Diskuzní fórum
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
vn- Posts : 1819
Siroko- Posts : 1202
Tvl, zrovna sem to chtěl napsat , takže v podstatě ambiciózní kuchařMarkusHCD napsal:. Pracovn3 ho nazývám kantýnským,provozuje několik vývařovenimbík napsal:Ten Hošek to je co zač? Zná ho někdo?
ondrej.n- Posts : 580
Duklacek likes this post
. Pracovně ho nazývám kantýnským,provozuje několik vývařoven,měl i stánky na Vodním ráji,čili takový skorohospodskýimbík napsal:Ten Hošek to je co zač? Zná ho někdo?
Naposledy upravil MarkusHCD dne 20/12/2022, 11:27, celkově upraveno 2 krát
MarkusHCD- Posts : 1924
imbík- Posts : 3589
DUKLIČKA- Posts : 1609
Podnikatel ze Zborné...imbík napsal:Ten Hošek to je co zač? Zná ho někdo?
Za mě Stan a NK poněkud nekompetentní.
Naposledy upravil ondrej.n dne 20/12/2022, 11:21, celkově upraveno 1 krát
imbík likes this post
ondrej.n napsal:Hošek tvrdě proti HZS, raději by peníze dal na úklid ve městě, bezpečnost, volnočasové aktivity mládeže a revitalizaci městských bytů.
A pochopil-li sem správně, chybí Nagyová, Koubová a Faltus.
Dobrej je ten borec vzadu co tam chrápe
A pochopil-li sem správně, chybí Nagyová, Koubová.
Naposledy upravil ondrej.n dne 20/12/2022, 11:36, celkově upraveno 1 krát
Doufejme, ze pozitivne…Duklacek napsal:Dnes je tedy den, který vejde do historie
miramare83 likes this post
Duklacek- Posts : 1074
Mesto si vezme větší úvěr a peníze na halu jsou komplet.
Jaternička- Posts : 1410
. Plamenný apel(stejně jako po volbách proti vzniku koalice ANO,ODS) na zastupitelé,aby úterý neupřednostnili halu před havarijní vodojospodářskou infrastrukturouvn napsal:Odkaz mi nefunguje, co tam mele zas?MarkusHCD napsal:Co dnes,zítra to teprve bude mač,soudruh kapitán opět bije na poplach!
https://www.facebook.com/miroslav.tomanec.5
vn likes this post
OHLASY TRENÉRŮ
Viktor Ujčík (HC Dukla Jihlava): My jsme moc rádi, že to dnes dopadlo tak, že jsme vyhráli za tři body. Myslím si, že bylo znát, že se zápas hraje po delší době. Hráli jsme ve třech lajnách a soupeř dobře bruslil, dobře nás napadal, měli jsme s ním problémy, ale kluci to zvládli. Jsem rád, že i když soupeř vyrovnal ve třetí třetině, tak jsme znovu našli způsob, jak hrát, a vyhráli jsme. Dnes parádně odmakaný zápas a děkuji klukům za tři body.Lukáš Majer (DRACI PARS ŠUMPERK): Dnes to byl náročný, těžký a urputný zápas. Jihlava těžila ze silových parametrů a hrála velmi zkušeně. My jsme měli poměrně dobrý pohyb na to, že to byl zápas po reprezentační přestávce. Bohužel jsme z těch šancí, které jsme si vytvořili, vstřelili pouze jednu branku. Myslím si, že jsme zápas měli dotáhnout do bodového zisku, už jenom díky tomu vyrovnání. Bohužel jsme udělali jednu chybu na modré čáře a soupeř z protiútoku trestal. Jihlava byla dnes prostě zkušenější. Na druhou stranu jsme rádi, že jsme s tím týmem drželi krok celých 60 minut, ale jednoznačně jsme měli sílu na to, abychom ten zápas zlomili do bodu, což se nepovedlo. Lukáš Žálčík dnes do zápasu nenastoupil pro nemoc.
FREDERIK- Posts : 232
Odkaz mi nefunguje, co tam mele zas?MarkusHCD napsal:Co dnes,zítra to teprve bude mač,soudruh kapitán opět bije na poplach!
miramare83- Posts : 1094
karel granát likes this post
A navíc dneska hrála juniorka zápas, tudíž ani nešlo z mladých někoho získat. A ruku na srdce pokud získáme někoho z Brodu či Žďáru( který je na tom taky špatně s hráči), tak to je jen kus do sestavy s poněkud nejasnou kvalitou.
A pochybuji, že se celý týden pan BŠ škrabal prstem v zadnici a nesnažil se někoho sehnat.
Duklacek likes this post
vn, Duklacek and miramare83 like this post
Duklacek napsal:Perfektní práce, zkušeně jsme na marodku zareagovali
Přesně, parádní 3 body
karel granát and Duklacek like this post
karel granát likes this post
Duklacek- Posts : 1074
vn and miramare83 like this post
Duklacek likes this post
To asi my všichni, nějak se bohužel zaseklo info z klubuDUKLIČKA napsal:miramare83 napsal:Cerstvy info o stavu hracu po repre pauze nikde nevidim, tak jsem zvedav na tu dnesni sestavu.
Já taky
FREDERIK- Posts : 232
miramare83 napsal:Cerstvy info o stavu hracu po repre pauze nikde nevidim, tak jsem zvedav na tu dnesni sestavu.
Já taky
ralff, Siroko and miramare83 like this post
ralff napsal:DUKLIČKA napsal:Viděli jste nájezd toho Fina ? Sice trefil břevno ale klobouk dolu
Viděl jsem ze záznamu. Musel jsem si to pustit víckrát. Takovej gól, to by byla haluz jako blázen.
Ja to videl asi trikrat a doted jsem to nepochopil
FREDERIK and DUKLIČKA like this post
DUKLIČKA napsal:Viděli jste nájezd toho Fina ? Sice trefil břevno ale klobouk dolu
Viděl jsem ze záznamu. Musel jsem si to pustit víckrát. Takovej gól, to by byla haluz jako blázen.
ralff- Posts : 1536
Dobry. Me tam hlavne zaujal dotaz od uzivatele Pepa, kterej se tyka primo Kristka.imbík napsal:Poslední dotaz na Vrábela mě pobavil
Naprostej souhlas. Navic nevidim, ze by tady vedeni velkohube vyhlasovalo nejaky velky ambice. Ja slysel jen to tradicni, chceme hrat co nejvice nahore, alespon do sesteho mista. To si myslim, ze je v ramci moznosti uplne v pohode.Lufa napsal:Kdyby vedení řeklo, že nemá ambice na extraligu ( což každému normálně myslícímu člověku musí být v době uzavřenýho stadionu jasný aniž by to klub musel vytrubovat do světa ) tak to by tu bylo řečí, že to dělají blbě protože tím odradili zbytek fanoušků a sponzory a blablabla.
Kdyby byl Čagy jednatelem tak to taky neřekne naplno, to je snad jasný
Jinak nevím co v tom rozhovoru je tak moc upřímný. Podle mě tam neřekl nic víc než co normálně uvažující fanoušek ví a předpoklá.
Nechci videt, jaka by byla odezva od fanousku, ale i sponzoru, pokud by vedeni prohlasovalo, ze ted tri roky o nic nejde a je jedno, kolikaty budeme.
karel granát, FREDERIK, MarkusHCD, miramare83 and Kolja like this post
Kdyby byl Čagy jednatelem tak to taky neřekne naplno, to je snad jasný
Jinak nevím co v tom rozhovoru je tak moc upřímný. Podle mě tam neřekl nic víc než co normálně uvažující fanoušek ví a předpoklá.
Lufa- Posts : 1287
ondrej.n and Kolja like this post
imbík napsal:https://ceskobudejovicky.denik.cz/hokej_region/v-motoru-byl-zustal-klidne-az-do-konce-letosni-sezony-preje-si-tomas-cachotsky-2.html
Zajímavý a upřímný rozhovor. A řekl bych bez korekce, je to tam napsaný přesně jak řekl. Kdo má čas nechť si přečte je tam kupodivu dost o Dukle a hlavně Cagy to říká jak to je, narovinu. O něm, zimaku, Dukle a o cílech.
Jsem rad, ze je Cagy tak uprimnej a rekne jak to vsechno kolem klubu, stadionu a ambici je, na tuhle uprimnost smerem k fanouskum nikdo ve vedeni nema koule...a myslim si ze porad je lepsi rict fanouskum neprijemnou pravdu, nez mlzit. Osobne bych tohle info od klubu prekousl vic a mel bych i vetsi motivaci podporit nez ty jejich nicnerikajici plky
MichalDJ- Posts : 1031
vn and FREDERIK like this post
Zajímavý a upřímný rozhovor. A řekl bych bez korekce, je to tam napsaný přesně jak řekl. Kdo má čas nechť si přečte je tam kupodivu dost o Dukle a hlavně Cagy to říká jak to je, narovinu. O něm, zimaku, Dukle a o cílech.
ralff, FREDERIK and miramare83 like this post
karel granát and ralff like this post
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
|
|