Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+37
Raddy007
Geofree
AJET0
HCDTOM
Mazakis
Thoor93
Burberry
Laďa
FREDERIK
mjrkk
colorado44
trixy
Kelt
Luc2as
staříček
MichalDJ
ralff
Excalibur
MarkusHCD
Martynez
Vasoj84
koubic77
vn
sz108
Hhs23
pegy18
imbík
Lázňator
Siroko
ondrej.n
Jerryk01
hadas (admin)
miramare83
krap
DUKLIČKA
Lufa
Jaternička
41 posters

Strana 8 z 20 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 8 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro DUKLIČKA 24/2/2021, 16:46

Takže na hokej už se tuhle sezónu nedostaneme.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 24/2/2021, 10:02

UDH si na nás dost věří, obzvlášť fanoušci. Je potřeba je mydlit, hrajou dost bruslivej a utocnej hokej. Myslím, že to bude dost vyrovnané, obzvlášť derby, ale musíme vyhrát. Protože zápas u nich je teprve před námi.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 24/2/2021, 00:23

Ta trebic nas zitra bude chtit sezrat, to je jasny, skoro po roce, ve slusny forme, vysoko v tabulce... Doufam ze s tim hosi pocitaji a vykon bude patricne od podlahy! Dobry brusleni, vyuzivani sanci, bez hloupyho vylucovani a s "Maximalnim" nasazenim v brance bysme se mohli radovat Smile
Hodne dulezitej zapas, konkurenti maji zitra lehci soupere, tak by to chtelo plny body.

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Martynez 23/2/2021, 21:53

Patrne ano ale nezverejni nic dokud nebude znama vyse trestu

Martynez

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 23/2/2021, 21:50

Jinak, co zítra uděláme s tou Třebíčí. Když nepočítám přípravu, tak bez několika dní první soutěžní zápas po roce. To by se mělo nějak oslavit, nejlíp třemi body.

Ne, teď vážně. Nebude to žádná sranda, ale bodovat by to každopádně chtělo, protože kolem nás je to hodně našlapaný. Snad to kluci zítra zvládnou.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 23/2/2021, 21:45

Martynez napsal:Jan Mandat byl pozitivni a ceka se na výši trestu od komise

Takže už to je potrvrzené i tím B-vzorkem?
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Martynez 23/2/2021, 21:14

Jan Mandat byl pozitivni a ceka se na výši trestu od komise

Martynez

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 23/2/2021, 16:34

Já ho znám, velký srdcař a hlavně táta od rodiny....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 23/2/2021, 15:19

Znate nekdo osobne toho Honzu, kterymu hraci posilaji vzkazy? Chudak, snad se uzdravi a bude zase moci vyrazit v poradku na zimak.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 23/2/2021, 07:10

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 22/2/2021, 20:12

Lázňator napsal:řekl bych že ten detail byl k těm pěnězům
Ano přesně tak, myslel jsem, že ty peníze jsou “detail” ;-)

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 22/2/2021, 19:01

DUKLIČKA

vn and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 22/2/2021, 18:45

V hovnech jsme protože si ta pakáž z toho dělá byznys. A budeme obávám se mnoho měsíců nebo nedej bože let. Osobně nevidím světlo na konci tunelu pokud nekončí na Lesnově.

Třeba se Andrej bude na podzim pakovat jenže když se podívám na opozici tak proboha koho si vybrat?

Achjo

Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 22/2/2021, 18:33

DUKLIČKA napsal:https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vyvinul-rychle-a-levne-pcr-testy-vlade-je-opakovane-nabizi-neni-zajem-143213?amp=1

Jestli je tohle pravda tak vezmu klacek a jedu to do Prahy vymlátit!
Tak toto uz smrdi delsi dobu. Proc si myslite, ze ma potrebu se po vcerejch slejzat v hospode Prymula s Babisovym “Dalikem” Faltynkem? Koho pozval na fotbal Tvrdik, kterej ma pod palcem vsechny ksefty s Cinou. Tam se ukazujou ty nitky.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 22/2/2021, 18:00

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 22/2/2021, 16:45

řekl bych že ten detail byl k těm pěnězům

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 22/2/2021, 16:35

Jaternička napsal:Tzv územní rozhodnutí neni jen detail. To je na delší rozbor.

Na to nepotřebuješ žádný dlouhý rozbor. Bez územního rozhodnutí nemůže být stavební povolení.
Takže je to důležitý krok a ne jen detail, přesně jak píšeš.

O čem je územní rozhodnutí si každý asi najde sám...
Např.
https://www.domecos.cz/co-je-to-uzemni-rozhodnuti-a-kde-ho-sehnat
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 22/2/2021, 16:14

Tzv územní rozhodnutí neni jen detail. To je na delší rozbor.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Martynez 22/2/2021, 12:49

Mam obavy aby Hnilicka vubec nejaky penize poslal..

Martynez

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 22/2/2021, 12:19

To: Siroko tak to je jen drobny detail 😃😃

vn

Jerryk01 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 22/2/2021, 11:44

Tak Horacka arena ma platne uzemni rozhodnuti. Ted hlavne aby se sesly ty prachy.

Siroko

Jerryk01 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 21/2/2021, 20:56

Ja bych jeste rad zminil vcerejsi dobry vykon Havranka, snad poprve letos mi prislo, ze hral s drivem, ktery bych od nej cekal celou sezonu...

vn

hadas (admin), ralff, FREDERIK, Laďa and Jerryk01 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 21/2/2021, 20:47

Mě připomíná dost Ritticha tedy přesně Ritticha v sezóně 14-15 ne toho předtím. Buď vůbec nevyráží, a nebo když vyrazí tak se okamžitě přesouvá s pukem.
Jako jasný jeden zápas nic nedělá, ale zřejmě i trenéři v něm vidí něco víc, když už chytal třikrát po sobě a to i přesto, že se dvakrát prohrálo.....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 21/2/2021, 19:17

Musím říct že včera sě mně Zhukov líbil mrskal se tam jak ryba v síti jak by to asi dopadlo kdyby tam byl někdo jinej. Zdálo se mně že když kluci viděli jistotu v bráně tak šli víc do útoku

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 21/2/2021, 12:38

Lhaní? To je snad český standart ne?
Ať se podíváš kamkoliv všude se lže jen aby z toho měl někdo prospěch.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 21/2/2021, 12:29

Ne to jedno není.
Protože takhle nám svazaci lžou. To mě teda vadí....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 21/2/2021, 12:01

Tak každému kdo se v hokeji pohybuje,ať jako fanoušek nebo kdokoliv jiný, tak tomu je jasné, že Litoměřice jako nějaká pseudo Dukla nefunguje.

Takže je ouplně jedno kolik hráčů na tebou zmiňované momenty chodí na led.

Projekt Dukla v dnešní době je nesmysl. Ten mohl fungovat jen v minulém režimu a to z mnoha důvodů.
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 21/2/2021, 10:49

Já si spíše myslím, že jsme prostě prošli nějakou lehčí krizí teď se do toho zase začneme dostávat. Podívejte na Kladno jaký má mančaft o proti nám a že by teda nějak dominovali si nemyslím. Včera proti nim nastoupila juniorka. Všichni kdo za něco v Benatkach stál si stáhnul Liberec na play off.
A my včera porazili Litak kterej 6 krát za sebou vyhrál a jako do play off bych je chytnout nechtěl....a vyhráli jsme rozdílem třídy, ano je ten výsledek trošku krutý vzhledem k předvedené hře, ale gólman je taky součást týmu.
A navíc Litak furt píšou jak hrají pro repre a a dávají šanci mladým. Tak schválně, všimli jste si včera kdo za ně chodil na přesilovky a důležité okamžiky v zápase. Namátkou řeknu čtyři jména. Holý, Beran, Tomáš Svoboda, Výtisk v bráně synator šéfa svazu. Kdo z jmenovaných je reprezentat? 🤔

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 21/2/2021, 09:03

Lufa napsal:
miramare83 napsal:Ja bych tu euforii okolo Maxima trosku mirnil, dnes zazaril, to je jasny, ale na velky soudy je este brzo. Kez by mu to tak slo i dal. A celej tym aby se spravne nastavil do p-o. Verim ze dnes se udelal prvni krok, ted jen hned nesklouznout zpet. Zapasy zbyvaji tezke, jen s odchovancema to budou 2 bitvy... Ale klukum uz zas verim, ze do toho pujdou naplno, mozna si po Havirovu neco rekli, nevim. Brusleni mi dnes tak spatne neprislo, nejvetsi rezervy vidim v discipline, fakt spousta hloupych vylouceni, trochu v souhre, a i presilovky porad nejsou co byvaly.
No já bych řekl, že právě s tím bruslením máme problém, nebo spíš s fyzičkou a od toho se odvíjí další. První třetinu většinou lítáme a napadáme. Soupeř nestíhá takže nás fauluje ale my  bohužel už neproměňujeme přesilovky jak na začátku sezony. V půlce druhý třetiny odpadneme fyzicky, takže si právě začínáme pomáhat faulama my a soupeř vyrovná hru. Naše těžkopádnost a zatavenost je krásně vidět kdy třeba náš hráč dojíždí vyhozenej puk soupeřem za naší bránu a náš hráč, místo toho aby dojel za pukem začne bránit soupeři v jízdě i když měl několik metrů náskok a měl by být tedy u puku první.
Na podzim jsme byli takoví lehcí v bruslení, teď mi připadají hráči hrozně křečovitý co rvou pohyb pouze silou.
No jestli to tak je, pak to musi byt o kondici (pokud to neni v bruslich:), a muze to byt snad jen nedostatecnymi treninky anebo naopak az moc intenzivnimi (pretrenovanost). Jiny duvod me nenapada...

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 21/2/2021, 08:56

miramare83 napsal:Ja bych tu euforii okolo Maxima trosku mirnil, dnes zazaril, to je jasny, ale na velky soudy je este brzo. Kez by mu to tak slo i dal. A celej tym aby se spravne nastavil do p-o. Verim ze dnes se udelal prvni krok, ted jen hned nesklouznout zpet. Zapasy zbyvaji tezke, jen s odchovancema to budou 2 bitvy... Ale klukum uz zas verim, ze do toho pujdou naplno, mozna si po Havirovu neco rekli, nevim. Brusleni mi dnes tak spatne neprislo, nejvetsi rezervy vidim v discipline, fakt spousta hloupych vylouceni, trochu v souhre, a i presilovky porad nejsou co byvaly.
No já bych řekl, že právě s tím bruslením máme problém, nebo spíš s fyzičkou a od toho se odvíjí další. První třetinu většinou lítáme a napadáme. Soupeř nestíhá takže nás fauluje ale my bohužel už neproměňujeme přesilovky jak na začátku sezony. V půlce druhý třetiny odpadneme fyzicky, takže si právě začínáme pomáhat faulama my a soupeř vyrovná hru. Naše těžkopádnost a zatavenost je krásně vidět kdy třeba náš hráč dojíždí vyhozenej puk soupeřem za naší bránu a náš hráč, místo toho aby dojel za pukem začne bránit soupeři v jízdě i když měl několik metrů náskok a měl by být tedy u puku první.
Na podzim jsme byli takoví lehcí v bruslení, teď mi připadají hráči hrozně křečovitý co rvou pohyb pouze silou.

Lufa

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 21/2/2021, 00:18

Ja bych tu euforii okolo Maxima trosku mirnil, dnes zazaril, to je jasny, ale na velky soudy je este brzo. Kez by mu to tak slo i dal. A celej tym aby se spravne nastavil do p-o. Verim ze dnes se udelal prvni krok, ted jen hned nesklouznout zpet. Zapasy zbyvaji tezke, jen s odchovancema to budou 2 bitvy... Ale klukum uz zas verim, ze do toho pujdou naplno, mozna si po Havirovu neco rekli, nevim. Brusleni mi dnes tak spatne neprislo, nejvetsi rezervy vidim v discipline, fakt spousta hloupych vylouceni, trochu v souhre, a i presilovky porad nejsou co byvaly.

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 20/2/2021, 22:22

ralff napsal:U Žukova se mi líbí ta jeho práce s hokejkou. Co on si dovolí s pukem na holi, to je neskutečný. Snad to od něho Brožík s Fučíkem okoukají Smile

Bylo by fajn, kdyby tady takový brankář chytnul fazónu a hrál tady i extraligu ;-) To jsem se zasnil.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 20/2/2021, 21:55

U Žukova se mi líbí ta jeho práce s hokejkou. Co on si dovolí s pukem na holi, to je neskutečný. Snad to od něho Brožík s Fučíkem okoukají Smile
ralff
ralff

hadas (admin) and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 20/2/2021, 21:48

Lázňator napsal:[q. na uote="MarkusHCD"]
imbík napsal:Já jsem dnes spoko. Ujča má vážně koule. Cachnin v druhé řadě 😀 a první lajna taky zajímavá, ale fundovalo to.
Kde já tu Cagyho zadovku už viděl? 🤔😀
Maxim může být náš trumf. To jako Fugasi a Brožiku sorry, ale tohle je trošku jiný levl. Snad teda ne jednorázové osvícení....

PS: Myslím, že i Cagymu se Skořapkou prospělo, že byli trošku schovaní..... Líbí se mi, že Ujča se nebojí s tím zamíchat když se přestalo dařit, tak ještě zapracovat znovu na přesilovkách.....
A jinak u Černého teda platí, že už nemůže hrát za Olomouc?

Pravda bude asi ta,že pro letošek je to "náš" hráč, tudíž by v tomto ohledu neměl být problém
Si myslím že se pletete do E-ligy může ale zpět ne takhle nám myslím sebrali Werbíka[/quote]

Ano,ale Wetrbik byl k 1.9. uveden na soupisce TJG jako jejich hráč,po 15.2 .tudíž za nás nemohl hrát

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 20/2/2021, 21:40

Dneska opravdu perfektní výkon.

Gymnasta v bráně! Žukov má první nulu, předvedl parádní zákroky
https://hokej.cz/gymnasta-v-brane-zukov-ma-prvni-nulu-predvedl-paradni-zakroky/5055231?fbclid=IwAR3nWhx5t0UXyPoyDI71N6LN-D1SD7IYg_r6f8SKNNe6DknX1J8I7zDJL48

A Jarda, to je fakt komik.
V první třetině dva body... Pak už nehrál a přešel na post trenéra.
https://hokej.cz/gol-a-asistence-v-prvni-tretine-pak-sel-jagr-trenovat/5055227?fbclid=IwAR23LOQiALimhaDJ0A9VEZmzLzz1ZPHj5S9bkmfWWiRPW6eHBmjQlrOQRIU
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 20/2/2021, 20:38

MarkusHCD napsal:
imbík napsal:Já jsem dnes spoko. Ujča má vážně koule. Cachnin v druhé řadě 😀 a první lajna taky zajímavá, ale fundovalo to.
Maxim může být náš trumf. To jako Fugasi a Brožiku sorry, ale tohle je trošku jiný levl. Snad teda ne jednorázové osvícení....

PS: Myslím, že i Cagymu se Skořapkou prospělo, že byli trošku schovaní..... Líbí se mi, že Ujča se nebojí s tím zamíchat když se přestalo dařit, tak ještě zapracovat znovu na přesilovkách.....

Pravda bude asi ta,že pro letošek je to "náš" hráč, tudíž by v tomto ohledu neměl být problém
Si myslím že se pletete do E-ligy může ale zpět ne takhle nám myslím sebrali Werbíka

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 20/2/2021, 19:59

Jdeme postupně,předkolo máme

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 20/2/2021, 19:54

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 20/2/2021, 19:50

Žukov přinesl trošku více naděje por PO. Samozřejmě dnes čapal exkluzivně a pokud bude v podobném stylu pokračovat jenom lépe. A že za naší děravou obranou si zachytá.

Chce to urvat první čtyřku za každou cenu a pak se uvidí.
Jaternička
Jaternička

FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Burberry 20/2/2021, 19:49

Dnes zajímavý zápas, abych řekl pravdu, nějaký čas jsem podobný neviděl. Dva týmy herně poměrně vyrovnané, tristní obrany na obou stranách (těch propadnutí na vlastní polovině bylo kopec), ovšem diametrální rozdíl v brankářích. Ti litoměřičtí si vedli řekněme “prvoligově”, kdežto Žukov byl dnes úplně někde jinde. Držel celý zápas a nenechal i třebas jedním gólem dostat Liťáč do hry.

Ve třetí třetině to rozvázalo ruce útoku Dukly, kdy se naši hnali až bezhlavě dopředu a často opět propadali, ale měli klid tam ještě nasypat 2 fíky a věděli, že vzadu je prostě zavřeno a není se čeho bát. Trošku vypilovat a uklidnit rozehrávku a ono to půjde, pěkné dnes! Maxim vydržať!

Burberry

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 20/2/2021, 19:48

Já jsem dnes spoko. Ujča má vážně koule. Cachnin v druhé řadě 😀 a první lajna taky zajímavá, ale fundovalo to.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 20/2/2021, 19:47

Po několika letech, od dob Honzíka nebo Svobody, máme zas oporu v brance.

Lufa

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 20/2/2021, 19:42

Náznak progresu tam byl.nicméně disciplína je alfa a omega úspěchu,to je třeba dostat do hlav. Dnešek patřil Maximovi,spasiba,tovaryšč, spíše molodec!

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 20/2/2021, 19:36

Kanárek zpívá: ""Maxime,připrav si pro Pepu kopejky!

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 20/2/2021, 19:34

Zadovka to už tu párkrát bylo

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 20/2/2021, 19:30

Postupně sle získáváme správné návyky jako jsou góly v oslabení

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jerryk01 20/2/2021, 19:29

Jj tentokrat bude dvojnasob platit, ze play off je jina soutez

Jerryk01

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 20/2/2021, 19:27

Jerryk01 napsal:Ja teda az ted koukl na tabulku a musim priznat ze jsem vubec netusil jak je dnesni zapas dulezitej, protoze pokud bychom prdli, tak uz by nas i Litomerice stahli na 3 body a nemeli bychom pod kontrolou ani tu prvni sestku. Takze dnes zlate 3 body.

p-o bude každopádně zajímavé,Kladno si zřejmě 1. kolo uhraje,ale pak už může opravdu porazit každý každého

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jerryk01 20/2/2021, 19:22

Ja teda az ted koukl na tabulku a musim priznat ze jsem vubec netusil jak je dnesni zapas dulezitej, protoze pokud bychom prdli, tak uz by nas i Litomerice stahli na 3 body a nemeli bychom pod kontrolou ani tu prvni sestku. Takze dnes zlate 3 body.

Jerryk01

FREDERIK and miramare83 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 20/2/2021, 19:21

Nemáme fyzičku,proč?

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down