Diskuzní fórum
Strana 4 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Re: Diskuzní fórum
pegy18- Posts : 385
vn- Posts : 1856
Jen občasné výstřelky.
Jezdím na Duklu přes 200 km, každou sezonu minimálně pětkrát.
Snažím se čas od času koupit něco ve fanshopu, udělat něco navíc. A pak se tady dočtu, ze zase někdo z vedení škemrá.
A ještě vyhodí do éteru článek s Čagym, který se ve skutečnosti k ničemu nevyjádřil.
Tak Bedřichu,nebudu na tebe kydat hnůj, ale zdá se mi, že to poněkud přeháníš.
Radekvondracek- Posts : 44
MichalDJ and Duklacek like this post
B.Š. a Emile jste zlodějský hovada, navenek hezká skořápka a uvnitř plno hnisu!!!!
A klidně mi tady dejte na to všichni 20 disliků, jednou vše vyjde stejně na povrch jak se to tady vedlo!!
DUKLIČKA, MichalDJ and Radekvondracek like this post
Lufa napsal:Co tam je s Čagym ?Raddy007 napsal:https://www.jihlava.cz/vismo/dokumenty2.asp?id_org=5967&id=556597
Tady to je to i s Čagym
Už nic protože to smazali a přepsali bez. Cagyho slova bez Cagyho vědomí takhle funguje profesionální klub.
imbík- Posts : 3617
Co tam je s Čagym ?Raddy007 napsal:https://www.jihlava.cz/vismo/dokumenty2.asp?id_org=5967&id=556597
Tady to je to i s Čagym
Lufa- Posts : 1312
DUKLIČKA and Radekvondracek like this post
DUKLIČKA and Radekvondracek like this post
Raddy007 napsal:https://www.jihlava.cz/vismo/dokumenty2.asp?id_org=5967&id=556597
Tady to je to i s Čagym
Takže to klub skutečně změnil. No tady opravdu vypadá že práva ruka neví co dělá levá. S tímhle se ani nedivím, že jsme tam kde jsme..... Tohle jestli nedopadne koncem klubu to bude zázrak. Jen by mě zajímalo když už teda, jestli to fakt byl názor Cagyho nebo mubto tam jenom přišili, aby to vypadalo.....
Jinak Miškář pěkný gól
Tady těžko vinit jednatele nikdo z nás před rokem ani nepomyslil, že něco takového v Evropě je možné.
Jaternička- Posts : 1419
karel granát, ralff and Kolja like this post
Tenhle krok je hodně špatný hodně jak píšete šité horkou jehlou.
Nezdá. Ohledně dnešku bych snad jen pochválil, že vezeme vzhledem k vývoji zlaté tři body. Ty články na webu vypadají jako šité horkou jehlouimbík napsal:Tři body super jinak neřešit.
PS: zdá se mi to, nebo ten článek klub změnil a vyjádření Cagyho zmizelo? Četl jste to někdo hned jak to klub vydal a bylo tma vyjádření Cagyho a teď je článek úplně jiný, nebo se mi to zdá?
Trochu mě štve, že jednatel svádí špatný odhad návštěvnosti na válku, která začala na jaře. Proč se v tomhle klubu musí všechno furt tak kamuflovat a neříkat pravdu jak je..
Duklacek- Posts : 1104
PS: zdá se mi to, nebo ten článek klub změnil a vyjádření Cagyho zmizelo? Četl jste to někdo hned jak to klub vydal a bylo tma vyjádření Cagyho a teď je článek úplně jiný, nebo se mi to zdá?
ralff- Posts : 1547
karel granát, Duklacek and miramare83 like this post
staříček- Posts : 527
vn likes this post
FREDERIK napsal:Obětavost v závěru super, ale organizace hry mi chyběla už od začátku
V našem rozpoložení jsou i tyto mače(typu Kozlov-Jamné ve fotbale),ale hlavně výhry v nich,důležité
MarkusHCD- Posts : 1924
Výhra, ale výkon mizernej. Vůbec nám to dneska nedrželo na holi resp. jsme měli vůbec kolikrát problém trefit puk. Už dlouho jsem neviděl, aby tým dokázal zkazit tolik přihrávek, rozehrávek, střel. Co už, hlavně že jsme to i tak urvali.
Každopádne obrovská pochvala pro Berana, pač ta výhra je především jeho. A Miškářovi, že jako jedinej to tam dneska dokázal procpat.
ralff- Posts : 1547
vn, FREDERIK, Duklacek and miramare83 like this post
Vyborne Miskar dneska, ukazal to, proc sem prichazel a co ho zdobilo v Litkach.
Za bojovnost pochvala vsem, jako ve Vsetine. Zadna krasa to sice nebyla, prachy nejsou, ale srdicko tam docela bylo...
Zaciname uz zase vic bodovat venku nez "doma". O dojizdeni to nebude, Sokolov je jeste drobatko dal nez Pejr a slo to...
miramare83- Posts : 1125
karel granát likes this post
FREDERIK- Posts : 237
karel granát and miramare83 like this post
miramare83 likes this post
FREDERIK likes this post
DUKLIČKA and MichalDJ like this post
DUKLIČKA- Posts : 1624
FREDERIK, MichalDJ, Vasoj84 and Duklacek like this post
Duklacek napsal:Styl hurá bránění taky zkušeně. Ve čtyřech necháme jednoho hráče třikrát dorážet, v kontextu neskutečný dřiny na gól je tohle laciný
Hrajeme bez obrany,bohužel k tomu nejsme Tesla či CHZ v osmdesátých letech a na výsledky 7:6 nemáme střelce
FREDERIK likes this post
FREDERIK and miramare83 like this post
DUKLIČKA napsal:Gól
Harky zkušeně,po Sieglovsku či Lokvencovsku
MichalDJ napsal:kancler napsal:Fanoušci nejsou Ti co mají zachraňovat. Klub si musí sehnat peníze a pokud ne, musí slevit ze svých nároků. Ten článek je jen brečením na nespávném hrobě . Duklu mám velice rád, ale tenhle článek je totálně kontraproduktivní. Zbytečně rozšíří paniku. Místo toho bych začal schánět sponzory..... Připadá mi to FCV , kde je to sand ještě horší... Všcihni si myslí, že na nás všude čekají a padnou z nás na zadek. Omyl, ta doba je pryč.
Naprosty souhlas...
Das štymt!
MichalDJ likes this post
kancler napsal:Fanoušci nejsou Ti co mají zachraňovat. Klub si musí sehnat peníze a pokud ne, musí slevit ze svých nároků. Ten článek je jen brečením na nespávném hrobě . Duklu mám velice rád, ale tenhle článek je totálně kontraproduktivní. Zbytečně rozšíří paniku. Místo toho bych začal schánět sponzory..... Připadá mi to FCV , kde je to sand ještě horší... Všcihni si myslí, že na nás všude čekají a padnou z nás na zadek. Omyl, ta doba je pryč.
Naprosty souhlas...
MichalDJ- Posts : 1031
kancler- Posts : 119
DUKLIČKA, MichalDJ and miramare83 like this post
Duklacek napsal:Klub prakticky sklízí co zasel, nebo spíše nezasel. Vědělo se dvacet let, že dnešní situace přijde, že se bude muset bourat a stavět a neudělalo se absolutně nic pro vybudování silné fanouškovské základny, která by pomohla klubu překlenout tuto fázi. Zhola nic. Přitom si před pěti lety klub jasně ověřil, že základna tu je dost velká, jen tu nikoho nebaví pralesní liga. Najmuli jsme v létě dokonce sportovního manažera a v listopadu žebráme o pomoc, ještě takovýmto způsobem, stydím se za nás. Co přijde dál, v prosinci řekne Viktor, že na účtu Dukly je jedna velká červená nula?
V klubu chybi jakakoliv sebereflexe...misto, aby pred peti lety dlouholetou snahu zurocili, privedly klub ( i ve spolupaci s mestem ) prakticky ke krachu
Vasoj84 likes this post
DUKLIČKA, MichalDJ and miramare83 like this post
imbík napsal:V první řadě by klub musel přestat pomáhat Kladnu. Vzdát se funkci na svazu a být k nám fnaouškům upřímný. Cíle atd ... Atd... Já pořád tu důvěru nemám. Pak kldině pomůžu nad rámec co si platím teď.
V podstate souhlasim se vsim
MichalDJ likes this post
Hhs23 and Vasoj84 like this post
miramare83 napsal:Duklacek napsal:Mankote co to je? Projekt "Pojďme zachránit Duklu"? To jsme na tom až tak zle, díky perfektnímu odhadu průměrné návštěvnosti? Naivita jednatele nás přivedla na existenční potíže už v listopadu?
Větě na webu "snažíme se šířit slávu po celém kraji" nějak nevěřím, není to nikde vidět
Taky ve mne hrklo. Jak se tohle ofiko objevi a pise se tam o zajisteni tehle sezony a zachrane klubu, znamena to ze jde asi fakt do tuhyho... Ja snad tu permici koupim, i kdyz nemam sanci to vyuzit, ale nic jinyho pro klub udelat nemuzu:/
Přesně tak, též se nedostanu na všechny, ale asi jí taky koupím. Vrchol je, že zmíněný odkaz na nákup permanentek zatím nefunguje, hrozný amatérismus. A klub říká "dejte nám peníze", ale nenabídne žádnou protislužbu navíc
Duklacek napsal:Mankote co to je? Projekt "Pojďme zachránit Duklu"? To jsme na tom až tak zle, díky perfektnímu odhadu průměrné návštěvnosti? Naivita jednatele nás přivedla na existenční potíže už v listopadu?
Větě na webu "snažíme se šířit slávu po celém kraji" nějak nevěřím, není to nikde vidět
Taky ve mne hrklo. Jak se tohle ofiko objevi a pise se tam o zajisteni tehle sezony a zachrane klubu, znamena to ze jde asi fakt do tuhyho... Ja snad tu permici koupim, i kdyz nemam sanci to vyuzit, ale nic jinyho pro klub udelat nemuzu:/
miramare83- Posts : 1125
MichalDJ and Vasoj84 like this post
. Dnes se rozdělovala korýtka,u kterých se bude 4 roky chrochtat,zimák byl logicky na vedlejší kolejiJaternička napsal:Čekal jsem aspoň pár slov o tom jak pokračuje jednání ať už v soukromé sféře, kde byl nějaký náznak od místní firmy anebo z dotačních programů.
Jaternička- Posts : 1419
DUKLIČKA- Posts : 1624
Strana 4 z 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20