Diskuzní fórum
+37
Raddy007
Geofree
AJET0
HCDTOM
Mazakis
Thoor93
Burberry
Laďa
FREDERIK
mjrkk
colorado44
trixy
Kelt
Luc2as
staříček
MichalDJ
ralff
Excalibur
MarkusHCD
Martynez
Vasoj84
koubic77
vn
sz108
Hhs23
pegy18
imbík
Lázňator
Siroko
ondrej.n
Jerryk01
hadas (admin)
miramare83
krap
DUKLIČKA
Lufa
Jaternička
41 posters
Strana 13 z 20
Strana 13 z 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Kde bylo dnes kurna to pravidlo, ze tym co nevyuzije dlouhou 5 na 3 tak nevyhraje? Proti nam to zjevne neplati..:/ Ale Vsetin byl uplne jinde s formou nez tehdy u nich. A my bohuzel taky...
miramare83- Posts : 1125
MarkusHCD napsal:MarkusHCD napsal:ralff napsal:Všimli jste si jak je Žukov jistý, když má puk na holi a rozehrává? Dokonce si troufal i na souboje se soupeřem jeden na jednoho a puk v těhle situacích neztratil.
Tady souhlas,jistota ve vápně i mimo něj,vypadá to,že i dobře čte hru,tudíž jeho rozehra má smysl a nedostane beky pod tlak.Na tom je potřeba stavět,jistota v kase,poctivá obrana a ono to zase půjde
Ovšem na Řehoře pěli první tři mače Piráti taky ódy a za půl roku přijel hájit branku Kadaně...U Maxima to snad nehrozí,protože v něm vidím mého oblíbeného Gladiátora!
Hele, po jednom zápase se soudit nedá, to snad chápe každý, ale dobrý dojem na mě zanechal. Snad mu to vydrží a bude chytat.
MarkusHCD napsal:ralff napsal:Všimli jste si jak je Žukov jistý, když má puk na holi a rozehrává? Dokonce si troufal i na souboje se soupeřem jeden na jednoho a puk v těhle situacích neztratil.
Tady souhlas,jistota ve vápně i mimo něj,vypadá to,že i dobře čte hru,tudíž jeho rozehra má smysl a nedostane beky pod tlak.Na tom je potřeba stavět,jistota v kase,poctivá obrana a ono to zase půjde
Ovšem na Řehoře pěli první tři mače Piráti taky ódy a za půl roku přijel hájit branku Kadaně...U Maxima to snad nehrozí,protože v něm vidím mého oblíbeného Gladiátora!
MarkusHCD- Posts : 1924
Geofree: souhlasím, ale asi jsme jediný kdo to řeší... jak říkám našim hráčům bych vyčetl jen to, že přesilovky přehanime kombinačně, když nám to nejde a krom Jiránka zaostavame v důrazu a dohravani soupeře... Snad pauza pomůže, aby jsme se zvedli trošku.....gólman zatím dobrý, opakují zatím...
imbík- Posts : 3617
ralff napsal:Všimli jste si jak je Žukov jistý, když má puk na holi a rozehrává? Dokonce si troufal i na souboje se soupeřem jeden na jednoho a puk v těhle situacích neztratil.
AJET0
Maj nás už přečtený. Většinou navíc hrajeme do plnejch a Smetím je teď trochu v laufu. Na druhou stranu moc kreativity taky nepředvedli. Hlavně že ale máme špičkovýho gólmana a až se vrátí Krenži s Bukačem, mělo by to zase jít.
AJET0- Posts : 279
Všimli jste si jak je Žukov jistý, když má puk na holi a rozehrává? Dokonce si troufal i na souboje se soupeřem jeden na jednoho a puk v těhle situacích neztratil.
ralff- Posts : 1547
vn and FREDERIK like this post
hadas (admin) napsal:Bylo to špatný. Dojem mám dobrý jen z gólmana. Jestli chytne formu a budeme ho nasazovat, mohla by to být rozhodující zbraň do play-off. Samozřejmě za předpokladu, že se vymaníme z téhle herní bídy.
Na tiketu jsem měl 5 mačů, že každý tým dá 2 a více gólů. Že mi to podělá naše Dukla, to jsem nečekal. Naštěstí jsem měl v záloze výhru Vsetína
Sázet proti vlastním?Za to je na frontě kulka!
imbík napsal:Nejhorší je, že co dneska hráčům vytknout?
Řekl bych, že zatím nejméně objektivní sudí letošní sezoně....
Sečteno podtrženo možná ty přesilovky prehanime kombinací a přestalo nám to jít,.možná by to chtělo zjednodušit, nevím no. Přestali jsme dávat góly a ty postracenne body nás budou mrzet. Na Slavii a Vsetín jsme narazili ve chvíli kdy se začali zvedat... a když vidím los po pauze, tak to bude velká fuška být do 4....
stihl jsem až třetí třetinu, takže ti v tom pruhovaným byli opravdu delegovaní rozhodčí? pekr nedovolený bránění ? proč vsetínak drzi jiranka v pasmu a nic? v závěru vsetín jasně v šesti a nic? nevím jak statistika, ale sudí (nebo kdo byl za ně převlečenej) tragedie
Geofree- Posts : 230
Když se podíváte na tabulku,je celkem jedno,koho potkáte (kromě Kladna,samozřejmě),každýmůže porazit každého,ale musíme se zdravě "zabejčit" a začít zase "žrát led",td mi to přijde takový mdlý
miramare83 likes this post
Bylo to špatný. Dojem mám dobrý jen z gólmana. Jestli chytne formu a budeme ho nasazovat, mohla by to být rozhodující zbraň do play-off. Samozřejmě za předpokladu, že se vymaníme z téhle herní bídy.
Na tiketu jsem měl 5 mačů, že každý tým dá 2 a více gólů. Že mi to podělá naše Dukla, to jsem nečekal. Naštěstí jsem měl v záloze výhru Vsetína
Spatny no. Vyhrany zapasy nedotahujem do konce, kdyz prohravame tak neotocime...
Snad pomuze repre pauza, abysme zakl. cast dohrali na pozicich, kde jsme vetsinou byli.
Snad pomuze repre pauza, abysme zakl. cast dohrali na pozicich, kde jsme vetsinou byli.
Sudí dneska trošku pomohli Vsetínu, každopádně jsme ubránili dvě minuty 2 proti pěti, ale poslední dobou doma nehrajeme tak lehce jako po korona pauze....
imbík napsal:Nejhorší je, že co dneska hráčům vytknout?
Sečteno podtrženo možná ty přesilovky prehanime kombinací a přestalo nám to jít,.možná by to chtělo zjednodušit, nevím no. Přestali jsme dávat góly a ty postracenne body nás budou mrzet. Na Slavii a Vsetín jsme narazili ve chvíli kdy se začali zvedat... a když vidím los po pauze, tak to bude velká fuška být do 4....
Disciplína,Kefalín,diciplína. Dříve jsme si taky pomohli přesilovkami,ale ty už jsou zřejmě přečtené. Ale v první řadě postrádám důraz a hladovost ze začátku sezony.
Dneska asi i trochu smuly, kazdopadne s body je to ted opravdu jen paberkovani jak pise imbik, bude myslim zazrak kdyz budeme aspon v te ctyrce...
vn- Posts : 1856
V přesilovkách ve třetí třetině to Čagy zbytečně dál nahrával když mohl zakončovat z první. Bylo to už moc křečovitý.
Lufa- Posts : 1312
hadas (admin) and AJET0 like this post
Škoda cokoliv psát nebo se rozčilovat.
Sudí špičkový výkon a náš výkon posledních dní to nemohlo dopadnout jinak.
Na Pekra tam spadne chlap a ještě dostane přes tlamu a jde ven.. nebo na Jiránkovi tam leží nějaký člověk aby nemohl z pásma a vše je ok. Takových libůstek tam bylo víc
Sudí špičkový výkon a náš výkon posledních dní to nemohlo dopadnout jinak.
Na Pekra tam spadne chlap a ještě dostane přes tlamu a jde ven.. nebo na Jiránkovi tam leží nějaký člověk aby nemohl z pásma a vše je ok. Takových libůstek tam bylo víc
Jaternička- Posts : 1419
Geofree and miramare83 like this post
Velký pozitivum beru v bráně. Žukov je opravdu rychlej v tom že klekne a hned jde do stoje.
Geofree likes this post
Nejhorší je, že co dneska hráčům vytknout?
No, ještě že bude reprepauza, borci mají problém s proměňováním šancí tak snad si trochu pročistí hlavy.
AJET0 napsal:Za co šel Pekr na trestnou?
lehl si pod chlapa a pro jistotu si ho ještě přidržel.
Chlapci,budíček,takto to opravdu nepůjde
Po vyboceni 7:1 zase navrat ke vsetinsky usmoleny klasice.. A z poslednich 5 zapasu 5 bodu, no...
Naposledy upravil miramare83 dne 6/2/2021, 19:45, celkově upraveno 1 krát
No, pan rozhodci uz si z nas dnes trosku dela p.r.d.e.l... Tohle mel byt faul? Ono hrat pulku zapasu v oslabeni, to se boduje tezko.
Dneska je hlavni problem nedisciplovanost. Dva fauly ve trech vterinach, to sorry jako.
Siroko- Posts : 1206
Tim jsem chtel rict hlavne to, ze ztraty bodu nebyly jen kvuli brankari, dneska uz je jinej, ale s tim chabym utokem to stejne na body nemusi stacit. Souhlasim tady s nekym, ze viditelne pri nasich akcich chybi klid.hadas (admin) napsal:miramare83 napsal:Vsechno se to ted toci kolem Zukova, jasny, je to dulezity, ale stejne dulezity je sance promenovat. A pokud nas souperi budou skolit z efektivity (vcetne lepsich presilovek), tak je to taky na prd.
A co chceš jinýho řešit? Že obrana hraje na hovno už delší dobu víme a že naše produktivita taky není ideální, víme též
Teď navíc jeden faul za druhým...
Lufa napsal:V první třetině jsme je docela točili. Bohužel jsme nevyužili šance.miramare83 napsal:Dneska jsme v sedle jeste ani poradne nebyli... Neco tomu chybi, mozna lepsi pohyb, nevim. Snaha tam je, ale taky trochu krec a fura nepresnosti. A tech oslabeni to je des! Hledaj kluci formu, hledaj...MarkusHCD napsal:Sami se vyhazujeme ze sedla zbytečnými fauly
Těžko se dostaneme do zápasu,když půl třetinyy bráníme v oslabení,přitom rozjzd slušnej,ale po vyrovnávacím gólu klasika loňské sezony
AJET0
Sice to vypadalo že je ze začátku točíme, ale bylo to takové kostrbaté a zbrklé. Vsetínští mi přišli že mají větší klid na hokejkách. Teď už to není možný svádět na špatnýho gólmana, tak snad jedině na chybějícího Krenžiho.
AJET0- Posts : 279
Nj to uz je takova neblaha tradice... Dlouho nepamatuju ze bysme vyuzili sance hned na zacatku zapasu (ktery tam jsou skoro vzdycky). Pak to chybi.Lufa napsal:V první třetině jsme je docela točili. Bohužel jsme nevyužili šance.miramare83 napsal:Dneska jsme v sedle jeste ani poradne nebyli... Neco tomu chybi, mozna lepsi pohyb, nevim. Snaha tam je, ale taky trochu krec a fura nepresnosti. A tech oslabeni to je des! Hledaj kluci formu, hledaj...MarkusHCD napsal:Sami se vyhazujeme ze sedla zbytečnými fauly
V první třetině jsme je docela točili. Bohužel jsme nevyužili šance.miramare83 napsal:Dneska jsme v sedle jeste ani poradne nebyli... Neco tomu chybi, mozna lepsi pohyb, nevim. Snaha tam je, ale taky trochu krec a fura nepresnosti. A tech oslabeni to je des! Hledaj kluci formu, hledaj...MarkusHCD napsal:Sami se vyhazujeme ze sedla zbytečnými fauly
Dneska jsme v sedle jeste ani poradne nebyli... Neco tomu chybi, mozna lepsi pohyb, nevim. Snaha tam je, ale taky trochu krec a fura nepresnosti. A tech oslabeni to je des! Hledaj kluci formu, hledaj...MarkusHCD napsal:Sami se vyhazujeme ze sedla zbytečnými fauly
miramare83 napsal:Vsechno se to ted toci kolem Zukova, jasny, je to dulezity, ale stejne dulezity je sance promenovat. A pokud nas souperi budou skolit z efektivity (vcetne lepsich presilovek), tak je to taky na prd.
A co chceš jinýho řešit? Že obrana hraje na hovno už delší dobu víme a že naše produktivita taky není ideální, víme též
Teď navíc jeden faul za druhým...
Sami se vyhazujeme ze sedla zbytečnými fauly
Vsechno se to ted toci kolem Zukova, jasny, je to dulezity, ale stejne dulezity je sance promenovat. A pokud nas souperi budou skolit z efektivity (vcetne lepsich presilovek), tak je to taky na prd.
Chybí pohyb,proto nestíháme a pomáháme si fauly
Lufa napsal:Z toho Žukova mám zatím dobrej pocit. Rozklekem si umí dobře pokrýt obě tyčky.
Taky se mi to jeví zatím docela dobře. Hlavně hned neklečí a umí se solidně z pokleku zase vrátit do postoje. Teď tam stínil hráč, tak vykukoval a ještě mu zvedal hokejku.
Teď tedy gól v přesilovce, ale s tím nemohl gólman nic dělat. Obrana je strašná poslední zápasy.
Z toho Žukova mám zatím dobrej pocit. Rozklekem si umí dobře pokrýt obě tyčky.
hadas (admin), FREDERIK and trixy like this post
Ten nedůrauz v obraně poslední dobou je otřes.
trixy- Posts : 52
Rychlý vyrovnání, Chlubna se docela vysral na toho vsetínskýho hráče
No,tohle taky,obrana v posledních zápasech prostě neexistuje
Maxim se za naší obranou nudit nebude