Diskuzní fórum
Strana 2 z 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Re: Diskuzní fórum
MichalDJ- Posts : 1031
Hlavne, ze Vrabel je tady tak dlouho co?pegy18 napsal:Lysý,Falta,Vrábel a další šmejdi, tyhle jak se dostali k lizu tak to šlo od ty doby od deseti k pěti.
Siroko- Posts : 1206
pegy18- Posts : 385
Hhs23 napsal:Ale nelżi hlídals a hlíaš. Co se tady šušklo hned věděli trenéři a vedení...Jsi hlavní člověk který se zasloužil o zrušení ofic. diskusního fóra běž práskat někam jinam..
Nedavno psal na FB ze si nechal pod palcem redakci Dukly, to jen tak na okraj k tomu ze uz pro Duklu nepracuje
Duklacek likes this post
To jako fakt?Radekvondracek napsal:Do prčic, viděli jste to někdo, máte to někdo uložené? Teď jsem projížděl fb a tam na mě vykouklo, že Ščerban nabídl rezignaci na post jednatele. Nedělám si srandu. Zrovna , když nám tam duťáci dneska hodili šestej banán do sítě, jsem si říkal že to není moc dobrá vizitka ani pro vedení. Odcházel jsem ze stadionu s takovým vnitřním pocitem, že se asi něco dít bude. Prosím jestli to někdo má, hoďte ten článek sem, úplně mě to trklo, ale pak to buď hned někdo smazal, to znamená že se čeká na ofiko vyjádření ze strany klubu, nebo se ještě něco kuje v zákulisí
Duklacek- Posts : 1104
tomassinho napsal:imbík napsal:Aby ty fotky klub nesmazal. Jistě nás tu hlídá pan Lysý a minule s Cagym ty odstavce taky zmizely když jsme to tady rozmaznuli
Mýlíš se. Nikoho tady nehlídám, nemám důvod, navíc v klubu už půl roku nepracuji. Jen si to tady úplně v klidu pročítám, protože mne to baví. S Čagym se znáš, tak se ho můžeš zeptat, jak to bylo, že já s tím nemám nic společného
Naopak jsem celkem rád, že jsem se i přes složité spojení po půl roce dostal na hokej
Tak evidentně si to nemyslím jen já. A že kolikrát nemluvíš úplně pravdu ses prasknul i sám. Jen jsi nikdy nepřiznal, že sem chodíš sám. Všechno jsi dřív sváděl na informátora..... Právě, že se s Cagym znám a vím, že tohle už nikdy víc řešit nechce
imbík- Posts : 3617
Hhs23- Posts : 177
imbík likes this post
imbík napsal:Aby ty fotky klub nesmazal. Jistě nás tu hlídá pan Lysý a minule s Cagym ty odstavce taky zmizely když jsme to tady rozmaznuli
Mýlíš se. Nikoho tady nehlídám, nemám důvod, navíc v klubu už půl roku nepracuji. Jen si to tady úplně v klidu pročítám, protože mne to baví. S Čagym se znáš, tak se ho můžeš zeptat, jak to bylo, že já s tím nemám nic společného
Naopak jsem celkem rád, že jsem se i přes složité spojení po půl roce dostal na hokej
tomassinho- Posts : 12
A tohle má klub překlepat celkem 3 roky? No,tak to chci vidět.
Radekvondracek- Posts : 44
Vasoj84 and miramare83 like this post
imbík and Radekvondracek like this post
Ano, Bedřich nás zachránil, napravil Padělkovy sekery.
Ale nemůžeme přece do konce svých životů uctívat někoho jen díky zásluhám z minulosti. Musíme žít přítomností a koukat do budoucna.
A omlouvám se, jestli to někomu bude proti srsti, ale o klubu něco málo vím a Bedřich nám opravdu jen škodí.
Chová se nezodpovědně. Vždy vše vsází na jednu kartu!!!
Teď, zimák a fanoušci jako rukojmí,jak už tu zaznělo, předtím, sezona po sestupu, narval se kádr posilama, a vše se utratilo, postup zpět nevyšel a od té doby začarovaný kruh.
Přijde mi, že to není nejostřejší tužka v penále. Jako manager vyslat vzkaz světu, že jsme žebráci bez peněz, to chce koule.
Ščerbane rezignuj nebo vyházej hovada jako Falta Vrábel Kristek Ujčík a další pijavice!!!!!
Komunikační zoufalost a žebravá kampaň ve stylu “Je to vaše vina, tak nás z toho dostaňte, vy fanoušci/zákazníci.”. Dlouhodobě tu jsem za růžovo-brejlouna a Bedřicha mám v úctě, ale už mě ta maškaráda přestává bavit. Ano, je to vlivný sportovní funkcionář, z hovna upletete bič, ale po manažerské stránce je to posledních pár let absolutní tragédie, křivé hodnoty, mediální kauzy, úbytek fanoušků a dlouhodobá stagnace. Žádný klub nepůsobí tak plačtivě jako my. Za covidu posíláme plejery na brigády, za inflace bulíme, že fanoušci nám nehážou bezdůvodně love do kapes. Ani nějaký potroublý Vrchlabí, Šumperk, nebo Kolín nepůsobí tak uboze jako my. Ščerban obklopen nekompletními lidmi viz výkonná ředitelka dcera, buran Kristek, který rozesírá veřejný obraz kamkoliv přijde (ani dlouholetí sponzoři Dukly už tu aroganci nedávají).
Bedřichu díky za záchranu Dukly v době, kdy jí bylo nejhůř - 2008. Po těch dlouhých letech už jí ale nemáš co dát, uzavřel ses do bubliny, stal ses nekompentním a je čas jít o dům dál. Ščerban ven!
Burberry- Posts : 29
Vasoj84 and pegy18 like this post
Ščerban si vzal ten Náš stadion jako rukojmí aby donutil město něco dělat a vsadil všechno na jednu kartu!!!!! Která mu pravděpodobně nevyjde. A znovu opakuji ze tomu stadionu nic není !!!! A ten kdo o tom něco ví me dá za pravdu a ti co poslouchají jednatele a cumi do novin nebo sledujou televizi tak to nepoberou ale je to tak!!!!!!
DUKLIČKA- Posts : 1624
Vasoj84 likes this post
vn napsal:Kde to je ta fotka?imbík napsal:Aby ty fotky klub nesmazal. Jistě nás tu hlídá pan Lysý a minule s Cagym ty odstavce taky zmizely když jsme to tady rozmaznuli
Asi je myšleno tohle... Osobně by mě nenapadlo řešit, jak kvalitní mají hráči brusle.
[/quote
Ať hrajou v bruslích za sto tisíc, ale za A na to klub musí mít a za B ať hráči za to mají odpovídajícím výkony. A když si vedení teď naběhlo s žádostí o vyšší podporu od lidí, nemůžou se divit, že si lidi budou všímat i těchto věcí.
vn likes this post
vn napsal:Kde to je ta fotka?imbík napsal:Aby ty fotky klub nesmazal. Jistě nás tu hlídá pan Lysý a minule s Cagym ty odstavce taky zmizely když jsme to tady rozmaznuli
Psal si pod ní i ty. Jak je tam to skóre tak tam jsou ty brusle pěkně vidět.
vn likes this post
MichalDJ likes this post
Kde to je ta fotka?imbík napsal:Aby ty fotky klub nesmazal. Jistě nás tu hlídá pan Lysý a minule s Cagym ty odstavce taky zmizely když jsme to tady rozmaznuli
vn- Posts : 1856
Samostatnou kapitolou jsou dlouho kritizovany presilovky. Tam dokonce ani Miskar se Sikem nic nevymysleli. Mam pocit, ze jim vyhovujou vic akce z protiutoku, nez vymejslet nejaky kombinace proti kompaktni obrane pri presilovce.
Ja vim, je to na pytel, ale ted to clovek hodnoti v nasranosti a s horkou hlavou. Tady uz fakt muzeme jen doufat ve zlepseni.
Siroko- Posts : 1206
karel granát and FREDERIK like this post
kancler- Posts : 119
karel granát, ralff, jajirk, Lufa and miramare83 like this post
Vasoj84, Duklacek and tomassinho like this post
MarkusHCD napsal:Favorit bohužel derby vyhrál a to naprosto s přehledem a zaslouženě
Derby favorita nikdy nemá , to by jsi mohl vědět Dneska to byl pouhý výsměch nám fanouškům a hlavně nam skalním , prohrát se může , neříkám , ale tohle ? Jako sorry , ale bohužel na tohle už nemám chuť ani energii , škoda peněz a mého času , který mohu věnovat rodině Už stačilo ......
Vasoj84- Posts : 334
Vasoj84 likes this post
Ale nejsou peníze. Ščerbane rezignuj
Vasoj84 and Radekvondracek like this post
Klub škemrá o peníze přitom mimochodem hráči nafasovali nejvyšší řady bruslí ( nedávno tentýž hráči ještě tyto brusle neměli) je to na fb na fotografii.
Jeden divák,který si toho všiml taky, to tam zmiňuje.
A kecy typu, že si to třeba koupili borci sami, tak to si strčte za klobouk. Žádný profesionál by nedal za výstroj ani korunu, max si kupují svoje pásky a ribano.
Vše je fasované. Vím jak to chodí, 20 let jsem trénoval.
Takže Bedřichu táhni do prdele a lži někomu jinému tohle je výsměch ty šašku!!!!! Těžký kalibr, skoro 30 let jsem jezdil ale končím vy lháři
MichalDJ, Vasoj84 and Radekvondracek like this post
Duklacek napsal:Nevím, co bylo smutnější. Pán vybírající drobné na stavbu stadionu, vyčpělý kotel s umírajícími pětiminutovými chorály už od začátku či to na ledě, co se ani na míle vzdáleně neblížilo něčemu jako je nasazení. Ale k tomu pranýřování, když ono na to asi není u nás. Dvě lajny jsou se zavřenou pusou a očima kvalitní, třetí a čtvrtá nic, odráželi se od nich jako tenisáky. Co od nich čekáme? Jasně, jsou naši, náklady na plat asi minimální. Ale ta kvalita u nich není, Juda Cemba Brožík Křehlík Handl, poslední jmenovaný by měl být díky parametrům cítit, není. Zbytek jen prázdně lítá po ledě. Prohra naprosto zasloužená, není na to aktuálně. Beci jsou tragičtí všichni a především v rozehrávce. Rozdíl v přesilovkách byl čtyři vesmíry. Těším se na Nekvasilův tradiční hořkosladký úsměv na TK
Sory ale to vůbec není o čtvrté lajně. Zmiňovaný Miškář, Fronk, Kolář? Bilčík vždycky nešel pro ránu daleko a pod Ujcikem hrajeme jak panenky. Žádná dohra u mantinelu, souboje měkký, před gólmanem sračky, nic.... Rozdíl v přesilovkách musel vidět i fnaoušek co byl ve středu na Pejru a dneska na nás....
Jaternička likes this post
MarkusHCD- Posts : 1924
Vasoj84- Posts : 334
pegy18 likes this post
hadas (admin) and Vasoj84 like this post
FREDERIK, Vasoj84 and miramare83 like this post
Věnovat se rodině, nebo svým aktivitám , a jinak mrknout na Livesportu na výsledek jak to skončilo a šlus ende. Proč bych si kurvil život, když tady nikdo kvůli Dukle sám nehne ani brvou
hadas (admin), Vasoj84 and Radekvondracek like this post
Vasoj84 likes this post
MichalDJ napsal:kancler napsal:Jen taková technická : Jestli si někdo myslí, že jiný týmy mají peníze, tak většina nemá...
Jen to netroubí vesele do světa!!!! To byl tak velký manžerský přešlap, že se to jen tak nevidí....
Presne tak, to jen u nas to troubove rok co rok vytrubuji...jak se asi na to divaji pripadni hraci ktere oslovime...
Jo, to byla fakt hrozna blbost. Ted mame punc zebraku, nikdo k nam nebude chtit a i na mancaft todle musi pusobit blbe (demotivace)...
Nevypada to ted vubec dobre ten trend, vetsina hracu pusobi trochu otravene, bez energie, abysme zanedlouho nebyli radi za 10. misto...
miramare83- Posts : 1125
To jsne snad nemohli hrát tak strašně, jak tu píšete.
jajirk- Posts : 161
vn, FREDERIK, Vasoj84 and pegy18 like this post
kancler napsal:Jen taková technická : Jestli si někdo myslí, že jiný týmy mají peníze, tak většina nemá...
Jen to netroubí vesele do světa!!!! To byl tak velký manžerský přešlap, že se to jen tak nevidí....
Presne tak, to jen u nas to troubove rok co rok vytrubuji...jak se asi na to divaji pripadni hraci ktere oslovime...
karel granát, DUKLIČKA, Duklacek and miramare83 like this post
staříček- Posts : 527
karel granát, HCDTOM, FREDERIK and Lufa like this post
Třebíč podobné i horší prohry s náma musela překousnout mockrát. Tak teď musíme taky.
Ostuda a debakl.
ralff- Posts : 1547
karel granát likes this post
Lufa- Posts : 1312
FREDERIK likes this post
HCDTOM- Posts : 776
DUKLIČKA napsal:Ještě přece není konec ( ironie)
Dvougólový rozdíl se dá vklidu smáznout...čtyři branky rozdíl ve třetí třetině to už je prakticky nemožné.
ralff- Posts : 1547
hadas (admin) likes this post
Strana 2 z 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20