Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+37
Raddy007
Geofree
AJET0
HCDTOM
Mazakis
Thoor93
Burberry
Laďa
FREDERIK
mjrkk
colorado44
trixy
Kelt
Luc2as
staříček
MichalDJ
ralff
Excalibur
MarkusHCD
Martynez
Vasoj84
koubic77
vn
sz108
Hhs23
pegy18
imbík
Lázňator
Siroko
ondrej.n
Jerryk01
hadas (admin)
miramare83
krap
DUKLIČKA
Lufa
Jaternička
41 posters

Strana 14 z 20 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 14 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro mjrkk 6/2/2021, 16:38

Zhukov v brane Smile))

mjrkk

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 6/2/2021, 16:14

Minimálně je Rus vysokej, takže góly kdy si gólman klekne a každá střela na horu končí gólem, už nebudou tak snadné...

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 6/2/2021, 13:49

Siroko napsal:Tak jsem si na youtube pustil nejaky sestrihy zapasu  Zukova a zda se, ze chlapec umi. Doufam, ze to ukaze i v  Dukle.

Jsem zvědav, jestli dneska naskočí. Jinak jsme jasný favorit, alespoň podle kurzů. Skoro bych řekl, že až moc cheers
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

miramare83 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 6/2/2021, 13:46

Tak jsem si na youtube pustil nejaky sestrihy zapasu Zukova a zda se, ze chlapec umi. Doufam, ze to ukaze i v Dukle.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 5/2/2021, 20:23

Jdu fandit souboji Veseckého s tramvají,alespoň se zocelím na další případné mače s SONP Very Happy

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 5/2/2021, 20:20

Lázňator napsal:Tak snad bude zítra a Lichanec umí rusky tak pokecej Švéd to měl asi v tomto těžší

Přinejhorším nasadíme na sedmého beka Jaroše nebo Danielu Hábovou(krásně tlumočila přímý přenos Pouštní bouře) Very Happy

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 5/2/2021, 19:51

Tak snad bude zítra a Lichanec umí rusky tak pokecej Švéd to měl asi v tomto těžší

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 5/2/2021, 19:30

Lázňator napsal:Maksim Zhukov o příchodu do Dukly Jihlava

https://www.youtube.com/watch?list=UUVXX1SgIhoF7dMdNvVCeRkA&v=Lu06J-dQ2t8&feature=emb_logo

Problém může být v komunikaci,přijde mi trochu jako Švéďák,který velmi často nevěděl "vo co gou". Uvidíme,jak se vyvrbí na ledě,molodec

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 5/2/2021, 19:19

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 5/2/2021, 07:33

Tak to je další věc 😁 , nevím , ale myslím , že psali , že se bude připravovat s Juniorami ne?

Vasoj84

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 5/2/2021, 07:24

A hlavně, oni junioři mohou vůbec trénovat?

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 5/2/2021, 06:06

Souhlasím , při tréninku y Juniorami se do toho nedostanete ani náhodou , taky bych ho nasadil co nejdřív a to hned zítra proti Valachům 😉👍

Vasoj84

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 4/2/2021, 22:12

To: sz108 no to bylo v nadsazce samozrejme...ja jeho prichod vital naopak, ale asi bych ho nechal zahrat i kdyby par minut v zapase...to ho jako ted nechame sedet a myslime si, ze se do play off pripravi a tam ho teprve nasadime? Uplne zanedbanej snad nebyl jinak bychom ho asi nebrali, ale bude potrebovat taky nejakou herni praxi a podle me neni moc na co cekat!

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 4/2/2021, 21:55

Skvělý, že se Dukla zapojila do projektu s kapkou naděje 😊 O tom má být také sport, ne jen o bodech do nějaké tabulky

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 4/2/2021, 21:43

https://hokej.cz/musil-hned-po-buly-zahodil-rukavice-k-bitce-vyzval-saldu/5054832      " Starej " kdysi tvrdil,že David je dříč,ale moc slušněj. Adamovi dával větší šance,protože je to takovej ten správnej !hajzlík!. S Jaroslavem naprosto souhasím,David je spíš po Frantovi,hodný medvěd,ale Adam to rozhodně dotáhne dál

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 4/2/2021, 21:40

krap napsal:Ohledně Žukova jsem optimista. Pokud udrží úspěšnost lehce nad 107%, tak si pár venkovních zápasů zachytá.
Very Happy Na ledě Kladna bych dodal

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro krap 4/2/2021, 21:39

Siroko napsal:
krap napsal:Ohledně Žukova jsem optimista. Pokud udrží úspěšnost lehce nad 107%, tak si pár venkovních zápasů zachytá.
No ja myslim, ze 102 bude bohate stacit :-)

102 je málo, to tam půjde zase Honza 😀

krap

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 4/2/2021, 21:31

No ja myslim, ze 102 bude bohate stacit :-)

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro krap 4/2/2021, 21:25

Ohledně Žukova jsem optimista. Pokud udrží úspěšnost lehce nad 107%, tak si pár venkovních zápasů zachytá.

krap

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 4/2/2021, 19:58

Tady je teda negativity Very Happy ...
jak kdybysme mlátili někde desátej flek a rvali se o postup do play-off....
jak tady Siroko zmínil....jsme jen díky skóre na druhým místě, hrajeme atraktivní hokej....a když se přihlédne na rozpočet, kterej máme tak nějak 6.-7. v lize....tak je to pořád dobrý si myslím....
rozhodně je to oproti loňsku posun....ten hokej je aktivní, koukatelnej, přesilovky nám jdou...loni to byla plácaná po rozích, na to se nedalo dívat...
jo včera jsme to prodrbali, Brož taky zrovna nepodržel....ale jdeme dál...v sobotu je další mač, snad zkusí Žukova, ať ukáže co v něm je...myslím, že spoustě lidí vyrazí dech....v dobrým slova smyslu....
jako na to, že jsme od začátku sezony na špici ligy, dlouho na prvním místě....tak tady zaznívá kritiky, jak kdybychom to matlali někde  okolo desátýho místa...

to vn:
nevím, co máš proti Cachnínovi....na superhvězdu jsi ho pasoval sám....přišel jako normální mladej kluk na zkoušku....a to že fyzicky se potřebuje lépe připravit...to je snad jasný....když v Brodě od září netrénovali díky genialitě naší vlády vymýtit amatérský sport na všech úrovních....
je celkem znát, když 4 měsíce nejseš na ledě....

sz108

Luc2as, Siroko, Duklis and koubic77 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 4/2/2021, 19:19

Nevite nekdo jak to taky vypada s nasi superhvezdou Cachninem? Koukal jsem ze dnes se tocilo promo s Zukovem a Dundacek, tak to s nim asi moc nepocitame porad...

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 4/2/2021, 17:14

imbík napsal:Tak teď už jen jedna maličkost, aby byl vůbec nasazen 🙈😀
Ale jinak souhlas, projebane dva body, ještě teď jsem nasranej a to se mi tuhle sezónu ještě nestalo.
S tím Kladnem má člověk nějaký respekt k soupeři a jeho kvalitě, ale tyhle rezniky mít na lopatě a takhle to doj....
Nehledě na to, že Vsetín se taky zvedá plus vyměnil trenéra, takže v sobotu žádná sranda....
To teda nebude. Tipuju 4:4 (1:0, 2:1, 1:3)..😁🙉 I kdyz by to uz fakt potrebovalo 3 body.

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 4/2/2021, 17:12

Nevím jestli to měl nebo neměl říct , ale působilo to na mě tak 😉 Věc pohledu 😉 Každopádně bych byl rád , kdyby se v sobotu objevil v kase 👍 Pak se uvidí , jestli to bude posila nebo nebude 😉 Myslím , že Vsetín by ho mohl prověřit 👍

Vasoj84

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 4/2/2021, 15:45

Vasoj84 napsal:Matěj Zadražil sám říká , že se těší až bude Maxim Žukov chytat , to samo svědčí o tom , že si o výkonech Brože asi myslí své 😉 A nejen on asi 🙄

Tak to určitě nebylo myšleno proti Brožíkovi. To měl říct, Žukov mě nezajímá?

Z článku k pozápasovému rozhovoru se Zadražilem je vidět, že redakce to tady sleduje, viz. ta statistika 3. třetin, prodloužení a nájezdů, zřejmě jako reakce na včerejší komentáře.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 4/2/2021, 15:35

Tak teď už jen jedna maličkost, aby byl vůbec nasazen 🙈😀
Ale jinak souhlas, projebane dva body, ještě teď jsem nasranej a to se mi tuhle sezónu ještě nestalo.
S tím Kladnem má člověk nějaký respekt k soupeři a jeho kvalitě, ale tyhle rezniky mít na lopatě a takhle to doj....
Nehledě na to, že Vsetín se taky zvedá plus vyměnil trenéra, takže v sobotu žádná sranda....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 4/2/2021, 14:07

Matěj Zadražil sám říká , že se těší až bude Maxim Žukov chytat , to samo svědčí o tom , že si o výkonech Brože asi myslí své 😉 A nejen on asi 🙄

Vasoj84

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 4/2/2021, 13:42

Otazka je kdo z toho dobreho zakladu tu bude pristi sezobu hrat...

MichalDJ

Raddy007 likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 4/2/2021, 12:52

Mně se hra pod Ujčíkem libí mnohem víc, než v těch posledních letech pod Vlkem. Že tam je posun vidíme snad všichni, i když jsou tam pasáže, kdy ztratíme zápas. A je dobře, že dost prostoru dostávají mladí... Chlubna, V. Brož, Juda, Mareš, Dvořák... i za cenu, že udělají chybu, propadne se a jsou z toho problémy. Jen ať se otloukají. V brance by to chtělo trochu větší jistotu, ale tady je to hodně o penězích. Jsem si jistý, že být finance, tak by si sem Jaroš přivedl někoho, kdo by to víc zavřel. Uvidíme co předvede Žukov.

Je potřeba si uvědomit, že jsme všechny rezervy vystříleli na extraligu a pokus o rychlý návrat, a epidemie, kterou nemohl nikdo čekat, nás přidusila ve chvíli, kdy jsme se měli opět nadechovat. Přesto tenhle tým nehraje vůbec špatně a hlavně má dobrý základ, na kterém se dá stavět v dalších sezonách.

Nejdůležitější teď je, aby fyzicky začala stavba nového stadionu... https://www.facebook.com/horackaarena/
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 4/2/2021, 12:31

Siroko napsal:
miramare83 napsal:Uz s emocnim odstupem po vcerejsi zbytecne prohre, bych zatim sezonu zhodnotil tak, ze je mnohem lepsi nez ta minula, ale o neco horsi nez by mohla byt (snad 10 hloupe poztracenych bodu)...
Ale porad si myslim, ze v pomeru k financim se porad hraje dost nahore. Teamy jako Slavia, Vsetin nebo Havirov do kvality kadru investovaly vic jak my a jsou pod nama. Myslim, ze bychom si to meli uzit a ne to brat jako samozrejmost.
To je pravda, dobrej postoj. Na druhou stranu s jidlem jak znamo roste chut a cloveka napadne, ze by byla skoda pokazit sezonu, v ktery jsme byli skoro furt prvni nebo druhy...

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 4/2/2021, 11:33

miramare83 napsal:Uz s emocnim odstupem po vcerejsi zbytecne prohre, bych zatim sezonu zhodnotil tak, ze je mnohem lepsi nez ta minula, ale o neco horsi nez by mohla byt (snad 10 hloupe poztracenych bodu)...
Ale porad si myslim, ze v pomeru k financim se porad hraje dost nahore. Teamy jako Slavia, Vsetin nebo Havirov do kvality kadru investovaly vic jak my a jsou pod nama. Myslim, ze bychom si to meli uzit a ne to brat jako samozrejmost.

Siroko

Luc2as, sz108 and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 4/2/2021, 11:18

Uz s emocnim odstupem po vcerejsi zbytecne prohre, bych zatim sezonu zhodnotil tak, ze je mnohem lepsi nez ta minula, ale o neco horsi nez by mohla byt (snad 10 hloupe poztracenych bodu)...

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 4/2/2021, 11:13

Broz je skvely druholigovy brankar s obcasnymi prvoligovymi zablesky...

MichalDJ

hadas (admin), FREDERIK and Vasoj84 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 4/2/2021, 11:05

Dukla hraje obstojně, to musím uznat i já Smile nedělají ostudu jako loni a to je fajn. Jinak, že je Brož max na tu první ligu říkám pořád už před x lety. Celkově nechápu to nasazování gólmanů, už od Voldena v elh, ale prostě to tak asi nutno brát. Trenér je zodpovědný a ve výsledku, úspěchy letos jsou zatím, tomu odpovídá tabulka Smile postavení vrchlabí a odchovanců mluví o kvalitě ligy no, ale i tak půjdou dolů zase Smile)

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 4/2/2021, 10:57

To: Jaternicka ano, presne tak...jen bych rekl, ze nejde o tahani z klobouku, ale o nesmyslnou preferenci Jarose...muze byt sebelepsi trener, ale uprednostnuje osobni zajmy pred tymovymi.

vn

Lufa likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 4/2/2021, 10:21

Mě by jen zajímalo jestli hráči a trenéři mají za úkol Brože chválit, protože v 90 procentech po zápase kde nastoupí do brány slyšíme jak nás Honza Brož podržel a je to jeho zásluha, ano někdy nás podržel, ale většinou pustí haluz a celý zápas nám po.....
Prospal je sice blázen, ale do novin řekne vše na férovku a to i o Ciliakovi, kterého přivadeli jako boha.....

imbík

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 4/2/2021, 08:58

Nedá mi to a musím se trochu rozepsat.
Brož nás nikam nedotahne. Sorry jako Honzo, ale je to tak.
Tým musí z gólmana cítit jistotu a ne se strachovat zda kdejaký nahozeni neskončí gólem. To si tam už můžeme dát špalek a vyjde to nastejno. Plus soupeř už s tím může i počítat,že náš gólman je naše slabina.
Jenže kdo očekává,že se situace zlepší příchodem Rusa se plete. A to si ten rus musí říkat po včerejšku tady si zachytam. Nezachyta.

Protože.
Od postupu se gólman do utkání nasazuje tak,že jeho jméno se taha před utkáním z klobouku jinak si to neumím vysvětlit .
Na ELH si přivedeme Voldena,který chytal na MS a OH a hlavně sezónu předtím vychyta Trenčínu baráž.
Ano měřítkem zdejším je to žoldak,ale na ELH výborný. A my ho odsud vymetem jak hovno z podlahy a jako třešničkou na dortu si na pár zápasů půjčíme Vejmelku. Tak to by mě zajímalo kdo tohle vymyslel.
Další rok seženeme toho Švéda a situace je stejná a ještě to vyšperkujeme s akci Honzík.
Potom si někdo vzpomene na Fučíka a jedeme pořad dokola tak proč by to mělo být teď jinak?
Jaternička
Jaternička

hadas (admin), Luc2as, vn, FREDERIK, Lufa and Raddy007 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 4/2/2021, 06:26

Brož je tragicky,tagicky,tragicky , proč je pořád tak prosazovány nechápu 🙄 Si jako myslí že ho speněží? Komu? 🙄Ty góly co pouští , to je strašný 🙄Ty kluky vůbec nepodrzi 😤 Proč sakra nedají větší příležitost tomu Fučíkovi? Mě osobně přídě lepší a klidnější , hlavně je i vysokej ! Doufám že zkusí i toho Rusa , nebo jestli sem přijel zahřívat je sedačku?😁 Taky jsem zvedavej , kdy postaveji supertalent Cachnina 🙄😁

Vasoj84

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mazakis 3/2/2021, 21:26

Čtu, nepřispívám, ale dnes musím, díky Honzo Crying or Very sad

Mazakis

FREDERIK, Vasoj84 and koubic77 like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 3/2/2021, 21:20

Ty najezdy mi prisli jak na treninku kdyz si borci zkousi nejake nove finticky...strasny! Poprve letos jsem opravdu nastvanej...no a presilovky se vraci do lonskych vod posledni zapasy, to nas ted taky ty body stoji...proste za kazdou cenu to chceme hrat na Pekra nebo Harkabuse na modry, ale je to uz precteny.

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kelt 3/2/2021, 21:15

Nasazování brankářů nepobírám už od extraligový sezóny.
Když se ještě mohlo na hokej a viděl jsem Fůču, tak chytal parádně. Nebo ať zkusíjou Rusa.

Kelt

hadas (admin) and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jerryk01 3/2/2021, 21:00

Druha vec jsou najezdy. To uz mohli ten puk rovnou vzit do ruky a dat ho golmanovi do lapacky.

Jerryk01

hadas (admin) and FREDERIK like this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jerryk01 3/2/2021, 20:58

Imbik: jak se mi libil Broz proti Kladnu a odpustil bych mu tam i tu chybu, tak dnes naopak bych se zastal hracu. Oni Prerovu opravdu moc prilezitosti nedovolili a Brozik je mel proste podrzet tim, ze to minimum co na nej proslo chyti. Jak psal VN. Stacilo chytit adpon jednu tu strelu.

Jerryk01

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 3/2/2021, 20:49

Taky myslim nebylo nejstastnejsi dnes tak vytezovat L. Marese. Je fajn ze je zdrav a zpet, ale podle me nebyl jeste ve spravny forme a byl snad u vsech 3 golu... Je to skoda no. V hokeji mozny vsechno, ale po golu na 3:1 uz jsem nepochyboval o vyhre. Ale kluci dokazou divy... Pred brankou chybi "ranari".

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 3/2/2021, 20:49

FREDERIK napsal:Já osobně jsem měl nejlepší dojem z Miroslava Svobody a vždy jsem jen trnul, když chytal místo něj Jakub Škarek, samozřejmě už je to pár sezon zpátky, ale stejně
Přesně, Svoboda nejlepší gólman za poslední roky.

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 3/2/2021, 20:45

Ujča furt mluví o tom jak tyhle ztráty zápasu se nám nesmí stávat a stejně furt stávají. Kurva tak asi tam posílá špatné hráče, když nejsou schopní pokrýt hráče mezi kruhy, i když jsem přesvědčen, že tohle se prostě má chytat, aspoň jeden z těch gólů jo.....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro FREDERIK 3/2/2021, 20:35

Já osobně jsem měl nejlepší dojem z Miroslava Svobody a vždy jsem jen trnul, když chytal místo něj Jakub Škarek, samozřejmě už je to pár sezon zpátky, ale stejně

FREDERIK

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro krap 3/2/2021, 20:29

Nemá cenu nadávat na gólmana, to jak dlouhodobě chytá vidíme všichni. Ale sám sebe do zápasu asi nenominuje. Takže otázka je spíše na pány Jaroše a Ščerbana, proč opět vsadili před sezónou na nejistotu v bráně.

krap

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 3/2/2021, 20:27

Jinak to mě taky napadlo, proč někdo nezkusí ruskej blafák? ROzjet se a mezi kruhy napřáhnout a poslat to golmanovi na palici. To je furt samej Forsberg, že soupeřův golman se na to nemůže dívat a vypíchne puk. Fronk taky špatnej... jak jsem psal posledně od návratu z Litvínova neviditelnej... Cagy dá z 10 nájezdů 8 blafákem do backhandu tak po 11 bude střílet mezi nohy, protože golman by jeho blafak mohl znát .... proč si sakra nevěří na ten blafák a nepověsí to tam???
Nicméně souhlas s jerrykem, co rána do horních pater na naší bránu končí v síti...

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 3/2/2021, 20:10

Neni to dobry. Uz 4x za sebou nebyly 3 body, a prijde mi, ze uz ma tym ztraty vyhranych zapasu v hlavach... Dnes to byl vrchol. To se proste MUSI nak umlatit! Chybi vetsi odolnost. Neni nic horsiho pred p-o nez kdyz se ztraci vyhrany zapasy, to je zabijak sebevedomi. Trener to vi ale nic se nemeni... Najezdova "kouzla" bez komentare, kdyby to nekdo zkusil od modry, je vetsi sance..😁
Myslim ze nastal cas Zukova, mozna za sebou kluci potrebujou citit nekoho jinyho.

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 14 z 20 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: