž má pár hráčů. Zrovna třeba Mareš na kterého tu někdo dneska nadával. Hoši to je jedinej bek kterej snese nějaký měřítko. Když vidím v jaký formě nebo rozpoložení se vrátil Menšík tak to fakt nechápu co těm hráčům ta ELH dává . Ale ten věřím, že po pár zápasech půjde nahoru zbytek jak psal VN. Ta kvalita tam prostě není. Jinak Kočí Kolář nic moc letos a to ne jenom dneska.
Jo, ale na přesilovce neprostřelí prvního bránícího hráče. Jo takže Cagy je špatnej, protože Pořízek nedokáže využít šance do kterých ho dostane . Mě dneska stačil asi třikrát Jelínek po kterém jste volali do přesilovky. Dvakrát to netrefil vůbec a potřetí to šlo po zemi do gólmana. Ale jo je to Cagym, sory nebudu se ho zastávat, může za to on. Druhá přesilovková lajna bez něj, je mnohem lepší ta má občas problém se dostat do pásma. . Tak nevím jestli koukáme na ty stejný hokeje.
PS: zajímalo by mě kdo by měl místo Cagyho ty přesilovky hrát, fakt by mě to jméno zajímalo z tohohle kádru
Strana 7 z 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
|
|