Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+33
kancler
sarkafarka
olin
FREDERIK
Hhs23
AJET0
Laďa
karel granát
Kelt
staříček
HCDTOM
Kolja
hadas (admin)
ondrej.n
mirason
Lázňator
trixy
jajirk
Raddy007
Lufa
Excalibur
Duklacek
miramare83
MarkusHCD
Siroko
MichalDJ
Jaternička
DUKLIČKA
pegy18
Vasoj84
vn
imbík
ralff
37 posters

Strana 6 z 20 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 6 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro Jaternička 11/11/2022, 09:19

Hodně záleží na tom jak si ten rozhovor kdo vyloží.

Ten kdo viní za vše BŠ ten si do něho kopne s tím že za vše můžeme my fanoušci.

Lze si to vyložit u jinak a to že úbytek je prostě fakt a že snad bude snaha to zlepšit.

Ovšem český člověk je líný a pokud nedostane nic zadarmo protože má názor že na to má nárok tak s tím stavem nepohne ani placený svoz na hokej
Jaternička
Jaternička

karel granát, Siroko, jajirk and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 11/11/2022, 08:50

MarkusHCD napsal:
MichalDJ napsal:
ralff napsal:Bedřich Ščerban hodnotí odehranou část sezony, a situaci kolem rekonstrukce stadionu: https://www.youtube.com/watch?v=wSkZOv9-yDo  

Vsichni delaji vsechno dobre, jen mi fanusci to delame spatne....chudak BS cekal a pocitl ze do Pejru a Hradce bude chodit minimalne 2 tisice lidi a vono nic...no jo no v Jihlave se ceka, ze fanousek bude chodit, platit, nakupovat v esopu a obcerstveni, ale beda jak si zanadava...spis by si mel BS polozi otazku jestli udelal vsechno pro to aby ty lidi do Pejru a Hradce dostal ( organizovany svoz ), zdad vubec ta politika klubu smerem k fanouskum je spravna

Částečně lze souhlasit,Hradečák či Pejrák se sice občas přijde kouknout,ale stabilně? I pro mě osobně je Dukla mimo Jihlavu jako pro jihlavského patriota poloviční Duklou. Druhou stranou jsou finance. Pronajmeš bus od ICOMu za cca 15 000,-Kč a sejde se Ti 10-15 zájemců. Ta dojezdová vzdálenost je past.Sám můžu jen o víkenech a vlastní doprava mi problém nedělá.

To chapu, myslel jsem to spis treba jako soucast sponzoringu od ICOMu, takhle to treba funguje s Jezkem, ten sice nedava Dukle prachym ale dava ji sudy s pivem a co se vytoci je cistej zistk pro klub...chce to jen hledat moznosti a ne jen si stezovat na fanousky...

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 10/11/2022, 19:59

MichalDJ napsal:
ralff napsal:Bedřich Ščerban hodnotí odehranou část sezony, a situaci kolem rekonstrukce stadionu: https://www.youtube.com/watch?v=wSkZOv9-yDo  

Vsichni delaji vsechno dobre, jen mi fanusci to delame spatne....chudak BS cekal a pocitl ze do Pejru a Hradce bude chodit minimalne 2 tisice lidi a vono nic...no jo no v Jihlave se ceka, ze fanousek bude chodit, platit, nakupovat v esopu a obcerstveni, ale beda jak si zanadava...spis by si mel BS polozi otazku jestli udelal vsechno pro to aby ty lidi do Pejru a Hradce dostal ( organizovany svoz ), zdad vubec ta politika klubu smerem k fanouskum je spravna

Částečně lze souhlasit,Hradečák či Pejrák se sice občas přijde kouknout,ale stabilně? I pro mě osobně je Dukla mimo Jihlavu jako pro jihlavského patriota poloviční Duklou. Druhou stranou jsou finance. Pronajmeš bus od ICOMu za cca 15 000,-Kč a sejde se Ti 10-15 zájemců. Ta dojezdová vzdálenost je past.Sám můžu jen o víkenech a vlastní doprava mi problém nedělá.

MarkusHCD

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 10/11/2022, 19:36

Vsichni delaji vsechno dobre, jen mi fanusci to delame spatne....chudak BS cekal a pocitl ze do Pejru a Hradce bude chodit minimalne 2 tisice lidi a vono nic...no jo no v Jihlave se ceka, ze fanousek bude chodit, platit, nakupovat v esopu a obcerstveni, ale beda jak si zanadava...spis by si mel BS polozi otazku jestli udelal vsechno pro to aby ty lidi do Pejru a Hradce dostal ( organizovany svoz ), zdad vubec ta politika klubu smerem k fanouskum je spravna...

MichalDJ

HCDTOM and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 10/11/2022, 17:44

Dukla bude nadále postrádat dva důležité hráče, další by se měli brzy vrátit

https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=13576

Zranění nohy Tomáše Havránka se malými krůčky lepší, ale stále není v žádném tréninku. Ještě to může být celkem na dlouho.

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 10/11/2022, 17:23

Bedřich Ščerban hodnotí odehranou část sezony, a situaci kolem rekonstrukce stadionu: https://www.youtube.com/watch?v=wSkZOv9-yDo
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro FREDERIK 9/11/2022, 23:49

miramare83 napsal:Patrik Cermak konci i v Sumperku...
Jde do Znojma

FREDERIK

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 9/11/2022, 22:11

Kolja napsal:
imbík napsal:Vyhrál se Spartou titul což jim tehdy bylo málo. Který trenér to od té doby ve Spartě dokázal?

Nemá se Spartou titul, byl druhý za Baníkem

Ok pardón je poslední kdo se Spartou dostal základní skupiny ligy mistrů a vyhrál pohár....to bylo málo

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 9/11/2022, 16:34

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 9/11/2022, 11:58

Patrik Cermak konci i v Sumperku...

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 9/11/2022, 08:54

Super zpravy. U toho Poreza je to mily prekvapeni.

miramare83

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro FREDERIK 8/11/2022, 21:34

FREDERIK

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 8/11/2022, 17:38

Tak třeba se 27.12 najde někdo v našem týmu kdo najde koule a sáhne mu do úsměvu. Není to objektivní posouzení. Když vezmu že v play off náš Jiránek dostal za podobný zákrok stejný počet zápasů a šlo o play off, tak je to dost neúměrně.

imbík

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 8/11/2022, 16:55

Takže 4. zápasy...
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 8/11/2022, 16:41

Rozhodnutí DK vcelku očekávané

MarkusHCD

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 8/11/2022, 15:05

imbík napsal:Vyhrál se Spartou titul což jim tehdy bylo málo. Který trenér to od té doby ve Spartě dokázal?

Nemá se Spartou titul, byl druhý za Baníkem

Kolja

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kolja 8/11/2022, 15:03

MarkusHCD napsal:
Jaternička napsal:Cesta spíš povede přes prodej mestskych pozemků či jiné zákonné pomoci různým zájemcům v jejich podnikání.....

.      Taky si myslím,že toto je nejreálnější a pro město nejméně bolestivá,ne-li jediná varianta

Pořád jde si ještě vzít o 300M větší úvěr, město by to zvládlo

Kolja

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 8/11/2022, 12:51

ondrej.n napsal:
vn napsal:
ralff napsal:
Siroko napsal:
Abych byl uprimnej, tak uz me to jejich udrzovani v nadeji celkem vycerpava.

Je potřeba se obrnit trpělivostí. Já vím, po těch letech už to jde hodně těžko. Ale vydržme.  
To že se to teď protahuje, může být paradoxně i ku prospěchu. Ostatně to víceméně zmínil i Beke v reportáži, že na stabevním trhu klesá poptávka... tzn. míň zakázek a tím pádem by mohly jít o něco dolů i ceny stavebních materiálů...

Půjde to pomalu, s tím se musíme smířit. Že ta doba bude taková jaká je, to nikdo nemohl předvídat.

Tak my buď stavíme za těch 1,9 milardy nebo nestavíme. Pokud by mělo mít zlevnění materiálů nějaký dopad, musel by se znovu vypsat výběrové řízení na dodavatele stavby.
Já bych zkusil ještě znovu oslovit Kraj po dnešní zprávě ohledně Sberbank.
Já se hodně přimlouvám, prakticky tě prosím na kolenou, abys to zkusil Very Happy

Tak mohu to zkusit, nemám s tím problém 😃😃

vn

ondrej.n likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 8/11/2022, 10:55

Jaternička napsal:Cesta spíš povede přes prodej mestskych pozemků či jiné zákonné pomoci různým zájemcům v jejich podnikání.....

. Taky si myslím,že toto je nejreálnější a pro město nejméně bolestivá,ne-li jediná varianta

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 8/11/2022, 09:02

Cesta spíš povede přes prodej mestskych pozemků či jiné zákonné pomoci různým zájemcům v jejich podnikání.....

Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 8/11/2022, 08:35

Je pravda ze ty pocty jsou nekompromidni. Pokud kraj nenavysi svuj prispevek alespon o inflaci, tak ten rozpocet nemaji sanci naplnit.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 7/11/2022, 22:02

vn napsal:
ralff napsal:
Siroko napsal:

Je potřeba se obrnit trpělivostí. Já vím, po těch letech už to jde hodně těžko. Ale vydržme.  
To že se to teď protahuje, může být paradoxně i ku prospěchu. Ostatně to víceméně zmínil i Beke v reportáži, že na stabevním trhu klesá poptávka... tzn. míň zakázek a tím pádem by mohly jít o něco dolů i ceny stavebních materiálů...

Půjde to pomalu, s tím se musíme smířit. Že ta doba bude taková jaká je, to nikdo nemohl předvídat.

Tak my buď stavíme za těch 1,9 milardy nebo nestavíme. Pokud by mělo mít zlevnění materiálů nějaký dopad, musel by se znovu vypsat výběrové řízení na dodavatele stavby.
Já se hodně přimlouvám, prakticky tě prosím na kolenou, abys to zkusil Very Happy
ondrej.n
ondrej.n

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 7/11/2022, 20:34

ralff napsal:
Siroko napsal:

vn

Kuba and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 7/11/2022, 20:15

....a nevěřím ani v to , že by se pod to chtěl někdo podepsat a vzít si to na svědomí 😉

Vasoj84

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 7/11/2022, 20:13

MarkusHCD napsal:
Vasoj84 napsal:Uvidíme jak se říká , ale myslím si že pan Beke pro to , aby to vše klaplo dělá maximum , strasne bych si přál , aby to jemu a nám všem klaplo , prostě tomu musíme věřit chlapi 😉 Však si to ku...va zasloužíme , mi fanoušci i Dukla Jihlava 💪 Čekáme na to už strašně dlouho a teď se mi zdá , že je možná nějaké to světýlko na konci toho pomyslného tunelu 😉
.            Asi takhle,buďto to klapne nebo hokej v Jihlavě končí

Asi ano , svým způsobem souhlasím , ale Já osobně věřím v tu variantu , že to klapne , možná jsem naivní , možná ne , ale budu věřit pokud neuvidím , že je to v ha...lu 🙄😉 Ale stále věřím , že nikdo nechce a nedovolí , aby klub jakým je Dukla padla , tomu pořád nevěřím 😉👍💪

Vasoj84

ondrej.n and Lufa like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 7/11/2022, 19:59

Siroko napsal:

ralff
ralff

ondrej.n, Vasoj84 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 7/11/2022, 19:28

Vasoj84 napsal:Uvidíme jak se říká , ale myslím si že pan Beke pro to , aby to vše klaplo dělá maximum , strasne bych si přál , aby to jemu a nám všem klaplo , prostě tomu musíme věřit chlapi 😉 Však si to ku...va zasloužíme , mi fanoušci i Dukla Jihlava 💪 Čekáme na to už strašně dlouho a teď se mi zdá , že je možná nějaké to světýlko na konci toho pomyslného tunelu 😉
.            Asi takhle,buďto to klapne nebo hokej v Jihlavě končí

MarkusHCD

vn, karel granát, DUKLIČKA and MichalDJ like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 7/11/2022, 19:20

Uvidíme jak se říká , ale myslím si že pan Beke pro to , aby to vše klaplo dělá maximum , strasne bych si přál , aby to jemu a nám všem klaplo , prostě tomu musíme věřit chlapi 😉 Však si to ku...va zasloužíme , mi fanoušci i Dukla Jihlava 💪 Čekáme na to už strašně dlouho a teď se mi zdá , že je možná nějaké to světýlko na konci toho pomyslného tunelu 😉

Vasoj84

karel granát, FREDERIK, DUKLIČKA and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 7/11/2022, 18:27

Říhovo vystoupení a to co předvedl , snad už ani nelze komentovat 🙄 Hlavně už k tomu bylo řečeno asi vše !Za Mně osobně bych mu naparil 3mesice STOP a flastr že se posere ,, Duklak za...něj" 🙄 , hlavně aby byl Porez v poho a brzo se vrátil 😉 Jinak nevím s kým to budeme hrát 🙄 Co se týče Cagyho , taky mu to moc přeju , jen ať si tu ELH zahraje co nejvic a nejdýl , ON si to rozhodně zaslouží 😉👍💪

Vasoj84

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 7/11/2022, 17:35

Siroko

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 7/11/2022, 16:47

Lázňator

ralff likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 7/11/2022, 15:28

Lázňator napsal:Klub podal podnět disciplinární komisi na Jiřího Říhu za zákrok na Radka Pořízka. O zdravotním stavu jihlavského útočníka budeme informovat.
Přejeme hodně zdraví.

To je dobre! Doufam ze dostane jak se patri naparino.

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 7/11/2022, 14:46

Klub podal podnět disciplinární komisi na Jiřího Říhu za zákrok na Radka Pořízka. O zdravotním stavu jihlavského útočníka budeme informovat.
Přejeme hodně zdraví.

Lázňator

Raddy007 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 7/11/2022, 13:50

+ tuhle anabázi mu přeju. Radši ať hraje extraligu před 6000 lidmi, než Chance ligu před návštěvou atakující 500 hlav. Za tu kariéru a služby odvedené tady si to zaslouží.

Duklacek

Jaternička, FREDERIK, MichalDJ, Vasoj84 and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 7/11/2022, 12:35

Čagy je výbornej hokejista, víc bych se v tom nepitval.
ondrej.n
ondrej.n

karel granát, FREDERIK, Vasoj84 and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 7/11/2022, 11:42

ondrej.n napsal:Už seš s tou adorací trapnej.

Souhlas, zase takový výkony to teda nejsou, že by si podmanil elh. Přejeme mu to, ale radši bych kdyby pomohl Dukle do elh, než "pár " bodů v motoru

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 7/11/2022, 11:11

Čagy, ať klidně letos zůstane v extralize. My ho vůbec nepotřebujeme. Jde o houby. Vršek tabulky budeme hrát i bez něho

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 7/11/2022, 07:25

Už seš s tou adorací trapnej.
ondrej.n
ondrej.n

karel granát, HCDTOM, Kuba, DUKLIČKA, olin, pegy18, Lufa and tomassinho like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 7/11/2022, 00:07

Král Cagy já to říkám pořád. Jen tady se furt spekuluje jestli na to má nebo ne. Jinde by ho platili zlatem. U nás se tvrdí že už by měli hrát mladší.

imbík

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 6/11/2022, 19:41

MichalDJ napsal:
MarkusHCD napsal:
MichalDJ napsal:Kdyz mame tolik zranenych, neni na case stahnout Mensika z Olomouce, kdyz ma tedy u nas platnous smlouvu na dva roky, jak hlasal nas jednatel

Stáhneme maximálně předkožku,pochybuji,že bychom měli ve smlouvách takové doložky jako např. KV u Šika aneb silnější poroučí

Ode me to byla jen ironie, vim ze na to nemame koule

Opravdu,vidina našeho Napoleona bouchajícího do stolu je úsměvná

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 6/11/2022, 19:34

MarkusHCD napsal:
MichalDJ napsal:Kdyz mame tolik zranenych, neni na case stahnout Mensika z Olomouce, kdyz ma tedy u nas platnous smlouvu na dva roky, jak hlasal nas jednatel

Stáhneme maximálně předkožku,pochybuji,že bychom měli ve smlouvách takové doložky jako např. KV u Šika aneb silnější poroučí

Ode me to byla jen ironie, vim ze na to nemame koule

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 6/11/2022, 19:31

MarkusHCD

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 6/11/2022, 19:26

Kdyz mame tolik zranenych, neni na case stahnout Mensika z Olomouce, kdyz ma tedy u nas platnous smlouvu na dva roky, jak hlasal nas jednatel

MichalDJ

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 6/11/2022, 19:25

staříček napsal:Opět Čachotského luxusní gol, ozývají se hlasy že by ho chtěli do konce sezony, to ste uhodli Motoráci Very Happy Very Happy

No ja myslim ze mozna i uhodli...

miramare83

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 6/11/2022, 19:24

ralff napsal:
staříček napsal:Opět Čachotského luxusní gol, ozývají se hlasy že by ho chtěli do konce sezony, to ste uhodli Motoráci Very Happy Very Happy

Já bych mu to i přál. Tady v Chance mu bude pořád někdo viset na zádech, faulovat, pač je mu težký pohybově stačit, a rozhodčí to stejně pustí.  V Motoru resp. v TELH má větší příležitost využít svůj pohyb a šikovnost, než v tom betonu, co je tady ...  Pokud by ho Budějky slušně nahradily...  těžko říct jaká je dohoda mezi Duklou a Motorem.   Každopádně Čagy za poslední čtyři zápasy 3 góly a 1 asistence, řekl bych, že teď nejproduktivnější z Motoru.

Kdyby za nej prisli "na navstevu" Pech nebo Gulas, tak beru Very Happy

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 6/11/2022, 19:09

Čagy luxusně

vn

FREDERIK, Vasoj84 and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 6/11/2022, 18:50

Já bych mu to i přál. Tady v Chance mu bude pořád někdo viset na zádech, faulovat, pač je mu težký pohybově stačit, a rozhodčí to stejně pustí.  V Motoru resp. v TELH má větší příležitost využít svůj pohyb a šikovnost, než v tom betonu, co je tady ...  Pokud by ho Budějky slušně nahradily...  těžko říct jaká je dohoda mezi Duklou a Motorem.   Každopádně Čagy za poslední čtyři zápasy 3 góly a 1 asistence, řekl bych, že teď nejproduktivnější z Motoru.
ralff
ralff

vn, FREDERIK and Kuba like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 6/11/2022, 18:41

Opět Čachotského luxusní gol, ozývají se hlasy že by ho chtěli do konce sezony, to ste uhodli Motoráci Very Happy Very Happy

staříček

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 6/11/2022, 13:39

To bych se ani nedivil.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 6 z 20 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20  Next