Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+34
olin
krap
Raddy007
ondrej.n
hk
karel granát
Laďa
Excalibur
FREDERIK
hadas (admin)
MarkusHCD
Hhs23
Lázňator
Siroko
Veny
DUKLIČKA
Kolja
imbík
jajirk
Kelt
tomassinho
HCDTOM
MichalDJ
mjrkk
Mazakis
staříček
Duklacek
vn
ralff
miramare83
Radekvondracek
Jaternička
pegy18
Lufa
38 posters

Strana 7 z 20 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 7 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro DUKLIČKA 6/1/2023, 18:56

Pohřeb jihlavského hokeje?Jinak to nevidím.

DUKLIČKA

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 6/1/2023, 18:51

Uz na to prestavam mit nervy, kdyby byla alespon nejaka nadeje...

MichalDJ

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 6/1/2023, 18:25

Kelt napsal:
DUKLIČKA napsal:Ty vole s kým to jako chceme hrát ?
Někdy mně přijde, že jenom s brankářem.
To jsme to dopracovali.

Souhlasím, je mi z toho vážně smutno kam to tady spěje. myslel jsem, že v téhle situaci budeme třeba za 3 roky po odchodu z HZS a ne hned v první sezoně. Navíc výstavba haly pořád v nedohlednu :-(

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 6/1/2023, 18:19

DUKLIČKA napsal:Ty vole s kým to jako chceme hrát ?
Někdy mně přijde, že jenom s brankářem.
To jsme to dopracovali.

Kelt

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 6/1/2023, 17:52

POVÁNOČNÍ VÝPRODEJ:

Duklu po novém roce opouští obránce Miloslav Jáchym. Děkujeme za práci odvedenou pro tým a přejeme hodně štěstí v osobním i profesním životě!

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 6/1/2023, 17:44

Ty vole s kým to jako chceme hrát ?

DUKLIČKA

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 6/1/2023, 11:25

Pripojuju se ke gratulaci. Kanada, ktera mela podle predpokladu na turnaji dominovat, s nama jednou prohrala a ve finale se pak s nama klepala az do prodlouzeni o vysledek. Snad to naznacuje alespon trochu lepsi budoucnot nasemu hokeji.

Siroko

ralff and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 6/1/2023, 08:12

Klobouk dolů. Škoda, že tentokrát se štěstí přiklonilo k soupeři, který ho až tak nepotřebuje. Ale naši kluci zaslouží respekt. Když si vezmu, že porazit jsme je dokázali jen my a potrápit v play off my a Slováci 👍

imbík

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 6/1/2023, 07:21

Česká juniorka ve finále ms drží domácí Kanadu na uzdě do prodloužení. Kdo by to býval řekl, respekt cheers

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 6/1/2023, 03:41

Výkon skvělej, ale hrát proti Kanadě celou třetinu 3 na 3 to je extrémně těžký při jejich síle.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 6/1/2023, 03:19

Škoda poslední minuty

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 6/1/2023, 03:13

DUKLIČKA napsal:Héj uvidíme jak to dopadne ale ja už teď jsem spokojenej👍Ale popravdě ja už jsem na ty kokoty zámořský arogantní alergickej.

Ti borci jsou neskuteční. Jak jsme mnozí čekali, že budeme utahaní a nestíhat, tak jsme krom pár pasáží udrželi tempo...a srovnání z 0:2 na 2:2 ve třetí třetině to celé podtrhlo. Škoda závaru těsně před koncem třetí třetiny, tam nechybělo moc, abysme to tam procpali.

Uvidíme co prodloužení.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 5/1/2023, 20:37

Héj uvidíme jak to dopadne ale ja už teď jsem spokojenej👍Ale popravdě ja už jsem na ty kokoty zámořský arogantní alergickej.

DUKLIČKA

FREDERIK, Kelt and Leo like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 5/1/2023, 20:29

Tohle je přesně ta atmosféra, kterou má hokej přinášet. Těšíme se, řešíme a ten včerejší zápas samotný. To mi chybí u Dukly, jsme už rezignovani a takoví apaticti stran Dukly no...

HCDTOM

ralff likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 5/1/2023, 20:13

Jak psal Siroko, naši jsou hodně utahaný, už nebudou stíhat. Včera jsme měli v tom prodloužení neskutečnou kliku. Ale po hódně dlouhý době fakt super zážitek.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 5/1/2023, 19:48

Určitě nás podruhé nepodcení,pro nás může hrát,že jsme v poho a "můžeme",kdežto Kanada musí. Přesto myslím, že buď vše sedne a budeme slavit po výhře 2:1 nebo na nás Javory vlétnou a skončí to 1:7

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 5/1/2023, 19:34

Siroko napsal:Dneska to finale pro nas moc nevidim. Vcera uz jsme v tom prodlouzeni uz tahali nohy a pokud s Kanadou prestaneme postupne v zapase dobruslovat situace, tak je to konecna.
Taky jsem ohledně finále skeptik , 1:5

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 5/1/2023, 18:55

Dneska to finale pro nas moc nevidim. Vcera uz jsme v tom prodlouzeni uz tahali nohy a pokud s Kanadou prestaneme postupne v zapase dobruslovat situace, tak je to konecna.

Siroko

DUKLIČKA likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 5/1/2023, 17:29

imbík napsal:
ralff napsal:
Duklacek napsal:Ještě že tak. Góly jsme dali dnes poněkud náhodně, z ničeho, ale dobře že tak. Herně to nebylo moc koukatelný, až na třetí třetinu, která už měla náboj. Obecně jsme chtěli a bruslili, ale bez šancí. Nyní bych se hlavně zdržel velkých prohlášení směrem k sobotě

Na sobotu jsem zvědavej jestli aspoň trochu pokusíme na Třebíč nachystat sestavu, jak oni to na nás praktikují pravidelně. Aspoň Neužil do brány. Dva roky je nejsme schopni porazit.

Koukám, že ty pořád věříš. Co ten Bedřich jako čeká. Že přijede rodina dá za lístky 600 na promrzlým zimaku si dá dva párky, dvě klobásy něco k pití litr to nespravi a ještě tam vyhraješ jednou za deset kol? Tak to sorry takových zoufalců je jen hrstka. Půjčujeme hráče, na sezónu sereme tohle je odezva.
Teď se těším na dvacítku. Takže Dukla je páse. Nikomu na výchovu hráčů přispívat nebudu. Až budou hlavní cíle v Dukle a budeme k nám vedení fér, budu se chovat zase jako v minulých letech.
Tak jsem zoufalec tedy, těší mě

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 5/1/2023, 00:00

Klobouk dolu dvacitko, tohle bylo velky! Dnesni hokejovej den se vydaril:)

miramare83

ralff, FREDERIK and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 4/1/2023, 23:20

To je ta hokejová zábava. Dobře junci, gratulace Embarassed Embarassed Embarassed

HCDTOM

ralff, FREDERIK and Siroko like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 4/1/2023, 22:30

imbík napsal:
Lufa napsal:I když tyhle cíle byly,( a plnili se) tak jsi zase psal že odmítáš přispívat Dukle protože zavřeli fórum. Už to je docela úsměvný. Ještě pár let a budeš mít problém najít důvody proč to nesmí jít Very Happy
Kdybys napsal seru na to abych něco platil když to můžu sledovat na netu a už mě to tolik nebere, tak by to mělo aspoň koule. Remcáš, že se půjčujou hráči ale u Čagyho to je v pořádku ? Asi by to chtělo měřit u všech stejně.

Myslíš stejného Cagyho o kterém tady s HCDTOM tvrdite, že už nemá týmu co dát. Jj tomu to přeju a fandím mu, že všem těmhle fanouškům zavírá hubu. Světě div se on v těch Budějovicích je oblíbený. Viděl jsem a slyšel na vlastní uši. 👍 Zavřené fórum atd to všechno patří k tomu že to vedení Dukly fanouškům pěkně znechucuje. Mě je to jedno ty si to udělej a vyřeš jak chceš. Ale já svoje stanovisko držím, nemůže vedení po tom všem jak se chová k fanouškům přijít a říct že za to můžou oni proč je Dukla tam kde je.... Jestli se ti to líbí tak to podporuj a do mě se neser 😉

Je až fascinující, jak nedokážes pochopit téma čagy . Jsem překvapený 😊

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Radekvondracek 4/1/2023, 21:39

Pegy:
Souzním s kolegou, takovýto hokej se bez kořalky a pár pivíček dá přežít jenom stěží

Radekvondracek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 4/1/2023, 21:29

Lufa napsal:I když tyhle cíle byly,( a plnili se) tak jsi zase psal že odmítáš přispívat Dukle protože zavřeli fórum. Už to je docela úsměvný. Ještě pár let a budeš mít problém najít důvody proč to nesmí jít Very Happy
Kdybys napsal seru na to abych něco platil když to můžu sledovat na netu a už mě to tolik nebere, tak by to mělo aspoň koule. Remcáš, že se půjčujou hráči ale u Čagyho to je v pořádku ? Asi by to chtělo měřit u všech stejně.

Myslíš stejného Cagyho o kterém tady s HCDTOM tvrdite, že už nemá týmu co dát. Jj tomu to přeju a fandím mu, že všem těmhle fanouškům zavírá hubu. Světě div se on v těch Budějovicích je oblíbený. Viděl jsem a slyšel na vlastní uši. 👍 Zavřené fórum atd to všechno patří k tomu že to vedení Dukly fanouškům pěkně znechucuje. Mě je to jedno ty si to udělej a vyřeš jak chceš. Ale já svoje stanovisko držím, nemůže vedení po tom všem jak se chová k fanouškům přijít a říct že za to můžou oni proč je Dukla tam kde je.... Jestli se ti to líbí tak to podporuj a do mě se neser 😉

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 4/1/2023, 21:06

Hele, k tomu mam jednu malickost.
Kolega chodí na Duklu taky uz jen ze setrvačnosti, nebere ho to jako driv, ale chodi furt.
Podle me fakt to nejužší jadro si nechá fakt srat na hlavu a veri vsemu co jim vedeni nabulikuje. Primej dukaz toho je, ze kdyz jsme ve srackach, tak slunickari se pri zapase radsi zlijou pod obraz, a delaji ze jim to je u prdele. Misto aby si priznali, ze znacka Dukly uz je hodne, ale hodne zaprášena.

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 4/1/2023, 20:59

I když tyhle cíle byly,( a plnili se) tak jsi zase psal že odmítáš přispívat Dukle protože zavřeli fórum. Už to je docela úsměvný. Ještě pár let a budeš mít problém najít důvody proč to nesmí jít Very Happy

Lufa

karel granát, Lázňator and ondrej.n like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 4/1/2023, 20:35

ralff napsal:
Duklacek napsal:Ještě že tak. Góly jsme dali dnes poněkud náhodně, z ničeho, ale dobře že tak. Herně to nebylo moc koukatelný, až na třetí třetinu, která už měla náboj. Obecně jsme chtěli a bruslili, ale bez šancí. Nyní bych se hlavně zdržel velkých prohlášení směrem k sobotě

Na sobotu jsem zvědavej jestli aspoň trochu pokusíme na Třebíč nachystat sestavu, jak oni to na nás praktikují pravidelně. Aspoň Neužil do brány. Dva roky je nejsme schopni porazit.

Koukám, že ty pořád věříš. Co ten Bedřich jako čeká. Že přijede rodina dá za lístky 600 na promrzlým zimaku si dá dva párky, dvě klobásy něco k pití litr to nespravi a ještě tam vyhraješ jednou za deset kol? Tak to sorry takových zoufalců je jen hrstka. Půjčujeme hráče, na sezónu sereme tohle je odezva.
Teď se těším na dvacítku. Takže Dukla je páse. Nikomu na výchovu hráčů přispívat nebudu. Až budou hlavní cíle v Dukle a budeme k nám vedení fér, budu se chovat zase jako v minulých letech.

imbík

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 4/1/2023, 20:24

Jaternička napsal:A proč by to měla být nějaká extra zábava? Stačí se podívat napříč Evropou a dnes ta možnost rozhodně je a nikde se žádná zábava na úrovni co by jsi asi chtěl neservíruje.
Taky nevím co kdo jako čeká, že se v nižších soutěžích bude jako předvádět.
Pokud se ti nelibí sleduj NHL

Proč??
Aby chodili lidé?
Aby na to reagovali sponzoři?
Aby byly peníze od těch sponzorů?
Aby Dukla hrála důstojnou roli na hokejové mapě?
Atd atd...

HCDTOM

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 4/1/2023, 20:06

ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 4/1/2023, 20:01

My teď nemůžeme hrát na krásu. Potřebujeme jakkoli bodovat, ubojovávat každej bod, co jde. Sestava pořád hodně okleštěná, na konci bylo vidět jak nám ubývají síly. Na druhou stranu bylo od začátku vidět, jak to ti kluci chcou urvat. Takže ubojované, ale tři body doma.
ralff
ralff

karel granát and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 4/1/2023, 19:59

Ještě že tak. Góly jsme dali dnes poněkud náhodně, z ničeho, ale dobře že tak. Herně to nebylo moc koukatelný, až na třetí třetinu, která už měla náboj. Obecně jsme chtěli a bruslili, ale bez šancí. Nyní bych se hlavně zdržel velkých prohlášení směrem k sobotě

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 4/1/2023, 19:35

A proč by to měla být nějaká extra zábava? Stačí se podívat napříč Evropou a dnes ta možnost rozhodně je a nikde se žádná zábava na úrovni co by jsi asi chtěl neservíruje.
Taky nevím co kdo jako čeká, že se v nižších soutěžích bude jako předvádět.
Pokud se ti nelibí sleduj NHL
Jaternička
Jaternička

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 4/1/2023, 19:25

Rikejte si co chcete, ale je to priserny... Na plnohodnotné zábavě, které má konkurovat kinu, internetu, tv atd nelze marně hledat, co je aspoň trochu dobrý. Tohle má být zábava pro lidi, nebo aspoň ať je to urputný a těžkopádný hokej v baráži v boji o ELH, ne se Sokolovem v 34. kole. Sorry, ale tohle nejde...

HCDTOM

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 4/1/2023, 18:18

Duklacek napsal:Výsledek ještě dobrý, výkon na blití

Výkon sice žádný zázrak, ale úplně špatnej taky ne. Dělá nám hodně problém rychlý přístup soupeře - z toho jsou pak naše chyby a brejky soupeře. Na střely 15:5. Uvidíme, co předvedeme dál.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 4/1/2023, 18:11

Výsledek ještě dobrý, výkon na blití

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 4/1/2023, 16:59

ralff napsal:
imbík napsal:
Lázňator napsal:ZMĚNY V SESTAVĚ | Adam Wolf dnes nastoupí v dresu Havlíčkova Brodu, do Dukly se kvůli trestu v ELH vrátí Lukáš Mareš

A k tomu komentář na facebooku:
Takže se to Ujčíkovi hodilo, dá si hráči trest a ten pomůže za pár korun klubu, který trénuje. Český hokej v praxi.

Když to Ujčovi za to stojí, tak ať. Kdo chce kam. Přesně i proto dal Marešovi tak vysoký trest. Jen aby ho někdo nenapadl, že je to jeho kůň, že na něj je mírnější než na ostatní.

Ujčík u Mareše vůbec nerozhodoval.  Na druhou stranu, neměl by tam bejt vůbec...pak jsou z toho tyhle blbý řeči...

To jsem nevěděl. Ale přesně já bych to podezření měl taky.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 4/1/2023, 16:18

imbík napsal:
Lázňator napsal:ZMĚNY V SESTAVĚ | Adam Wolf dnes nastoupí v dresu Havlíčkova Brodu, do Dukly se kvůli trestu v ELH vrátí Lukáš Mareš

Takže se to Ujčíkovi hodilo, dá si hráči trest a ten pomůže za pár korun klubu, který trénuje. Český hokej v praxi.

Když to Ujčovi za to stojí, tak ať. Kdo chce kam. Přesně i proto dal Marešovi tak vysoký trest. Jen aby ho někdo nenapadl, že je to jeho kůň, že na něj je mírnější než na ostatní.

Ujčík u Mareše vůbec nerozhodoval. Na druhou stranu, neměl by tam bejt vůbec...pak jsou z toho tyhle blbý řeči...
ralff
ralff

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 4/1/2023, 15:42

Maresuv zakrok kvuli mozne podjatosti Ujcika rozhodoval prave nekdo jinej.

Siroko

FREDERIK and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 4/1/2023, 14:13

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 4/1/2023, 13:53

ZMĚNY V SESTAVĚ | Adam Wolf dnes nastoupí v dresu Havlíčkova Brodu, do Dukly se kvůli trestu v ELH vrátí Lukáš Mareš

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 4/1/2023, 11:32

imbík napsal:
vn napsal:
MarkusHCD napsal:Jak už jsem psal,azylové sezony jsem bral jako "přípravné zápasy", ovšem jednatel to předsezonní skladbou kádru,která vycházela z nerealisticky odhadovaného příjmu,dokonale zazdil. Odpustil bych i desáté místo,ale to jsme mohli od září hrát s Tecly,Valy atd.

Ne, my máme hrát s nadějnými mladými hráči s víceletou smlouvou…ne žádnýho Tecla, Křehlíka a jim podobný, který jsou průměrem i ve 2.lize…

Přesně tak. Člověk by to vzal,ale kdyby reálně Bedřich řekl, že budujeme kádr s výhledem na sezónu za tři roky. Ne nějaký nesmyslný půjčování hráčů kdo si řekne, když tady brali prachy v létě za trénování. A že máme nejvyšší cíle. A pak, že za špatnou situaci klubu můžou fanoušci a pak zase nic. Krom krákání Vrabela o nějakých vyhlídkách paralelně s novou halou a o kterých hráčích rozhodujeme my a o kterých ne. Stejně vždycky rozhodneme tak, že oslabime sami sebe. Za sebe narovinu říkám, že nemám absolutně žádnou motivaci tam zítra jet.

A ja uz dokonce ztracim motivaci a chut si to vubec pustit na Tipaci... A to je co rict. Je to hrozne zdechly a asi neni moc duvodu si myslet, ze by se to mohlo zmenit... Kazdopadne at je to jak chce, Sokolov "doma" by meli dat, proher bude este asi dost...

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 4/1/2023, 11:25

Koukatelných 2:3 jako v září, 390 hlasitých diváků

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 3/1/2023, 21:08

Ja zejtra pojedu konečně jsem zdravej dam nějaký pivko trochu kořalky a uvidíme .

DUKLIČKA

Lázňator likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 3/1/2023, 20:22

Tak oni ti mladí odcházejí i z juniorky viz Vyvial. A těch lidí bude chodit více méně stejně cca 400-500 ať jsou ambice jakékoliv
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 3/1/2023, 20:08

vn napsal:
MarkusHCD napsal:Jak už jsem psal,azylové sezony jsem bral jako "přípravné zápasy", ovšem jednatel to předsezonní skladbou kádru,která vycházela z nerealisticky odhadovaného příjmu,dokonale zazdil. Odpustil bych i desáté místo,ale to jsme mohli od září hrát s Tecly,Valy atd.

Ne, my máme hrát s nadějnými mladými hráči s víceletou smlouvou…ne žádnýho Tecla, Křehlíka a jim podobný, který jsou průměrem i ve 2.lize…

Nadějní mladí,i kteří se jen trochu ukážou,stejně při nejbližší možné příležitosti zmizí,za utržené peníze stejně akorát s bídou zalepíme max.dvě lajny.Opravdu nadějní už nyní z Jihlavy stejně utíkají v juniorském nebo dokonce v dorosteneckém věku a na to,abychom sem stahovalinaděje z celé Vysočiny,už dávno nemáme. Momentálně potřebujeme jakkoliv přežít

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 3/1/2023, 20:03

vn napsal:

Přesně tak. Člověk by to vzal,ale kdyby reálně Bedřich řekl, že budujeme kádr s výhledem na sezónu za tři roky. Ne nějaký nesmyslný půjčování hráčů kdo si řekne, když tady brali prachy v létě za trénování. A že máme nejvyšší cíle. A pak, že za špatnou situaci klubu můžou fanoušci a pak zase nic. Krom krákání Vrabela o nějakých vyhlídkách paralelně s novou halou a o kterých hráčích rozhodujeme my a o kterých ne. Stejně vždycky rozhodneme tak, že oslabime sami sebe. Za sebe narovinu říkám, že nemám absolutně žádnou motivaci tam zítra jet.

imbík

hadas (admin) and vn like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 3/1/2023, 19:55

vn

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 3/1/2023, 19:53

MarkusHCD napsal:Spíš bych řekl,že vysíláme "jasné signály",jaké máme letošní sezonu ambice aneb "čím dřív skončíme,tím menší finanční průšvih to bude",to je realita. Počítám, že Šik zde taky na konci ledna skončí

Tvl spojeni “vysilame signaly” uz nemohu ani slyset 😃😃

vn

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 3/1/2023, 19:28

Jak už jsem psal,azylové sezony jsem bral jako "přípravné zápasy", ovšem jednatel to předsezonní skladbou kádru,která vycházela z nerealisticky odhadovaného příjmu,dokonale zazdil. Odpustil bych i desáté místo,ale to jsme mohli od září hrát s Tecly,Valy atd.

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 3/1/2023, 19:23

imbík napsal:
MarkusHCD napsal:Spíš bych řekl,že vysíláme "jasné signály",jaké máme letošní sezonu ambice aneb "čím dřív skončíme,tím menší finanční průšvih to bude",to je realita. Počítám, že Šik zde taky na konci ledna skončí
.

Fajn, ale pak musí Bedřich počítat se 100 lidma na zápasech to je taky realita.

Myslím,že nebudeš daleko od pravdy,zítra max. 400

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 20 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: