Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+34
olin
krap
Raddy007
ondrej.n
hk
karel granát
Laďa
Excalibur
FREDERIK
hadas (admin)
MarkusHCD
Hhs23
Lázňator
Siroko
Veny
DUKLIČKA
Kolja
imbík
jajirk
Kelt
tomassinho
HCDTOM
MichalDJ
mjrkk
Mazakis
staříček
Duklacek
vn
ralff
miramare83
Radekvondracek
Jaternička
pegy18
Lufa
38 posters

Strana 14 z 20 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 14 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro HCDTOM 15/12/2022, 22:58

ralff napsal:
HCDTOM napsal:Jalonen už něco odtrenoval, tak nějaký rukopis vzniká. Jak se vám to líbí? Diskuse.

Já teda tenhle hokej dvakrát nemusím, přiznávám to, ale účel to plní a to jde, ale čistě prožitek ze hry to úplně není. Co vy, hoši? : )

Jalonen ukazuje, že jak jsme pořád řešili, jak nám chybí kvalitní hráči a zaostáváme za ostatníma, tak jsme úplně přehlédli, že nám chybí i zkušení trenéři. Trenéři, co umí komunikovat s hráči, trenéři, co té hře i s horší kvalitou v poli dají trochu fazonu.  Poslední kdo tu takový byl, byl Říha.  

Hra není úplně ideální, dneska nás Finové chvilkama fakt mleli... ale ten tým to ubojoval. U Jalonena se mi libí, jak si buduje přehled o hráčích a kolika hráčům pak dá v reprezentaci šanci se ukázat.   Překvapila mne informace, že předchozího turnaje tam nikdo není. ...jelikož jsme dali na dva trunaje dvě rozdílné soupisky, tak to znamená, že jsme tam rozhodně neměli úplně tu nejlepší sestavu, co jsme mohli postavit. Souhlasím, zrovna moc koukatelný to dneska nebylo, ale svůj účel to plní.  
...
A líbí se mi i komunikace s hráči a vůbec ven do médií. Žádný pranýřování hráčů, jak to párkrát předvedl Pešán. Pak ta nálada a chuť něco ukázat, byla podle toho.

Souhlasím. Máš pravdu, jak to bere komplexně. Tím jak naše hráče tady v lize nezná, tak jezdí a vybírá. Možná na to čeští trenéři trochu nebrali zřetel v domnění, že přece o naší lize vědí vše. Tak nějak automaticky. Je taky vidět, že hráči téhle taktice, trénerovi věří a jsou tak nějak na jedné lodi. Nicméně, já vždycky finský hokej neměl rád a teď se tady objevuji aspekty a... ideální by pro mě bylo styl Řihy a medaile 😁😁 jenže teď už hurá hokej nic nevyhraje

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 15/12/2022, 22:24

HCDTOM napsal:Jalonen už něco odtrenoval, tak nějaký rukopis vzniká. Jak se vám to líbí? Diskuse.

Já teda tenhle hokej dvakrát nemusím, přiznávám to, ale účel to plní a to jde, ale čistě prožitek ze hry to úplně není. Co vy, hoši? : )

Jalonen ukazuje, že jak jsme pořád řešili, jak nám chybí kvalitní hráči a zaostáváme za ostatníma, tak jsme úplně přehlédli, že nám chybí i zkušení trenéři. Trenéři, co umí komunikovat s hráči, trenéři, co té hře i s horší kvalitou v poli dají trochu fazonu. Poslední kdo tu takový byl, byl Říha.

Hra není úplně ideální, dneska nás Finové chvilkama fakt mleli... ale ten tým to ubojoval. U Jalonena se mi libí, jak si buduje přehled o hráčích a kolika hráčům pak dá v reprezentaci šanci se ukázat. Překvapila mne informace, že předchozího turnaje tam nikdo není. ...jelikož jsme dali na dva trunaje dvě rozdílné soupisky, tak to znamená, že jsme tam rozhodně neměli úplně tu nejlepší sestavu, co jsme mohli postavit. Souhlasím, zrovna moc koukatelný to dneska nebylo, ale svůj účel to plní.
...
A líbí se mi i komunikace s hráči a vůbec ven do médií. Žádný pranýřování hráčů, jak to párkrát předvedl Pešán. Pak ta nálada a chuť něco ukázat, byla podle toho.
ralff
ralff

HCDTOM, Kuba and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 15/12/2022, 21:30

Jalonen už něco odtrenoval, tak nějaký rukopis vzniká. Jak se vám to líbí? Diskuse.

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro FREDERIK 15/12/2022, 13:26

FREDERIK

imbík likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 15/12/2022, 10:05

MichalDJ napsal:
vn napsal:Podpis toho mladýho Noska někdo chápe? Je to nějaký talent? Neznám ho, tak se jen ptám…

Tak asi musi Vrabel vykazovat nejakou cinnost Very Happy a nebo je to treba skryty talent..

No já jen koukl na statistiky, když tam píšou jak umí dát gol atd….no střelec to vážně není, ale jak píšu nechci hodnotit, protože jsem ho neviděl hrát.

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 15/12/2022, 08:01

vn napsal:Podpis toho mladýho Noska někdo chápe? Je to nějaký talent? Neznám ho, tak se jen ptám…

Tak asi musi Vrabel vykazovat nejakou cinnost Very Happy a nebo je to treba skryty talent..

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 14/12/2022, 23:43

Podpis toho mladýho Noska někdo chápe? Je to nějaký talent? Neznám ho, tak se jen ptám…

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 14/12/2022, 21:25

Hadamczika jsem nikdy nějak moc nemusel ale asi je dobře že se stal šéfem. Pravděpodobně mu dokonce fakt půjde o dobrou věc místo tunelování ČSLH.

Lufa

imbík, vn, ralff, FREDERIK, DUKLIČKA and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 14/12/2022, 21:11

Mě nepřekvapilo to, že si zaměstnanci svazu přilepšovali, ale překvapilo mě, kolik peněz se takhle promrhalo.

Excalibur

imbík, ralff and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 14/12/2022, 20:58

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 14/12/2022, 17:33

vn napsal:To je celkem masakr ty dotazy na Vrábela 😃 myslím, že se v nich sečetla ta dlouhodobá nekomunikace na všech frontách

Přesně hlavně dle jmen už jsou nasráni i skalní. Vím, že ti kluci jezdí i do Pejru fandit a dle dotazů jsou slušně nasran.... To jsem přesně chtěl zmínit a o tom byl můj příspěvek.

imbík

vn and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 14/12/2022, 16:50

To je celkem masakr ty dotazy na Vrábela 😃 myslím, že se v nich sečetla ta dlouhodobá nekomunikace na všech frontách

vn

FREDERIK and DUKLIČKA like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 14/12/2022, 16:12

imbík napsal:Sečteno podtrženo to byla Dukla kdo vydal prohlášení že ohledně Fronka bude jednat. Takže nechápu o čem tedy chtějí jednat když Siroko a Kolja už vědí že diktovat bude Litvínov 🤔. A tak zněl i dotaz o čem chtějí jednat když vždycky diktoval Litvínov 😁

Nesnaž se to prosím pochopit, vidíš tam jen to, co se ti hodí

Kolja

karel granát and Jaternička like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 14/12/2022, 15:16

imbík napsal:Sečteno podtrženo to byla Dukla kdo vydal prohlášení že ohledně Fronka bude jednat. Takže nechápu o čem tedy chtějí jednat když Siroko a Kolja už vědí že diktovat bude Litvínov 🤔. A tak zněl i dotaz o čem chtějí jednat když vždycky diktoval Litvínov 😁
To se ale nevylucuje. My budeme chit jednat a ssi budeme, ale posledni slovo ma proste Litvinov. S tim nic neudelame.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 14/12/2022, 15:14

Sečteno podtrženo to byla Dukla kdo vydal prohlášení že ohledně Fronka bude jednat. Takže nechápu o čem tedy chtějí jednat když Siroko a Kolja už vědí že diktovat bude Litvínov 🤔. A tak zněl i dotaz o čem chtějí jednat když vždycky diktoval Litvínov 😁

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 14/12/2022, 15:05

Kolja napsal:Já bych si dovolil drobné právnické okenko:

Hráčská práva může vlastnit kdokoliv, klidně hráč sám sebe.

Smlouva stanovuje kde hráč bude hrát na určité časové období (sezóna, pul sezóny,...)

Střídavý start definuje že hráč může působit jinde, je to omezeno jednak přestupním řádem a jednak dohodami v rámci dohody o střídavých startech. Klidně tam může být napsáno že sudy týden bude hrát extraligu, ale lichy chance ligu. Zároveň tam může být napsáno, když si Litvínov vzpomene tak pojede i jako 2. Gólman na zápas do Ostravy a Fronk ani Dukla s tím nic neudělá. Taky tam může být napsáno, že dohodu lze kdykoliv ukončit.

Veřejnost většinou ví, že hráč někde podepsal smlouvu a že má střídavé starty jinam. Ale další detaily znají jen kluby, hráč a agenti.

Co se mi podařilo veřejně dohledat tak na hokej.cz píšou, že hráčská práva vlastní Dukla, smlouvu podepsal v Litvínově na jaře na sezonu plus opce, takze letos má smlouvu s Litvínovem (to musela Dukla jako vlastník práv schválit). Litvínov má pak dohodu s Duklou o střídavých startech, kdo bude rozhodovat, kde bude Fronk hrát je součástí te dohody která je neveřejná. Ale bylo by divné kdyby to nebyl Litvínov. V rámci dobrých vztahů může Dukla s Litvínovem komunikovat jak chce, ale když si Litvínov vzpomene, že ho potřebuje Dukla s tím nic neudělá.

Závěrem Dukla podle mě nemá moc páky rozhodovat kde bude hrát Fronk.

Diky za potvrzeni.
Vase stiznosti ohledne Fronka jsou podobny tomu, jako ja kdyz pujcim moje auto zdarma na vikend sousedovi a kdyz mi ho vraci, tak na me maji jeho deti reci, jakej jsem lakomec.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 14/12/2022, 14:53

Já bych si dovolil drobné právnické okenko:

Hráčská práva může vlastnit kdokoliv, klidně hráč sám sebe.

Smlouva stanovuje kde hráč bude hrát na určité časové období (sezóna, pul sezóny,...)

Střídavý start definuje že hráč může působit jinde, je to omezeno jednak přestupním řádem a jednak dohodami v rámci dohody o střídavých startech. Klidně tam může být napsáno že sudy týden bude hrát extraligu, ale lichy chance ligu. Zároveň tam může být napsáno, když si Litvínov vzpomene tak pojede i jako 2. Gólman na zápas do Ostravy a Fronk ani Dukla s tím nic neudělá. Taky tam může být napsáno, že dohodu lze kdykoliv ukončit.

Veřejnost většinou ví, že hráč někde podepsal smlouvu a že má střídavé starty jinam. Ale další detaily znají jen kluby, hráč a agenti.

Co se mi podařilo veřejně dohledat tak na hokej.cz píšou, že hráčská práva vlastní Dukla, smlouvu podepsal v Litvínově na jaře na sezonu plus opce, takze letos má smlouvu s Litvínovem (to musela Dukla jako vlastník práv schválit). Litvínov má pak dohodu s Duklou o střídavých startech, kdo bude rozhodovat, kde bude Fronk hrát je součástí te dohody která je neveřejná. Ale bylo by divné kdyby to nebyl Litvínov. V rámci dobrých vztahů může Dukla s Litvínovem komunikovat jak chce, ale když si Litvínov vzpomene, že ho potřebuje Dukla s tím nic neudělá.

Závěrem Dukla podle mě nemá moc páky rozhodovat kde bude hrát Fronk.

Kolja

jajirk likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 14/12/2022, 14:38

imbík napsal:Vrábel to pěkně schytava v otázkách na něj. Jsem rád že lidi jsou nasráni napříč klubem a není to jen nespokojení imbíci 👍✋

Když máš s někým stejný názor neznamená že to je pravda ...

Kolja

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 14/12/2022, 14:29

Siroko napsal:
imbík napsal:Fronka jsme my prodali? Nebo kde bereš tu jistotu že může diktovat Litvínov? Však sem přišel jako hráč zabojovat o flek a nakonec jsme ho vzali od té doby bylo nějaké info, že jsme ho prodali?
Takže co je na tom dotazu mimo? 🤔😁
Tak on ma smlouvu v Litvinove. My tady davno neporoucime 😉

Hracska prava na Fronka ale stale vlastni Dukla.

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 14/12/2022, 14:24

imbík napsal:Fronka jsme my prodali? Nebo kde bereš tu jistotu že může diktovat Litvínov? Však sem přišel jako hráč zabojovat o flek a nakonec jsme ho vzali od té doby bylo nějaké info, že jsme ho prodali?
Tak on ma smlouvu v Litvinove. My tady davno neporoucime 😉

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 14/12/2022, 14:14

Fronka jsme my prodali? Nebo kde bereš tu jistotu že může diktovat Litvínov? Však sem přišel jako hráč zabojovat o flek a nakonec jsme ho vzali od té doby bylo nějaké info, že jsme ho prodali?

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 14/12/2022, 13:10

imbík napsal:Vrábel to pěkně schytava v otázkách na něj. Jsem rád že lidi jsou nasráni napříč klubem a není to jen nespokojení imbíci 👍✋
To jo, ale nektery otazky jsou fakt trochu mimo. Co on tak muze udelat s tim, kdyz si Litvinov zavola o Fronka. My muzeme byt vubec radi, ze tady byl. Pokud by mel Vrabel k dispozici vetsi rozpocet, tak by ten kadr byl kvalitni, sirokej a stabilni. On jen ted muze manevrovat na uzkym prostoru. Bohuzel.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 14/12/2022, 11:05

Vrábel to pěkně schytava v otázkách na něj. Jsem rád že lidi jsou nasráni napříč klubem a není to jen nespokojení imbíci 👍✋

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 13/12/2022, 21:50

Nekoukate někdo na hradec vs zug? Celkem fajn hokej

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro FREDERIK 13/12/2022, 15:49

FREDERIK

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 13/12/2022, 13:38

Necekam, ze se tam odehraje nejakej zazrak…

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hk 13/12/2022, 10:32

Zdravím všechny diskutující!  cheers

MichalDJ napsal:Nemelo mit vcera zastupitelstvo jednani o stadionu?
Až příští úterý - viz https://extranet.jihlava-city.cz/zastupitelstvo/2022/zm03/

hk

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 13/12/2022, 09:10

Nemelo mit vcera zastupitelstvo jednani o stadionu?

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 12/12/2022, 23:50

FREDERIK napsal:Menšík je v nominaci na Ms U20  a to je až do 5.ledna,takže si za nás moc nezahraje a když neposílíme hlavně obranu, tak s kým chceme hrát?

Do 15.12. se muzes zeptat Vrabela Smile

miramare83

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro FREDERIK 12/12/2022, 20:54

Menšík je v nominaci na Ms U20  a to je až do 5.ledna,takže si za nás moc nezahraje a když neposílíme hlavně obranu, tak s kým chceme hrát?

FREDERIK

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 12/12/2022, 20:35

Nějaký mrtvo

DUKLIČKA

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Radekvondracek 11/12/2022, 22:21

Tady musím souhlasit s Pegym.
Ať se to někomu líbí nebo ne, při současných ambicích a výhledech do dalších sezon, je mít Čagyho v kádru zbytečné.
Už má svůj věk, ať si užívá Extraligový hokej a tempo nejvyšší soutěže. Dokázal že na ní má, tak ať si ji plnými doušky užije.
Za to co pro nás v životě odvedl, tak ať mu Duklácký pán bůh žehná.

Radekvondracek

FREDERIK and Kuba like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 11/12/2022, 21:25

Čagimu tu Extraligu přeju. Pokud by tam ale hrál i příští sezónu, to by pro Duklu nebylo dobrý.
Předpokládám, že peněz bude ještě míň a skládání kádru na to, abysme příští sezónu důstojně odehráli a nesestoupili, bude hodně těžký.
Čagiho potřebujem.

Kelt

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 11/12/2022, 21:17

Čágy je zraněnej ?

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 11/12/2022, 19:37

Ja to mam tak, ze jsem rad ze Cagy pomaha zrovna Motoru, protoze bojujou o zachranu s Kladnem (mimo jine) a on je opravdova posila:) Na druhou stranu mi u nas hodne chybi, i v tom 1 zapase ve FM zase ukazal jak je dulezitej. Ale rozdvojit se holt nemuze. Jemu osobne extraligu preju, v Budejcich se opravdu chytil, zaslouzi si to.

miramare83

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro karel granát 11/12/2022, 18:18

Ahoj Hadasi, pokusím se Ti vysvětlit svojí debilní hlášku. Chtěl jsem pouze říct, že jsem si jist, že Čagy rozhodne o své budoucnosti sám, že jej Dukla nebude znásilňovat. Jinak zdravím a jsem v pohodě!

karel granát

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 11/12/2022, 16:22

Ono je celkem jasny, ze do rozhodovani o tom, jestli Cagyho Motoru ponechat hraje zasadni roli i financni siutace klubu. Predpokladam, ze na jeho platu se docela dost usetri a hostovacka     Chlubny nas moc nestoji. Pokud  bychom meli o par mega v kase vic, tak hracska politika klubu je asi jinde.

Siroko

Raddy007 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro FREDERIK 11/12/2022, 15:04

FREDERIK

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 11/12/2022, 10:35

Správně, Čagyho nechat v Motoru.
Je nám stejně zbytečný. Můžeme s ním získat třeba o pár bodů víc , ale co se tím změní? Vůbec nic.
Jinak Valič dobře včera! Trochu jiná úroveň než Tecl. Ale nedá se porovnávat jablko s hruškami, respektive bek a forvard. A Pořez je dříč

pegy18

hadas (admin), HCDTOM, Jaternička, FREDERIK and DUKLIČKA like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 11/12/2022, 09:09

hadas (admin) napsal:
karel granát napsal:A taky o Čagym, ten si přeje hrát jinde!

Co to je za debilní hlášku?
Čagy x let hraje a bojuje za Duklu a to se okecat nedá. Hraje i teď výborně a já jsem rád, že je v Extralize a přeju mu, aby tam hrál do konce sezóny a třeba i v té další.

Podepisuji. Navíc nám už dle místních jedinců přeci stejně nemá co dát. Takže snad se kluby domluví a zůstane tam.

imbík

hadas (admin) likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 11/12/2022, 08:07

Přesně tak. Jen at si extraligu užije.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 10/12/2022, 22:34

karel granát napsal:A taky o Čagym, ten si přeje hrát jinde!

Co to je za debilní hlášku?
Čagy x let hraje a bojuje za Duklu a to se okecat nedá. Hraje i teď výborně a já jsem rád, že je v Extralize a přeju mu, aby tam hrál do konce sezóny a třeba i v té další.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

imbík likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 10/12/2022, 22:03

Klobouk dolů před klukama, v týhle sestavě vyhrát.
Díky kluci, bojovali jste parádně.

Kelt

karel granát, ralff, FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 10/12/2022, 20:49

Pořízek je prostě novodobý Hubáček, neříkejte, že né

Duklacek

ralff and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro karel granát 10/12/2022, 20:46

A taky o Čagym, ten si přeje hrát jinde!

karel granát

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 10/12/2022, 20:15

Ještě o Marešovi.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 10/12/2022, 20:14

O to je to smutnější že ti hráči byli naši. To je na tom to nejsmutnější. Dneska nerozhodujeme o Kolářovi o Fronkovi, Menšíkovi. Za Cagyho aspoň přišel Chlubna. Ale jinak jsme rádi, že nám Brod půjčí Valu do obrany, jinak by jsme měli pět beku. Ti kluci tam sotva pletli nohama ke konci. To zase smrdělo zraněním.

imbík

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 10/12/2022, 19:55

No marodka, z útoku na ní máme jen Šika a Havrana ne? Takže tam prostě reálně hráči chybí…nehledě na to, že o nějaké konkurenci se nedá mluvit. Vůbec se nezareagovalo když se zranil Semiš a bylo přitom víc než jasné, že s Fronkem se může situace změnit ze dne na den.

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 10/12/2022, 19:39

imbík napsal:Jj hráči zaslouží respekt, ale tohle je vážně na pováženou. Být závislí na tom kdo nám koho půjčí... 🙈

Naplnila se nám marodka, jak už dlouho ne. Zase dobrý, že to lepíme hráči, kteří tady už byli. Není to zdaleka ideální, ale zatím to plní účel...teď bude pauza, tak snad se pak někdo, např. Havránek, vrátí.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 14 z 20 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: