Diskuzní fórum
Strana 6 z 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Ten kdo viní za vše BŠ ten si do něho kopne s tím že za vše můžeme my fanoušci.
Lze si to vyložit u jinak a to že úbytek je prostě fakt a že snad bude snaha to zlepšit.
Ovšem český člověk je líný a pokud nedostane nic zadarmo protože má názor že na to má nárok tak s tím stavem nepohne ani placený svoz na hokej
Jaternička- Posts : 1419
karel granát, Siroko, jajirk and miramare83 like this post
MarkusHCD napsal:MichalDJ napsal:ralff napsal:Bedřich Ščerban hodnotí odehranou část sezony, a situaci kolem rekonstrukce stadionu: https://www.youtube.com/watch?v=wSkZOv9-yDo
Vsichni delaji vsechno dobre, jen mi fanusci to delame spatne....chudak BS cekal a pocitl ze do Pejru a Hradce bude chodit minimalne 2 tisice lidi a vono nic...no jo no v Jihlave se ceka, ze fanousek bude chodit, platit, nakupovat v esopu a obcerstveni, ale beda jak si zanadava...spis by si mel BS polozi otazku jestli udelal vsechno pro to aby ty lidi do Pejru a Hradce dostal ( organizovany svoz ), zdad vubec ta politika klubu smerem k fanouskum je spravna
Částečně lze souhlasit,Hradečák či Pejrák se sice občas přijde kouknout,ale stabilně? I pro mě osobně je Dukla mimo Jihlavu jako pro jihlavského patriota poloviční Duklou. Druhou stranou jsou finance. Pronajmeš bus od ICOMu za cca 15 000,-Kč a sejde se Ti 10-15 zájemců. Ta dojezdová vzdálenost je past.Sám můžu jen o víkenech a vlastní doprava mi problém nedělá.
To chapu, myslel jsem to spis treba jako soucast sponzoringu od ICOMu, takhle to treba funguje s Jezkem, ten sice nedava Dukle prachym ale dava ji sudy s pivem a co se vytoci je cistej zistk pro klub...chce to jen hledat moznosti a ne jen si stezovat na fanousky...
MichalDJ- Posts : 1031
MichalDJ napsal:ralff napsal:Bedřich Ščerban hodnotí odehranou část sezony, a situaci kolem rekonstrukce stadionu: https://www.youtube.com/watch?v=wSkZOv9-yDo
Vsichni delaji vsechno dobre, jen mi fanusci to delame spatne....chudak BS cekal a pocitl ze do Pejru a Hradce bude chodit minimalne 2 tisice lidi a vono nic...no jo no v Jihlave se ceka, ze fanousek bude chodit, platit, nakupovat v esopu a obcerstveni, ale beda jak si zanadava...spis by si mel BS polozi otazku jestli udelal vsechno pro to aby ty lidi do Pejru a Hradce dostal ( organizovany svoz ), zdad vubec ta politika klubu smerem k fanouskum je spravna
Částečně lze souhlasit,Hradečák či Pejrák se sice občas přijde kouknout,ale stabilně? I pro mě osobně je Dukla mimo Jihlavu jako pro jihlavského patriota poloviční Duklou. Druhou stranou jsou finance. Pronajmeš bus od ICOMu za cca 15 000,-Kč a sejde se Ti 10-15 zájemců. Ta dojezdová vzdálenost je past.Sám můžu jen o víkenech a vlastní doprava mi problém nedělá.
MarkusHCD- Posts : 1924
karel granát likes this post
ralff napsal:Bedřich Ščerban hodnotí odehranou část sezony, a situaci kolem rekonstrukce stadionu: https://www.youtube.com/watch?v=wSkZOv9-yDo
Vsichni delaji vsechno dobre, jen mi fanusci to delame spatne....chudak BS cekal a pocitl ze do Pejru a Hradce bude chodit minimalne 2 tisice lidi a vono nic...no jo no v Jihlave se ceka, ze fanousek bude chodit, platit, nakupovat v esopu a obcerstveni, ale beda jak si zanadava...spis by si mel BS polozi otazku jestli udelal vsechno pro to aby ty lidi do Pejru a Hradce dostal ( organizovany svoz ), zdad vubec ta politika klubu smerem k fanouskum je spravna...
HCDTOM and Duklacek like this post
https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=13576
Zranění nohy Tomáše Havránka se malými krůčky lepší, ale stále není v žádném tréninku. Ještě to může být celkem na dlouho.
Lázňator- Posts : 702
ralff- Posts : 1547
Jde do Znojmamiramare83 napsal:Patrik Cermak konci i v Sumperku...
FREDERIK- Posts : 237
Kolja napsal:imbík napsal:Vyhrál se Spartou titul což jim tehdy bylo málo. Který trenér to od té doby ve Spartě dokázal?
Nemá se Spartou titul, byl druhý za Baníkem
Ok pardón je poslední kdo se Spartou dostal základní skupiny ligy mistrů a vyhrál pohár....to bylo málo
imbík- Posts : 3617
Rodina Melenovskych komplet na Vsetíně.
Super zpravy. U toho Poreza je to mily prekvapeni.
miramare83- Posts : 1125
Vasoj84 likes this post
miramare83 likes this post
FREDERIK likes this post
imbík napsal:Vyhrál se Spartou titul což jim tehdy bylo málo. Který trenér to od té doby ve Spartě dokázal?
Nemá se Spartou titul, byl druhý za Baníkem
Kolja- Posts : 156
MarkusHCD napsal:. Taky si myslím,že toto je nejreálnější a pro město nejméně bolestivá,ne-li jediná variantaJaternička napsal:Cesta spíš povede přes prodej mestskych pozemků či jiné zákonné pomoci různým zájemcům v jejich podnikání.....
Pořád jde si ještě vzít o 300M větší úvěr, město by to zvládlo
Kolja- Posts : 156
ondrej.n napsal:Já se hodně přimlouvám, prakticky tě prosím na kolenou, abys to zkusilvn napsal:ralff napsal:Siroko napsal:Abych byl uprimnej, tak uz me to jejich udrzovani v nadeji celkem vycerpava.Lázňator napsal:https://www.ceskatelevize.cz/porady/1096902795-studio-6/222411010111107/?fbclid=IwAR3TUx94TMgGNXz2k4THjR1-iAjb2ndAYX7raWAjhhlPFAoxhiN5xc2Wvn8
od 33. minuty zimák Jihlava
Je potřeba se obrnit trpělivostí. Já vím, po těch letech už to jde hodně těžko. Ale vydržme.
To že se to teď protahuje, může být paradoxně i ku prospěchu. Ostatně to víceméně zmínil i Beke v reportáži, že na stabevním trhu klesá poptávka... tzn. míň zakázek a tím pádem by mohly jít o něco dolů i ceny stavebních materiálů...
Půjde to pomalu, s tím se musíme smířit. Že ta doba bude taková jaká je, to nikdo nemohl předvídat.
Tak my buď stavíme za těch 1,9 milardy nebo nestavíme. Pokud by mělo mít zlevnění materiálů nějaký dopad, musel by se znovu vypsat výběrové řízení na dodavatele stavby.
Já bych zkusil ještě znovu oslovit Kraj po dnešní zprávě ohledně Sberbank.
Tak mohu to zkusit, nemám s tím problém
vn- Posts : 1856
ondrej.n likes this post
. Taky si myslím,že toto je nejreálnější a pro město nejméně bolestivá,ne-li jediná variantaJaternička napsal:Cesta spíš povede přes prodej mestskych pozemků či jiné zákonné pomoci různým zájemcům v jejich podnikání.....
Jaternička- Posts : 1419
Siroko- Posts : 1206
Já se hodně přimlouvám, prakticky tě prosím na kolenou, abys to zkusilvn napsal:ralff napsal:Siroko napsal:Abych byl uprimnej, tak uz me to jejich udrzovani v nadeji celkem vycerpava.Lázňator napsal:https://www.ceskatelevize.cz/porady/1096902795-studio-6/222411010111107/?fbclid=IwAR3TUx94TMgGNXz2k4THjR1-iAjb2ndAYX7raWAjhhlPFAoxhiN5xc2Wvn8
Je potřeba se obrnit trpělivostí. Já vím, po těch letech už to jde hodně těžko. Ale vydržme.
To že se to teď protahuje, může být paradoxně i ku prospěchu. Ostatně to víceméně zmínil i Beke v reportáži, že na stabevním trhu klesá poptávka... tzn. míň zakázek a tím pádem by mohly jít o něco dolů i ceny stavebních materiálů...
Půjde to pomalu, s tím se musíme smířit. Že ta doba bude taková jaká je, to nikdo nemohl předvídat.
Tak my buď stavíme za těch 1,9 milardy nebo nestavíme. Pokud by mělo mít zlevnění materiálů nějaký dopad, musel by se znovu vypsat výběrové řízení na dodavatele stavby.
ondrej.n- Posts : 590
MichalDJ likes this post
ralff napsal:Siroko napsal:Abych byl uprimnej, tak uz me to jejich udrzovani v nadeji celkem vycerpava.Lázňator napsal:https://www.ceskatelevize.cz/porady/1096902795-studio-6/222411010111107/?fbclid=IwAR3TUx94TMgGNXz2k4THjR1-iAjb2ndAYX7raWAjhhlPFAoxhiN5xc2Wvn8
Kuba and Raddy007 like this post
Vasoj84- Posts : 334
MarkusHCD napsal:. Asi takhle,buďto to klapne nebo hokej v Jihlavě končíVasoj84 napsal:Uvidíme jak se říká , ale myslím si že pan Beke pro to , aby to vše klaplo dělá maximum , strasne bych si přál , aby to jemu a nám všem klaplo , prostě tomu musíme věřit chlapi Však si to ku...va zasloužíme , mi fanoušci i Dukla Jihlava Čekáme na to už strašně dlouho a teď se mi zdá , že je možná nějaké to světýlko na konci toho pomyslného tunelu
Asi ano , svým způsobem souhlasím , ale Já osobně věřím v tu variantu , že to klapne , možná jsem naivní , možná ne , ale budu věřit pokud neuvidím , že je to v ha...lu Ale stále věřím , že nikdo nechce a nedovolí , aby klub jakým je Dukla padla , tomu pořád nevěřím
ondrej.n and Lufa like this post
Siroko napsal:Abych byl uprimnej, tak uz me to jejich udrzovani v nadeji celkem vycerpava.Lázňator napsal:https://www.ceskatelevize.cz/porady/1096902795-studio-6/222411010111107/?fbclid=IwAR3TUx94TMgGNXz2k4THjR1-iAjb2ndAYX7raWAjhhlPFAoxhiN5xc2Wvn8
ondrej.n, Vasoj84 and miramare83 like this post
. Asi takhle,buďto to klapne nebo hokej v Jihlavě končíVasoj84 napsal:Uvidíme jak se říká , ale myslím si že pan Beke pro to , aby to vše klaplo dělá maximum , strasne bych si přál , aby to jemu a nám všem klaplo , prostě tomu musíme věřit chlapi Však si to ku...va zasloužíme , mi fanoušci i Dukla Jihlava Čekáme na to už strašně dlouho a teď se mi zdá , že je možná nějaké to světýlko na konci toho pomyslného tunelu
vn, karel granát, DUKLIČKA and MichalDJ like this post
karel granát, FREDERIK, DUKLIČKA and miramare83 like this post
FREDERIK likes this post
Abych byl uprimnej, tak uz me to jejich udrzovani v nadeji celkem vycerpava.Lázňator napsal:https://www.ceskatelevize.cz/porady/1096902795-studio-6/222411010111107/?fbclid=IwAR3TUx94TMgGNXz2k4THjR1-iAjb2ndAYX7raWAjhhlPFAoxhiN5xc2Wvn8
Siroko- Posts : 1206
MichalDJ likes this post
Lázňator napsal:Klub podal podnět disciplinární komisi na Jiřího Říhu za zákrok na Radka Pořízka. O zdravotním stavu jihlavského útočníka budeme informovat.
Přejeme hodně zdraví.
To je dobre! Doufam ze dostane jak se patri naparino.
Přejeme hodně zdraví.
Lázňator- Posts : 702
Raddy007 and miramare83 like this post
Duklacek- Posts : 1104
Jaternička, FREDERIK, MichalDJ, Vasoj84 and Raddy007 like this post
karel granát, FREDERIK, Vasoj84 and Raddy007 like this post
ondrej.n napsal:Už seš s tou adorací trapnej.
Souhlas, zase takový výkony to teda nejsou, že by si podmanil elh. Přejeme mu to, ale radši bych kdyby pomohl Dukle do elh, než "pár " bodů v motoru
HCDTOM- Posts : 776
karel granát likes this post
pegy18- Posts : 385
karel granát, HCDTOM, Kuba, DUKLIČKA, olin, pegy18, Lufa and tomassinho like this post
miramare83 likes this post
MichalDJ napsal:MarkusHCD napsal:MichalDJ napsal:Kdyz mame tolik zranenych, neni na case stahnout Mensika z Olomouce, kdyz ma tedy u nas platnous smlouvu na dva roky, jak hlasal nas jednatel
Stáhneme maximálně předkožku,pochybuji,že bychom měli ve smlouvách takové doložky jako např. KV u Šika aneb silnější poroučí
Ode me to byla jen ironie, vim ze na to nemame koule
Opravdu,vidina našeho Napoleona bouchajícího do stolu je úsměvná
MarkusHCD napsal:MichalDJ napsal:Kdyz mame tolik zranenych, neni na case stahnout Mensika z Olomouce, kdyz ma tedy u nas platnous smlouvu na dva roky, jak hlasal nas jednatel
Stáhneme maximálně předkožku,pochybuji,že bychom měli ve smlouvách takové doložky jako např. KV u Šika aneb silnější poroučí
Ode me to byla jen ironie, vim ze na to nemame koule
MichalDJ napsal:Kdyz mame tolik zranenych, neni na case stahnout Mensika z Olomouce, kdyz ma tedy u nas platnous smlouvu na dva roky, jak hlasal nas jednatel
Vasoj84 likes this post
Vasoj84 likes this post
staříček napsal:Opět Čachotského luxusní gol, ozývají se hlasy že by ho chtěli do konce sezony, to ste uhodli Motoráci
No ja myslim ze mozna i uhodli...
vn likes this post
ralff napsal:staříček napsal:Opět Čachotského luxusní gol, ozývají se hlasy že by ho chtěli do konce sezony, to ste uhodli Motoráci
Já bych mu to i přál. Tady v Chance mu bude pořád někdo viset na zádech, faulovat, pač je mu težký pohybově stačit, a rozhodčí to stejně pustí. V Motoru resp. v TELH má větší příležitost využít svůj pohyb a šikovnost, než v tom betonu, co je tady ... Pokud by ho Budějky slušně nahradily... těžko říct jaká je dohoda mezi Duklou a Motorem. Každopádně Čagy za poslední čtyři zápasy 3 góly a 1 asistence, řekl bych, že teď nejproduktivnější z Motoru.
Kdyby za nej prisli "na navstevu" Pech nebo Gulas, tak beru
FREDERIK, Vasoj84 and miramare83 like this post
staříček napsal:Opět Čachotského luxusní gol, ozývají se hlasy že by ho chtěli do konce sezony, to ste uhodli Motoráci
Já bych mu to i přál. Tady v Chance mu bude pořád někdo viset na zádech, faulovat, pač je mu težký pohybově stačit, a rozhodčí to stejně pustí. V Motoru resp. v TELH má větší příležitost využít svůj pohyb a šikovnost, než v tom betonu, co je tady ... Pokud by ho Budějky slušně nahradily... těžko říct jaká je dohoda mezi Duklou a Motorem. Každopádně Čagy za poslední čtyři zápasy 3 góly a 1 asistence, řekl bych, že teď nejproduktivnější z Motoru.
vn, FREDERIK and Kuba like this post
staříček- Posts : 527
Strana 6 z 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20