Diskuzní fórum
Strana 7 z 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: Diskuzní fórum
DUKLIČKA- Posts : 1609
vn likes this post
MichalDJ- Posts : 1031
vn likes this post
Kelt napsal:Někdy mně přijde, že jenom s brankářem.DUKLIČKA napsal:Ty vole s kým to jako chceme hrát ?
To jsme to dopracovali.
Souhlasím, je mi z toho vážně smutno kam to tady spěje. myslel jsem, že v téhle situaci budeme třeba za 3 roky po odchodu z HZS a ne hned v první sezoně. Navíc výstavba haly pořád v nedohlednu :-(
vn- Posts : 1819
Někdy mně přijde, že jenom s brankářem.DUKLIČKA napsal:Ty vole s kým to jako chceme hrát ?
To jsme to dopracovali.
Kelt- Posts : 383
Duklu po novém roce opouští obránce Miloslav Jáchym. Děkujeme za práci odvedenou pro tým a přejeme hodně štěstí v osobním i profesním životě!
Lázňator- Posts : 696
vn likes this post
Siroko- Posts : 1202
ralff and FREDERIK like this post
imbík- Posts : 3588
FREDERIK likes this post
HCDTOM- Posts : 776
ralff- Posts : 1536
DUKLIČKA napsal:Héj uvidíme jak to dopadne ale ja už teď jsem spokojenejAle popravdě ja už jsem na ty kokoty zámořský arogantní alergickej.
Ti borci jsou neskuteční. Jak jsme mnozí čekali, že budeme utahaní a nestíhat, tak jsme krom pár pasáží udrželi tempo...a srovnání z 0:2 na 2:2 ve třetí třetině to celé podtrhlo. Škoda závaru těsně před koncem třetí třetiny, tam nechybělo moc, abysme to tam procpali.
Uvidíme co prodloužení.
FREDERIK, Kelt and Leo like this post
ralff likes this post
Lufa- Posts : 1287
MarkusHCD- Posts : 1924
Taky jsem ohledně finále skeptik , 1:5Siroko napsal:Dneska to finale pro nas moc nevidim. Vcera uz jsme v tom prodlouzeni uz tahali nohy a pokud s Kanadou prestaneme postupne v zapase dobruslovat situace, tak je to konecna.
DUKLIČKA likes this post
Tak jsem zoufalec tedy, těší měimbík napsal:ralff napsal:Duklacek napsal:Ještě že tak. Góly jsme dali dnes poněkud náhodně, z ničeho, ale dobře že tak. Herně to nebylo moc koukatelný, až na třetí třetinu, která už měla náboj. Obecně jsme chtěli a bruslili, ale bez šancí. Nyní bych se hlavně zdržel velkých prohlášení směrem k sobotě
Na sobotu jsem zvědavej jestli aspoň trochu pokusíme na Třebíč nachystat sestavu, jak oni to na nás praktikují pravidelně. Aspoň Neužil do brány. Dva roky je nejsme schopni porazit.
Koukám, že ty pořád věříš. Co ten Bedřich jako čeká. Že přijede rodina dá za lístky 600 na promrzlým zimaku si dá dva párky, dvě klobásy něco k pití litr to nespravi a ještě tam vyhraješ jednou za deset kol? Tak to sorry takových zoufalců je jen hrstka. Půjčujeme hráče, na sezónu sereme tohle je odezva.
Teď se těším na dvacítku. Takže Dukla je páse. Nikomu na výchovu hráčů přispívat nebudu. Až budou hlavní cíle v Dukle a budeme k nám vedení fér, budu se chovat zase jako v minulých letech.
Duklacek- Posts : 1074
miramare83- Posts : 1094
ralff, FREDERIK and Lufa like this post
ralff, FREDERIK and Siroko like this post
imbík napsal:Lufa napsal:I když tyhle cíle byly,( a plnili se) tak jsi zase psal že odmítáš přispívat Dukle protože zavřeli fórum. Už to je docela úsměvný. Ještě pár let a budeš mít problém najít důvody proč to nesmí jít
Kdybys napsal seru na to abych něco platil když to můžu sledovat na netu a už mě to tolik nebere, tak by to mělo aspoň koule. Remcáš, že se půjčujou hráči ale u Čagyho to je v pořádku ? Asi by to chtělo měřit u všech stejně.
Myslíš stejného Cagyho o kterém tady s HCDTOM tvrdite, že už nemá týmu co dát. Jj tomu to přeju a fandím mu, že všem těmhle fanouškům zavírá hubu. Světě div se on v těch Budějovicích je oblíbený. Viděl jsem a slyšel na vlastní uši. Zavřené fórum atd to všechno patří k tomu že to vedení Dukly fanouškům pěkně znechucuje. Mě je to jedno ty si to udělej a vyřeš jak chceš. Ale já svoje stanovisko držím, nemůže vedení po tom všem jak se chová k fanouškům přijít a říct že za to můžou oni proč je Dukla tam kde je.... Jestli se ti to líbí tak to podporuj a do mě se neser
Je až fascinující, jak nedokážes pochopit téma čagy . Jsem překvapený
Souzním s kolegou, takovýto hokej se bez kořalky a pár pivíček dá přežít jenom stěží
Radekvondracek- Posts : 44
Lufa napsal:I když tyhle cíle byly,( a plnili se) tak jsi zase psal že odmítáš přispívat Dukle protože zavřeli fórum. Už to je docela úsměvný. Ještě pár let a budeš mít problém najít důvody proč to nesmí jít
Kdybys napsal seru na to abych něco platil když to můžu sledovat na netu a už mě to tolik nebere, tak by to mělo aspoň koule. Remcáš, že se půjčujou hráči ale u Čagyho to je v pořádku ? Asi by to chtělo měřit u všech stejně.
Myslíš stejného Cagyho o kterém tady s HCDTOM tvrdite, že už nemá týmu co dát. Jj tomu to přeju a fandím mu, že všem těmhle fanouškům zavírá hubu. Světě div se on v těch Budějovicích je oblíbený. Viděl jsem a slyšel na vlastní uši. Zavřené fórum atd to všechno patří k tomu že to vedení Dukly fanouškům pěkně znechucuje. Mě je to jedno ty si to udělej a vyřeš jak chceš. Ale já svoje stanovisko držím, nemůže vedení po tom všem jak se chová k fanouškům přijít a říct že za to můžou oni proč je Dukla tam kde je.... Jestli se ti to líbí tak to podporuj a do mě se neser
Kolega chodí na Duklu taky uz jen ze setrvačnosti, nebere ho to jako driv, ale chodi furt.
Podle me fakt to nejužší jadro si nechá fakt srat na hlavu a veri vsemu co jim vedeni nabulikuje. Primej dukaz toho je, ze kdyz jsme ve srackach, tak slunickari se pri zapase radsi zlijou pod obraz, a delaji ze jim to je u prdele. Misto aby si priznali, ze znacka Dukly uz je hodne, ale hodne zaprášena.
pegy18- Posts : 385
karel granát, Lázňator and ondrej.n like this post
ralff napsal:Duklacek napsal:Ještě že tak. Góly jsme dali dnes poněkud náhodně, z ničeho, ale dobře že tak. Herně to nebylo moc koukatelný, až na třetí třetinu, která už měla náboj. Obecně jsme chtěli a bruslili, ale bez šancí. Nyní bych se hlavně zdržel velkých prohlášení směrem k sobotě
Na sobotu jsem zvědavej jestli aspoň trochu pokusíme na Třebíč nachystat sestavu, jak oni to na nás praktikují pravidelně. Aspoň Neužil do brány. Dva roky je nejsme schopni porazit.
Koukám, že ty pořád věříš. Co ten Bedřich jako čeká. Že přijede rodina dá za lístky 600 na promrzlým zimaku si dá dva párky, dvě klobásy něco k pití litr to nespravi a ještě tam vyhraješ jednou za deset kol? Tak to sorry takových zoufalců je jen hrstka. Půjčujeme hráče, na sezónu sereme tohle je odezva.
Teď se těším na dvacítku. Takže Dukla je páse. Nikomu na výchovu hráčů přispívat nebudu. Až budou hlavní cíle v Dukle a budeme k nám vedení fér, budu se chovat zase jako v minulých letech.
MichalDJ likes this post
Jaternička napsal:A proč by to měla být nějaká extra zábava? Stačí se podívat napříč Evropou a dnes ta možnost rozhodně je a nikde se žádná zábava na úrovni co by jsi asi chtěl neservíruje.
Taky nevím co kdo jako čeká, že se v nižších soutěžích bude jako předvádět.
Pokud se ti nelibí sleduj NHL
Proč??
Aby chodili lidé?
Aby na to reagovali sponzoři?
Aby byly peníze od těch sponzorů?
Aby Dukla hrála důstojnou roli na hokejové mapě?
Atd atd...
Duklacek likes this post
Duklacek napsal:Ještě že tak. Góly jsme dali dnes poněkud náhodně, z ničeho, ale dobře že tak. Herně to nebylo moc koukatelný, až na třetí třetinu, která už měla náboj. Obecně jsme chtěli a bruslili, ale bez šancí. Nyní bych se hlavně zdržel velkých prohlášení směrem k sobotě
karel granát and miramare83 like this post
Taky nevím co kdo jako čeká, že se v nižších soutěžích bude jako předvádět.
Pokud se ti nelibí sleduj NHL
Jaternička- Posts : 1410
karel granát likes this post
Duklacek likes this post
Duklacek napsal:Výsledek ještě dobrý, výkon na blití
Výkon sice žádný zázrak, ale úplně špatnej taky ne. Dělá nám hodně problém rychlý přístup soupeře - z toho jsou pak naše chyby a brejky soupeře. Na střely 15:5. Uvidíme, co předvedeme dál.
ralff napsal:imbík napsal:Lázňator napsal:ZMĚNY V SESTAVĚ | Adam Wolf dnes nastoupí v dresu Havlíčkova Brodu, do Dukly se kvůli trestu v ELH vrátí Lukáš Mareš
A k tomu komentář na facebooku:
Takže se to Ujčíkovi hodilo, dá si hráči trest a ten pomůže za pár korun klubu, který trénuje. Český hokej v praxi.
Když to Ujčovi za to stojí, tak ať. Kdo chce kam. Přesně i proto dal Marešovi tak vysoký trest. Jen aby ho někdo nenapadl, že je to jeho kůň, že na něj je mírnější než na ostatní.
Ujčík u Mareše vůbec nerozhodoval. Na druhou stranu, neměl by tam bejt vůbec...pak jsou z toho tyhle blbý řeči...
To jsem nevěděl. Ale přesně já bych to podezření měl taky.
imbík napsal:Lázňator napsal:ZMĚNY V SESTAVĚ | Adam Wolf dnes nastoupí v dresu Havlíčkova Brodu, do Dukly se kvůli trestu v ELH vrátí Lukáš Mareš
Takže se to Ujčíkovi hodilo, dá si hráči trest a ten pomůže za pár korun klubu, který trénuje. Český hokej v praxi.
Když to Ujčovi za to stojí, tak ať. Kdo chce kam. Přesně i proto dal Marešovi tak vysoký trest. Jen aby ho někdo nenapadl, že je to jeho kůň, že na něj je mírnější než na ostatní.
Ujčík u Mareše vůbec nerozhodoval. Na druhou stranu, neměl by tam bejt vůbec...pak jsou z toho tyhle blbý řeči...
Duklacek likes this post
FREDERIK and Duklacek like this post
Lázňator napsal:ZMĚNY V SESTAVĚ | Adam Wolf dnes nastoupí v dresu Havlíčkova Brodu, do Dukly se kvůli trestu v ELH vrátí Lukáš Mareš
Lázňator- Posts : 696
imbík napsal:vn napsal:MarkusHCD napsal:Jak už jsem psal,azylové sezony jsem bral jako "přípravné zápasy", ovšem jednatel to předsezonní skladbou kádru,která vycházela z nerealisticky odhadovaného příjmu,dokonale zazdil. Odpustil bych i desáté místo,ale to jsme mohli od září hrát s Tecly,Valy atd.
Ne, my máme hrát s nadějnými mladými hráči s víceletou smlouvou…ne žádnýho Tecla, Křehlíka a jim podobný, který jsou průměrem i ve 2.lize…
Přesně tak. Člověk by to vzal,ale kdyby reálně Bedřich řekl, že budujeme kádr s výhledem na sezónu za tři roky. Ne nějaký nesmyslný půjčování hráčů kdo si řekne, když tady brali prachy v létě za trénování. A že máme nejvyšší cíle. A pak, že za špatnou situaci klubu můžou fanoušci a pak zase nic. Krom krákání Vrabela o nějakých vyhlídkách paralelně s novou halou a o kterých hráčích rozhodujeme my a o kterých ne. Stejně vždycky rozhodneme tak, že oslabime sami sebe. Za sebe narovinu říkám, že nemám absolutně žádnou motivaci tam zítra jet.
A ja uz dokonce ztracim motivaci a chut si to vubec pustit na Tipaci... A to je co rict. Je to hrozne zdechly a asi neni moc duvodu si myslet, ze by se to mohlo zmenit... Kazdopadne at je to jak chce, Sokolov "doma" by meli dat, proher bude este asi dost...
miramare83- Posts : 1094
Lázňator likes this post
Jaternička- Posts : 1410
vn napsal:MarkusHCD napsal:Jak už jsem psal,azylové sezony jsem bral jako "přípravné zápasy", ovšem jednatel to předsezonní skladbou kádru,která vycházela z nerealisticky odhadovaného příjmu,dokonale zazdil. Odpustil bych i desáté místo,ale to jsme mohli od září hrát s Tecly,Valy atd.
Ne, my máme hrát s nadějnými mladými hráči s víceletou smlouvou…ne žádnýho Tecla, Křehlíka a jim podobný, který jsou průměrem i ve 2.lize…
Nadějní mladí,i kteří se jen trochu ukážou,stejně při nejbližší možné příležitosti zmizí,za utržené peníze stejně akorát s bídou zalepíme max.dvě lajny.Opravdu nadějní už nyní z Jihlavy stejně utíkají v juniorském nebo dokonce v dorosteneckém věku a na to,abychom sem stahovalinaděje z celé Vysočiny,už dávno nemáme. Momentálně potřebujeme jakkoliv přežít
vn napsal:MarkusHCD napsal:Jak už jsem psal,azylové sezony jsem bral jako "přípravné zápasy", ovšem jednatel to předsezonní skladbou kádru,která vycházela z nerealisticky odhadovaného příjmu,dokonale zazdil. Odpustil bych i desáté místo,ale to jsme mohli od září hrát s Tecly,Valy atd.
Přesně tak. Člověk by to vzal,ale kdyby reálně Bedřich řekl, že budujeme kádr s výhledem na sezónu za tři roky. Ne nějaký nesmyslný půjčování hráčů kdo si řekne, když tady brali prachy v létě za trénování. A že máme nejvyšší cíle. A pak, že za špatnou situaci klubu můžou fanoušci a pak zase nic. Krom krákání Vrabela o nějakých vyhlídkách paralelně s novou halou a o kterých hráčích rozhodujeme my a o kterých ne. Stejně vždycky rozhodneme tak, že oslabime sami sebe. Za sebe narovinu říkám, že nemám absolutně žádnou motivaci tam zítra jet.
hadas (admin) and vn like this post
MarkusHCD napsal:Jak už jsem psal,azylové sezony jsem bral jako "přípravné zápasy", ovšem jednatel to předsezonní skladbou kádru,která vycházela z nerealisticky odhadovaného příjmu,dokonale zazdil. Odpustil bych i desáté místo,ale to jsme mohli od září hrát s Tecly,Valy atd.
FREDERIK likes this post
MarkusHCD napsal:Spíš bych řekl,že vysíláme "jasné signály",jaké máme letošní sezonu ambice aneb "čím dřív skončíme,tím menší finanční průšvih to bude",to je realita. Počítám, že Šik zde taky na konci ledna skončí
Tvl spojeni “vysilame signaly” uz nemohu ani slyset
FREDERIK likes this post
imbík napsal:.MarkusHCD napsal:Spíš bych řekl,že vysíláme "jasné signály",jaké máme letošní sezonu ambice aneb "čím dřív skončíme,tím menší finanční průšvih to bude",to je realita. Počítám, že Šik zde taky na konci ledna skončí
Fajn, ale pak musí Bedřich počítat se 100 lidma na zápasech to je taky realita.
Myslím,že nebudeš daleko od pravdy,zítra max. 400
Strana 7 z 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
|
|