Diskuzní fórum
Strana 11 z 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Duklacek napsal:Dnes 2:1, klidně šťastných a upachtěných. Góly Šik a Pořízek. 400 obličejů
Nebyl jsem daleko od pravdy. Ten výkon šel hodně dolů oproti minulým zápasům doma. Možná nás ty Litoměřice poznamenaly až moc. Pozitivně bohužel nikdo nevyčníval, bylo to ošklivý
Duklacek- Posts : 1074
Lufa- Posts : 1287
pro Dukláček
staříček- Posts : 522
FREDERIK likes this post
MarkusHCD- Posts : 1924
ralff, MichalDJ and miramare83 like this post
miramare83 napsal:V druhy tretine nam delal problemy i samotnej pohyb, a to se u toho este castokrat pletl puk... Hruza. Zazrak ze vedem. Myslim ze ten Bartos chybi vic nez by se mohlo zdat. Je dobrej do souhry i bojovnej. Co chybi, tak se ta hra jaksi rozpadla... Snad uz bude brzo fit.
Druhé třetiny nám dělá problém všechno
miramare83- Posts : 1094
Duklacek napsal:MichalDJ napsal:To je vemeno ten Broz, opravdu platnej na ty presilovky
Ale z nepochopitelného důvodu hraje furt, i přesilovky a oslabení
I me ten duvod nejak unika, nic proti nemu nemam, jen myslim ze jsou tm momntalne kluci z lepsi formou
MichalDJ- Posts : 1031
vn, karel granát and FREDERIK like this post
MichalDJ napsal:To je vemeno ten Broz, opravdu platnej na ty presilovky
Ale z nepochopitelného důvodu hraje furt, i přesilovky a oslabení
karel granát likes this post
vn and Duklacek like this post
ralff likes this post
karel granát napsal:Zajda je díra!
Jenze pro nas neni zadna dira dost velka...
Jaternička- Posts : 1410
Duklacek likes this post
hk- Posts : 98
Siroko and Duklacek like this post
miramare83 napsal:Jakypak schovanej. Je sikovnej, ma formu, ja bych ho hned v acku zkusil. Co se muze stat? Bat se predem nakyho zraneni je spatnej pristup, no a jestli by se zalibil vejs, tak nebude prvni ani posledni, kdo odejde... Do ty doby by ale aspon mohl pomoct Dukle.
Souhlas s Jelinkem do presilovky. Zkusit vsechno mozny, ale hlavne uz neco zmenit, horsi nez ted to stejne byt nemuze...
Může se stát, že rozesereme juniorku úplně stejně, jako loni, když jsme do ní začali sahat.
Souhlas s Jelinkem do presilovky. Zkusit vsechno mozny, ale hlavne uz neco zmenit, horsi nez ted to stejne byt nemuze...
imbík napsal:Burkov lepší schovaný, než na očích a ještě mezi některými šmatly tady v pralese. Takový Výtisk kdyby mu dal stroma, tak se z toho taky nemusí dostat. Kdo chce vidět jeho umění ať se dojde podívat na juniory, hrají na malém zimačku a ještě o víkendech.
Samozřejmě šanci asi dostane, ale já z výše uvedených důvodu úplně nejásám. Počítám, že pak se hned proberou někde o patro výš nebo ho někdo bude chtít vyškolit nějakým hitem. Takový Vrábel si jistě dělá zálusk na další kluky z Jihlavy.
Vidím to naprosto stejně. Buďme rádi že je zatím Schovanej. Až ho budou obtěžovat agenti tak bude vymalováno
AJET0- Posts : 278
Samozřejmě šanci asi dostane, ale já z výše uvedených důvodu úplně nejásám. Počítám, že pak se hned proberou někde o patro výš nebo ho někdo bude chtít vyškolit nějakým hitem. Takový Vrábel si jistě dělá zálusk na další kluky z Jihlavy.
imbík- Posts : 3588
FREDERIK, MichalDJ and Duklacek like this post
Jelínek je za mě taky jasná volba na přesilovku. Střelec, pravák, dobrá technika hole.AJET0 napsal:Já bych to letos tak černě vůbec neviděl. Chce to si to jenom víc sednout a aby zachytali gólmani a půjde to. Natrénováno máme skvěle, tak jen vydržet. Me se hrozně líbí Cemba a Ozols na ty se pěkně dívá. Co na přesilovky Jelínka? Je to přecejen nej střelec co teď máme
Excalibur- Posts : 614
vn, MichalDJ, Duklacek and miramare83 like this post
AJET0- Posts : 278
karel granát and FREDERIK like this post
Těžko...Junioři se primárně potřebují dostat po 28 kolech mezi první 4, aby měli jistotu záchrany. Kádr moc široký nemají. Navíc A tým má útočníků docela dost - v HB například Křehlík s Teclem, takže si myslím, že v případě potřeby (zranění) by dostali šanci spíš oni. Nicméně taky bych rád viděl, jak by se ta juniorská lajna s Burkovem zvládla prosazovat v pralese.karel granát napsal:Mohlo by nám vedení ukázat v mistráku juniorskou lajnu, co vy na to?
Excalibur- Posts : 614
Trochu luxus, aby hrál jenom v juniorce.
Kelt- Posts : 383
Říkal jsem si to samé…karel granát napsal:Mohlo by nám vedení ukázat v mistráku juniorskou lajnu, co vy na to?
vn- Posts : 1819
DUKLIČKA and MichalDJ like this post
MichalDJ napsal:vn napsal:Jo je potřeba si přiznat, že Čagy není hráč na přesilovky, ať ho mám rád sebevíc…nicméně není moc koho jiného. Za mě je spíš nepochopitelné proč je hraje Brož, který měl světlejší moment snad naposledy v půlce minulé sezony…chybí mám i střelec od modré atd…všechno špatně prostě…nejkreativnější bek je letos snad Bilčík, to taky o něčem vypovídá.
S Cagym a Brozem souhlas. Cagy je hracicka ale ne reziser a Broz uz se mel rozehravat ve Velmezu. I kdyz mam Bilcika rad, tak tady nesouhlasim i kdyz tam mel letos par svetlych momentu. Ja kdyz ho vidim bruslit tak mam strach ze spadne, kdyby se neopiral o hokejku, rychlostne moc nestiha a skoro z kazdeho souboje odpadne jak hruska, prijde mi ze uz je to stin toho bilcika co se rval s tim orangutanem z Kladna
Ten Bilča byla nadsázka trochu, ale letos mě zatím mile překvapuje i směrem dopředu…
vn likes this post
karel granát- Posts : 139
vn and miramare83 like this post
imbík napsal:Bilčík je v téhle lize jeden z nejlepších beků v play off. V defenzivní činnosti, herně to nebyl playmeykr ani v postupové partě. Kdo chce to pochopí, kdo nechce nepochopí
https://www.hokej.cz/chance-liga/stats-center?season=2021&competition=6832&yearFrom=&stranger=0&state=&stats-order=pm&stats-direction=desc
Pro příklad.
Já tě jen hecuju, pro tenhle tým se někdo zkušenější hodí. McDavid to nikdy nebude a nebyl, ale svoje si odehraje no. Na tuhle ligu to ještě jde a nejde mit vzadu jen mladé.
HCDTOM- Posts : 776
https://www.hokej.cz/chance-liga/stats-center?season=2021&competition=6832&yearFrom=&stranger=0&state=&stats-order=pm&stats-direction=desc
Pro příklad.
FREDERIK likes this post
MichalDJ napsal:vn napsal:Jo je potřeba si přiznat, že Čagy není hráč na přesilovky, ať ho mám rád sebevíc…nicméně není moc koho jiného. Za mě je spíš nepochopitelné proč je hraje Brož, který měl světlejší moment snad naposledy v půlce minulé sezony…chybí mám i střelec od modré atd…všechno špatně prostě…nejkreativnější bek je letos snad Bilčík, to taky o něčem vypovídá.
S Cagym a Brozem souhlas. Cagy je hracicka ale ne reziser a Broz uz se mel rozehravat ve Velmezu. I kdyz mam Bilcika rad, tak tady nesouhlasim i kdyz tam mel letos par svetlych momentu. Ja kdyz ho vidim bruslit tak mam strach ze spadne, kdyby se neopiral o hokejku, rychlostne moc nestiha a skoro z kazdeho souboje odpadne jak hruska, prijde mi ze uz je to stin toho bilcika co se rval s tim orangutanem z Kladna
To jo, ale Bilčík je z postupové party, pochop to )
HCDTOM- Posts : 776
To je věc druhá. Myslel jsem to ale tak, že jsme naštěstí překlenuli období, kdy se "přešlapovalo na místě" a nebylo vidět světlo na konci arény... teď se konečně něco fyzicky děje.Lufa napsal:V tomhle případě si myslím že sousedi remcají oprávněně.
karel granát- Posts : 139
FREDERIK and hk like this post
vn napsal:Jo je potřeba si přiznat, že Čagy není hráč na přesilovky, ať ho mám rád sebevíc…nicméně není moc koho jiného. Za mě je spíš nepochopitelné proč je hraje Brož, který měl světlejší moment snad naposledy v půlce minulé sezony…chybí mám i střelec od modré atd…všechno špatně prostě…nejkreativnější bek je letos snad Bilčík, to taky o něčem vypovídá.
Za me jsou teda nejkreativnejsi beci Koci a Ozols. I tak je to ale malo.
Naposledy upravil miramare83 dne 3/10/2023, 08:54, celkově upraveno 1 krát
karel granát, staříček, FREDERIK and hk like this post
vn napsal:Jo je potřeba si přiznat, že Čagy není hráč na přesilovky, ať ho mám rád sebevíc…nicméně není moc koho jiného. Za mě je spíš nepochopitelné proč je hraje Brož, který měl světlejší moment snad naposledy v půlce minulé sezony…chybí mám i střelec od modré atd…všechno špatně prostě…nejkreativnější bek je letos snad Bilčík, to taky o něčem vypovídá.
vn likes this post
vn, karel granát, staříček and FREDERIK like this post
Kelt napsal:Tak já nevím, nemyslím si, že máme tak mizerný hráče. Tak proč hrajem tak blbě oslabení i přesilovky? Za mě velká zodpovědnost trenérů.
Musíme toho hodně změnit.
V přesilovkách nám dělá problém udržet útočnou modrou...pokud to obrana nezachytí a nevrátí, tak se to buď celý rozpadne, nebo ztratíme kupu času...
Když hrály Litoměřice první přesilovku, za celý dvě minuty nás nepustily z pásma. A tam byl další problém... i když měli naši hráči několikrát puk na holi, tak nikdo ho nedokázal poslat za modrou. Rychlej přístup soupeře a v tísni pak chyba...
ralff- Posts : 1536
staříček and FREDERIK like this post
Musíme toho hodně změnit.
Kelt- Posts : 383
miramare83 likes this post
Excalibur napsal:MichalDJ napsal:Excalibur napsal:MichalDJ napsal:Excalibur napsal:Dudycha hrál včera za Velmez (i Chvátal).
Vsak i nam dobre znamy D. Dolnicek za ne nastoupil
To bude jeho syn.
No nevim. kdyz jsem vcera na onlajnech rozklikl jeho jmeno tak mi to ukazalo, ze je to ten co hral za nas
https://www.hokejvm.cz/muzi/a-tym/soupiska
V pohode,ja jen ze jsem si rozklikl na onlajny.com v sestave VM jeho jmeno vyjelo mi toto
https://www.eurohockey.com/player/47010-david-dolnek.html
Že nevyšel jeden zápas mě fakt nerozhází, je to sport. Kdo nemá rád překvapení ať chodi radši na kulturu tam je výkon vždycky stejnej a na konci se vždycky tleská.
K těm hostováním, hostovacky tady jsou už kolik let a vždy to je tak jak to vyhovuje týmu, který vlastní práva. Opět nic nového
Kolja- Posts : 154
karel granát, ralff, FREDERIK, MichalDJ and Duklacek like this post
Strana 11 z 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
|
|