Diskuzní fórum
Strana 8 z 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Re: Diskuzní fórum
.MarkusHCD napsal:Spíš bych řekl,že vysíláme "jasné signály",jaké máme letošní sezonu ambice aneb "čím dřív skončíme,tím menší finanční průšvih to bude",to je realita. Počítám, že Šik zde taky na konci ledna skončí
Fajn, ale pak musí Bedřich počítat se 100 lidma na zápasech to je taky realita.
imbík- Posts : 3589
MarkusHCD- Posts : 1924
vn napsal:imbík napsal:Tak Cagy další gól za Motor. Jsem zvědav s kým zítra budeme hrát. Dnes v ELH Chlubna, Kočí, Handl
Říkàm si to samé…ale co, však my máme přeci hráčů dost
A hlavně máme nahráno tak co by jsme nerozdavali
vn and FREDERIK like this post
imbík napsal:Tak Cagy další gól za Motor. Jsem zvědav s kým zítra budeme hrát. Dnes v ELH Chlubna, Kočí, Handl
Říkàm si to samé…ale co, však my máme přeci hráčů dost
vn- Posts : 1819
FREDERIK likes this post
FREDERIK likes this post
I v tomto s tebou částečně souhlasím, jen o tréningu to myslím není, je to i o tom, že se o sebe musí starat sami a žádný nedělní oběd u maminky atpod.I když cílevědomost a talent hrají důležitou roli v životě jakéhokoliv sportovceDuklacek napsal:A je to skutečně tím? Loni, předloni a předpředloni nebyli hráči z Ameriky? Bylo jich tam dost, obvykle většina, úplně to nemusí být takhle jasný argument. Neboť jak říká pan Antoš, ty hráči můžou trénovat tvrdě i tady, ne jenom v Americevn napsal:imbík napsal:vn napsal:Ano, Menša je dost slabej. Hodně akcí u něj končí, chybí sebevědomí, odhazuje puky…za mě by mu taky prospěla víc lepší role v Dukle než Olomouc.
Souhlas, brzo chodí střídat, nevěří si. Nemyslím si, že by to bylo jen přechodem z velkého na malé hřiště. Jiné roky by zapadl. Letos ne, protože zbytek týmu hraje na naše poměry neuvěřitelně sebevědomě. Teď čím to je. 15 z 23 hráčů v Americe?
No nerad to říkám, protože jsem byl vždy odpůrce odchodů do Ameriky, ale je vidět, že pokud tam hrají kvalitní soutěž, tak jsou sebevědomím o dost jinde.
FREDERIK- Posts : 232
A je to skutečně tím? Loni, předloni a předpředloni nebyli hráči z Ameriky? Bylo jich tam dost, obvykle většina, úplně to nemusí být takhle jasný argument. Neboť jak říká pan Antoš, ty hráči můžou trénovat tvrdě i tady, ne jenom v Americevn napsal:imbík napsal:vn napsal:Ano, Menša je dost slabej. Hodně akcí u něj končí, chybí sebevědomí, odhazuje puky…za mě by mu taky prospěla víc lepší role v Dukle než Olomouc.
Souhlas, brzo chodí střídat, nevěří si. Nemyslím si, že by to bylo jen přechodem z velkého na malé hřiště. Jiné roky by zapadl. Letos ne, protože zbytek týmu hraje na naše poměry neuvěřitelně sebevědomě. Teď čím to je. 15 z 23 hráčů v Americe?
No nerad to říkám, protože jsem byl vždy odpůrce odchodů do Ameriky, ale je vidět, že pokud tam hrají kvalitní soutěž, tak jsou sebevědomím o dost jinde.
Duklacek- Posts : 1074
imbík napsal:vn napsal:Ano, Menša je dost slabej. Hodně akcí u něj končí, chybí sebevědomí, odhazuje puky…za mě by mu taky prospěla víc lepší role v Dukle než Olomouc.
FREDERIK likes this post
vn napsal:Ano, Menša je dost slabej. Hodně akcí u něj končí, chybí sebevědomí, odhazuje puky…za mě by mu taky prospěla víc lepší role v Dukle než Olomouc.
vn and FREDERIK like this post
imbík, karel granát, ralff, FREDERIK and MichalDJ like this post
Kelt- Posts : 383
imbík, karel granát, ralff, FREDERIK and MichalDJ like this post
karel granát, FREDERIK and MichalDJ like this post
imbík napsal:No musím uznat, že od ELH sezóny Dukly se zase těším na další zápas. Zatím je to fajn tak aspoň ještě jednou.
Jinak teda bohužel Menšík musím říct jeden z nejslabších útočníků. Ta čtvrtá pětka v Olomouci mu moc neprospívá. Jestli by i v jeho zájmu nemělo být jít hrát sem, kde by klidně mohl hrát první pětku. Když jde o hovno. A hrál by 20 minut za zápas.
Ono záleží, jestli mu ta strašná pralesní liga může nějak prospět... Já si to třeba nemyslím.
Jinak teda bohužel Menšík musím říct jeden z nejslabších útočníků. Ta čtvrtá pětka v Olomouci mu moc neprospívá. Jestli by i v jeho zájmu nemělo být jít hrát sem, kde by klidně mohl hrát první pětku. Když jde o hovno. A hrál by 20 minut za zápas.
FREDERIK likes this post
Asi chlastali s TomancemLázňator napsal:Byl silvestr trochu přebral já bych to nechal bejt
Siroko- Posts : 1202
Lázňator, FREDERIK, ondrej.n and Raddy007 like this post
Lázňator- Posts : 696
FREDERIK likes this post
MichalDJ likes this post
olin napsal:Co si budeme nalhávat. Jihlava je prdel krajských měst. Sto let se řeší nějaký debilní obchodní centrum ve výjezdu ještě na větší prdel Pelhřimov. Dvěstě let se řeší hlavní nádraží. Cože? Řešíme debilní parčík...a stadion?ano Jihlava je ciganov.a po pochodu kampusu to ví už celá republika. Takže armádou to skončilo. A poslední ať zhasne.
A jako idiot ses doopravdy narodil nebo ho tu ze sebe děláš dobrovolně ?
Lufa- Posts : 1287
když už chceš mlet nesmysly, aspoň si to ověř fakty, jinak jsou to jen bláboly.
Třeba nádraží ať autobusové nebo vlakové není v majetku města, ale buď soukromého vlastníka nebo SŽ.
Jaternička- Posts : 1410
FREDERIK and ondrej.n like this post
olin- Posts : 29
HCDTOM- Posts : 776
ralff, FREDERIK, Kelt and miramare83 like this post
hadas (admin), ralff, HCDTOM, Kelt, DUKLIČKA, Siroko, Laďa and miramare83 like this post
Všechno nejlepší vám všem. DUKLA NAVŽDY!
Kelt- Posts : 383
ralff, FREDERIK, DUKLIČKA, Laďa and miramare83 like this post
vn, FREDERIK and MichalDJ like this post
Vždyť víš jak to u nás je, každému pomáháme a když potřebujeme my tak nám nepomůže nikdo a nikdyimbík napsal:Duklacek napsal:Kočí včera za Olmík a hned asistence
On tam hrál už ve středu a včera i Handl. Zřejmě hrajeme dobře když ještě půjčujeme hráče a riksujeme, že nebudeme s kým hrát.
HCDTOM napsal:Je téměř neuvěřitelné, že ten stejný klub, který teď hraje takovou ligu a ješte příšerně a zároveň pětkrát vyhrál Spengler cup... obrovský pokles.
Vím, vím. Nelze srovnávat, ale pohled to pěkný není
Spíš mě udivuje, že je to už 40 let co tento pohár naposledy někdo vyhrál z ČR
Lufa- Posts : 1287
FREDERIK likes this post
Duklacek napsal:Kočí včera za Olmík a hned asistence
On tam hrál už ve středu a včera i Handl. Zřejmě hrajeme dobře když ještě půjčujeme hráče a riksujeme, že nebudeme s kým hrát.
miramare83 likes this post
. Soudruh kapitán je ve formě hned od ránaDuklacek napsal:Třeba to bude vtip, 2029 by bylo likvidačníMichalDJ napsal:No ono to datum 2029 co pise Tomanec bude asi realne, vcera ve zpravach rikali ze po novem rovr maji jit betonove vyrobky a preklady o 25 procent nahoru, takze udrzet soucasnou cenu haly bude dost tezke, k tomu ted na Impulzu primator Ryska rikal, ze jsou i jine investicni priority nez je jen novy stadion
Lufa likes this post
Ono to neni dobry ani jako ten vtipek…Jaternička napsal:Tomanec:
jako vtípek dobrý jinou hodnotu tento slint nemá.
ondrej.n likes this post
Vím, vím. Nelze srovnávat, ale pohled to pěkný není
HCDTOM- Posts : 776
jako vtípek dobrý jinou hodnotu tento slint nemá.
Lufa likes this post
FREDERIK and miramare83 like this post
Třeba to bude vtip, 2029 by bylo likvidačníMichalDJ napsal:No ono to datum 2029 co pise Tomanec bude asi realne, vcera ve zpravach rikali ze po novem rovr maji jit betonove vyrobky a preklady o 25 procent nahoru, takze udrzet soucasnou cenu haly bude dost tezke, k tomu ted na Impulzu primator Ryska rikal, ze jsou i jine investicni priority nez je jen novy stadion
MichalDJ likes this post
MichalDJ- Posts : 1031
Duklacek likes this post
Ti vypadá, že si Tomanec dal to trumpety víc než je zdrávo.
Laďa- Posts : 50
miramare83- Posts : 1094
vn napsal:https://hokej.cz/rana-pro-vitkovice-disciplinarka-jim-vyradila-dva-hrace-stopku-ma-i-mares/5070451
Co si myslíte o zákroku Mareše? Podle mě to teda na 3 zápasy není…
Dle me taky ne
DUKLIČKA- Posts : 1609
vn likes this post
Co si myslíte o zákroku Mareše? Podle mě to teda na 3 zápasy není…
vn napsal:Tohle prostě není hodno jména Dukly…na tohle nebudu ani jezdit, ani se koukat, absolutni ztráta času. Kdybychom aspoň hráli s nějakými mladými hráči, kteří mají do budoucna potenciál, tak to vezmu…ale jména jako Křehlík, Tecl, Juda, Handl a další prostě v té sestavě nemají co dělat. Jestli si někdo myslí, že za tři roky, když se třeba ta hala dokončí jak zázrakem budeme mít tým co bude hrát na špici tak je asi padlej na hlavu…
Handla bych se zastal, ten mi neprijde spatnej (do 3., 4. lajny je ok). Jinak souhlas.
miramare83- Posts : 1094
hk likes this post
Jaternička napsal:Imbik:
nevím kdo to psal, ale je to opravdu blbost. Tihle hráči potřebují získat zkušenosti, ohrát se.
A pak je taky potřeba si přiznat, že na další hráče typu Čachotský či Skořepa si musíme počkat a třeba jim podobní tady už nikdy nebudou.
Holt nám nezbyde než následující roky přetrpět. Snad to k něčemu bude.
To souhlas. S tím, že věřím že budou, ale kdy nevím. Zatím nikoho takového nevidím.
FREDERIK likes this post
FREDERIK likes this post
nevím kdo to psal, ale je to opravdu blbost. Tihle hráči potřebují získat zkušenosti, ohrát se.
A pak je taky potřeba si přiznat, že na další hráče typu Čachotský či Skořepa si musíme počkat a třeba jim podobní tady už nikdy nebudou.
Holt nám nezbyde než následující roky přetrpět. Snad to k něčemu bude.
imbík, FREDERIK, MichalDJ and miramare83 like this post
Jaternička napsal:Každý máte tak trochu pravdu.
Jen bych chtěl poznamenat, že srovnávat Čachotského k hráčům jako je Tecl a spol ( který jej mají nahradit a táhnout tým) je absolutně mimo mísu a je to jen účelový žvást záměrně tak napsaný, aby se dotyčnému hodil do krámu.
Táhnout tým mají hráči ve věku kolem 30 let. Tzn zkušený hráč a ne věkem ještě junior.
Sory, ale já to nebyl kdo tu psal, že Tecl udělá stejně bodů jako Cagy. Já to taky vnímám že je to blbost, ale přece to tu zaznělo. I ten Cagy musel nějak začít. Jak říkám já to těm klukům nevyčítám jen konstatuji, že prostě nemůžeme po těhlech hračich chtít, aby vyhráli proti Vsetínu a Litaku když loňský tým s nimi hrál vyrovnaně a rozhodovali maličkosti. Ty zkušenosti v rozhodujících okamžicích prostě chybí. Viz ten zápas se Vsetínem který se překlopil na stranu Vsetína. Snaha bojovnost všechno tam bylo, ale gól jsme dali náhodným odrazem z poza branky a dnes ani to ne. Ti kluci se snaží, ale prostě to nestačí.
FREDERIK, miramare83 and Kolja like this post
Strana 8 z 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
|
|