Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+33
kancler
sarkafarka
olin
FREDERIK
Hhs23
AJET0
Laďa
karel granát
Kelt
staříček
HCDTOM
Kolja
hadas (admin)
ondrej.n
mirason
Lázňator
trixy
jajirk
Raddy007
Lufa
Excalibur
Duklacek
miramare83
MarkusHCD
Siroko
MichalDJ
Jaternička
DUKLIČKA
pegy18
Vasoj84
vn
imbík
ralff
37 posters

Strana 5 z 20 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 5 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro DUKLIČKA 15/11/2022, 18:10

Dá se to někde sledovat?

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 15/11/2022, 16:08

Dneska je zasedání zastupitelstva. Uvidíme jak se pohlo financování haly
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 15/11/2022, 12:28

Duklacek napsal:
miramare83 napsal:Trocha statistiky - v dnesnim hokeji jsou dulezity i body a goly od obrancu. Zameril jsem se na golovy prispevky beku a kdo je na tom nejhur z cely ligy? Nase Dukla a o dost... I tohle chybi a mozna o necem vypovida.
Pocty golu od obrancu: SUM 12, SOK 11, TRE 10, PRE 10, FMI 10, KOL 10, ZLN 9, PCE 9, POR 8, LTM 8, VSE 7, PRO 6, SLA 5, DUK 3...
Tak to je síla. Ale góly od obránců padají nejvíce v přesilovkách a my je máme postavené pouze na taktice "Ovečkin". A nesmyslné nasazování Dundyho nebo Marešáka na přesilovku to jen potvrzuje, smutná statistika pro nás, tři je fakt málo

Super příspěvek. Smile

HCDTOM

hadas (admin), FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 15/11/2022, 11:33

miramare83 napsal:Trocha statistiky - v dnesnim hokeji jsou dulezity i body a goly od obrancu. Zameril jsem se na golovy prispevky beku a kdo je na tom nejhur z cely ligy? Nase Dukla a o dost... I tohle chybi a mozna o necem vypovida.
Pocty golu od obrancu: SUM 12, SOK 11, TRE 10, PRE 10, FMI 10, KOL 10, ZLN 9, PCE 9, POR 8, LTM 8, VSE 7, PRO 6, SLA 5, DUK 3...
Tak to je síla. Ale góly od obránců padají nejvíce v přesilovkách a my je máme postavené pouze na taktice "Ovečkin". A nesmyslné nasazování Dundyho nebo Marešáka na přesilovku to jen potvrzuje, smutná statistika pro nás, tři je fakt málo

Duklacek

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 15/11/2022, 10:53

Trocha statistiky - v dnesnim hokeji jsou dulezity i body a goly od obrancu. Zameril jsem se na golovy prispevky beku a kdo je na tom nejhur z cely ligy? Nase Dukla a o dost... I tohle chybi a mozna o necem vypovida.

miramare83

hadas (admin), vn, karel granát, HCDTOM, Duklacek and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 15/11/2022, 01:38

DUKLIČKA napsal:Alfa omega stadion. Jinak se nic nezmění .
A co se s ním změní? Začne chodit víc lidí? V Jihlavě byla malá hala, bylo každý zápas vyprodáno? Není to vůbec o stadionu, ten hokej už v Jihlavě nezajímá lidi dávno, obživnou až v play off. Sledujou Duklu přes sezónu, ale nechodí. A tohle nová hala nezmění, pouze bude stabilita pro klub, zázemí atd, ale ne fanoušky. Hokej v Jihlavě je prostě od extraligy mrtvý a svádět to nyní na halu je alibistické. A reálně když hala bude pro pět šest tisíc lidí, tak si musíme přiznat, že v téhle lize bude pravidelně prázdná a provoz v červených číslech

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 14/11/2022, 22:52

Alfa omega stadion. Jinak se nic nezmění .

DUKLIČKA

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 14/11/2022, 22:43

Dnešek nebudu komentovat. Chtěl jsem jet, ale nakonec jsem nemohl. Viděl jsem necelé 2 třetiny online a byla to bída a šeď.

Jinak ohledně názoru, že je to o lenosti fanoušků. Ne, tak to opravdu není. Je to o nezájmu lidí a u řady z nich i o penězích.
Vzal jsem dvanáctiletou dceru na zápas do JH. Když to spočítám, tak i s cestou jsem tam za 1000+ a to jsem měl jen jedno pivo, kafe a dcera párek a čokoládu...
Z toho celého měla ona celkem pěkný zážitek, ale já rozhodně neměl pocit, že jsem využil dobře svůj čas a peníze...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

HCDTOM likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 14/11/2022, 20:43

Za naší obranou je radost chytat,tedy spíš lovit,borci,je třeba rovněž nasednout na motorky,na kterých kolem vás kališníci a bohužel nejen oni,projíždí před naše g9lmany

MarkusHCD

FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 14/11/2022, 20:24

To ani nestojí za komentář 😊

HCDTOM

Duklacek likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sarkafarka 14/11/2022, 20:11

Nemůžu se zbavit pocitu, že nemají chlapci motivaci, no ani bych se nedivil, mě to taky nechává klidným - takový sezóny o ničem....

sarkafarka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 14/11/2022, 19:52

Priste bych prosil zacit hrat driv nez v 58. minute...

Btw Hrnicko dnes za Porubu predvedl Granlunda. To je snad v tyhle lize poprve. Jeden ze sikovnych golovych hracu a bojovniku, jehoz odchod od nas byl tehdy predcasnej a doted ho lituju.

Naposledy upravil miramare83 dne 14/11/2022, 20:14, celkově upraveno 1 krát

miramare83

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 14/11/2022, 19:50

Takhle se další fanoušci nenalakaji... bohužel

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 14/11/2022, 19:46

Tak debakl to úlplně nebyl. "Jen" ostuda.

Aspoň, že v tom závěru nám tam něco padlo.
ralff
ralff

karel granát and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 14/11/2022, 19:17

Koukal jsem chvili i na par ostatnich zapasu. Vsichni vcetne Sumperku brusli rychleji nez my, nekteri vyrazne. Je to smutnej pohled na nase dalsi chciple pelhrimovske predstaveni... Skoda ze neni vic zapasu v JH, asi je tam lepsi aura:)

miramare83

FREDERIK and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 14/11/2022, 19:08

Tak se člověk těší na hokej a místo hokeje takováhle sračka.......

staříček

FREDERIK, Vasoj84 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 14/11/2022, 19:05

DUKLIČKA napsal:Ščerbane jsem tady ale na tohle asi už jezdit nebudu sory
Jsi hlavním viníkem 😃

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 14/11/2022, 18:57

Jestli je někdo zklamaný z návštěv v Pelhřimově, tak my můžeme být zklamaní (nas*aní) z výkonů v Pelhřimově

Duklacek

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 14/11/2022, 18:54

Dneska je to hrozný výkon. To bude nejnižší návštěva na derby v historii klubu v neděli.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 14/11/2022, 18:47

Dneska je to fakt tristni, LTM o dva levely jinde, a to je na tom nejsmutnejsi. Veril jsem ze navazou na ten Vsetin, ale dneska tam neni vubec nic. Litky maj tak 1000x vetsi chut hrat a vyhrat nez my. A postavit poprvy Malace zrovna proti nim (drtivej utok), to taky nebyl nejlepsi napad. Tim nerikam ze on je hlavni vinik, to jsou spis ti lemplove v poli... Tohle je hanba. Ta repre pauza nam zrejme spis uskodila. Anebo na to dneska proste serou...

Naposledy upravil miramare83 dne 14/11/2022, 19:03, celkově upraveno 1 krát

miramare83

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 14/11/2022, 18:46

Zavání to debaklem... Mad
ralff
ralff

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 14/11/2022, 18:28

Ščerbane jsem tady ale na tohle asi už jezdit nebudu sory

DUKLIČKA

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 14/11/2022, 18:15

Je to vošklivý.
A kterého génia z cateringu napadlo začít dělat klobásy na tento způsob? Je to hnus, nedá se to jíst, vodou nasáklá klobása bez chuti, za 75 korun. Už nikdy víc. Tohle jsou věci, které by se neměli stávat, obzvlášť, když sem jezdíme z větší dálky

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 14/11/2022, 18:02

Hnus co hrajeme…

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 14/11/2022, 17:20

Já mluvil o sezóně postupové, ale ani tam nebylo víc jak 1500 lidí což jsem si myslel že jo.
Nicméně přendat si zápas ze soboty na neděli kvůli policii. To klidně může 100-200 lidí odradit ten termín.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 14/11/2022, 16:12

Duklacek napsal:
imbík napsal:
Jaternička napsal:Máš pravdu, že když se chce tak to jde. Zlín namísto naprosto nesmyslného pondělka kdy prostě to je nejvíc nevhodný den pro utkání, si jednoduše zápas přeložil na dnešek. Kdy ta návštěva bude pochopitelně větší.
Za to u nás se tam zítra budou počítat nižší stovky lidí.

Za A za b my si ještě termíny zhoršujeme. Derby s Třebíčí mohla po dlouhé době být sobota a my jsme si to přendali na neděli. A pak za vše můžou fanoušci 🙈
My ne, pelhřimovská policie.
Jinak co se týče "výpadku příjmů ze vstupného", tak jako každoročně si Bedřich naplánoval nějakou návštěvnost (naivně, podobně jako na Grand Finále) a následně je (opět) nemile překvapen. V Jihlavě opravdu hranice neatakovala 2000, to možná tak čtvrtfinále a semifinále play off. Dokonce na pátý zápas se Sokolovem přišlo nějakých 1800 obličejů.
Během sezóny chodilo pod tisícovku skrz covid, jinak běžně kolem té tisícovky, víc míň, ale dva litry už standardně dávno nechodilo, tak proč by mělo chodit v Pejru. A klub naivně očekává každý rok velkou návštěvu, ale aktivita/nábor směrem k fans? Absolutně nula, oproti jiným městům. Nelze se donekonečna spoléhat na silnou základnu z dob titulů, neb právě z této části přestalo chodit dost lidí, z pochopitelných důvodů

Přesně tak...

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 14/11/2022, 15:47

Jaternička napsal:Letos je domácí průměr  736
vloni za základní část      863

to je o 19 050 kč v průměru na každý zápas v celkové měřítku za celou základní část je to 457 200 kč při ceně lístku 150kč.
To je 76 hokejek

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 14/11/2022, 13:58

Letos je domácí průměr  736
vloni za základní část      863

to je o 19 050 kč v průměru na každý zápas v celkové měřítku za celou základní část je to 457 200 kč při ceně lístku 150kč.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 14/11/2022, 10:36

imbík napsal:
Jaternička napsal:Máš pravdu, že když se chce tak to jde. Zlín namísto naprosto nesmyslného pondělka kdy prostě to je nejvíc nevhodný den pro utkání, si jednoduše zápas přeložil na dnešek. Kdy ta návštěva bude pochopitelně větší.

Za A za b my si ještě termíny zhoršujeme. Derby s Třebíčí mohla po dlouhé době být sobota a my jsme si to přendali na neděli. A pak za vše můžou fanoušci 🙈
My ne, pelhřimovská policie.
Jinak co se týče "výpadku příjmů ze vstupného", tak jako každoročně si Bedřich naplánoval nějakou návštěvnost (naivně, podobně jako na Grand Finále) a následně je (opět) nemile překvapen. V Jihlavě opravdu hranice neatakovala 2000, to možná tak čtvrtfinále a semifinále play off. Dokonce na pátý zápas se Sokolovem přišlo nějakých 1800 obličejů.
Během sezóny chodilo pod tisícovku skrz covid, jinak běžně kolem té tisícovky, víc míň, ale dva litry už standardně dávno nechodilo, tak proč by mělo chodit v Pejru. A klub naivně očekává každý rok velkou návštěvu, ale aktivita/nábor směrem k fans? Absolutně nula, oproti jiným městům. Nelze se donekonečna spoléhat na silnou základnu z dob titulů, neb právě z této části přestalo chodit dost lidí, z pochopitelných důvodů

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 13/11/2022, 21:09

imbík

FREDERIK and MichalDJ like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 13/11/2022, 18:59

Jsem na zitrek docela zvedavej, jednak po ty pauze a taky jak do toho kluci pujdou. Vyhlidky muzou byt vselijaky, jako cil bylo stanoveno do 6.mista, tabulka je naslapana... Zatim posledni zapas ve Vsetine byl odbojovanej pekne, jak kdyby to bylo play off, az jsem se divil. Tak uvidime jak to bude vypadat dal.

miramare83

karel granát and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 13/11/2022, 15:58

Volalo se tady po svozu, v autobusu jsou volný místa, tak se hlašte.

Kelt

Duklacek and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 13/11/2022, 07:37

Máš pravdu, že když se chce tak to jde. Zlín namísto naprosto nesmyslného pondělka kdy prostě to je nejvíc nevhodný den pro utkání, si jednoduše zápas přeložil na dnešek. Kdy ta návštěva bude pochopitelně větší.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 12/11/2022, 23:05

HCDTOM napsal:
imbík napsal:Tak to jsou zrovna údaje které můžeme dohledat když se hrálo o postup kolik chodilo lidí a kolik chodí teď. Myslím že 500 určitě ne, spíš se atakovala hranice 2000 průměr. Což na první ligu tenkrát byla čísla do první čtyřky. Dneska patříme k těm spodním patrům tabulky. Je to víc aspektů dohromady, ale já vidím hlavní důvod ve vedení klubu a přístupu k tomu všemu jako celku. Od fanoušků až po čekání na zázrak v podobě zimaku.

Pointa je jinde. Je to myšlený tak, že je jedno co vedení řekne nebo neřekne ohledně cílů. Důležitý je, co člověk vidí a ikdyby BŠ řekl, že jdeme na postup, tak nevím, kdo tomu uvěří. Mám oči a mozek, vím, že žádný postup nebude.

Já pointu pochopil, jen se ptám proč jsme v takové situaci kdo je za to zodpovědný a proč se to celé hodí na fanoušky že nechodí? No jasně nechodí, protože není pořádný důvod. A ne není to jedno co vedení řekne, už právě ty vyjádření, nevyjádření na začátku sezony nejsou nijak lákavý. Já bych třeba ocenil kdyby ke mě klub a jeho šéf byl od začátku upřímný. Nemaloval vzdušné zámky a řekl. Chceme hrát atraktivní hokej, který se bude líbit fanouškům, ale s ohledem na okolnosti je strop finále Chance ligy, přesto bych fanoušky chtěl poprosit ať nám přijdou pomoct a podpořit kluky v této těžké době a tím přispět k začátku něčeho nového co klub posune dál. Ne že se tady bude vyprávět, že chceme být do šestého místa a v play off se uvidí. A když se jedná o dopravě pro fanoušky tak nebyl zájem , ale kdo o tom třeba věděl??? A pak říct na prvním hodnocení sezóny, že největším zklamáním jsou fanoušci že nechodí? Kdo se fanoušků zeptal jaký čas by vyhovoval v cizích městech? Snažil se někdo prohodit pořadatelství ze střed a pondělků víc na soboty? Však ve všední den je utopie jet po práci do Pejru a zase zpět. Já nevím, ale na mě to teda nepůsobí dvakrát lákavě co bych chtěl vidět a musel tam být. Předvedena hra je pak samozřejmě další věc. Ale jak říkám už jen to aby se člověk s tím chtěl stotožnit a říct jo, cítím upřímnost a klub potřebuje pomoct chci toho být součástí. Ale takhle je to takové nijaké. Klub s cily mlží a ještě pomáhá s hráči největším rivalům v historii klubu což já jako skalní fanoušek beru jako další podraz.

imbík

Jaternička, FREDERIK, MichalDJ and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 12/11/2022, 18:57

imbík napsal:Tak to jsou zrovna údaje které můžeme dohledat když se hrálo o postup kolik chodilo lidí a kolik chodí teď. Myslím že 500 určitě ne, spíš se atakovala hranice 2000 průměr. Což na první ligu tenkrát byla čísla do první čtyřky. Dneska patříme k těm spodním patrům tabulky. Je to víc aspektů dohromady, ale já vidím hlavní důvod ve vedení klubu a přístupu k tomu všemu jako celku. Od fanoušků až po čekání na zázrak v podobě zimaku.

Pointa je jinde. Je to myšlený tak, že je jedno co vedení řekne nebo neřekne ohledně cílů. Důležitý je, co člověk vidí a ikdyby BŠ řekl, že jdeme na postup, tak nevím, kdo tomu uvěří. Mám oči a mozek, vím, že žádný postup nebude.

HCDTOM

FREDERIK and MichalDJ like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 12/11/2022, 17:27

Myslel jsem to takhle:

Příklad já : Pritahnu domu s pravidla cca 16:30 podle situace na dálnici .Ve třičtvrtě vyrážím směr Jihlava ale pozor jedu do Brzkova tam neberu 1 v Polny druhého a na stadion dorazime 17:25 většinou .(Když se hrálo v Jihlavě).
No jo ale jak to mám dělat když se hraje v Pelhřimově?No ta bene když to hodí ještě ke všemu o hodinu dřív ?
A co mají říkat kluci co jsou od Nového města na Moravě ?Pro ne to je úplná utopie.Tak ať se nedivi ze tam chodí 400 lidi.

DUKLIČKA

hadas (admin), Kuba, MichalDJ and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 12/11/2022, 16:21

Tak to jsou zrovna údaje které můžeme dohledat když se hrálo o postup kolik chodilo lidí a kolik chodí teď. Myslím že 500 určitě ne, spíš se atakovala hranice 2000 průměr. Což na první ligu tenkrát byla čísla do první čtyřky. Dneska patříme k těm spodním patrům tabulky. Je to víc aspektů dohromady, ale já vidím hlavní důvod ve vedení klubu a přístupu k tomu všemu jako celku. Od fanoušků až po čekání na zázrak v podobě zimaku.

imbík

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 12/11/2022, 15:31

Jaternička napsal:
imbík napsal:Tentokrát souhlasím a ještě doplním, že by chodilo na Chance ligu víc lidí kdyby byly jasné cíle a ne hrát do šestého místa s jistotou, že není snaha to někam dál posunout. To pak nikoho nebaví. Já když chodím na florbal taky chci vyhrát každý zápas a přitom tam jde maximálně o žízeň. To si BŠ musí sáhnout do svědomí zda pro to dělá klub maximum.

Osobně si nemyslím, že se dá očekávat vyšší návštěvnost  když se ohlásí útok na postup. Lidi nejsou blbý a ví na co reálně tým má.

V Česku se chodí jen když se daří. Není to jako zejména na západ od nás kdy se chodí, protože to město, kraj nebo oblast prostě tím sportem žije.
Plus když vedení dělá něco pro návštěvnost, tak jsou ty návštěvy hned jiné. Stačí se podívat jak funguje sportovní aktivita všech celků v Berlíně zapojených do programu vyšších návštěv. Je to sice nesrovnatelné, ale ta aktivita klubů od škol až po působení na veřejnosti by mohlo být vzorem jak to dělat.

Máš pravdu, souhlas.

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 12/11/2022, 13:53

imbík napsal:Tentokrát souhlasím a ještě doplním, že by chodilo na Chance ligu víc lidí kdyby byly jasné cíle a ne hrát do šestého místa s jistotou, že není snaha to někam dál posunout. To pak nikoho nebaví. Já když chodím na florbal taky chci vyhrát každý zápas a přitom tam jde maximálně o žízeň. To si BŠ musí sáhnout do svědomí zda pro to dělá klub maximum.

Osobně si nemyslím, že se dá očekávat vyšší návštěvnost když se ohlásí útok na postup. Lidi nejsou blbý a ví na co reálně tým má.

V Česku se chodí jen když se daří. Není to jako zejména na západ od nás kdy se chodí, protože to město, kraj nebo oblast prostě tím sportem žije.
Plus když vedení dělá něco pro návštěvnost, tak jsou ty návštěvy hned jiné. Stačí se podívat jak funguje sportovní aktivita všech celků v Berlíně zapojených do programu vyšších návštěv. Je to sice nesrovnatelné, ale ta aktivita klubů od škol až po působení na veřejnosti by mohlo být vzorem jak to dělat.
Jaternička
Jaternička

HCDTOM and jajirk like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 12/11/2022, 10:57

Tentokrát souhlasím a ještě doplním, že by chodilo na Chance ligu víc lidí kdyby byly jasné cíle a ne hrát do šestého místa s jistotou, že není snaha to někam dál posunout. To pak nikoho nebaví. Já když chodím na florbal taky chci vyhrát každý zápas a přitom tam jde maximálně o žízeň. To si BŠ musí sáhnout do svědomí zda pro to dělá klub maximum.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 12/11/2022, 09:32

HCDTOM napsal:
Lufa napsal:Důvod , že lidi nechodí , je jen lenost a  protože je možnost sledovat hokej na netu.Už jsem to tu kdysi zmiňoval,zajímalo by mě kolik Hokejka nebo Tipáč platí klubům za přenos.  Ale asi se jim to vyplatí víc než příjem ze vstupenek od fanoušků.

podle mě nemáš pravdu. Ještě nikdy přenos nenahradil osobní účast. Elh žádný pokles v návštěvnosti nemá, spíš naopak. To je o tom, že chance liga stačí u pc, na elh si zajdeš osobně.

Jo, já taky mám na mysli přenosy v souvislosti s CHl.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 11/11/2022, 11:50

Nevím přesně o jak velký pokles se jedná, ale myslím, nebude o tolik menší než když se hrálo ještě na HZS.

Lidi zkrátka na hokej nejdou z různých důvodů.

Takže ten proprad v příjmu tam zase nebude tak markantní.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 11/11/2022, 11:13

Lufa napsal:Důvod , že lidi nechodí , je jen lenost a  protože je možnost sledovat hokej na netu.Už jsem to tu kdysi zmiňoval,zajímalo by mě kolik Hokejka nebo Tipáč platí klubům za přenos.  Ale asi se jim to vyplatí víc než příjem ze vstupenek od fanoušků.

podle mě nemáš pravdu. Ještě nikdy přenos nenahradil osobní účast. Elh žádný pokles v návštěvnosti nemá, spíš naopak. To je o tom, že chance liga stačí u pc, na elh si zajdeš osobně.

HCDTOM

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 11/11/2022, 11:07

Důvod , že lidi nechodí , je jen lenost a protože je možnost sledovat hokej na netu.Už jsem to tu kdysi zmiňoval,zajímalo by mě kolik Hokejka nebo Tipáč platí klubům za přenos. Ale asi se jim to vyplatí víc než příjem ze vstupenek od fanoušků.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 11/11/2022, 11:01

DUKLIČKA napsal:No myslím ze tady s tím vyjádřením vystřelil hódně vedle.

V čem? Jen řekl, že tam vypadly příjmy od lidí. Jasná věc, to ani nemusí nikdo říkat. Spíš jsem zvědavý na to řešení, jenž plánuje. Ani první místo by tohle nezlepšilo, o tom to u Dukly dávno není, bohužel... můj subjektivní názor, že na zimaku doma by to zázrak nebyl. Max kolem 1000 lidí. Dukla si prostě kvůli neustálemu setrvání v téhle lize nevychovovala mladé fanoušky, kolem 20-25 let, kteří by i dojizdeli. Po lidech, kteří chodili u nás to lze těžko očekávat. Buď už mají svůj věk a nebo rodiny, prostě jiné priority. Ruku na srdce, kdo má zápal pro hokej, jako před 10 lety? Osobně už teda jdu po kvalitě a kouknu i nezaujate na pěkný sport (hokej), než na monitoru pc Duklu vs Kolín. Dukla mám v srdci, ale říkám to férově.

HCDTOM

jajirk and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 11/11/2022, 10:51

Myslím co se tyče fanouškovské základny.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 11/11/2022, 10:47

No myslím ze tady s tím vyjádřením vystřelil hódně vedle.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 11/11/2022, 09:43

Vy pořád hledat důvody a je jediný. Kvalita ligy a zápasů. V roce 2022 fakt není problém dojet pár km, ale musíš mít "důvod ". Nevím jak vy, ale nějaká ušmudlaná cesta zdarma by nebyla motivací, když bych chodit nechtěl. Ten čas je dražší, než cesta

HCDTOM

hadas (admin) likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 11/11/2022, 09:20

Jaternička- myslím že máme na věc stejnej pohled Very Happy Kdo chce psa bít ...

Lufa

jajirk likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 11/11/2022, 09:19

MichalDJ napsal:
ralff napsal:Bedřich Ščerban hodnotí odehranou část sezony, a situaci kolem rekonstrukce stadionu: https://www.youtube.com/watch?v=wSkZOv9-yDo  

Vsichni delaji vsechno dobre, jen mi fanusci to delame spatne....chudak BS cekal a pocitl ze do Pejru a Hradce bude chodit minimalne 2 tisice lidi a vono nic...no jo no v Jihlave se ceka, ze fanousek bude chodit, platit, nakupovat v esopu a obcerstveni, ale beda jak si zanadava...spis by si mel BS polozi otazku jestli udelal vsechno pro to aby ty lidi do Pejru a Hradce dostal ( organizovany svoz ), zdad vubec ta politika klubu smerem k fanouskum je spravna...

Jde celkem o prd , pustil jsem si ten rozhovor a já tam nějaký velký brečení teda od BŠ neslyším. Spíš to beru jako jeho konstatování věci. Rolling Eyes

Lufa

jajirk likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 20 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: