Diskuzní fórum
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: Diskuzní fórum
Lázňator- Posts : 704
Chodící reklama a spol taky žádný zázrak. Prohrajou i s poloamaterama z Ústí....Takže nevidím důvod proč do toho nešlápnout. Spíš je varování to jak je to neskutečně vyrovnané a to v play off se může dost vymstít a překvapit....
imbík- Posts : 3638
Rozpočet sice nemáme oslnivý, ale pokud se podíváme na náš tým a zbytek pralesa, tak o nic jiného, než o nejvyšší příčky, nemůžeme usilovat. Je úplně jedno, jestli to hrajeme na novém stadionu, ve staré stodole nebo s vyhlídkou dočasného exilu. To vede jen k výmluvám a alibismu. Pan Ščerban samozřejmě nemůže velkohubě vyhlašovat útok na extraligu, jako to v minulosti některé týmy dělaly, ale na nejvyšší příčky mířit musí a za mě je to správně. Stejně tak hráči nemohou chtít nic míň, než vyhrát celou ligu, jinak ať jdou třeba do prdele.
Když se z pralesa podíváme do nejlepší soutěže světa, tak zářným příkladem toho, že jenom prachy, hvězdy, super stadion a mraky fanoušků nedělají úspěchy, jsou New York Rangers.
- V současné době zřejmě nejvyšší hodnota klubu kolem 1,7 miliardy dolarů.
- Poslední SC v sezóně 93/94 !
- Od sezóny 93/94 se nedostali celkem 10x ani do play-off
- Nepomohl ani Gretzky s 97 body v ZČ sezony 96/97 (konec ve Čtvrtfinále VK) nebo 90 bodů v ZČ v sezoně 97/98 (mimo play-off)
- Do finále o SC se dostali 1x
- Do finále konference 2x
Když to srovnáme třeba s Tampou Bay
Já vím, srovnávat se to nedá, ale já doufám, že se se stavbou stadionu pohne a už to nic nezastaví a na druhou stranu to vzhledem k sezóně neřeším a chci, aby Dukla ligu vyhrála a pak se uvidí, jestli to budeme moct někde odehrát. Ono to totiž byla otázka i po minulém postupu.
A kdyby to nedopadlo a ELH jsme hrát nemohli, tak budeme sice všichni nasraný, ale klub i hráči si budou moct říct, že pro to udělali všechno a fanoušci jim budou moci vyseknout poklonu a od srdce zatleskat.
Omlouvám se za takový elaborát. Snad jsem se v některých číslech nesekl, možný to ale je
Luc2as, FREDERIK and Lufa like this post
HCDTOM- Posts : 776
hadas (admin), FREDERIK and Vasoj84 like this post
Vasoj84- Posts : 334
Luc2as, FREDERIK and koubic77 like this post
A máš pravdu, vždycky musí být a taky je o co hrát. O tom žádná diskuze...
ralff- Posts : 1555
Vůbec nechápu proč by nemělo být možná o ELH zabojovat. Jen si zahravejme se sportovní stestenou tím, že není o co hrát a podobně.
I kdyby ten zimak tady jednou za x let opravdu vyrostl, tak to je jako záruka kvalitního hokeje, nebo snad vstupenka do Extraligy?
Není, jen ať chlapci bojují a makaji a pokud to vyjde, tak proč ne? Však on by Brod nakonec povolil a výjimka by byla to se nebojte. Ono kdyby se do Brodu dojelo s tím, že se tam opravdu dvě sezóny bude hrát ELH to by se jim taky těžko odmítalo. Obzvlášť tomu udělat trošku mediální reklamu...
Boleslav nemá o nic lepší zimak a ani větší a hrajou, tak co?
Hlavně prosím vypustme ve Sportu to spojení že není o co hrát, to zabíjí veškerého sportovního ducha.
hadas (admin), Luc2as and miramare83 like this post
MarkusHCD- Posts : 1924
MichalDJ- Posts : 1033
A co ma jako v jeho pozici rikat? Uz vidim ty teakce, kdyby hlasil neco ve stylu, ze dva roky nemame o co hrat. Podle me to prohlasuje dobre. Snazime se udelat co nejlepsi vysledek a hotovo.MichalDJ napsal:No tak me ciste teoreticky napadlo. i kdyz se to asi nestane, kdyby se ani pristi rok nerozebehla 2 liga, tak by jsme Extraligu mohli odehrat v Brode, nebo ve Znojme Vzdy kdyz se objevi novy hrac, tak mluvi ze Jihlava ma nejvyssi ambice a chce pomoct Jihlave k postupu, tak mi to trosku prijde ze jim vedeni maze med kolem huby, protoze na zacatku sezony Scerban tvrdil ze nase ambice na postup jsou 2%
Siroko- Posts : 1207
Lufa- Posts : 1323
Loni jsem ho tady celkem hejtoval, tímto se mu omlouvám....ale to nešlo celýmu týmu....a ten styl mu úplně neseděl mně přišlo....letos je to jiná písnička, styl hry pod Ujčou a Nekvasilem mu sedí výrazně více...a daří se mu, jak dopředu, tak hlavně hraje výborně dozadu bych řekl....
a 219 zápasů za Duklu....to je strašný, jak to letí...přijde mně, jak kdyby to bylo nedávno, co přišli mladíci z KV, kteří hrávali tu juniorskou KHL....krom Zadražila s Harkym si vybavuju Kohouta, Fleka - ten byl hodně dobrej už tenkrát a hle...je v repre....
sz108- Posts : 378
Luc2as and vn like this post
vn napsal:Ja o tom stadionu novem mam porad pochybuji...to financovani bude v soucasny dobe podle me opravdu velkej problem...
Ani ja neverim ze se zacne stavet, vypada to vsechno moc krasne, ale myslim si ze kvuli soucasny situaci s Covidem a diky schvalenemu danovemu balicku na to penize nebudou...me spis desi vec co bude s Duklou az se na podzim prestehuje, zimak se zboura a novej nebude a nezacne se stavet, tajne doufam ze maji v zaloze jeste nejakou jinou variantu, jinak by to byl konec hokeje v Jihlave
miramare83- Posts : 1140
vn and Vasoj84 like this post
Naposledy upravil Siroko dne 10/2/2021, 09:36, celkově upraveno 1 krát
Vasoj84 napsal:A je to vůbec pravda s tím Fronkem , není to zase jenom něčí výplod fantazie? Je to potvrzený? Zatím není , tak klid Prostě mu to jenom momentálně nemusí lepit no , podívejte loni Pekr a Harky a letos? Třeba se ještě chytí Každopádně pravdou je , co odešel do po... Litvínova , tak je špatnej Snad se zvedne , mohl by to být nás rozdílový hráč v Playoff
Přesně ! Takových různých "zaručených" senzací s půlročním předstihem se tu každoročně objevuje bambilion
Vasoj84 likes this post
vn napsal:Ja o tom stadionu novem mam porad pochybuji...to financovani bude v soucasny dobe podle me opravdu velkej problem...
Už chybí pouze krůček,momentálně už se projektuje nábytek,aby to nedopadlo jak za Hušáka (stoly z ebenu atd.)
vn likes this post
vn- Posts : 1870
A kdo zde chce zůstat a absolvovat to martirium se stěhováním do Pejru zaslouží klobouček.
Jaternička- Posts : 1426
Jágr: Mě už u téhle chodící reklamy nepřekvapí nic... aspoň si rozumný člověk udělá obrázek sám. Jako sportovec všechna čest, jako člověk naprostá nula co za pár keš bude klidně objímat stromy když bude potřeba.....
Tak ono už bylo vlatně jistý, že po něm sáhne někdo z extraligy a příští sezónu tu nebude.koubic77 napsal:Fronk je už domluven na příští sezonu v angažmá v Litvínově. Klidne mi tu mějte za hlupaka, ale po sezoně uvidite jak s nama Guma vybehl.
koubic77- Posts : 11
A tohle je taky cenné: „Jednání bylo to vcelku rychlé. Pan Ščerban i trenéři měli zájem, abych tady zůstal. Já jsem tady také chtěl zůstat. Jsem v Jihlavě spokojený, manželka je odsud, navíc se nám narodí ještě dcera. To byl další takový bod, kvůli kterému jsem se nechtěl nikam stěhovat. Jsem moc rád, že mohu v Dukle zůstat dále,“ https://www.hcdukla.cz/clanek.asp?id=12240 ...
Luc2as, vn, Vasoj84 and miramare83 like this post
FREDERIK- Posts : 238
miramare83 and koubic77 like this post
Dalsi postreh je, ze cim dal min chapu, proc byl tehdy poslan pryc Hrnicko. Bojovnik k pohledani, to byl uz i u nas, navic ted dava i spoustu golu. Podle me totalni prehmat ho poustet...
Omlouvam se za delku prispevku..
hadas (admin), Luc2as, FREDERIK and koubic77 like this post
OK. Ja si jen vybavil tam tu bezradnost za dob Vlcaka a pak ty stiznosti tady na foru.Vasoj84 napsal:Siroko ; dobře? , nemyslel jsem to za dob Vlčáka , jako loni , tzn., sezóna 20-21 , ne sezóna 19-20
https://isport.blesk.cz/clanek/muj-isport-blogy-redaktori-pavel-rysavy/391076/ujcikova-discplinarka-priznala-chybu-ale-uz-ji-nemuzete-verit.html
Se divím jestli to má Ujča zapotřebí. Nikdy a nikomu se v tomhle nezavděči a ještě, když zkáze koule a přizná chybu, tak stejně je to špatně....
imbík napsal:V pořádku sepsal jsi to dobře. Jen nevěřím, že se.kluci začali bát play off, to snad ne.
Respekt před Ústím, ani jsem to radši nesledoval a teď koukám 2-1. Takže pořád to máme ve svých rukou....a hlavně je vidět, že Kladno má problémy venku. Takže je potřeba zůstat před nimi.
PS: Že by se Motor začal zvedat?
Ve svých rukou to nemáme, vzájemný zápasy máme horší.
vn likes this post
Pockej, minulej rok i roky drive byly naopak presilovky katastrofa. Letos jsou dobry, akorat prave posledni 4 zapasy zadna slava.Vasoj84 napsal:Taky bych řekl , že ty přesilovky jsou momentálně náš kámen úrazu Nepadá nám to v nich zatím tolik jako loni ,tím jsme si hodně pomáhali a mraky bodů , jsme díky tomu nahráli , chtělo by to zjednodušit a mrskat to všechno do brány , nic nevymýšlet To samy hru dopředu , pride mi že to lítání a napadání klidně i ve 2-3 lidech už tam není a jako by se z blížícím Playoff trošku bojíme ! Včera kluci dělali strašně moc zbytečných faulů , což každopádně viděli i trenéři , škoda , kluci si musí sednout a říct si , že takhle prostě ne!!!Letos to mají hezky rozehraný , škoda kdyby si to takhle zbytečně komplikovali v Playoff , tam by je to stálo moc Myslím , že tenhle styl , dělal problémy všem Jinak k Maximovi , myslím , že předvedl pěkný výkon , na to že strašnou dobu nechytal a prakticky asi jen trénoval , tak super A ta rozehrávka holý , úplně jiný level jak u Brožíka Snad ho nechají chytat , aby se do toho kluk Rusky dostal
imbík napsal:V pořádku sepsal jsi to dobře. Jen nevěřím, že se.kluci začali bát play off, to snad ne.
Respekt před Ústím, ani jsem to radši nesledoval a teď koukám 2-1. Takže pořád to máme ve svých rukou....a hlavně je vidět, že Kladno má problémy venku. Takže je potřeba zůstat před nimi.
Plzeň je úplně jalová. Dneska to bylo celý nějaký divný... Ale vyrovnali a bude prodloužení.
staříček- Posts : 527
FREDERIK, Vasoj84 and miramare83 like this post
FREDERIK likes this post
FREDERIK likes this post
Kelt- Posts : 384
miramare83 likes this post
Jirkovi Litvajz spíš ublížil,po návratu hrával s mlaďasy,forma celého týmu šla celkově dolů,jen se s tím svezl
Vasoj84 likes this post
Strana 12 z 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20