Diskuzní fórum
Strana 9 z 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Nečekal jsem zázraky, ale tohle není hodno jména Dukla Jihlava. Jak chceme uplácat další nejmíň 2 sezóny v azylu? Nějaká osobní zodpovědnost za finanční situaci klubu, za složení týmu?
Kelt- Posts : 384
Jen bych chtěl poznamenat, že srovnávat Čachotského k hráčům jako je Tecl a spol ( který jej mají nahradit a táhnout tým) je absolutně mimo mísu a je to jen účelový žvást záměrně tak napsaný, aby se dotyčnému hodil do krámu.
Táhnout tým mají hráči ve věku kolem 30 let. Tzn zkušený hráč a ne věkem ještě junior.
Jaternička- Posts : 1419
Duklacek likes this post
Kdo ho viděl, tak viděl i to, jak byl extrémně nevýrazný.pegy18 napsal:Zpětně mi nejde do hlavy ani odchod Beránka.
Nehledejme furt všude problémy, v Litoměřicích jsme prohráli stokrát a podobný výsledek tam není nezvykem. Herně to není špatný, nemáme střelce
Duklacek- Posts : 1104
Kolja likes this post
pegy18- Posts : 385
Duklacek napsal:MichalDJ
Nic si nemyslím. Pokud budu citovat TEBE, tak jsem ale názoru, že například Jumba nás může skutečně někam posunout. A proč by tu pak měl zůstat? Nebo proč by tu měl Menšík zůstávat? Mají potenciál daleko větší, vypracují se a půjdou do světa. A TY by jsi to chtěl jak? Prostě všechny juniory pošleme pryč, protože tu nezůstanou celou kariéru nebo co?
Ano ty kluky co jmenujes maji veliky potencial, ale kolik takovych mame?jen jsem reagoval na slova Vrabela ze podepisujeme kluky, s vyhledem, ze nas posunou v dohledne dobe do EHL. Ve vsi ucte k nim ale bez hracu v nejlepsim hokejovem veku 25-29 a hokejovym potencialem to tihle junci s Bilcikem a Jachymem nezvladnou. Jinak samozrejme vsem klukum co na EHL maji preju at si ji zahraji
MichalDJ- Posts : 1031
Nic si nemyslím. Pokud budu citovat TEBE, tak jsem ale názoru, že například Jumba nás může skutečně někam posunout. A proč by tu pak měl zůstat? Nebo proč by tu měl Menšík zůstávat? Mají potenciál daleko větší, vypracují se a půjdou do světa. A TY by jsi to chtěl jak? Prostě všechny juniory pošleme pryč, protože tu nezůstanou celou kariéru nebo co?
Sory Ralffe, ale jaká únava? ti hráči mají za sebou dvě repre pauzy, týden volno přes svátky teď zase skoro týden volno a únava? Pokud ano tak co by tenhle tým chtěl dělat v play off kdyby na něj došlo, tam hraješ furt. Neomluvejme to a upřímně si řekneme, že tahle sestava navíc prostě nemá. Podívej na Zlín tam jsou hráči jako krava a zatím nic moc, prý nemají natrenovano, nevím. Takže my prostě regulérně na to teď nemáme a není divu. Ač je tahle liga horší než ELH, tak zase s juniorama to hrát nemůžeš. A Harkabus s Miškarem to nejsou žádný ELH hráči, aby to tady táhnuli sami, proto taky hrají za nás. Ono sestava na začátku ligy, kdy jsme na soupisce měli Cagyho, Semana, Menšíka, Beránka a teď ještě zraněného Šika je přeci jen jiná než Tecl, Juda, Brož, Cachnin, Krehlik Handl, při vší úctě k těm klukům, ale je to tak.
imbík- Posts : 3617
Další věc, ohledně těch platů, to tu všichni tak víte, že to kritizujete? Já bych se jich určitě nezastával, ale třeba Kristek tu nemá žádný plat, jen provize?
To jsi tak naivni, ze si opravdu myslis, ze kdyz se tito i jini juniori ukazi v dobrem svetle, tak tady zustanou a budou se tady trapit dalsich x roku? viz Mensik a mnoho dalsich pred nim?
A někdo už zapomněl, jak se pokazila juniorka, když se tam začalo míchat s hráči. Mají svou soutěž a možná proto tu hrají Handlové či Teclové
Další věc, ohledně těch platů, to tu všichni tak víte, že to kritizujete? Já bych se jich určitě nezastával, ale třeba Kristek tu nemá žádný plat, jen provize z toho co zařídí. Například. A být někým z výše jmenovaných, nebo kohokoliv z Dukly a přečtu si večer tuhle šňůšku tady, tak mě to pěkně demotivuje.
Lufa likes this post
pegy18 napsal:Spíš mě štve, že máme v sestavě hráče jako Handl, Křehlík, Tecl, apod.. když už máme mít teda v sestavě podprůměrný telata a ještě k tomu nemáme ambice, tak lepší než tohle ,tam rovnou s klidným svědomím poslat juniory, dorostence, kteří by normálně v áčku prostor neměli.
Dopadne to úplně stejně a další ušetřený peníz je na cestě.
Jj přesně tohle jsem psal níže. Navíc ohráváme pak aspoň svoje hráče, navíc třeba kluky, kteří mají potenciál nás v budoucnu táhnout třeba…
vn- Posts : 1856
Dopadne to úplně stejně a další ušetřený peníz je na cestě.
vn and MichalDJ like this post
Nemyslím si, naopak presne dle nasich aktualnich moznosti…ralff napsal:Dneska jsme hráli za našima možnostma. I když soupiska dneska kvalitativně žádný zázrak, tak ti hráči jsou schopni lepších výkonů. Možná únava po Vsetínu, nevím, zápas se Vsetínem jsem neviděl...ale chyběla rychlost a síla... Skóre s Litoměřicema letos 5:15...
Nezbývá než to překnousnout...však my si to od Litoměřic časem zase vybereme...
imbík and MichalDJ like this post
Nezbývá než to překnousnout...však my si to od Litoměřic časem zase vybereme...
ralff- Posts : 1547
karel granát likes this post
MarkusHCD napsal:. Posunou nás do HumpolceMichalDJ napsal:vn napsal:Tohle prostě není hodno jména Dukly…na tohle nebudu ani jezdit, ani se koukat, absolutni ztráta času. Kdybychom aspoň hráli s nějakými mladými hráči, kteří mají do budoucna potenciál, tak to vezmu…ale jména jako Křehlík, Tecl, Juda, Handl a další prostě v té sestavě nemají co dělat. Jestli si někdo myslí, že za tři roky, když se třeba ta hala dokončí jak zázrakem budeme mít tým co bude hrát na špici tak je asi padlej na hlavu…
Vrabel v odpovedich tvrdil ze se podepisuji na vice let hraci kteri maji potencial Duklu dostat po postaveni haly do EHL, kdyz se na to clovek podiva bliz tak vicerocni smlouvy tu maji brankar Cerny, Bilcik, Jachym, Broz, Harkabus, Jungwirth, Pes. Pri vsi ucte k nim tohle nejsou hraci, kteri nas nekam posunou
Taky dobry
. Posunou nás do HumpolceMichalDJ napsal:vn napsal:Tohle prostě není hodno jména Dukly…na tohle nebudu ani jezdit, ani se koukat, absolutni ztráta času. Kdybychom aspoň hráli s nějakými mladými hráči, kteří mají do budoucna potenciál, tak to vezmu…ale jména jako Křehlík, Tecl, Juda, Handl a další prostě v té sestavě nemají co dělat. Jestli si někdo myslí, že za tři roky, když se třeba ta hala dokončí jak zázrakem budeme mít tým co bude hrát na špici tak je asi padlej na hlavu…
Vrabel v odpovedich tvrdil ze se podepisuji na vice let hraci kteri maji potencial Duklu dostat po postaveni haly do EHL, kdyz se na to clovek podiva bliz tak vicerocni smlouvy tu maji brankar Cerny, Bilcik, Jachym, Broz, Harkabus, Jungwirth, Pes. Pri vsi ucte k nim tohle nejsou hraci, kteri nas nekam posunou
MarkusHCD- Posts : 1924
Excalibur- Posts : 638
vn likes this post
DUKLIČKA napsal:Kdyby to bylo normální tak už trenér letí jenže tohle není normální protože s timhle ancáblem se žádná díra do sveta udelat nedá.Ale je me líto Skořepy aby po tyhle sezóně neřekl ze na to sere ze tohle nama za potřebí. ( přeju Tomášovi a Pepovi že si spolu zahrají v nové hale ) řekl jeden náš potentatat no to teda nevím.
Presne, menit trenera nema cenu, s timhle tymem by nic neudelal ani Tichonov
DUKLIČKA- Posts : 1624
vn napsal:Tohle prostě není hodno jména Dukly…na tohle nebudu ani jezdit, ani se koukat, absolutni ztráta času. Kdybychom aspoň hráli s nějakými mladými hráči, kteří mají do budoucna potenciál, tak to vezmu…ale jména jako Křehlík, Tecl, Juda, Handl a další prostě v té sestavě nemají co dělat. Jestli si někdo myslí, že za tři roky, když se třeba ta hala dokončí jak zázrakem budeme mít tým co bude hrát na špici tak je asi padlej na hlavu…
vn likes this post
miramare83- Posts : 1125
FREDERIK likes this post
FREDERIK, DUKLIČKA and MichalDJ like this post
DUKLIČKA napsal:MarkusHCD napsal:DUKLIČKA napsal:Mě by zajímalo co zrovna teď děla slečna bc ščerbanová co pan Falta a co pan Kristek = se podle mě cca 150 000 tis měsíčně. Za to už by se dal nějaký plejér pořídít né . Jó a co tam ta mládá ščerbanka vůbec dělá to by mě teda hodně zájímalo. A když to vezmu jak vypadá ten hokej tak asi hovno.
Plejera za ty prachy jistě seženeš,ale vytáhne tě to max. do semi, když nebude pán bůh doma. Co ti to přinese?To,že mače v Pejru či u Vajgaru navštíví 1000-1500 lidí a ty budeš jakž takž "na svejch"? Podle mě byla chyba ve skladbě týmu před sezonou.To,že budeme hrát o "sirky" muselo být každému jasné,ale to 6-10 místo se dalo uhrát s jednou kloudnou lajnou doplněnou kluky ze Žďáru a Brodu + nějakým mlaďochem či "odpadem" zapůjčeným za "drobné" z extraligy.
Já to spíš myslel na ty darmošlapy co je DUKLA živí a myslí že zbytečně.
Tady je to spíš opět o financích,alei o manažerských schopnostech,protože angažmá min. Emila bylo naprosto zbytečné,byť je jasné,že ve dvou, třech lidech se to dělat nedá
MichalDJ likes this post
ondrej.n- Posts : 590
vn likes this post
Nejste jediný koho to sere a bude nás jistě hodně, ale co s tím chcete udělat??MarkusHCD napsal:MichalDJ napsal:Nejhorsi na tom je ze uz je me to ani nesere
Ani mě ne,bohužel ta letargie už trvá tři sezony
FREDERIK- Posts : 237
MarkusHCD napsal:DUKLIČKA napsal:Mě by zajímalo co zrovna teď děla slečna bc ščerbanová co pan Falta a co pan Kristek = se podle mě cca 150 000 tis měsíčně. Za to už by se dal nějaký plejér pořídít né . Jó a co tam ta mládá ščerbanka vůbec dělá to by mě teda hodně zájímalo. A když to vezmu jak vypadá ten hokej tak asi hovno.
Plejera za ty prachy jistě seženeš,ale vytáhne tě to max. do semi, když nebude pán bůh doma. Co ti to přinese?To,že mače v Pejru či u Vajgaru navštíví 1000-1500 lidí a ty budeš jakž takž "na svejch"? Podle mě byla chyba ve skladbě týmu před sezonou.To,že budeme hrát o "sirky" muselo být každému jasné,ale to 6-10 místo se dalo uhrát s jednou kloudnou lajnou doplněnou kluky ze Žďáru a Brodu + nějakým mlaďochem či "odpadem" zapůjčeným za "drobné" z extraligy.
Já to spíš myslel na ty darmošlapy co je DUKLA živí a myslí že zbytečně.
MichalDJ likes this post
DUKLIČKA napsal:Mě by zajímalo co zrovna teď děla slečna bc ščerbanová co pan Falta a co pan Kristek = se podle mě cca 150 000 tis měsíčně. Za to už by se dal nějaký plejér pořídít né . Jó a co tam ta mládá ščerbanka vůbec dělá to by mě teda hodně zájímalo. A když to vezmu jak vypadá ten hokej tak asi hovno.
No co by delala, dela castecne praci za Scerbana, ten ma ted na svazu na povel samy prehlidky a parady, tak nestiha praci v Dukle
DUKLIČKA napsal:Mě by zajímalo co zrovna teď děla slečna bc ščerbanová co pan Falta a co pan Kristek = se podle mě cca 150 000 tis měsíčně. Za to už by se dal nějaký plejér pořídít né . Jó a co tam ta mládá ščerbanka vůbec dělá to by mě teda hodně zájímalo. A když to vezmu jak vypadá ten hokej tak asi hovno.
imbík napsal:Hoši klid však jsem vám to tu psal už po Vsetínu. Momentálně nemáme v kádru lidi na góly. Není kdo by je dal. Kvalita chybí. V téhle sestavě regulérně hrajeme o to porazit Šumperk a Pardubice B. Ale neberte to, že to vyčítam hráčům, nevyčítám jim nic. Vím že tam nechají vše minimálně se Vsetínem to tak bylo, holt zkušenosti někde získat musíme. A nějakou tu prohru musíme zkousnout zase my, fanoušci.
souhlas
karel granát, ralff and Jaternička like this post
MichalDJ likes this post
MichalDJ napsal:Nejhorsi na tom je ze uz je me to ani nesere
Ani mě ne,bohužel ta letargie už trvá tři sezony
MichalDJ likes this post
vn likes this post
Siroko napsal:Kdyz si vzpomenu, jak nas prehravali v Litkach minule… a to jsme tam byli se Sikem, Cagym i Mensikem.
Vsak tohle pochodovy tempo Litek na nas dneska v pohode staci, nemaji se kam hnat, ale tak treba se ted hecneme
pegy18 napsal:Je to slabota a jsme strašně málo nebezpeční, chybí kvalita v útoku. Hlavně ať Ščerban nevyhazuje zbytečně prachy za nějaký pohyby v kádru, fakt to nemá smysl, a kdo si myslí že ano, tak upadl na hlavu a měl by se probrat, když nespadneme což určitě ne, tak to stačí a musíme to brát jak to je, nežijeme v minulosti
Porad bychom meli hrat trochu dustojne, do toho je momentalne dost daleko…
karel granát, Jaternička and FREDERIK like this post
Siroko- Posts : 1206
Souhlas… momentálně máme jeden z nejslabších kádrů v lizeMichalDJ napsal:Jinak, kdyz se podivate na nas tym, tka tretina jich je druholigovych ( Cachnin, Juda, Tecl, Krehlik, Vala a dalsi ). sem tam junior a zbytek prumer tyhle ligy, takze si myslim ze ted hraji svoje maximum, jen si tak rikam, ze budeme tak dlouho cekat na navrat marodu, az spadneme na dno
FREDERIK likes this post
ralff napsal:MichalDJ napsal:Souperi proti nam nemusi ani predvadet extra vykon a nejaky tlak, staci kdyz maji v tymu 1 2 hrace co umi poradne trefit branku a na nas to staci, u nas kdyz uz se broz dostane do krasny strelecky pozice mezi kruhy, tak o metr prestreli branku
My to umíme taky. Ale dneska zatím pomalejší na bruslích a slabší v osobních soubojích...pokud tohle chybí, pak i ty střely stojí za ho...
Ta strelecka potence a kvalita zakonceni, to je to co nas trapi celou tuhle sezonu, to neni jen o tom ze nam nejezdi dneska nohy
MichalDJ napsal:Souperi proti nam nemusi ani predvadet extra vykon a nejaky tlak, staci kdyz maji v tymu 1 2 hrace co umi poradne trefit branku a na nas to staci, u nas kdyz uz se broz dostane do krasny strelecky pozice mezi kruhy, tak o metr prestreli branku
My to umíme taky. Ale dneska zatím pomalejší na bruslích a slabší v osobních soubojích...pokud tohle chybí, pak i ty střely stojí za ho...
ralff- Posts : 1547
vn likes this post
FREDERIK and MichalDJ like this post
FREDERIK likes this post
vn napsal:Na Čagym je vidět, že je pořád jak mladej kluk. Dneska se k tomu golu hlásil až komicky přeju mu to každopádně.
Jj to bylo dobrý. On, ale už dal podobně gól proti Litvínovu a jeho teč mu neuznali. Dokonce i v TV uváděli jako střelce gólů Cagyho, ale v zápise byl Percy. Takže možná proto se tak hlásil, ale jinak slova uznání. Z DF Motoru:
Do útoku to chce nějaké kila jinak Čachotsky klobouk dolů. Od krve. Hoši takhle se rvat za Motor. Defakto hodně připomíná ne stylem, ale srdcem Novotného.
vn likes this post
Strana 9 z 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20