Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+33
kancler
sarkafarka
olin
FREDERIK
Hhs23
AJET0
Laďa
karel granát
Kelt
staříček
HCDTOM
Kolja
hadas (admin)
ondrej.n
mirason
Lázňator
trixy
jajirk
Raddy007
Lufa
Excalibur
Duklacek
miramare83
MarkusHCD
Siroko
MichalDJ
Jaternička
DUKLIČKA
pegy18
Vasoj84
vn
imbík
ralff
37 posters

Strana 4 z 20 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 4 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro pegy18 17/11/2022, 14:11

Fanoušci už tuhle sebranku podpořili dostatečně a ještě jim není hanba zvyšovat vstupný a tahat z lidí další peníze. Dukličko moje milovaná stala se z tebe fraška protože tě řídí nesvéprávný fanatici!!

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 17/11/2022, 14:08

Taky nelze opomenout, že jeden z top partnerů je Spolek, který jiný klub tohle může říct?

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Radekvondracek 17/11/2022, 14:07

Hoj všem, tak já tady bohužel musím dát za pravdu Pegymu, i když se to možná nebude mnohým líbit, protože ten jeho názor je napsaný dost subjektivně agresivně, řekněme, to ale nemění nic na faktu, že se poslední dekádu jsme se absolutne nikam jako klub neposunul.
Jen občasné výstřelky.
Jezdím na Duklu přes 200 km, každou sezonu minimálně pětkrát.
Snažím se čas od času koupit něco ve fanshopu, udělat něco navíc. A pak se tady dočtu, ze zase někdo z vedení škemrá.
A ještě vyhodí do éteru článek s Čagym, který se ve skutečnosti k ničemu nevyjádřil.
Tak Bedřichu,nebudu na tebe kydat hnůj, ale zdá se mi, že to poněkud přeháníš.

Radekvondracek

MichalDJ and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 17/11/2022, 14:00

A co takhle začít u sebe? Kolik asi odvádí procent z nemaleho platu na podporu dukly pan jednatel a jeho dcera výkonná ředitelka?celkově počet lidí v managmentu není zrovna malý na to, jak je na tom Dukla finančně. Nemluvě o tom,že fanoušci a obyvatelé Jihlavska Duklu jakožto subjekt ve vlastnictví města už podporují nepřímo ze svých daní. Čekal bych od paní výkonné ředitelky a pocetneho managmentu více snahy a manažerského umu,než jen natahovat ruce po fanouscich Dukly!
B.Š. a Emile jste zlodějský hovada, navenek hezká skořápka a uvnitř plno hnisu!!!!
A klidně mi tady dejte na to všichni 20 disliků, jednou vše vyjde stejně na povrch jak se to tady vedlo!!

pegy18

DUKLIČKA, MichalDJ and Radekvondracek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 17/11/2022, 13:28

Lufa napsal:
Co tam je s Čagym ?

Už nic protože to smazali a přepsali bez. Cagyho slova bez Cagyho vědomí 🙈🙈 takhle funguje profesionální klub.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 17/11/2022, 13:23

Co tam je s Čagym ?

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 17/11/2022, 12:20

A to nemluvím o tom, jak neskutečnou fikci vymysleli s tím Čagyho článkem, tak jak řekl Imbík. Tady si zase někdo tahá za nitky. Tak Bedřichu, v jaké instituci jste zase promrdali cash, že opět jako každým rokem žadoníte?

pegy18

DUKLIČKA and Radekvondracek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 17/11/2022, 12:17

Kurvy zlodějský v kvádru převlečený si nahrabali dost a ještě maj tu drzost žádat fanoušky aby sme platili jejich další zlodějiny !!! Ščerban a Kristek opět husarské kousky

pegy18

DUKLIČKA and Radekvondracek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 17/11/2022, 10:13

Takže to klub skutečně změnil. No tady opravdu vypadá že práva ruka neví co dělá levá. S tímhle se ani nedivím, že jsme tam kde jsme..... Tohle jestli nedopadne koncem klubu to bude zázrak. Jen by mě zajímalo když už teda, jestli to fakt byl názor Cagyho nebo mubto tam jenom přišili, aby to vypadalo..... 🤔

Jinak Miškář pěkný gól 👍🎩

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raddy007 17/11/2022, 10:01

Raddy007

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 17/11/2022, 07:56

Myslím, že takováto situace dopadne na vícero klubů. Pokud BŠ tvrdil, že cena se zvedla třikrát na 1,5 milionu měsíčně za ledovou plochu, tak těch klubů v obtížích bude víc.

Tady těžko vinit jednatele nikdo z nás před rokem ani nepomyslil, že něco takového v Evropě je možné.
Jaternička
Jaternička

karel granát, ralff and Kolja like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 16/11/2022, 23:19

No divil bych se kdyby se k tomu teď Cagy vyjadřoval když je v CB a soustředí se na výkony tam. Takže buď to bylo chystané už před tím než tam šel ( málo pravděpodobné) , a nebo mu to klub připsal, protože doufá, že lidi na jeho jméno dají. Což ale je za mě podvod 🙈

Tenhle krok je hodně špatný hodně 🙈🙈 jak píšete šité horkou jehlou.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 16/11/2022, 23:12

imbík napsal:Tři body super jinak neřešit.

PS: zdá se mi to, nebo ten článek klub změnil a vyjádření Cagyho zmizelo? Četl jste to někdo hned jak to klub vydal a bylo tma vyjádření Cagyho a teď je článek úplně jiný, nebo se mi to zdá?
Nezdá. Ohledně dnešku bych snad jen pochválil, že vezeme vzhledem k vývoji zlaté tři body. Ty články na webu vypadají jako šité horkou jehlou
Trochu mě štve, že jednatel svádí špatný odhad návštěvnosti na válku, která začala na jaře. Proč se v tomhle klubu musí všechno furt tak kamuflovat a neříkat pravdu jak je..

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 16/11/2022, 22:46

Tři body super jinak neřešit.

PS: zdá se mi to, nebo ten článek klub změnil a vyjádření Cagyho zmizelo? Četl jste to někdo hned jak to klub vydal a bylo tma vyjádření Cagyho a teď je článek úplně jiný, nebo se mi to zdá?

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 16/11/2022, 22:05

ralff
ralff

karel granát, Duklacek and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro staříček 16/11/2022, 20:21

Dobrý tři body ,jinak hrozná dřina ,upracovanost , tohle na udh stačit nebude .

staříček

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 16/11/2022, 20:19

FREDERIK napsal:Obětavost v závěru super, ale organizace hry mi chyběla už od začátku😥

V našem rozpoložení jsou i tyto mače(typu Kozlov-Jamné ve fotbale),ale hlavně výhry v nich,důležité

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 16/11/2022, 20:19

Ufffffffffffffffffffff......Prosím vás, nemám šedivý vlasy?? To byla hrůza.

Výhra, ale výkon mizernej. Vůbec nám to dneska nedrželo na holi resp. jsme měli vůbec kolikrát problém trefit puk. Už dlouho jsem neviděl, aby tým dokázal zkazit tolik přihrávek, rozehrávek, střel. Co už, hlavně že jsme to i tak urvali.

Každopádne obrovská pochvala pro Berana, pač ta výhra je především jeho. A Miškářovi, že jako jedinej to tam dneska dokázal procpat.

ralff
ralff

vn, FREDERIK, Duklacek and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 16/11/2022, 20:18

Zebraci se vzedmuli Very Happy
Vyborne Miskar dneska, ukazal to, proc sem prichazel a co ho zdobilo v Litkach.
Za bojovnost pochvala vsem, jako ve Vsetine. Zadna krasa to sice nebyla, prachy nejsou, ale srdicko tam docela bylo...
Zaciname uz zase vic bodovat venku nez "doma". O dojizdeni to nebude, Sokolov je jeste drobatko dal nez Pejr a slo to...

miramare83

karel granát likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro FREDERIK 16/11/2022, 20:14

Obětavost v závěru super, ale organizace hry mi chyběla už od začátku😥

FREDERIK

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 16/11/2022, 20:11

Za obětavost v závěru chválím.uvidíme v neděli,HCD Olé!

MarkusHCD

karel granát and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 16/11/2022, 20:03

Alespoň,že se borci po vstřelené brance na led Sokolova radují jako po zisku Stanley Cupu,něco zdravého přece jen zůstalo

MarkusHCD

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 16/11/2022, 20:01

A ticho !

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 16/11/2022, 20:01

VOLEJTE SLÁVA A TŘI DNY SE RADUJTE

Duklacek

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 16/11/2022, 19:59

Jsme hrozně jalovitý, nic z nás nevypadne, tenhle týden co se týče výkonu na ledě zatím patří letos k nejhorším

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 16/11/2022, 19:52

Čekám ránu z milosti, horší je,že mě to nechává ledově klidným

MarkusHCD

DUKLIČKA and MichalDJ like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 16/11/2022, 19:24

To je prostě hrozný do jakejch sraček jsme se dostali.

DUKLIČKA

FREDERIK, MichalDJ, Vasoj84 and Duklacek like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 16/11/2022, 19:13

Duklacek napsal:Styl hurá bránění taky zkušeně. Ve čtyřech necháme jednoho hráče třikrát dorážet, v kontextu neskutečný dřiny na gól je tohle laciný

Hrajeme bez obrany,bohužel k tomu nejsme Tesla či CHZ v osmdesátých letech a na výsledky 7:6 nemáme střelce

MarkusHCD

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 16/11/2022, 19:05

Styl hurá bránění taky zkušeně. Ve čtyřech necháme jednoho hráče třikrát dorážet, v kontextu neskutečný dřiny na gól je tohle laciný

Duklacek

FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 16/11/2022, 19:00

DUKLIČKA napsal:Gól

Harky zkušeně,po Sieglovsku či Lokvencovsku

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 16/11/2022, 18:56

MichalDJ napsal:
kancler napsal:Fanoušci nejsou Ti co mají zachraňovat. Klub si musí sehnat peníze a pokud ne, musí slevit ze svých nároků. Ten článek je jen brečením na nespávném hrobě . Duklu mám velice rád, ale tenhle článek je totálně kontraproduktivní. Zbytečně rozšíří paniku. Místo toho bych začal schánět sponzory..... Připadá mi to FCV , kde je to sand ještě horší... Všcihni si myslí, že na nás všude čekají a padnou z nás na zadek. Omyl, ta doba je pryč.

Naprosty souhlas...

Das štymt!

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 16/11/2022, 18:56

Před pěti lety jsme měli ve městě fotbal i hokej v nejvyšší lize, plné stadiony, hezké to byly chvíle. Po pěti letech jsou oba kluby v p*deli. Jihlavský sport je blaho pro fanoušky, opravdu

Duklacek

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 16/11/2022, 18:55

Tak co,zdramatizuje to Gottwaldov alespoň tak jako my v pondělí?

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 16/11/2022, 18:53

Gól

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 16/11/2022, 18:42

kancler napsal:Fanoušci nejsou Ti co mají zachraňovat. Klub si musí sehnat peníze a pokud ne, musí slevit ze svých nároků. Ten článek je jen brečením na nespávném hrobě . Duklu mám velice rád, ale tenhle článek je totálně kontraproduktivní. Zbytečně rozšíří paniku. Místo toho bych začal schánět sponzory..... Připadá mi to FCV , kde je to sand ještě horší... Všcihni si myslí, že na nás všude čekají a padnou z nás na zadek. Omyl, ta doba je pryč.

Naprosty souhlas...

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kancler 16/11/2022, 18:35

Fanoušci nejsou Ti co mají zachraňovat. Klub si musí sehnat peníze a pokud ne, musí slevit ze svých nároků. Ten článek je jen brečením na nespávném hrobě . Duklu mám velice rád, ale tenhle článek je totálně kontraproduktivní. Zbytečně rozšíří paniku. Místo toho bych začal schánět sponzory..... Připadá mi to FCV , kde je to sand ještě horší... Všcihni si myslí, že na nás všude čekají a padnou z nás na zadek. Omyl, ta doba je pryč.

kancler

DUKLIČKA, MichalDJ and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 16/11/2022, 16:57

Duklacek napsal:Klub prakticky sklízí co zasel, nebo spíše nezasel. Vědělo se dvacet let, že dnešní situace přijde, že se bude muset bourat a stavět a neudělalo se absolutně nic pro vybudování silné fanouškovské základny, která by pomohla klubu překlenout tuto fázi. Zhola nic. Přitom si před pěti lety klub jasně ověřil, že základna tu je dost velká, jen tu nikoho nebaví pralesní liga. Najmuli jsme v létě dokonce sportovního manažera a v listopadu žebráme o pomoc, ještě takovýmto způsobem, stydím se za nás. Co přijde dál, v prosinci řekne Viktor, že na účtu Dukly je jedna velká červená nula?

V klubu chybi jakakoliv sebereflexe...misto, aby pred peti lety dlouholetou snahu zurocili, privedly klub ( i ve spolupaci s mestem ) prakticky ke krachu

MichalDJ

Vasoj84 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 16/11/2022, 16:52

Klub prakticky sklízí co zasel, nebo spíše nezasel. Vědělo se dvacet let, že dnešní situace přijde, že se bude muset bourat a stavět a neudělalo se absolutně nic pro vybudování silné fanouškovské základny, která by pomohla klubu překlenout tuto fázi. Zhola nic. Přitom si před pěti lety klub jasně ověřil, že základna tu je dost velká, jen tu nikoho nebaví pralesní liga. Najmuli jsme v létě dokonce sportovního manažera a v listopadu žebráme o pomoc, ještě takovýmto způsobem, stydím se za nás. Co přijde dál, v prosinci řekne Viktor, že na účtu Dukly je jedna velká červená nula?

Duklacek

DUKLIČKA, MichalDJ and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 16/11/2022, 16:44

imbík napsal:V první řadě by klub musel přestat  pomáhat Kladnu. Vzdát se funkci na svazu a být k nám fnaouškům upřímný. Cíle atd ... Atd...  Já pořád tu důvěru nemám. Pak kldině pomůžu nad rámec co si platím teď.

V podstate souhlasim se vsim

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 16/11/2022, 16:33

V první řadě by klub musel přestat pomáhat Kladnu. Vzdát se funkci na svazu a být k nám fnaouškům upřímný. Cíle atd ... Atd... Já pořád tu důvěru nemám. Pak kldině pomůžu nad rámec co si platím teď.

imbík

MichalDJ likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 16/11/2022, 16:20

Už to funguje, nevím zda jsem to správně pochopil, ale to jako máme v rozehrané sezóně kupovat permici na celou sezónu? Tedy cenu i za zápasy, které už proběhly?

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 16/11/2022, 16:08

V jinych firmach kdyz je krize tak se sestihluje, proc mame Vykonnu reditelku Scerbanovou???, proc mame sportovniho manazera, na brani junioru do A-tymu staci trener???, proc mame obchodniho reditele kdyz nedokaze sehnat penize???....a hned by bylo o 100K mesicne navic...ano klubu je treba pomoct, ale klub by mel zacit u sebe a take jak pise Duklacek neco nabidnout...

MichalDJ

Hhs23 and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 16/11/2022, 16:04

miramare83 napsal:
Duklacek napsal:Mankote co to je? Projekt "Pojďme zachránit Duklu"? To jsme na tom až tak zle, díky perfektnímu odhadu průměrné návštěvnosti? Naivita jednatele nás přivedla na existenční potíže už v listopadu?
Větě na webu "snažíme se šířit slávu po celém kraji" nějak nevěřím, není to nikde vidět

Taky ve mne hrklo. Jak se tohle ofiko objevi a pise se tam o zajisteni tehle sezony a zachrane klubu, znamena to ze jde asi fakt do tuhyho... Ja snad tu permici koupim, i kdyz nemam sanci to vyuzit, ale nic jinyho pro klub udelat nemuzu:/

Přesně tak, též se nedostanu na všechny, ale asi jí taky koupím. Vrchol je, že zmíněný odkaz na nákup permanentek zatím nefunguje, hrozný amatérismus. A klub říká "dejte nám peníze", ale nenabídne žádnou protislužbu navíc

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 16/11/2022, 15:56

Duklacek napsal:Mankote co to je? Projekt "Pojďme zachránit Duklu"? To jsme na tom až tak zle, díky perfektnímu odhadu průměrné návštěvnosti? Naivita jednatele nás přivedla na existenční potíže už v listopadu?
Větě na webu "snažíme se šířit slávu po celém kraji" nějak nevěřím, není to nikde vidět

Taky ve mne hrklo. Jak se tohle ofiko objevi a pise se tam o zajisteni tehle sezony a zachrane klubu, znamena to ze jde asi fakt do tuhyho... Ja snad tu permici koupim, i kdyz nemam sanci to vyuzit, ale nic jinyho pro klub udelat nemuzu:/

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Duklacek 16/11/2022, 15:50

Mankote co to je? Projekt "Pojďme zachránit Duklu"? To jsme na tom až tak zle, díky perfektnímu odhadu průměrné návštěvnosti? Naivita jednatele nás přivedla na existenční potíže už v listopadu?

Duklacek

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 15/11/2022, 20:15

Takzvaná blamáž jako těch 15 let v minulosti.

imbík

MichalDJ and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 15/11/2022, 20:13

Jaternička napsal:Čekal jsem aspoň pár slov o tom jak pokračuje jednání ať už v soukromé sféře, kde byl nějaký náznak od místní firmy anebo z dotačních programů.
.    Dnes se rozdělovala korýtka,u kterých se bude 4 roky chrochtat,zimák byl logicky na vedlejší koleji

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 15/11/2022, 19:15

Čekal jsem aspoň pár slov o tom jak pokračuje jednání ať už v soukromé sféře, kde byl nějaký náznak od místní firmy anebo z dotačních programů.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 15/11/2022, 19:10

Já si říkal, že nejdříve musí být asi ustanovující zastupitelstvo. To se potáhne dlouho.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 15/11/2022, 18:20

Aha tak dneska se o ničem nejednalo akorat volilo.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 20 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: