Diskuzní fórum
Strana 20 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
Duklacek napsal:Jo a hlavně ať tu zase začne navrátilec z Islandu vypouštět takový nesmysly, jakože s Duklou nemá nic společného. Když už sem leze šmejdit, nebo ho to teda baví jak říká, tak tu může reagovat normálně, ne tu vypisovat ironický bláboly
S článkem s Čagym nemám já ani redakce nic společného. Všichni ví, že jsem v Dukle ke konci května skončil a nechal jsem si jen redakci a sociální sítě (navíc za tohle ani nejsem placený klubem). Tak to je a bude. Žádný navrátilec nejsem (pro tebe bohudík), jen jsem teď přijel na dva a půl měsíce zpět do ČR a nechápu, proč bych se nemohl jít podívat na zápasy Dukly nebo dělat maskota (mj. zadarmo, nechci za to ani korunu). Dokud se nenaučíš slušně komunikovat, nebudu ti víc odepisovat.
tomassinho- Posts : 12
karel granát and jajirk like this post
Duklacek- Posts : 1104
Nevšiml jsem si. Nehráli jsme dobrý hokej už delší, o hodně delší dobu. Teď jsme pouze přestali sbírat body, spoustu zápasů jsme umlátili se špatným výkonem. Během posledních 10 dnů dostat 2:5, 2:6 a 1:6 je asi na pováženou, těžko říct. Možná po vzoru NHL udělat dnes noční tréninkRadekvondracek napsal:A všimli jste si, že všechno to šlo do kopru v ten moment, jakmile Ščerban vytroubil do éteru že jsme žebráckej klub bez peněz?? Seš fakt hustej týpek Bedřichu:)
FREDERIK likes this post
HCDTOM- Posts : 776
FREDERIK likes this post
HCDTOM- Posts : 776
vn, Jaternička, FREDERIK, MichalDJ, Duklacek and miramare83 like this post
Radekvondracek- Posts : 44
staříček- Posts : 527
Nemáme na víc, máme schopné hráče tak na jeden a půl lajny, nebuď naivní…mám pocit, že sledujeme rozpad jednoho slavného klubu v přímém přenosu…nevidím ani malé světýlko na konci tunelu.ralff napsal:Jsme pod dekou. Je to zmar, nedá se na to koukat. Souhlasím. Snad nás tyhle dvě ostudy za sebou proberou.
Máme mnohem na víc, než co teď předvádíme. Zkraje zápasu tam bylo pár situací, kdy jsme to nezpracovali do prázdné branky. Místo toho nám to tam napadalo a složili jsme se.
vn- Posts : 1856
miramare83 likes this post
Máme mnohem na víc, než co teď předvádíme. Zkraje zápasu tam bylo pár situací, kdy jsme to nezpracovali do prázdné branky. Místo toho nám to tam napadalo a složili jsme se.
ralff- Posts : 1547
MichalDJ- Posts : 1031
Duklacek likes this post
miramare83- Posts : 1125
Nemyslíš, že je to spíš materiálem, který má k dispozici? Momentálně máme jeden z nejslabších kádrů v lize, tohle je prostě realita a nespasí to ani jiný trenér…Radekvondracek napsal:Ujčík ven!
FREDERIK likes this post
vn napsal:Momentálně jsme na deku. A myslím, že stojí za připomenutí jak blízko to je i ke dnu tabulky…
Je to tak. Mame 5. porazku z poslednich 7 zapasu, dva debakly za sebou, je to celkove obraz bidy a utrpeni... Nejen ze to stoji za pripomenuti, ale ja mam dojem, ze pokud se nestane neco zasadne pozitivniho (nevim co), tak se nas to dno bude za par kol tykat.
karel granát likes this post
pegy18- Posts : 385
Duklacek napsal:Nebudeme si nic nalhávat, nasazení Bilčíka, Judy a Brože hned na úvod tak nějak ukazuje na schopnost Viktora reagovat na vývoj utkání.
Mimochodem jsme udělali asi čtyřicet icingů už
Ano, nasazeni Judy je vysmech
Mimochodem jsme udělali asi čtyřicet icingů už
Jaternička likes this post
Radekvondracek likes this post
vn, pegy18 and miramare83 like this post
Radekvondracek likes this post
Ušetřím ti námahu. Debata s tímto typem lidí je zhola nemožná a zbytečná.
Jaternička- Posts : 1419
ondrej.n, jajirk and Lufa like this post
Radekvondracek napsal:Ralf: Hele ,Pegyho respektive Petra znám dost dlouho, jezdí skoro 30 let a s Duklou toho prožil dost. Jsi komouš, že kazdymu diktuješ jak se má projevovat?
Konec konců, já taky můžu napsat, že nikdo není zvědavej na sluníčkáře s růžovýma brýlema jako seš ty.
Reagoval jsem na narážku na mne. Každej projev má mít své hranice. Tyhle vyhrocené reakce, ničemu nepomůžou, spíš naopak... Hráči potřebují fanoušky, kteří za nimi stojí a ne se hádají navazájem.
Kuba, jajirk and Duklacek like this post
mjrkk napsal:Serte na vysledky, bohuzel pokud se nezacne neco dit se zimakem do konce roku, je po dukle…
Mit vizi, ze se neco deje, tak to nejak doklepou, ale tohle vypada, jako konec hokeje. Bohuzel…
Presne
Mit vizi, ze se neco deje, tak to nejak doklepou, ale tohle vypada, jako konec hokeje. Bohuzel…
mjrkk- Posts : 43
DUKLIČKA and MichalDJ like this post
Vimperk je o dost výš, ale kde se hraje profi soutěž, pak anokrap napsal:Tak jestli vás to potěší, náš HZS je prý nejvýše (jakože metrů nad mořem) postaveným zimním stadionem v ČR. Je překvapivě výš než třeba stadion ve Vrchlabí nebo v Liberci. A to je pěkné, že?
Mazakis- Posts : 18
Radekvondracek napsal:Myslete si o tom co chcete, pište si co chcete, ale tohle už je silně přes čáru a myslím že snad vrchol . Ščerban Ujčík ven!!!
Předpokládám, že když máš potřebu někoho vyhazovat, tak víš o náhradě která je lepší, chtěla by a hlavně mohla by jít na jejich místa. Nebo to máš jen takovej internetovej výkřik ?
Lufa- Posts : 1312
karel granát, Siroko, ondrej.n and jajirk like this post
staříček- Posts : 527
Ščerban by se měl přestat vyjadřovat o největším průšvihu sezóny v podobě návštěvnosti a měl by radši začít řešit, co se děje na ledě. Nedá se na to koukat a lituju už teď promarněného středečního odpoledne a večeru. Nedáme si pas, je to strašný ve všech aspektech
MichalDJ and miramare83 like this post
Konec konců, já taky můžu napsat, že nikdo není zvědavej na sluníčkáře s růžovýma brýlema jako seš ty.
pegy18 napsal:Tak Ščerbane poslední zhasne a nezapomeňte zas nějaký trotl napsat že ještě není konec zápasu jako minule!! Tady to je opět jasný, další fraška..
Ten trotl jsem byl já. Pegy18, co si to dovoluješ mne tady tak nazývat. Kamaráde, ja hokej sleduju už hodně dlouho, a viděl jsem už hodně otoček i v podání Dukly., i proti Třebíči. Já hráčům prostě věřím, i když se nadaří.
Znova opakuju, jestli na to nemáš nervy tak to nesleduj. Na tyhle výlevy tady nikdo není zvědavej.
karel granát, ondrej.n and jajirk like this post
vn and Duklacek like this post
Jaternička- Posts : 1419
Strana 20 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20