Diskuzní fórum
+37
Raddy007
Geofree
AJET0
HCDTOM
Mazakis
Thoor93
Burberry
Laďa
FREDERIK
mjrkk
colorado44
trixy
Kelt
Luc2as
staříček
MichalDJ
ralff
Excalibur
MarkusHCD
Martynez
Vasoj84
koubic77
vn
sz108
Hhs23
pegy18
imbík
Lázňator
Siroko
ondrej.n
Jerryk01
hadas (admin)
miramare83
krap
DUKLIČKA
Lufa
Jaternička
41 posters
Strana 16 z 20
Strana 16 z 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
Kde je ten hokej , co jsme hráli ? To je vážně hrozný
Vasoj84- Posts : 334
MarkusHCD napsal:No,nevím,jestli byl tohle faul
Byl, měl mu uhnout
To jsou fakt debilové.
Ty výjezdy od manťáku s následným zakončením nám poslední dobou působí problémy
MarkusHCD- Posts : 1924
imbík napsal:Teď čtu onlajn, za co dostal Kajinek 5 plus ok?
Za kasou poslal kladeňáka hubou na manťák,pracovalyy ruce
Teď čtu onlajn, za co dostal Kajinek 5 plus ok?
imbík- Posts : 3617
Já radši ne. Vidět dvakrát za týden Plekance s Jágrem a jejich chování, na to se mám moc rád.
Mareš super, aspoň se do toho zase stihne dostat, snad.
Mareš super, aspoň se do toho zase stihne dostat, snad.
MarkusHCD napsal:hadas (admin) napsal:mjrkk napsal:Koukate nekdo na kladno?
Koukám na to. Je to samý vyloučení. Konec může bejt ještě zajímavej. Kladno dominuje na vhazování...
´V telce to vypadá ještě strašidelněji než naživo a to hráli týmy z čela
Tak tak a komentatori to jeste chvalilil jaky to byl pekny zapas jsem malem upadl..
Luc2as- Posts : 297
hadas (admin) napsal:mjrkk napsal:Koukate nekdo na kladno?
Koukám na to. Je to samý vyloučení. Konec může bejt ještě zajímavej. Kladno dominuje na vhazování...
´V telce to vypadá ještě strašidelněji než naživo a to hráli týmy z čela
hadas (admin) napsal:mjrkk napsal:Koukate nekdo na kladno?
Pekne Vrchlabi, tohle nam muze pomoct trosku odskocit. Uvidime co dneska v Prerove, maji v brane juniora.
mjrkk- Posts : 43
mjrkk napsal:Koukate nekdo na kladno?
Mareš zpět v sestavě, to je dobrá zpráva!
vn- Posts : 1856
ralff, FREDERIK and miramare83 like this post
https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal/390843/skandal-ve-fotbale-resi-se-dotace-na-turnaj-deti-v-hlavni-roli-hokejovy-sudi.html
No už se to začíná propletat i do hokeje....
Pak je opravdu těžké věřit, že ten neodpiskany ofsajd je jen omluvitelna chyba rozhodčího..... a není v těch chybách něco víc..
Já vím tohle je snad zatím jen vyjimka, ale i fotbalová krakatice se jednou někde nadechla poprvé.....
No už se to začíná propletat i do hokeje....
Pak je opravdu těžké věřit, že ten neodpiskany ofsajd je jen omluvitelna chyba rozhodčího..... a není v těch chybách něco víc..
Já vím tohle je snad zatím jen vyjimka, ale i fotbalová krakatice se jednou někde nadechla poprvé.....
Siroko napsal:Jsem zvedavej na Zukova, ale nic extra necekam. Pokud jste cetli ten rozhovoz se Svobodou na bezfrazi, tak ten tu ECHL soutez docela hanil. Udajne dost amatersky podminky.
No ja myslim ze jak ted uz to byt horsi nemuze tim nechci nase brankare porovnavat, ale kdyz treba vidim jakou jistou ma v brane Trebic...
MichalDJ- Posts : 1031
Jsem zvedavej na Zukova, ale nic extra necekam. Pokud jste cetli ten rozhovoz se Svobodou na bezfrazi, tak ten tu ECHL soutez docela hanil. Udajne dost amatersky podminky.
Siroko- Posts : 1206
Tak ono sehnat v dnešní době jakéhokoliv sponzora co je ochoten dávat na prvoligovej hokej nějaký peníze je rovno zázraku. Nemluvě o tom, že i ten prales je dnes nákladově neúměrně předraženej.
Lufa- Posts : 1312
Presne tak. Podle me to nebude ani polovina.Kelt napsal:imbík: 5 nedává ani omylem.
Siroko- Posts : 1206
Kelt: Jsem slyšel, že CZ loko dává taky 5, nevím jak se sponzoruje v letošní sezoně, ale pokud UDH sežene víc peněz (obzvlášť nemá spolek fanoušků) tak je někde chyba....
V poslední době přesilovky nám úplně nejdou, buď soupeři se na to zaměřily a začaly lépe bránit, a nebo se teď trošku otočilo štěstí zády. No co furt lepší teď než za měsíc....
imbík: Třebíč má hlavně Korejce, který jim dávají 5 mil. na sezónu. O takovým sponzorovi si můžem nechat jenom zdát.
Taky mě docela mrzí, že když máme Duklu podpořit, tak se prodá kolem 50 vstupenek. Díky všem, co kupujou.
Taky mě docela mrzí, že když máme Duklu podpořit, tak se prodá kolem 50 vstupenek. Díky všem, co kupujou.
Kelt- Posts : 384
Tak takhle jA to mám běžně, zkritiuju Illese a dá gól, Harkabus to samé, tak se snad probere i Fronk.
To Kladno letos snad už po 3 vyrovnalo v poslední minutě, snad vvplay off se jim tohle štěstí vyhne.
Je dobře, že rus dorazil konečně. Už jen kdyby tady měl být.kvůli vyšší konkurenci. Brož si v každém zápase vybere slabší chvilku což v play off může znamenat nenávratně ztracený zápas.
Každopádně třetí třetina z naší strany mnohem lepší než druhá. Vn má pravdu, že těžký zápas s Kladnem se mohl projevit na nohou, ale ono co teď bude lehký zápas?
Je fajn, že aspoň prozatím se držíme....
Udh jim vzalo aspoň bod, ale ty nájezdy to byla teda katastrofa oboustranně
To Kladno letos snad už po 3 vyrovnalo v poslední minutě, snad vvplay off se jim tohle štěstí vyhne.
Je dobře, že rus dorazil konečně. Už jen kdyby tady měl být.kvůli vyšší konkurenci. Brož si v každém zápase vybere slabší chvilku což v play off může znamenat nenávratně ztracený zápas.
Každopádně třetí třetina z naší strany mnohem lepší než druhá. Vn má pravdu, že těžký zápas s Kladnem se mohl projevit na nohou, ale ono co teď bude lehký zápas?
Je fajn, že aspoň prozatím se držíme....
Udh jim vzalo aspoň bod, ale ty nájezdy to byla teda katastrofa oboustranně
FREDERIK likes this post
Lufa napsal:Ta Třebíč to na Kladně dokurvila stejně jako my když jsme tam hráli. V poslední třetině vsadili taky na destruktivní hru a přišli o vítězství.
A nájezdy strašný...
Ta Třebíč to na Kladně dokurvila stejně jako my když jsme tam hráli. V poslední třetině vsadili taky na destruktivní hru a přišli o vítězství.
Větší nasazení všřím přijde s PO. Dneska dobrý dva body mohli být tři ,ale taky žádný. Vlasta skvělým zákrokem odčinil svoje vyloučení.
A Žukov no uvidíme jaký manko má a taky je potřeba připočíst naše prazvláštní točení golmanu notabene těch zahraničních
Ale zvýšeni konkurence dobrý. Škoda mohli jsme tu mít na chance ligu nadstandartního golmana (Honzík),ale to už je dávno pryč.
A Žukov no uvidíme jaký manko má a taky je potřeba připočíst naše prazvláštní točení golmanu notabene těch zahraničních
Ale zvýšeni konkurence dobrý. Škoda mohli jsme tu mít na chance ligu nadstandartního golmana (Honzík),ale to už je dávno pryč.
Jaternička- Posts : 1419
Dnes ubojovany, a tim cenejsi 2 body! Uz jsem neveril. Smerem k p-o vidim jako zasadni (krome uzdraveni obrancu), aby tym odstranil hluche pasaze plne laxnosti a chyb, vcetne mizernych presilovek, ktere tam porad jsou. Pokud je to jen mensi koncentraci, je to ta lepsi varianta, a je sance ze budeme jeste silnejsi.
miramare83- Posts : 1125
Trebic vydrzet a tabulku nechat az do konce nezmenenou.
Jerryk01- Posts : 320
vn likes this post
Odchovanci vyloupí Kladno a Víťa Schrek se bude dmout pýchou
Souhlasim ze krasne body, za treti tretinu zaslouzeny...ono se zapasem s Kladnem v nohach to asi sranda dnes nebyla a co je pro me letos klicovy je to, ze my skoro neprohravame za 3, coz je strasne dulezity smerem k play of...
vn- Posts : 1856
FREDERIK and miramare83 like this post
Krasny 2 body. 2. tretina z nasi strany bidna, ale jinak mi to zas tak hrozny nepripadalo, jak tu nekteri pisete.
vn and FREDERIK like this post
Vlasta se předvedl jako Plánička a ovoce to přineslo,ale dva body jsou asi jediným pozitivem,HCD Olé!!!
Taky si říkám....máš 4 minuty do konce přesilovku...tu královsky zvořeš...pak vystřídáš jak žáčci a ještě minutu do konce jdeš do 3...nezdá se mi, že by dnes byli naši borci přítomni hlavou na zápase....Brož si dával cigárko za brankou, obrana spí celej zápas....
jestli to urvem za 2...tak to bude v poměru výkon vs. bodové ohodnocení velkej úspěch...
jestli to urvem za 2...tak to bude v poměru výkon vs. bodové ohodnocení velkej úspěch...
sz108- Posts : 378
No , třetí třetina byla konečně ke koukání. Asi dostali chlapci o přestávce nafackováno.
Puky jsme žrali,váleli se ve vápně,alespoň něco
A jee, mozna jsme to mohli vyhrat, ale uz nas zas trestaji presilovkou..
Imbik: vazne tady někdo chce srovnavat Havránka s Illéšem. V drtivé většině případů s tebou souhlasim ale toto snad nemuzes myslet vážně. Illéš je o 3 levely jinde než ten flink.
koubic77- Posts : 11
Má to náboj přípravných zápasů z konce srpna,něco už je na hře vidět,ale to hlavní,náboj to teda postrádám
Illéš krásná trefa. Mrzí mě že se na něho zapomíná. Jedem z nejlepších útočníků v soutěži.
koubic77- Posts : 11
Berte to tak ze porad lepsi nez kdyby zadnej hokej nebyl..
Martynez- Posts : 134
FREDERIK and miramare83 like this post
Díky běžkam jsem viděl jen druhou třetinu a jestli bude ta třetí ještě horší jako v minulém zápase tak teda hrůza....
Píšete o Havrankovi, že je špatnej, ale co Illeš, Fronk, Harkabus? Však Fronk od návratu z Litvínova totálně mimo. Jestli je domluven jinde měl jít místo Poletina, ten dneska aspoň vyhrava buly a dělá bordel v brankovišti.... Slavie ve druhé třetině lepší, i když teda bolí z toho oči.....
Píšete o Havrankovi, že je špatnej, ale co Illeš, Fronk, Harkabus? Však Fronk od návratu z Litvínova totálně mimo. Jestli je domluven jinde měl jít místo Poletina, ten dneska aspoň vyhrava buly a dělá bordel v brankovišti.... Slavie ve druhé třetině lepší, i když teda bolí z toho oči.....
Naposledy upravil imbík dne 1/2/2021, 18:40, celkově upraveno 1 krát
Vasoj84 likes this post
Brož neměl možnost si to shrabnou. Tam do toho měli natvrdo naši obránci vlítnoout a sundat ty dorážející Slávisty a ne tam šmrdlat hokejkama.miramare83 napsal:Slavie zivejsi a nebezpecnejsi, zatim zaslouzene o gol vepredu. Ale ten 3. gol, to byl des, takova doba a on to nikdo neodpali, Broz si to neshrabne... 7 dorazek je holt trosku moc, to jsem dlouho nevidel
FREDERIK likes this post
Nj jenze rozpocet je takovej uz dlouho, a hra a vysledky presto vypadaly dost dobře, jeste nedavno. Ted to proste neni ono.Lufa napsal:tvl z toho nekutečně bolí oči. Naše obětavost, nasazení a chuť vyhrát přesně kopíruje velikost rozpočtu.
FREDERIK likes this post
Obrana faze mizerna. To uz asi letos zlepsit nestihnem a hlavne v play off to bude velky nedostatek. Bude to hlavni ukol ktery budem mit v Pelhrimove
Slavie zivejsi a nebezpecnejsi, zatim zaslouzene o gol vepredu. Ale ten 3. gol, to byl des, takova doba a on to nikdo neodpali, Broz si to neshrabne... 7 dorazek je holt trosku moc, to jsem dlouho nevidel
FREDERIK likes this post
Strana 16 z 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Strana 16 z 20
Povolení tohoto fóra: