Diskuzní fórum
Strana 14 z 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Re: Diskuzní fórum
ralff napsal:HCDTOM napsal:Jalonen už něco odtrenoval, tak nějaký rukopis vzniká. Jak se vám to líbí? Diskuse.
Já teda tenhle hokej dvakrát nemusím, přiznávám to, ale účel to plní a to jde, ale čistě prožitek ze hry to úplně není. Co vy, hoši? : )
Jalonen ukazuje, že jak jsme pořád řešili, jak nám chybí kvalitní hráči a zaostáváme za ostatníma, tak jsme úplně přehlédli, že nám chybí i zkušení trenéři. Trenéři, co umí komunikovat s hráči, trenéři, co té hře i s horší kvalitou v poli dají trochu fazonu. Poslední kdo tu takový byl, byl Říha.
Hra není úplně ideální, dneska nás Finové chvilkama fakt mleli... ale ten tým to ubojoval. U Jalonena se mi libí, jak si buduje přehled o hráčích a kolika hráčům pak dá v reprezentaci šanci se ukázat. Překvapila mne informace, že předchozího turnaje tam nikdo není. ...jelikož jsme dali na dva trunaje dvě rozdílné soupisky, tak to znamená, že jsme tam rozhodně neměli úplně tu nejlepší sestavu, co jsme mohli postavit. Souhlasím, zrovna moc koukatelný to dneska nebylo, ale svůj účel to plní.
...
A líbí se mi i komunikace s hráči a vůbec ven do médií. Žádný pranýřování hráčů, jak to párkrát předvedl Pešán. Pak ta nálada a chuť něco ukázat, byla podle toho.
Souhlasím. Máš pravdu, jak to bere komplexně. Tím jak naše hráče tady v lize nezná, tak jezdí a vybírá. Možná na to čeští trenéři trochu nebrali zřetel v domnění, že přece o naší lize vědí vše. Tak nějak automaticky. Je taky vidět, že hráči téhle taktice, trénerovi věří a jsou tak nějak na jedné lodi. Nicméně, já vždycky finský hokej neměl rád a teď se tady objevuji aspekty a... ideální by pro mě bylo styl Řihy a medaile jenže teď už hurá hokej nic nevyhraje
HCDTOM- Posts : 776
HCDTOM napsal:Jalonen už něco odtrenoval, tak nějaký rukopis vzniká. Jak se vám to líbí? Diskuse.
Já teda tenhle hokej dvakrát nemusím, přiznávám to, ale účel to plní a to jde, ale čistě prožitek ze hry to úplně není. Co vy, hoši? : )
Jalonen ukazuje, že jak jsme pořád řešili, jak nám chybí kvalitní hráči a zaostáváme za ostatníma, tak jsme úplně přehlédli, že nám chybí i zkušení trenéři. Trenéři, co umí komunikovat s hráči, trenéři, co té hře i s horší kvalitou v poli dají trochu fazonu. Poslední kdo tu takový byl, byl Říha.
Hra není úplně ideální, dneska nás Finové chvilkama fakt mleli... ale ten tým to ubojoval. U Jalonena se mi libí, jak si buduje přehled o hráčích a kolika hráčům pak dá v reprezentaci šanci se ukázat. Překvapila mne informace, že předchozího turnaje tam nikdo není. ...jelikož jsme dali na dva trunaje dvě rozdílné soupisky, tak to znamená, že jsme tam rozhodně neměli úplně tu nejlepší sestavu, co jsme mohli postavit. Souhlasím, zrovna moc koukatelný to dneska nebylo, ale svůj účel to plní.
...
A líbí se mi i komunikace s hráči a vůbec ven do médií. Žádný pranýřování hráčů, jak to párkrát předvedl Pešán. Pak ta nálada a chuť něco ukázat, byla podle toho.
ralff- Posts : 1536
HCDTOM, Kuba and miramare83 like this post
MichalDJ napsal:vn napsal:Podpis toho mladýho Noska někdo chápe? Je to nějaký talent? Neznám ho, tak se jen ptám…
Tak asi musi Vrabel vykazovat nejakou cinnost a nebo je to treba skryty talent..
No já jen koukl na statistiky, když tam píšou jak umí dát gol atd….no střelec to vážně není, ale jak píšu nechci hodnotit, protože jsem ho neviděl hrát.
vn- Posts : 1819
No to jo ty seš svátost sama. Ale asi si zobal slušně když je vyžranej jak prase.
DUKLIČKA- Posts : 1609
vn napsal:Podpis toho mladýho Noska někdo chápe? Je to nějaký talent? Neznám ho, tak se jen ptám…
Tak asi musi Vrabel vykazovat nejakou cinnost a nebo je to treba skryty talent..
MichalDJ- Posts : 1031
Lufa- Posts : 1287
imbík, vn, ralff, FREDERIK, DUKLIČKA and miramare83 like this post
imbík napsal:https://www.hokej.cz/hadamczik-predstavil-vysledky-auditu-na-hokejovem-svazu/5070015
Co říkáte na tohle?
Mě nepřekvapilo to, že si zaměstnanci svazu přilepšovali, ale překvapilo mě, kolik peněz se takhle promrhalo.
Excalibur- Posts : 614
imbík, ralff and FREDERIK like this post
vn napsal:To je celkem masakr ty dotazy na Vrábela myslím, že se v nich sečetla ta dlouhodobá nekomunikace na všech frontách
Přesně hlavně dle jmen už jsou nasráni i skalní. Vím, že ti kluci jezdí i do Pejru fandit a dle dotazů jsou slušně nasran.... To jsem přesně chtěl zmínit a o tom byl můj příspěvek.
imbík- Posts : 3589
vn and FREDERIK like this post
FREDERIK and DUKLIČKA like this post
imbík napsal:Sečteno podtrženo to byla Dukla kdo vydal prohlášení že ohledně Fronka bude jednat. Takže nechápu o čem tedy chtějí jednat když Siroko a Kolja už vědí že diktovat bude Litvínov . A tak zněl i dotaz o čem chtějí jednat když vždycky diktoval Litvínov
Nesnaž se to prosím pochopit, vidíš tam jen to, co se ti hodí
Kolja- Posts : 154
karel granát and Jaternička like this post
To se ale nevylucuje. My budeme chit jednat a ssi budeme, ale posledni slovo ma proste Litvinov. S tim nic neudelame.imbík napsal:Sečteno podtrženo to byla Dukla kdo vydal prohlášení že ohledně Fronka bude jednat. Takže nechápu o čem tedy chtějí jednat když Siroko a Kolja už vědí že diktovat bude Litvínov . A tak zněl i dotaz o čem chtějí jednat když vždycky diktoval Litvínov
Siroko- Posts : 1202
Diky za potvrzeni.Kolja napsal:Já bych si dovolil drobné právnické okenko:
Hráčská práva může vlastnit kdokoliv, klidně hráč sám sebe.
Smlouva stanovuje kde hráč bude hrát na určité časové období (sezóna, pul sezóny,...)
Střídavý start definuje že hráč může působit jinde, je to omezeno jednak přestupním řádem a jednak dohodami v rámci dohody o střídavých startech. Klidně tam může být napsáno že sudy týden bude hrát extraligu, ale lichy chance ligu. Zároveň tam může být napsáno, když si Litvínov vzpomene tak pojede i jako 2. Gólman na zápas do Ostravy a Fronk ani Dukla s tím nic neudělá. Taky tam může být napsáno, že dohodu lze kdykoliv ukončit.
Veřejnost většinou ví, že hráč někde podepsal smlouvu a že má střídavé starty jinam. Ale další detaily znají jen kluby, hráč a agenti.
Co se mi podařilo veřejně dohledat tak na hokej.cz píšou, že hráčská práva vlastní Dukla, smlouvu podepsal v Litvínově na jaře na sezonu plus opce, takze letos má smlouvu s Litvínovem (to musela Dukla jako vlastník práv schválit). Litvínov má pak dohodu s Duklou o střídavých startech, kdo bude rozhodovat, kde bude Fronk hrát je součástí te dohody která je neveřejná. Ale bylo by divné kdyby to nebyl Litvínov. V rámci dobrých vztahů může Dukla s Litvínovem komunikovat jak chce, ale když si Litvínov vzpomene, že ho potřebuje Dukla s tím nic neudělá.
Závěrem Dukla podle mě nemá moc páky rozhodovat kde bude hrát Fronk.
Vase stiznosti ohledne Fronka jsou podobny tomu, jako ja kdyz pujcim moje auto zdarma na vikend sousedovi a kdyz mi ho vraci, tak na me maji jeho deti reci, jakej jsem lakomec.
Hráčská práva může vlastnit kdokoliv, klidně hráč sám sebe.
Smlouva stanovuje kde hráč bude hrát na určité časové období (sezóna, pul sezóny,...)
Střídavý start definuje že hráč může působit jinde, je to omezeno jednak přestupním řádem a jednak dohodami v rámci dohody o střídavých startech. Klidně tam může být napsáno že sudy týden bude hrát extraligu, ale lichy chance ligu. Zároveň tam může být napsáno, když si Litvínov vzpomene tak pojede i jako 2. Gólman na zápas do Ostravy a Fronk ani Dukla s tím nic neudělá. Taky tam může být napsáno, že dohodu lze kdykoliv ukončit.
Veřejnost většinou ví, že hráč někde podepsal smlouvu a že má střídavé starty jinam. Ale další detaily znají jen kluby, hráč a agenti.
Co se mi podařilo veřejně dohledat tak na hokej.cz píšou, že hráčská práva vlastní Dukla, smlouvu podepsal v Litvínově na jaře na sezonu plus opce, takze letos má smlouvu s Litvínovem (to musela Dukla jako vlastník práv schválit). Litvínov má pak dohodu s Duklou o střídavých startech, kdo bude rozhodovat, kde bude Fronk hrát je součástí te dohody která je neveřejná. Ale bylo by divné kdyby to nebyl Litvínov. V rámci dobrých vztahů může Dukla s Litvínovem komunikovat jak chce, ale když si Litvínov vzpomene, že ho potřebuje Dukla s tím nic neudělá.
Závěrem Dukla podle mě nemá moc páky rozhodovat kde bude hrát Fronk.
jajirk likes this post
imbík napsal:Vrábel to pěkně schytava v otázkách na něj. Jsem rád že lidi jsou nasráni napříč klubem a není to jen nespokojení imbíci
Když máš s někým stejný názor neznamená že to je pravda ...
karel granát likes this post
Siroko napsal:Tak on ma smlouvu v Litvinove. My tady davno neporoucimeimbík napsal:Fronka jsme my prodali? Nebo kde bereš tu jistotu že může diktovat Litvínov? Však sem přišel jako hráč zabojovat o flek a nakonec jsme ho vzali od té doby bylo nějaké info, že jsme ho prodali?
Takže co je na tom dotazu mimo?
Hracska prava na Fronka ale stale vlastni Dukla.
Tak on ma smlouvu v Litvinove. My tady davno neporoucimeimbík napsal:Fronka jsme my prodali? Nebo kde bereš tu jistotu že může diktovat Litvínov? Však sem přišel jako hráč zabojovat o flek a nakonec jsme ho vzali od té doby bylo nějaké info, že jsme ho prodali?
To jo, ale nektery otazky jsou fakt trochu mimo. Co on tak muze udelat s tim, kdyz si Litvinov zavola o Fronka. My muzeme byt vubec radi, ze tady byl. Pokud by mel Vrabel k dispozici vetsi rozpocet, tak by ten kadr byl kvalitni, sirokej a stabilni. On jen ted muze manevrovat na uzkym prostoru. Bohuzel.imbík napsal:Vrábel to pěkně schytava v otázkách na něj. Jsem rád že lidi jsou nasráni napříč klubem a není to jen nespokojení imbíci
Až příští úterý - viz https://extranet.jihlava-city.cz/zastupitelstvo/2022/zm03/MichalDJ napsal:Nemelo mit vcera zastupitelstvo jednani o stadionu?
hk- Posts : 98
FREDERIK napsal:Menšík je v nominaci na Ms U20 a to je až do 5.ledna,takže si za nás moc nezahraje a když neposílíme hlavně obranu, tak s kým chceme hrát?
Do 15.12. se muzes zeptat Vrabela
miramare83- Posts : 1094
Duklacek likes this post
FREDERIK- Posts : 232
Ať se to někomu líbí nebo ne, při současných ambicích a výhledech do dalších sezon, je mít Čagyho v kádru zbytečné.
Už má svůj věk, ať si užívá Extraligový hokej a tempo nejvyšší soutěže. Dokázal že na ní má, tak ať si ji plnými doušky užije.
Za to co pro nás v životě odvedl, tak ať mu Duklácký pán bůh žehná.
Radekvondracek- Posts : 44
FREDERIK and Kuba like this post
Předpokládám, že peněz bude ještě míň a skládání kádru na to, abysme příští sezónu důstojně odehráli a nesestoupili, bude hodně těžký.
Čagiho potřebujem.
Kelt- Posts : 383
miramare83- Posts : 1094
FREDERIK likes this post
karel granát- Posts : 139
Raddy007 likes this post
Je nám stejně zbytečný. Můžeme s ním získat třeba o pár bodů víc , ale co se tím změní? Vůbec nic.
Jinak Valič dobře včera! Trochu jiná úroveň než Tecl. Ale nedá se porovnávat jablko s hruškami, respektive bek a forvard. A Pořez je dříč
pegy18- Posts : 385
hadas (admin), HCDTOM, Jaternička, FREDERIK and DUKLIČKA like this post
hadas (admin) napsal:karel granát napsal:A taky o Čagym, ten si přeje hrát jinde!
Co to je za debilní hlášku?
Čagy x let hraje a bojuje za Duklu a to se okecat nedá. Hraje i teď výborně a já jsem rád, že je v Extralize a přeju mu, aby tam hrál do konce sezóny a třeba i v té další.
Podepisuji. Navíc nám už dle místních jedinců přeci stejně nemá co dát. Takže snad se kluby domluví a zůstane tam.
hadas (admin) likes this post
Jaternička- Posts : 1411
karel granát napsal:A taky o Čagym, ten si přeje hrát jinde!
Co to je za debilní hlášku?
Čagy x let hraje a bojuje za Duklu a to se okecat nedá. Hraje i teď výborně a já jsem rád, že je v Extralize a přeju mu, aby tam hrál do konce sezóny a třeba i v té další.
imbík likes this post
Díky kluci, bojovali jste parádně.
Kelt- Posts : 383
karel granát, ralff, FREDERIK and miramare83 like this post
Duklacek- Posts : 1074
ralff and FREDERIK like this post
karel granát- Posts : 139
miramare83 likes this post
imbík napsal:Jj hráči zaslouží respekt, ale tohle je vážně na pováženou. Být závislí na tom kdo nám koho půjčí...
Naplnila se nám marodka, jak už dlouho ne. Zase dobrý, že to lepíme hráči, kteří tady už byli. Není to zdaleka ideální, ale zatím to plní účel...teď bude pauza, tak snad se pak někdo, např. Havránek, vrátí.
ralff- Posts : 1536
Strana 14 z 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
|
|