Diskuzní fórum
Strana 1 z 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Budes se divit, ale nekteri sponzori chteji i vysledky.Excalibur napsal:Že když budeme 8., tak dostaneme o pár mega víc, než když budeme 11.?Siroko napsal:Podle me to umisteni uplne jedno teda neni. Minimalne kvuli podpore sponzoru na pristi sezonu
-------
Since too many posts were made, this topic has been divided automatically. You can find the rest of this topic here :
https://hcdukla.forumczech.com/t27-diskuzni-forum
Siroko- Posts : 1206
karel granát likes this post
Že když budeme 8., tak dostaneme o pár mega víc, než když budeme 11.?Siroko napsal:Podle me to umisteni uplne jedno teda neni. Minimalne kvuli podpore sponzoru na pristi sezonu
Excalibur- Posts : 637
Siroko- Posts : 1206
Jaternička- Posts : 1419
Duklacek likes this post
Vždyť si ji zahrál tak proč chudák ??Lázňator napsal:Chudák Čagy poslední možnost si zahrát extraligu a my ho stánem zpét do prales ligy
Lufa- Posts : 1310
ralff- Posts : 1547
vn, FREDERIK, Lufa and miramare83 like this post
Vyjádření zatím ještě nevyšlo, ale dá se předpokládat, že tam je nějaká dohoda. A tahat jsem teď nějaký cizí hráče na krátkou dobu, když už se blíží návraty některých marodů, nemá úplně cenu. Střídavé starty a hostovačky byly na místě před měsícem...
Čagy není na palici a vidí v jakým stavu ten tým je, a zrovna on je ten poslední, kdo by chtěl vidět ještě větší problém.
A psát jako imbík o nějakých naschválech od klubu směrem k Čagymu je v téhle situaci úplně mimo.
ralff- Posts : 1547
karel granát, Siroko, Lufa, miramare83 and Kolja like this post
vn- Posts : 1855
FREDERIK and MichalDJ like this post
Lázňator napsal:Chudák Čagy poslední možnost si zahrát extraligu a my ho stánem zpét do prales ligy
Díky
imbík- Posts : 3615
Lázňator- Posts : 702
imbík, FREDERIK, Kuba and kancler like this post
Kuba- Posts : 24
vn, karel granát and HCDTOM like this post
krap napsal:Největší sportovní chyba Čagyho v životě byla, hrát dlouhodobě za Duklu. Dnes vidíme, že stejně ničemu nepomohl a v první lize se plácáme s ním i bez něj. Ale po bitvě.....víme jak.
Je mi jasný, že jeho příjem byl nadstandartní, ale hokejově to posral a měl si užívat někde ELH a ne vymetat vymrzlý zimáky s pár křiklouny.
Návrat mu teď teda nezávidím a doufám, že se brzy do Motoru vrátí.
Ale ono je to i v jiných zaměstnáních, na neschopnost šéfa doplácí ostatní.
Na tomhle je urcite hodne pravdy. Jen me napada, jestli to, ze nikdy nehral za nikoho dyl v extralize, bylo vzdycky jeho rozhodnutim. Asi to nebude tak jednoznacny, taky zalezelo na zajmu/nezajmu extralig. klubu. Proste mu mozna vzdycky tak trochu "zbyla" Dukla:)
miramare83- Posts : 1125
karel granát, HCDTOM and Kuba like this post
krap napsal:Největší sportovní chyba Čagyho v životě byla, hrát dlouhodobě za Duklu. Dnes vidíme, že stejně ničemu nepomohl a v první lize se plácáme s ním i bez něj. Ale po bitvě.....víme jak.
Je mi jasný, že jeho příjem byl nadstandartní, ale hokejově to posral a měl si užívat někde ELH a ne vymetat vymrzlý zimáky s pár křiklouny.
Plno hracu je nebo bylo zraneno dlouhodobe a vrcholem naseho sportovniho managera je prichod dvou borcu z Brodu a asi navrat Cagyho na nejakou dobu. Vzdyt by stacilo nejake kratkodobe hostovani, stridavy start...Kdyz nas nekdo poprosi o pomoc, tak se muzeme straht, viz Broz Kladno...ale kdyz nastane opacna situace tak se na nas kazdej vysere
MichalDJ- Posts : 1031
FREDERIK and miramare83 like this post
krap- Posts : 106
MichalDJ and Duklacek like this post
Klub za žádné hráče vyhazovat peníze nebude. Tak nevím na co nebo koho čekáte, že to tu herně a výsledkově spasí?
Cílem je to dohrát mimo sestup a čím dřív tím líp.
Když to nechápete, tak se rozčilujte.
Výsledky a týmu mi jsou buřt.
ralff likes this post
To me potesilo, fandil jsem Motoru. A taky je zajimavy ze Vitkovice uz v Brne zase hrali skvele a jen za prvni tretinu jim dali 4 goly... Predtim Kladnu doma ani jeden, a totalne bez pohybu. To me jen utvrdilo v tom, ze ten zapas nebyl cistej.
FREDERIK likes this post
Naposledy upravil miramare83 dne Mon Jan 16, 2023 7:26 am, celkově upraveno 1 krát
ralff likes this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
karel granát, FREDERIK and miramare83 like this post
Smutná pravda, podepisujiDUKLIČKA napsal:Jo a ještě něco ! Co naše marketingove oddeleni v sobotu mělo na práci? Přijede tam Menšík stříbrnej medajlista z MS juniorů a s nim celá rodina a ze by jsme mu pogratulovali jako všude jinde ? Co tam vůbec děláte ??????
Duklacek- Posts : 1103
Včera jsem po zápase napsala Bedřichovi do Ptejte se mimo jiné i to, že by bylo vhodné se k situaci vyjádřit. Tak schválně, kdy a jestli odpoví...imbík napsal:Nevím proč Bedřich nevyleze a něco k tomu neřekne. Hrozný amatérismus v tomto klubu.
Jinak někdo tady zmiňoval otevřený dopis...já bych upřednostnila otevřený rozhovor, třeba někdy po zápase ( předpokládám, že na ně snad jednatel ještě jezdí...)
hcd- Posts : 75
staříček and ondrej.n like this post
DUKLIČKA napsal:Jo a ještě něco ! Co naše marketingove oddeleni v sobotu mělo na práci? Přijede tam Menšík stříbrnej medajlista z MS juniorů a s nim celá rodina a ze by jsme mu pogratulovali jako všude jinde ? Co tam vůbec děláte ??????
Hele, že se nad tím vůbec rozčiluješ, i když to chápu. Já včera měl kolem oběda myšlenku, že bych jel do Pejru na hokej. Pak jsem si všiml, že je to v 16:30 a tak to nestíhám. Pak jsem si říkal, že jsme v rozkladu a že bych něco vsadil na Pardubice B za dobrej kurz. Nakonec jsem na to zapomněl a užil jsem si odpoledne i večer s rodinou a výsledek viděl na mobilu.
imbík, vn, Jaternička, MichalDJ and Duklacek like this post
https://www.hokej.cz/to-je-posila-svoboda-pali-za-pardubice-sestrelil-i-jihlavu/5070899
miramare83 likes this post
Tak to víme, já myslel, že něco nového…DUKLIČKA napsal:Co cheš za důvod? Dyť se podívej jak to v ta Naši Dukle vypadá .Se ti snad libi ?vn napsal:Důvod?pegy18 napsal:Bedřichu ty seš normální kašpar a alibista!!! Hanba ty srágoro
vn, karel granát, DUKLIČKA, MichalDJ, pegy18 and miramare83 like this post
Co cheš za důvod? Dyť se podívej jak to v ta Naši Dukle vypadá .Se ti snad libi ?vn napsal:Důvod?pegy18 napsal:Bedřichu ty seš normální kašpar a alibista!!! Hanba ty srágoro
Důvod?pegy18 napsal:Bedřichu ty seš normální kašpar a alibista!!! Hanba ty srágoro
pegy18- Posts : 385
DUKLIČKA likes this post
Jen jsem konstatoval, že dnes za ně nehraje, nevím proč????MichalDJ napsal:FREDERIK napsal:Čagy dnes za Motor nehraje
Jen at je v Motoru, k cemu by nam tady byl nasranej
FREDERIK- Posts : 237
FREDERIK napsal:Čagy dnes za Motor nehraje
Jen at je v Motoru, k cemu by nam tady byl nasranej
NastoupíLázňator napsal:Tak co vsadíme se že ve středu nastoupí za Slavii Kořenář přece jen je z Prahy a potřebuje větší herní vytížení
Lázňator- Posts : 702
vn likes this post
FREDERIK napsal:Myslím, že o všem a všechno ví, je jen otázkou proč to nekomunikují s fanoušky, když máme tolik lidí v managementu a když nekomunikují nyní, pochybuji, že nějaký dopis to změnívn napsal:Možná by stálo za to sepsat v podobném duchu nějaký otevřený dopis vedení Dukly, co myslíte?
No když budeme jen mlčet, tak se každopádně nezmění vůbec nic…
miramare83 likes this post
Myslím, že o všem a všechno ví, je jen otázkou proč to nekomunikují s fanoušky, když máme tolik lidí v managementu a když nekomunikují nyní, pochybuji, že nějaký dopis to změnívn napsal:Možná by stálo za to sepsat v podobném duchu nějaký otevřený dopis vedení Dukly, co myslíte?
Kelt- Posts : 384
FREDERIK likes this post
Škoda, že sem nepíšeš častěji.
FREDERIK likes this post
FREDERIK likes this post
Zeptej se v sekci Ptejte seBurberry napsal:Těší mě, že se tu neplive na hráče, jelikož ti za ten zmar opravdu nemohou. Bojují a hrají jak nejlépe umí. Bohužel, když máme polovinu týmu kvalitativně z druhé ligy a ještě hrajeme na 3 pětky, tak to podle toho vypadá.
Dukla je shnilá uvnitř, a obávám se, že to nyní vylézá na povrch v celé své kráse. Ščerbana respektuju, Duklu vyvedl z největšího dna po Padělkovi a Zachrlovi a po roku 2015 jsme zažili dobré sezony.
V tuhle chvíli jsem ale osobně v klubové vedení ztratil důvěru. Ščerban a spol.si žijí ve vlastní bublině a vytvořili kolem sobe kulturu nedůvěry, netransparentnosti, ukazování na chyby všech ostatních (dokonce i fanoušků, což se mi zdá svým způsobem až fascinující) a živí tím intriky kolující okolo klubu. Dlouhodobě je komunikace a veřejný obraz naprosto katastrofální. Mám tedy pro ně jediné hodnocení z hlediska manažerského vedení a to je - nekompetentní.
Na závěr se jen zeptám, zda někdo ví, kdy a jak bude moci Dukla naložit s penězi, které jí 20. prosince schválilo město? Cituji ze stránek města: “Významná finanční podpora – dohromady 13 500 000 Kč půjde mládeži Dukla Jihlava, a to jak na pronájmy, tak na činnost či přesun do exilu kvůli přestavbě zimního stadionu. Pozadu nezůstane ani HC Dukla Jihlava, která dostane 15 450 000 Kč.”
To je peněz jak sviňa a i jako fanoušek Dukly se docela podivuji kolik peněz i přes ztížené podmínky město Dukle schválilo. Jak je tedy plánujeme využít?
Burberry napsal:Těší mě, že se tu neplive na hráče, jelikož ti za ten zmar opravdu nemohou. Bojují a hrají jak nejlépe umí. Bohužel, když máme polovinu týmu kvalitativně z druhé ligy a ještě hrajeme na 3 pětky, tak to podle toho vypadá.
Dukla je shnilá uvnitř, a obávám se, že to nyní vylézá na povrch v celé své kráse. Ščerbana respektuju, Duklu vyvedl z největšího dna po Padělkovi a Zachrlovi a po roku 2015 jsme zažili dobré sezony.
V tuhle chvíli jsem ale osobně v klubové vedení ztratil důvěru. Ščerban a spol.si žijí ve vlastní bublině a vytvořili kolem sobe kulturu nedůvěry, netransparentnosti, ukazování na chyby všech ostatních (dokonce i fanoušků, což se mi zdá svým způsobem až fascinující) a živí tím intriky kolující okolo klubu. Dlouhodobě je komunikace a veřejný obraz naprosto katastrofální. Mám tedy pro ně jediné hodnocení z hlediska manažerského vedení a to je - nekompetentní.
Na závěr se jen zeptám, zda někdo ví, kdy a jak bude moci Dukla naložit s penězi, které jí 20. prosince schválilo město? Cituji ze stránek města: “Významná finanční podpora – dohromady 13 500 000 Kč půjde mládeži Dukla Jihlava, a to jak na pronájmy, tak na činnost či přesun do exilu kvůli přestavbě zimního stadionu. Pozadu nezůstane ani HC Dukla Jihlava, která dostane 15 450 000 Kč.”
To je peněz jak sviňa a i jako fanoušek Dukly se docela podivuji kolik peněz i přes ztížené podmínky město Dukle schválilo. Jak je tedy plánujeme využít?
Díky za tento názor. Podepisuji v plném znění.
staříček, FREDERIK and MichalDJ like this post
Burberry- Posts : 29
hadas (admin), imbík, vn, Jaternička, FREDERIK, Kelt, DUKLIČKA and like this post
Ve vší účtě, Čagi nám dal celou svou kariéru a my jsme měli dost času najít si nového lídra, který by zde byl tahounem. Extraligu mu nabízelo spoustu týmů celou kariéru a stejně drtivou většinu let bojoval za nás. A v říjnu ho zde hodně lidí posílalo do důchodu. Nyní zde stejní lidé píšou nesmysly a rádoby ofenzivní poselství jedné z největších legend novodobé Dukly jen proto, že si v 41 letech naposledy ve svém životě užívá plnými doušky extraligu. Nepochopím vásRadekvondracek napsal:Bohužel musím souhlasit s uživatelem Duklička Čachotský ať jde klidně do řiti my si bez něho poradíme. Roky se chlácholí jakej je duklák a pak když dostane šanci v extralize a chytne se tam, tak začne nad Duklou ohrnovat frňák a najednou mu už nevoníme. Až se ráno probudím a budu na tomto komentáři mit 20 disliků tak mi to bude jedno protože si za tím stojím . A Emil taky nebude nejostřejší tužka v penále, radši nehodnotit ale prachy asi donese to je fakt. Srát na všecko. Zachránit se a tuhle prohnilou sezonu ve shnilém pralese hodit za hlavu
imbík, FREDERIK and MichalDJ like this post
Radekvondracek- Posts : 44
karel granát and staříček like this post
Teď jsme v takovejch sračkách, že by se Čagi měl přenýst přes všechno, co se stalo a měl by Dukle pomoct k záchraně.
DUKLIČKA napsal:Jo přišel o papíry ty vole ale je jedinej kdo donese peníze do Dukly a za tim si stojím !Imbiku co Čachotskej ? Prej se mu nechce zpátky Duklakovi co?
O Cagym už tu nemínim diskutovat. Je to jen hokej a nepotřebuji tady číst komentáře typu že mi někdo donese jeho plakát ať si u něj honím péro. Evidentně víš hodně, tak si zjisti i věci kolem něj na pravou míru někde jinde. Jestli jsi velký fanda Kristka a dotknul jsem se tě tím, že nemá papíry což potvrzuješ, tak Cagy je ten poslední co za to může. To si musíš zchladit žáhu někde jinde
FREDERIK likes this post
Strana 1 z 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20