Diskuzní fórum
Strana 20 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
trixy napsal:Chlapi je potřeba mít v Pelhřimově vytištěnou vstupenku nebo jenom skenují QR kód a šlo by to z mobilu? Díky za odpověď.
jenom skenují QR kód a de to i z mobilu
Lázňator- Posts : 702
trixy- Posts : 52
Odpoved je tady:DUKLIČKA napsal:Jaká koalice by v Jihlavě byla podle Vás nejlepší kvůli HMA?
https://vysocina.rozhlas.cz/komunalni-volby-2022-special-z-jihlavy-8825595#ANO
Ze zvolenejch stran jsou proti jen starostove. Proti neni uz ani ANO, maji ale problem se zasadnim nabysovanim uveru. Z dosavadniho prubehu jsem pochopil, ze s arenou ma problem i Kalina od lidovcu. V hlasovanich se ale vetsinou zdrzel.
Siroko- Posts : 1206
imbík- Posts : 3617
FREDERIK likes this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
Lufa napsal:Žukov je zatím suveréně nejlepší golman, tak to jsem zvědavej jak se s ním naši plejeři zítra vypořádají.
Rekl bych ze Beran neni o nic horsi a to chyta za horsi obranou, nez ma Vsetin
MichalDJ- Posts : 1031
FREDERIK likes this post
Lufa- Posts : 1312
Každý rok se tu najde nějaká "oběť ", tak teď je to Harky. Až mu to tam párkrát spadne, bude klidmiramare83 napsal:Duklacek napsal:S Harkym je to každý zápas, ale mně vůbec nejde o to, že by mu to tam nepadalo, on tady nikdy nebyl top střelec. Jde mi o jeho celkový výkon na ledě, absolutní nezájem, i obyčejná střela u něj působí znuděně a návrat do obrany je u něj sprosté slovo.
Jinak jsme postupně dnes slušně převzali otěže a velmi kvituji, že konzerva jako Ujčík dal Kočího na přesilovku, daleko lepší volba než Dundy či loni Marešák
S druhou casti prispevku souhlas. Ale absolutni nezajem u Harkyho to se mi teda fakt nezda. Nemam ten pocit. Spis citim, ze ho to stve ta spatna forma a na silu se snazi to zmenit (urcita krec). To ale prece neni nezajem. Kazdej to holt vnimame jinak.
jajirk- Posts : 161
karel granát and miramare83 like this post
Taky bych to nenazval nezájmem. Na něm ale ta deka z neproměňování šancí leží snad půl roku. Loni se to snažil zlomit tím, že nikomu pořádně nenahrával a snažil se pořád zakončovat. I když byl třeba spoluhráč v lepší pozici na to dát gól. Možná by mu pomohlo kdyby si nasbíral střelecký sebevědomí někde ve druhé lize.miramare83 napsal:Duklacek napsal:S Harkym je to každý zápas, ale mně vůbec nejde o to, že by mu to tam nepadalo, on tady nikdy nebyl top střelec. Jde mi o jeho celkový výkon na ledě, absolutní nezájem, i obyčejná střela u něj působí znuděně a návrat do obrany je u něj sprosté slovo.
Jinak jsme postupně dnes slušně převzali otěže a velmi kvituji, že konzerva jako Ujčík dal Kočího na přesilovku, daleko lepší volba než Dundy či loni Marešák
S druhou casti prispevku souhlas. Ale absolutni nezajem u Harkyho to se mi teda fakt nezda. Nemam ten pocit. Spis citim, ze ho to stve ta spatna forma a na silu se snazi to zmenit (urcita krec). To ale prece neni nezajem. Kazdej to holt vnimame jinak.
Duklacek napsal:S Harkym je to každý zápas, ale mně vůbec nejde o to, že by mu to tam nepadalo, on tady nikdy nebyl top střelec. Jde mi o jeho celkový výkon na ledě, absolutní nezájem, i obyčejná střela u něj působí znuděně a návrat do obrany je u něj sprosté slovo.
miramare83- Posts : 1125
jajirk likes this post
Excalibur napsal:Harky gól!!!
Pak že se netrefí, i přes celý hřiště dá gól
Raddy007- Posts : 108
Vasoj84 and miramare83 like this post
pegy18- Posts : 385
karel granát likes this post
Jo líbí se mi Kočí a Haman má docela přehled.. Beránka to tady chytlo, přál jsem mu branku, vždycky se raduje jak o život když nám to tam padne a o tom to je:) tak dobrou dukláci, a pamatujte že Dukla je nesmrtelná a nic jí nezničí
ralff, Duklacek and miramare83 like this post
Excalibur- Posts : 638
Duklacek- Posts : 1104
MichalDJ likes this post
Vasoj84- Posts : 334
MichalDJ and Duklacek like this post
miramare83 napsal:Vasoj84 napsal:Fronki zůstaň v tom prohňilém Litvajzu té stejně nic dobrýho nečeká , kór když to koucuje Růža Jinak akce pěkná
Mel jsem uplne stejnou myslenku. Fronky je na lede hned poradne citit (a nastesti ho to i bavi), presne takovyho hrace to tu chce mit a nastalo. Srat na Litvinov uz a zustat! Kez by to nak slo.
S Harkym bych mel este trpelivost. Me to taky stve ze mu to tam nepada, ale jeho urcite nejvic. Ale ja bych nerekl ze se nesnazi, akorat mu to proste ted dyl nejde.
S Harkym souhlasím. Střelecky to moc nejde ani Čagymu se Skořepou.
ralff- Posts : 1547
karel granát, Vasoj84 and miramare83 like this post
Vasoj84 napsal:Fronki zůstaň v tom prohňilém Litvajzu té stejně nic dobrýho nečeká , kór když to koucuje Růža Jinak akce pěkná
Mel jsem uplne stejnou myslenku. Fronky je na lede hned poradne citit (a nastesti ho to i bavi), presne takovyho hrace to tu chce mit a nastalo. Srat na Litvinov uz a zustat! Kez by to nak slo.
S Harkym bych mel este trpelivost. Me to taky stve ze mu to tam nepada, ale jeho urcite nejvic. Ale ja bych nerekl ze se nesnazi, akorat mu to proste ted dyl nejde.
miramare83- Posts : 1125
karel granát and ralff like this post
To uz nema cenu ani komentovat
karel granát and miramare83 like this post
MarkusHCD- Posts : 1924
Ano bohužel mám takovou nepříjemnou vlastnost
No spolupráce s Litvínovem je taková na hovno. To s Olmíkem je to lepší.
Jaternička- Posts : 1419
BŠ je dobrý sportovní manažer, vždycky se mu povede uplést z hovna bič. Ale jinak těch přešlapu je na tak malý klub až moc. Kdo chce to vidí kdo ne, rýpe do názoru druhých . Namátkou dvouletá smlouva Melenakovi, aby se za dva měsíce vypověděla
Mareš okej je náš a je to za Menšíka pomoc. Ale Fronk? Toho jsme sem vzali na tray out, aby jako nechtěnému jsme dali šanci a pak nám zdrhl za lepším. Nevěřím že s Litvínovem to bude jen tak, že by nám pomohl
Jaternička- Posts : 1419
MarkusHCD- Posts : 1924
miramare83 likes this post
Siroko- Posts : 1206
Jaternička napsal:pegy:
Dobrá práce BŠ se tady nepíše
A v cem je to dobra prave BS ?, extraligove tymy je sami Dukle nabidly
DUKLIČKA- Posts : 1624
ralff, DUKLIČKA, Duklacek and miramare83 like this post
DUKLIČKA likes this post
Tak já to tu opakoval několikrát vždycky jsem byl za uplakanka. Všimněte si na konci zápasu jak sekne Smolenaka úplně zbytečně a pak jede ke svému gólmanovi jako by nic. Klasika bezcharakterní Plekanec.
Na druhou stranu nikdo opakuji nikdo se nerozjede a nesestreli ho na tvrdo, aby byl klid. Takže za to si pak můžou sami ty týmy a brečet po zápase je plakani na špatném hrobě. Každopádně vyprovokoval bitku a pak ujel. A ještě se diví co jako všichni chtějí. Respekt těm kdo jim nepodal ani ruku, konečně někdo ukázal koule. Zbytek by sklopil hlavu a odjel jak beránek.....
vn, DUKLIČKA, Vasoj84 and miramare83 like this post
ralff napsal:Oběšence si taky vzpomínám při zápase s Brodem si taky pamatuji. Tohle mi nevadí. Hodně za hranou je ten nápis s výhružkou, budeme vás věšet...
To jo plus pálení šál na uzavřeném zimaku to nechápu.
Diskuzní fórum
ralff- Posts : 1547
Strana 20 z 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20