Diskuzní fórum
+34
olin
krap
Raddy007
ondrej.n
hk
karel granát
Laďa
Excalibur
FREDERIK
hadas (admin)
MarkusHCD
Hhs23
Lázňator
Siroko
Veny
DUKLIČKA
Kolja
imbík
jajirk
Kelt
tomassinho
HCDTOM
MichalDJ
mjrkk
Mazakis
staříček
Duklacek
vn
ralff
miramare83
Radekvondracek
Jaternička
pegy18
Lufa
38 posters
Strana 16 z 20
Strana 16 z 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
MarkusHCD napsal:MichalDJ napsal:miramare83 napsal:Web avizuje posileni tymu v reakci na zraneni Sika. To jsem zvedav.
Vidim to na Mensika
Já na Sováka,ale ten mi zase nepasuje do lajny s Brodským
Jo, ze by to zezadu jistili Bohdalova se Zazvorkovou
MichalDJ- Posts : 1031
MichalDJ napsal:miramare83 napsal:Web avizuje posileni tymu v reakci na zraneni Sika. To jsem zvedav.
Vidim to na Mensika
Já na Sováka,ale ten mi zase nepasuje do lajny s Brodským
MarkusHCD- Posts : 1924
MichalDJ napsal:miramare83 napsal:Web avizuje posileni tymu v reakci na zraneni Sika. To jsem zvedav.
Vidim to na Mensika
No to snad né
DUKLIČKA- Posts : 1609
miramare83 napsal:Web avizuje posileni tymu v reakci na zraneni Sika. To jsem zvedav.
Vidim to na Mensika
Siroko napsal:Jo, ja kdybych mel tak debilni jmeno jako on, tak bych radeji na sebe moc neupozornovalimbík napsal:Copak tam teda dejme tomu, že to byl nezaviněný střet (i když video není z toho střetu) ale že si tam borci nechají smát do xichtu od Šoustala po vyrovnávajícím gólu na jedna jedna to už je fakt vrchol.
Co já bych za činnost obsaženou v jeho příjmení dal...
Web avizuje posileni tymu v reakci na zraneni Sika. To jsem zvedav.
miramare83- Posts : 1094
FREDERIK likes this post
Jo, ja kdybych mel tak debilni jmeno jako on, tak bych radeji na sebe moc neupozornovalimbík napsal:Copak tam teda dejme tomu, že to byl nezaviněný střet (i když video není z toho střetu) ale že si tam borci nechají smát do xichtu od Šoustala po vyrovnávajícím gólu na jedna jedna to už je fakt vrchol.
Siroko- Posts : 1202
karel granát, FREDERIK and miramare83 like this post
Tak ono to tak nějak zapadá do toho herního projevu. Jako buzeranti... Ty nájezdy to byla parodie tam snad ani nikdo gól nechtěl dát. Poruba nic moc nepředvedla a přesto má dva body. My máme bod a Šika na pár zápasů out ....
imbík- Posts : 3589
vn, Jaternička, FREDERIK, DUKLIČKA, MichalDJ and Duklacek like this post
miramare83 napsal:Cagy kde jsi... Ty najezdy to je fakt peklo pro nas, nikdo je neumi... Este ze je nejezdime casto.
přitom je to tak snadný ( když se to umí)
https://www.youtube.com/watch?v=KY1KiCQ7fpE
Jaternička- Posts : 1410
FREDERIK likes this post
Škoda ale bod beru a někdo z Poruby mel dostat po tlamě!
MichalDJ and miramare83 like this post
Cagy kde jsi... Ty najezdy to je fakt peklo pro nas, nikdo je neumi... Este ze je nejezdime casto.
Pravda nebylo to vidět, ale dle zranění zásah do oblasti hlavy a krku.
imbík napsal:Copak tam teda dejme tomu, že to byl nezaviněný střet (i když video není z toho střetu) ale že si tam borci nechají smát do xichtu od Šoustala po vyrovnávajícím gólu na jedna jedna to už je fakt vrchol.
Tady souhlasím, tam toho Šoustala jsme mohli trochu pošťouchnout...ale zase těch vyloučení už bylo tolik. A rozhodčí by nás dneska nekopmpromisně vyházeli.
ralff- Posts : 1536
Lepší jak dát najevo, že nás mohou řezat. Stát se tohle jinde, tak se aspoň něco děje. Tady nic.
Jaternička napsal:Hlavně, že jak ho tam sundal se nic nedělo. Posranost až hanba. Jen se nechte pořád takhle sundávat pitomci.
A co se mělo dít? Měli jsme to řezat a místo přesilovky hrát 4 na 4? Nemělo smysl tam něco vyvolávat.
karel granát likes this post
Copak tam teda dejme tomu, že to byl nezaviněný střet (i když video není z toho střetu) ale že si tam borci nechají smát do xichtu od Šoustala po vyrovnávajícím gólu na jedna jedna to už je fakt vrchol.
miramare83 likes this post
Hlavně, že jak ho tam sundal se nic nedělo. Posranost až hanba. Jen se nechte pořád takhle sundávat pitomci.
DUKLIČKA likes this post
Siroko napsal:S Neuzilem jsme doma porazili Vsetin a vyhrali v Prerove. Snad nam stesti prinese i dnes.DUKLIČKA napsal:Tak Neužil
No stesti, on je hlavne opravdu dobrej. Spolu s Beranem kvalitni dvojice. Nebyt jich, dostali jsme s tou chaotickou obranou o dost vic golu...
Dneska ale zatim vsechna cest, bojujou, padaji do strel, snad to vydrzi. Vylouceni byly vsechny hloupy, pak to zbytecne stoji sily...
Ota Sik doufam, ze nebude chybet nak moc dlouho, to je velka ztrata...
Zase zrakvenej hráč.... Zlomená čelist počítám minimálně měsíc out. Je potřeba ty rány začít rozdávat a ne furt jen inkasovat....
Ty brďo mi dáváme info o zranění hráče ještě v průběhu zápasu. Palec hore, takhle by to mělo vypadat:
Dle prvních informací je u Otakara Šika po střetu s Tomášem Gřešem podezření na zlomeninu čelisti. Šik je aktuálně na vyšetření v nemocnici, před příjezdem ZZS komunikoval a byl při vědomí. O dalších podrobnostech vás budeme brzy informovat.
Dle prvních informací je u Otakara Šika po střetu s Tomášem Gřešem podezření na zlomeninu čelisti. Šik je aktuálně na vyšetření v nemocnici, před příjezdem ZZS komunikoval a byl při vědomí. O dalších podrobnostech vás budeme brzy informovat.
ralff napsal:DUKLIČKA napsal:A máme po Šikovi ty vole
Snad to nebude tak vážný. Pár zápasů se bez něj asi budeme muset obejít.
Mám obavy,aby se tu nevykurýroval a začátkem února nenabral směr Karlovy Vary
DUKLIČKA napsal:A máme po Šikovi ty vole
Snad to nebude tak vážný. Pár zápasů se bez něj asi budeme muset obejít.
S Neuzilem jsme doma porazili Vsetin a vyhrali v Prerove. Snad nam stesti prinese i dnes.DUKLIČKA napsal:Tak Neužil
Siroko- Posts : 1202
Tak Neužil
ralff, FREDERIK and miramare83 like this post
Vyhrajem 4:2, miracle on ice, goly Sik, Porez, Fronk, Dundacek
Dneska to nebude pěkný. 2:3 po sn, góly Šik a Haman
Duklacek- Posts : 1074
miramare83 napsal:ralff napsal:Lufa napsal:Já s tímhle moc nesouhlasím. Každej tým má na soupisce x svých hráčů a s těma by měli odehrát celou sezonu. I kdyby to měli ve finále odpajdat v deseti. Pak v tom je takovej bordel jakej je.DUKLIČKA napsal:Zejtra by mohli někoho pustit když nikdo nehraje když pomáháme každému tak k nám by mohli taky někoho pustit kurva!
Máš pravdu. Na druhou stranu, když to dělají všichni, musíme taky. Třebíč to proti nám dělá pravidelně už roky. Rutar, Mareš nebo Kachyňa do obrany, by se zítra velmi hodili.
Kachyna uz tezko, kdyz je ve Zline.
Jo omlouvám se, na přesun Kachyni jsem zapomněl.
miramare83 likes this post
ralff napsal:Lufa napsal:Já s tímhle moc nesouhlasím. Každej tým má na soupisce x svých hráčů a s těma by měli odehrát celou sezonu. I kdyby to měli ve finále odpajdat v deseti. Pak v tom je takovej bordel jakej je.DUKLIČKA napsal:Zejtra by mohli někoho pustit když nikdo nehraje když pomáháme každému tak k nám by mohli taky někoho pustit kurva!
Máš pravdu. Na druhou stranu, když to dělají všichni, musíme taky. Třebíč to proti nám dělá pravidelně už roky. Rutar, Mareš nebo Kachyňa do obrany, by se zítra velmi hodili.
Kachyna uz tezko, kdyz je ve Zline.
Lufa napsal:Já s tímhle moc nesouhlasím. Každej tým má na soupisce x svých hráčů a s těma by měli odehrát celou sezonu. I kdyby to měli ve finále odpajdat v deseti. Pak v tom je takovej bordel jakej je.DUKLIČKA napsal:Zejtra by mohli někoho pustit když nikdo nehraje když pomáháme každému tak k nám by mohli taky někoho pustit kurva!
Já s tímhle moc nesouhlasím. Každej tým má na soupisce x svých hráčů a s těma by měli odehrát celou sezonu. I kdyby to měli ve finále odpajdat v deseti. Pak v tom je takovej bordel jakej je.DUKLIČKA napsal:Zejtra by mohli někoho pustit když nikdo nehraje když pomáháme každému tak k nám by mohli taky někoho pustit kurva!
Lufa- Posts : 1287
Zejtra by mohli někoho pustit když nikdo nehraje když pomáháme každému tak k nám by mohli taky někoho pustit kurva!
imbík napsal:Spíš od té doby co tu není Vlčák tak hrajeme jak priposrani.
Na konci éry pana Vlka jsme už jako posraný hráli. A taky jak píšeš bych byl velmi opatrný co se týká nějakého optimismu co se hry týká.
Nějak jsme upachtili výhru v Chrudimi a porazili Slávii. Tzn dva nejhorší celky.
ondrej.n and Lufa like this post
Spíš od té doby co tu není Vlčák tak hrajeme jak priposrani.
Včera se na to vcelku dalo koukat a bylo tam pár pěkných kombinací. Ale co mně sere, tak to, že jsme hrozně měkký. Každej nás zřeže. Mrňa tam jde do Berana a beci místo toho, aby ho seřezali, tak se mu málem ještě omluví. To samé dohrávání soubojů. Chybí tam ta tvrdost. Od té doby, co tu není Marešák nebo Lichanec, tak nikdo netvrdí muziku.
Laďa- Posts : 50
Osobně si nemyslím, že by se teda nějak extra lišil výkon včera a třeba s UDH. Jen Slavia byla prostě špatná a to jako fakt špatná. Osobně se mi víc líbila první třetina proti UDH víc jen prostě jsme nedali góly kdežto včera jo, ale to bránění Slavie bylo úplně katastrofální to snad viděl každý laik. Nechci dehonestovat výhru, ale jen zůstat nohama na zemi. Na Porubu si troufnu tvrdit takový výkon stačit nebude. Ale tři body se počítají to jako jo. Jen neporazit takovýhle soupeře, tak už je s námi opravdu zle...
vn and MichalDJ like this post
S Vitou Brozem mi prijde, ze je to tak, ze je to golovej hrac, pokud nehraje spolu s Judou a Cachninem... Tuhle lajnu uz bych nikdy nepostavil. Vcera jak to bylo slozeny ty utoky, takhle bych to ted nechal, pusobili dobre.
FREDERIK likes this post
miramare83 napsal:Tak dneska konecne da se rict spokojenost, 3 dulezity body a taky uz to chvilema vypadalo jako hokej. Bylo tam videt vic sebeduvery a vubec elanu do hry. Presilovky nadale zlepseny - super. Celkove je patrny zlepseni, aspon po sportovni strance... Doufam ze v pristim kole z nas Poruba neudela tricet malejch s dudlikama, ale pokud budem hrat aspon takhle, tak verim ze ne.
A taky uz neni nahoda ten obrovskej rozdil mezi vysledky a vykony v JH a Pejru, tenhle stadion klukum z nakyho duvodu evidentne vyhovuje vic. Skoda ze to nejde nak dodatecne udelat (asi ne), abysme "doma" hrali uz jen v JH...
Obranná fáze sice stálr absentuje,nicméně hlad po bodech to začíná vyvažovat
FREDERIK likes this post
Tak dneska konecne da se rict spokojenost, 3 dulezity body a taky uz to chvilema vypadalo jako hokej. Bylo tam videt vic sebeduvery a vubec elanu do hry. Presilovky nadale zlepseny - super. Celkove je patrny zlepseni, aspon po sportovni strance... Doufam ze v pristim kole z nas Poruba neudela tricet malejch s dudlikama, ale pokud budem hrat aspon takhle, tak verim ze ne.
A taky uz neni nahoda ten obrovskej rozdil mezi vysledky a vykony v JH a Pejru, tenhle stadion klukum z nakyho duvodu evidentne vyhovuje vic. Skoda ze to nejde nak dodatecne udelat (asi ne), abysme "doma" hrali uz jen v JH...
Duklacek likes this post
Teď bylo krásně vidět, že se oddělilo zrno od plev a ty rádoby fanoušci už nejezdí. Po gólu na 0:1 to s kotlem ani nehlo a chorál jel dál. Je vidět, že procento lidí stále pro Duklu žije
pegy18- Posts : 385
Mládežníci dneska velmi dobře. Tak kéž áčko nepokazí dojem
Kdyby chtěl někdo hlasovat, Cagy je zase v hokejce. číslo pět.
Jak to dopadne 20 je víceméně jasné . A bude to na defenestraci .
Duklacek and miramare83 like this post
Protože o tom musí rozhodnou zastupitelstvo a to je právě dvacátého.
DUKLIČKA napsal:
Vůbec to sem nedávej nebo mě z toho už jebne.
Proc cekaji az do Vanoc, kdyz uz ted je jasne ze na to penize nesezenou? porad odklady az nakonec zjistej ze je konec hokeje v JIhlave
Harky: Mame suprovy tym, jen se nam ted nejak nedarilo... Pobavilo:D Ale tak lepsi nez aby byl nakej skarohlid.
Ten sobotni zapas bude pro dalsi vyvoj dost dulezitej, i psychologicky, jestli udrzime kontakt s vrskem nebo nas to zase sestreli. Verim ze to dopadne.
Ten sobotni zapas bude pro dalsi vyvoj dost dulezitej, i psychologicky, jestli udrzime kontakt s vrskem nebo nas to zase sestreli. Verim ze to dopadne.
Strana 16 z 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Strana 16 z 20
Povolení tohoto fóra: