Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+37
Raddy007
Geofree
AJET0
HCDTOM
Mazakis
Thoor93
Burberry
Laďa
FREDERIK
mjrkk
colorado44
trixy
Kelt
Luc2as
staříček
MichalDJ
ralff
Excalibur
MarkusHCD
Martynez
Vasoj84
koubic77
vn
sz108
Hhs23
pegy18
imbík
Lázňator
Siroko
ondrej.n
Jerryk01
hadas (admin)
miramare83
krap
DUKLIČKA
Lufa
Jaternička
41 posters

Strana 20 z 20 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 20 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro imbík 28/1/2021, 06:45

Jo a ještě Fronk.... od návratu z Litvínova taky neviditelnej... to jsou přesně ty hostovačky... jednou to přinese plus (Pekr) a pak dvakrát mínus.....( Fronk, Kolář) .
Tak snad se do soboty zvedneme a mákneme, ideální by bylo ještě někoho přivézt, jak je vidět Dundy jako posila nestačí.... včera jsme byli jaloví i v útoku.... krom začátku....
Ondrej N: Ušetři si čas a energii, neberu tě vážně. Působí to na mě, že si tady vždycky schladíš žáhu po nasr... z prohry, přesto, že dle tebe o nic nejde 🙈😀

imbík

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 28/1/2021, 01:25

sz108 napsal:https://hokej.cz/prijde-poruba-o-novou-posilu-klima-utkani-s-kladnem-nedohral/5054616

nedávám to sem kvůli tomu zranění...ale spíš mi jde o ty rukavice - vidím dobře, že má stále duklácký rukavice?? Very Happy
jak dlouho už tady není? rok a půl?
v Porubě asi docházejí zlaťáky jak to tak vypadá....je zvykem, když přijdeš do novýho, tak hned fasuješ, když seš tam aspoň na půl sezony....a další čemu se divím...že mu vydrží tak dlouho....
já hraju vesnickou ligu a za rok je odepíšu...cca 20 zápasů....
a to on ještě trénuje téměř každej den...no asi spořivej hoch Very Happy

Nesmíš si kupovat nekvalitní srajdy Very Happy Very Happy pirat
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro koubic77 28/1/2021, 00:54

Taky jsem si všiml rukavic ale kdo někdy hrál hokej ví.. může mít klidně dlaň po opravě zaplátovanou. Nebo mu vyhovovali , tak si udělal stejný mírovky.

koubic77

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 28/1/2021, 00:47

https://hokej.cz/prijde-poruba-o-novou-posilu-klima-utkani-s-kladnem-nedohral/5054616

nedávám to sem kvůli tomu zranění...ale spíš mi jde o ty rukavice - vidím dobře, že má stále duklácký rukavice?? Very Happy
jak dlouho už tady není? rok a půl?
v Porubě asi docházejí zlaťáky jak to tak vypadá....je zvykem, když přijdeš do novýho, tak hned fasuješ, když seš tam aspoň na půl sezony....a další čemu se divím...že mu vydrží tak dlouho....
já hraju vesnickou ligu a za rok je odepíšu...cca 20 zápasů....
a to on ještě trénuje téměř každej den...no asi spořivej hoch Very Happy

sz108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hhs23 28/1/2021, 00:36

Nikdo na Chlubnu nic nesvádí to je spíš takový smutek že tento Jihlavský talent zapadá čím dál častěji do hlubokého podprůměru. Jsou zápasy kdy člověk vůbec neví že tam je. Člověk by v něm rád viděl potenciál. Vůbec mě nezajímají v jeho věku góly ale jeho herní projev je fakt průměr. Když si vzpomenu na Kadaňskrho Kulicha nebo toho Máchu hned z bruslení i laik vidí potenciál. Já ho v Tomášovi bohužel nevidim asi to je jen další výplod Jihlavské akademie která opravdu neumí pracovat s talentem....

Hhs23

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 28/1/2021, 00:02

imbík napsal:
miramare83 napsal:
ondrej.n napsal:
miramare83 napsal:No, dnes holt zmar, to se stava (rad bych veril v obrat ale...), dulezity bude vratit to v ...... to víš, že máš pravdu. Nesmíš Ondřeje N brát vážně ten už tu psal, že tady je df týmu který nemá 3 roky o co hrát, pak před asi 6 koly psal, že už bude jen propad tabulkou teď zase, že proti Kauflandum nemáme šanci.... 😀
Neboj v sobotu reálná šance je, ale ideálně aby jsme hráli my tak jako dnešní Přerov.... tvrdě a využít každé šance co máš....jinak to bude těžký, tím otevřeným hokejem dopadneme zase jako na Kladně.
Dneska škoda, ale Přerov hrál chytře a dobře tvrdě....snad se poučíme a v sobotu budeme připraveni. Škoda, že jsme si nechali vyfouknout Segeho, takovej velkej bek tu teď chybí.....
Dobře Jiránek, dohrával to a chtěl zmastit toho šmatlu co tam na něj něco zkoušel, jenže tady sudí pro tohle nemají vůbec cit. Věřím, že by šmatla dostal naloženo.... Tak snad si nechal.něco.na sobotu....
budu objasňovat postupně, přestože si to nezasloužíš Very Happy
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro koubic77 27/1/2021, 22:22

Chlup neodehrál nejlepší utkání, celkově má letos kolísavou formu ale nelamme nad tím hůl... Spíše tady souhlasím s tím , co proboha vyvádí Havránek? Opravdu je to hráč co má být pro Duklu přínosem?

koubic77

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 27/1/2021, 22:00

Je fakt, ze s dnesnim vykonem bychom prohrali asi i se Sumperkem. Pokud to ale hosi vynahradi bodama s Kladnem, tak bude vse odpusteno.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 27/1/2021, 21:39

Jaternička napsal:Hnedle takového brekotu. Prostě jsme byli horší a prohráli no a co?
Zápas se nevyvedl skoro nikomu a házet to na 18ti-letého kluka je trošku mimo.
Co si pokorně přiznat,že Přerov to zahrál lépe? Já to beru jak to někdo psal jako facku v pravý čas. A co už je úplně mimo tu brečet,že v sobotu dostaneme rychtu.
Jediný co mi v této sezoně nechybí jsou právě tyhle kecy všech rádoby odborníků jejichž největší sportovní úspěch se jmenuje strastiplná cesta pro buřt do Lidlu.

Já tady teda moc brečení nevidím. Prostě jsme hráli hovno a zaslouženě prohráli. Navíc minimálně polovina zápasu mi přišla odehraná "bez zájmu". Každý zápas je jiný, takže co bude v zápase s Kladnem, těžko říct, ale s hrou, jako dneska, to půjde dost těžko.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 27/1/2021, 21:18

Hnedle takového brekotu. Prostě jsme byli horší a prohráli no a co?

Zápas se nevyvedl skoro nikomu a házet to na 18ti-letého kluka je trošku mimo.

Co si pokorně přiznat,že Přerov to zahrál lépe? Já to beru jak to někdo psal jako facku v pravý čas. A co už je úplně mimo tu brečet,že v sobotu dostaneme rychtu.

Jediný co mi v této sezoně nechybí jsou právě tyhle kecy všech rádoby odborníků jejichž největší sportovní úspěch se jmenuje strastiplná cesta pro buřt do Lidlu.

Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 27/1/2021, 20:14

S Chlubnou souhlas, ale dneska celkove bida...ta tabulka je fakt naslapla neskutecne, takze v sobotu to vazne chce zas bodovat...

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 27/1/2021, 20:08

Dneska to teda byla bída....nedokázali jsme si dát 2 přihrávky za sebou, vůbec jsme se nedostali do zápasu a zaslouženě jsme dnes nebodovali...střelecky jsme byli sice aktivnější, ale z těch 33 střel bylo nebezpečných pomálu....ale přece nejsme kapela, abychom pořád vyhrávali, že? Very Happy
jak je psáno níže, zklamání z výkonů mladých...neviditelní...a měli by to být oni, kdo na ledě lítá, je nepříjemnej soupeři...dneska se tam kluci jen tak vozili...
pozitivem je naše brzké odvolání gólmana, to se mi líbilo, že jsme se nebáli ho vytáhnout tak brzo....
jinak to dneska bylo takový nemastný neslaný...snad jedině Jiras to oživil, když chtěl srovnat toho brněnskýho sopláka...měli to nechat, to už by ten šulda nebyl takovej hrdina Very Happy
hlavy nahoru a v sobotu vlítnout na ten Jarynův cirkus.... cheers
nicméně čelo tabulky je sakra vyrovnaný a na konci se bude každý bod počítat...do 6. místa je to v 6 bodech...
velkým překvapením je Vrchlabí na čele...to teda čumím jak puk...
údolí má na nás už taky jen 2 body...ti teď jsou taky ve formě jako sviňa...
takže v sobotu by to chtělo bodovat, nejlíp za 3....

sz108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 27/1/2021, 19:59

Hhs23 napsal:Dneska celkově špatný ale ať se na mne mladeznicky produkt desetiletí Tomáš Chlubna nezlobí to není ani na okresní přebor

Jednoznačně souhlas...... měl by se zamyslet.... celkově dneska mladoši neviditelný a špatný.... jenže to je i trošku jinou hrou soupeře.... Každej nebude jako Šumperk čekat co se stane...

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 27/1/2021, 19:57

[quote="miramare83"][quote="ondrej.n"][quote="miramare83"]No, dnes holt zmar, to se stava (rad bych veril v obrat ale...), dulezity bude vratit to v ...... to víš, že máš pravdu. Nesmíš Ondřeje N brát vážně ten už tu psal, že tady je df týmu který nemá 3 roky o co hrát, pak před asi 6 koly psal, že už bude jen propad tabulkou teď zase, že proti Kauflandum nemáme šanci.... 😀
Neboj v sobotu reálná šance je, ale ideálně aby jsme hráli my tak jako dnešní Přerov.... tvrdě a využít každé šance co máš....jinak to bude těžký, tím otevřeným hokejem dopadneme zase jako na Kladně.
Dneska škoda, ale Přerov hrál chytře a dobře tvrdě....snad se poučíme a v sobotu budeme připraveni. Škoda, že jsme si nechali vyfouknout Segeho, takovej velkej bek tu teď chybí.....
Dobře Jiránek, dohrával to a chtěl zmastit toho šmatlu co tam na něj něco zkoušel, jenže tady sudí pro tohle nemají vůbec cit. Věřím, že by šmatla dostal naloženo.... Tak snad si nechal.něco.na sobotu....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hhs23 27/1/2021, 19:56

Dneska celkově špatný ale ať se na mne mladeznicky produkt desetiletí Tomáš Chlubna nezlobí to není ani na okresní přebor

Hhs23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 27/1/2021, 19:48

No, po zásluze. Nepředvedli jsme vůbec nic. Jediný pozitivum dnešního zápasu beru zjištění že Jiránek se nebojí dát ránu.

Lufa

FREDERIK likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 27/1/2021, 19:35

ondrej.n napsal:
miramare83 napsal:No, dnes holt zmar, to se stava (rad bych veril v obrat ale...), dulezity bude vratit to v sobotu Jagrtymu. Kluci se nesmi nechat otravit a zase predvest to nejlepsi co v nich je, a ze to umi!

Proti kauflandům jsme bez šance.
No tak s takovou urcite! Proc by nebyla sance? Kazdej zapas je jinej, navic KL sice docela vyhravaj, ale ze by to nejak valcovali, to teda ne. A to nase vybuzeni proti nim bude, verim, na max.

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pegy18 27/1/2021, 19:23

Havránek , tady vidím velký špatný

pegy18

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 27/1/2021, 19:21

Dulezity buly taky slabota. Prerov vsechny vyhral, okamzite zamek, navic meli spoustu prostoru na vsechno proti nasi staticky obrane... Dnes zatim asi nejhorsi zapas sezony.

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 27/1/2021, 19:17

miramare83 napsal:No, dnes holt zmar, to se stava (rad bych veril v obrat ale...), dulezity bude vratit to v sobotu Jagrtymu. Kluci se nesmi nechat otravit a zase predvest to nejlepsi co v nich je, a ze to umi!

Proti kauflandům jsme bez šance.
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 27/1/2021, 19:16

tvl, ten Havránek by se hodil možná snad jako nosič vody. Třetí gól kvůli zbytečnýmu faulu Evil or Very Mad

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 27/1/2021, 19:09

Dokoukám to a jsem rád, že jsem to dneska nesázel. Chytře jsem dal na tiket Vsetín Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 27/1/2021, 19:04

No, dnes holt zmar, to se stava (rad bych veril v obrat ale...), dulezity bude vratit to v sobotu Jagrtymu. Kluci se nesmi nechat otravit a zase predvest to nejlepsi co v nich je, a ze to umi!

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 27/1/2021, 19:01

Ten Přerov to jsou dobrý reznici. A my si dneska žádnou hokejovosti nepomůžeme. Jestli z toho dneska bude nějaký bod bude to zázrak.....
Aspoň se ukazuje, že zkušený beci a hlavně trochu chlapi jsou potřeba. Zedka s Dvořákem odfoukne i vítr.... to není nic proti nim, chci říct, že musí dorůst a dozrát.... ono po Šumperku se to hodnotilo, ale to jsou chlapi co chodí ještě při hokeji do práce.....
Navíc Přerov výborně brání i ty přesilovky a my hrajeme furt do kuchyně, žádná jednoduchá hra... Poletin ještě bude chybět, aspoň váhu měl...😀

imbík

vn likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 27/1/2021, 18:58

Bída a zmar. Dneska asi nedáme gól i kdyby jsme hráli přesilovku 5 na gólmana. Zubrům k udržení výhry bohatě stačí rychle k našim přistupovat , ani nemusí nic tvořit. Nejsme schopni si dát přesnou přihrávku a v přesilovkách je to jedna velká nuda.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 27/1/2021, 18:54

Nic

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 27/1/2021, 18:48

Teď uvidíme, co zmůže naše přesilovka... Hlavně nedostat. cheers
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 27/1/2021, 18:47

No že bude Vrchlabí 1. tomu bych ještě tuhle nevěřil

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 27/1/2021, 18:37

Dneska to po dlouhy dobe asi nedokoukam.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 27/1/2021, 18:28

ondrej.n napsal:Takhle se hraje přesilovka..
Ty presilovky to byl ostrej kontrast, hoste skvele + gol a my jsme si pri ni spis dali oddech... Zatim to vypada, ze pred Kladnem dostanem facku, tak to treba chlapce aspon nabudi.

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 27/1/2021, 18:24

hm není každý den posvícení
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 27/1/2021, 18:22

njn, Přerov není Šumperk ...

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 27/1/2021, 18:22

Já věděl, že dneska na Duklu raději nedávat... Hnus fialovej
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 27/1/2021, 18:22

Takhle se hraje přesilovka..
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jerryk01 27/1/2021, 18:17

Jsou bojovnejsi a nedaji nam trochu prostoru

Jerryk01

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 27/1/2021, 18:14

DUKLIČKA napsal:Budíček chlapci je to nějaký vomdlelý.

To byla hrozná třetina...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro miramare83 27/1/2021, 18:14

Skoda ze si nepomuzem nejakym tim golem hned ze zacatku, kdy na soupere nalitnem, jako dneska. Pak to chybi.

miramare83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro krap 27/1/2021, 18:11

pegy18 napsal:Jaternička : 🙂 Já se ale nebavím jen o penězích. Mně je jen líto lidi co nevidi do zákulisi a Vlasta je pro ně nějaký superman. Horší člověk tu nikdy nehrál.

U hokejistů hodnotím jen to, co předvádí na ledě. Další věci jsou mi víš kde, do zákulisí nevidím.
Proto mě i jednání Jágrů, Hašků, Ujčíků, Hniličků atd...nechává naprosto v klidu. To, že si z nich někdo zbytečně udělá modlu a pak je zklamanej, za to přece nikdo nemůže.
Jsou to sportovci, honěj po ledě puk, proč by měli být navíc morálními vzory? (já vím, říká se, že by měli Very Happy )

krap

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro DUKLIČKA 27/1/2021, 18:10

Budíček chlapci je to nějaký vomdlelý.

DUKLIČKA

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 27/1/2021, 18:09

Jaternička napsal:To pegy18:

Tenhle termín: žoldáctví scratch

Samozřejmě se to nejlépe moralizuje doma od gauče. Co třeba vzít v potaz obživu daného hráče? To že jde někam,kde jsou peníze potažmo ambice je přece normální.
Ty taky přece pracuješ tam kde ti dají slušné peníze a ne jen protože jsi srdcař a máš tam rád vrátného.
Přesně. Taky se pozastavuju nad používáním tohoto oslovení. V dnešní době už tenhle název nikoho nezaujme.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 20 Empty Diskuzní fórum

Příspěvek pro Jaternička 27/1/2021, 18:02

Do zákulisí nevidím
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down