Diskuzní fórum
+44
Luc2as
dobry_lovec
mjrkk
hcd
Lucke
maggycc
trixy
ralff
ondrej.n
Martynez
Siroko
richmonds
DUKLIČKA
imbík
Falk HCD
Zeronico
Kelt
olin
karel granát
pegy18
kancler
staříček
Ujo
krap
Burberry
Vasoj84
Geofree
arthur
Thoor93
Hhs23
Lázňator
HCDTOM
Excalibur
Raddy007
Duklacek
MichalDJ
sz108
Jaternička
hadas (admin)
jajirk
Lufa
Drmax
vn
MarkusHCD
48 posters
Strana 17 z 20
Strana 17 z 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Re: Diskuzní fórum
Cekám jak dopadnou jednání s golmanemDUKLIČKA napsal:No dobře.A teď k soupisce.Co na ni říkate?
kancler- Posts : 119
No dobře.A teď k soupisce.Co na ni říkate?
DUKLIČKA- Posts : 1624
To: ujo ano, uz jsem taky cetl na hokej.cz, to je krasne- takze vlastne napasujeme podminky tak, aby vsichni v ELH byli v klidku, to je paradicka
vn- Posts : 1856
V tom článku je taky psáno, že by se zřejmě snížily podmínky pro kapacitu (na sezení, stání) na hokej.cz od toho předsedy Prokopa
Ujo- Posts : 73
V návrhu klubů také stojí, že žádný účastník extraligy nemůže dostat výjimku v případě nesplněných licenčních podmínek. Zároveň by se stanovil systém bodového ohodnocení jednotlivých podmínek. Aby mohl klub působit v extralize, bude muset dosáhnout na určité procento z celkového počtu bodů.
No a to nejveselejší .... k licenčním podmínkám prý žádné výjimky. Jenže jak zařídit výjimku Litvínovu a Boleslavi. No bude se bodovat a body budou moci získat jinde. Kde a jak? Kolik je to bude stát? Kdo bude bodovat?
No a to nejveselejší .... k licenčním podmínkám prý žádné výjimky. Jenže jak zařídit výjimku Litvínovu a Boleslavi. No bude se bodovat a body budou moci získat jinde. Kde a jak? Kolik je to bude stát? Kdo bude bodovat?
Lázňator- Posts : 702
Tak taky tam je ze by neexistovali vyjimky z licencnich podminek, tzn, ze by Boleslav nebo Litvinov meli trosku smulu ne?
Přesně ! Brzděte tu hysterii.Tady se fakt skoro za vším vidí uzavírání.ralff napsal:Lidi co blbnete, tahle podmínka pro baráž tady vždycky byla. Vzpomeňte, jak tady byl před první baráží tuším Řezníček, a kontroloval stadion. Prostě to bude jako do předminulé sezony, kdo nebude mít všechno splněno ohledně stadionu pojede na výjimku. Zrovna tohoto bych se nijak nebál.
Lufa- Posts : 1312
Lidi co blbnete, tahle podmínka pro baráž tady vždycky byla. Vzpomeňte, jak tady byl před první baráží tuším Řezníček, a kontroloval stadion. Prostě to bude jako do předminulé sezony, kdo nebude mít všechno splněno ohledně stadionu pojede na výjimku. Zrovna tohoto bych se nijak nebál.
ralff- Posts : 1547
docela vtipný ty extraligový parametry vždyt to nesplnujou ani 3 týmy ex. ligy který jedou na výjmku celou dobuLázňator napsal:Nejlepší je tahle věta
„Baráž je součástí extraligy, proto by se měla hrát i na stadionu s extraligovými parametry.“
A já se ptám kdo z první ligy tohle krom Chomutova splňuje takže de facto uzavřená soutěž
jinak návrhy docela v pohodě ale udělal bych to jak ve fotbale když tu baráž chcou. poslední sestup , předposlední baráž . ale to. APK neudělá.
a pozor tohle je návrh APK né svazu .
Thoor93- Posts : 102
Ja bych zavedl: Kdo ma na extraligu penize at ji hraje.Protoze svazu je nejaka 1 liga u prdele.
DUKLIČKA- Posts : 1624
Takže je to defacto uzavřena soutěž.... nechápu. Respektive chápu, zapadá to přesně do koncepčních rozhodnutí svazu....
imbík- Posts : 3617
Nejlepší je tahle věta
„Baráž je součástí extraligy, proto by se měla hrát i na stadionu s extraligovými parametry.“
A já se ptám kdo z první ligy tohle krom Chomutova splňuje takže de facto uzavřená soutěž
Ať nejsem nespravedlivej a p. Lysého jen nekritizuju....tak se mi zatím líbí jeho reporty z průběhu letní přípravy, pár slov o náplni přípravy, rozhovor s hráči, jak tu zátěž koušou...to se mi líbí a takhle nějak by to mělo vypadat, aby prostý fanoušek mohl nahlédnout trošku pod pokličku....rozhodně bych v tom pokračoval i v sezoně....minimálně to aspoň zvýší návštěvnost stránek a pokud to pak ještě nějaké fanoušky natáhne do hlediště, bude to úspěch
Prostě podat info, že se něco děje...stačí krátká zpráva...ne jak loni, kdy se na stránkách tejden nic neobjevilo a visela tam pozvánka na zápas, který se hrál před 3 dny....
Prostě podat info, že se něco děje...stačí krátká zpráva...ne jak loni, kdy se na stránkách tejden nic neobjevilo a visela tam pozvánka na zápas, který se hrál před 3 dny....
sz108- Posts : 378
víš jak, kdysi slávka na tom byla bídně...hráči tam šli, stejně tak ta Bratislava v úpadku, Chomutov,...prostě když někomu nahodíš lákavou cifru, převáží ten optimismus"třeba to bude v pohodě a jinde mi víc nedají" nad rozumem. Když ti tu pohádku o penězích ještě osladí kecama jak tím vlastně pomáháš zachraňovat klub, cítíš se jako spasitel, co bude navíc ve vatě...
Aby to nevyznělo negativně jen vůči hokejistům, takhle podobně to funguje i v normál firmách před krachem.
Aby to nevyznělo negativně jen vůči hokejistům, takhle podobně to funguje i v normál firmách před krachem.
richmonds- Posts : 577
Jo je to tenhle článek ale to mně řekni že to Tráva neví
https://hokej.cz/usti-nad-propasti-sponzor-vycouval-klubu-hrozi-druha-liga/5047873
https://hokej.cz/usti-nad-propasti-sponzor-vycouval-klubu-hrozi-druha-liga/5047873
No dali, spíš slíbili...původně nechtěli ani sezonu přihlašovat protože nemají peníze, takže nedávají, slibují...o ekonomické situaci Ústí byl kdesi článek nějaký měsíc zpět.
a hádám doufají, že k nim budou odkládat ELH týmy hráče zadarmo aby dali dokupy alespoň 3 pětky. A když to nepůjde, těžko si hráči vynutí plnění slibů na zkrachovalém týmu
a hádám doufají, že k nim budou odkládat ELH týmy hráče zadarmo aby dali dokupy alespoň 3 pětky. A když to nepůjde, těžko si hráči vynutí plnění slibů na zkrachovalém týmu
Co stále nechápu že Trávníček šel do Ústí v tý době jako 4. podepsaný hráč co mu asi tak dali
třeba je to jen chvilkové díky koronači. Ale na druhou stranu, jo líbí se mi jak to tady Beda staví, jak se letos zase dělá příprava a fandím projektu zúžit ELH na 12 týmů a jsem rád, že si JJ okusi chance ligu o 19 týmech a dpst možná dojde i na jeho přání o uzavřené ELH...
Co Poruba,ale z Ústí začíná jít strach. Severa,Tolja...
MarkusHCD- Posts : 1924
No nevim, asi se pletu, ale krome toho Fina a mozna Stloukala to na nejake extra posily u nich nevidim
vn napsal:Tak Poruba dalsi posila, ti bude letos opravdu spolufavorit...
MichalDJ- Posts : 1031
Tak Poruba dalsi posila, ti bude letos opravdu spolufavorit...
Protasenja do Ústí které má momentálně 5 hráčů
https://www.hokej.cz/protasenja-zustava-v-prvni-lize-z-jihlavy-jde-ke-konkurenci/5048809?t=zcs414ph7411ce42t6khg68wmkqi9cw764ocg6hoys56sbx0vw2z1k5
https://www.hokej.cz/protasenja-zustava-v-prvni-lize-z-jihlavy-jde-ke-konkurenci/5048809?t=zcs414ph7411ce42t6khg68wmkqi9cw764ocg6hoys56sbx0vw2z1k5
IMBIK
podle mě jde v první řadě o business. Každý šéf chce(jinak by jaksi mohl přestat být šéfem hodně rychle)aby jím vedená organizace byla úspěšná, ale na druhou stranu je příjemné sledovat tvůj přerod v idealistu, to asi nikdo nečekal Snad mě to také postihne, budeme to všichni v dalších sezonách potřebovat...
podle mě jde v první řadě o business. Každý šéf chce(jinak by jaksi mohl přestat být šéfem hodně rychle)aby jím vedená organizace byla úspěšná, ale na druhou stranu je příjemné sledovat tvůj přerod v idealistu, to asi nikdo nečekal Snad mě to také postihne, budeme to všichni v dalších sezonách potřebovat...
Neboj se, že se Sparta nechá vydírat 02 skrz nájem, lusknou prstem a jdou hrát zpátky do t-mobile arény. Myslíš, že o2 by si mohlo dovolit jen tak nechat halu s pár akcemi za měsíc a bez pravidelneho hokeje? Toho bych se nebál. Věřím tomu, že ra ženská to řekla opravdu kvůli soutěži a fanouškům jako takovým.
IMBIK
mno, nikdo jiný tak velkou=drahou halu nemá. Na slabé týmy chodí stejně "jen těch pár skalních"takže tam moc změnu nepocítí jako domácí, spíš jich přijde víc když přijede nadupaná sparta, plzeň, liberec,...takže ta ztráta z nezájmu fanoušků, ale hlavně DIVÁKŮ, co chtějí něco vidět a mají možnost prachy utratit za jinou zábavu než jen hokej, by postihla nejvíc právě ty velké kluby. Stejně tak jich se sestup moc netýká takže to prostě chápu. Ti kteří mají poloprázdnou stodolu budou mít větší obavy o sestup(a prachy z vysílacích práv)než jestli jim tam přijde o pár fandů víc nebo míň.
ELH pořád zatím řídí svaz, tak by to měl dělat a s ohledem na hokej, fanoušky a ne být sociální kurátor klubů.
Jinak proti uzavření jsem fanoušky a atraktivitou argumentoval již při původních náznacích uzavření.
mno, nikdo jiný tak velkou=drahou halu nemá. Na slabé týmy chodí stejně "jen těch pár skalních"takže tam moc změnu nepocítí jako domácí, spíš jich přijde víc když přijede nadupaná sparta, plzeň, liberec,...takže ta ztráta z nezájmu fanoušků, ale hlavně DIVÁKŮ, co chtějí něco vidět a mají možnost prachy utratit za jinou zábavu než jen hokej, by postihla nejvíc právě ty velké kluby. Stejně tak jich se sestup moc netýká takže to prostě chápu. Ti kteří mají poloprázdnou stodolu budou mít větší obavy o sestup(a prachy z vysílacích práv)než jestli jim tam přijde o pár fandů víc nebo míň.
ELH pořád zatím řídí svaz, tak by to měl dělat a s ohledem na hokej, fanoušky a ne být sociální kurátor klubů.
Jinak proti uzavření jsem fanoušky a atraktivitou argumentoval již při původních náznacích uzavření.
Richmonds: sorry, ale bláhové vysvětlení. To snad musí řešit i jiné kluby.....a přesto o fanouskach se vůbec nezmini. Určitě to má své důvody i pro Spartu jako takovou, ale jak říkám jediný klub co zmínil pohled i fanoušků.
Právě horší pro ty kluby co honem rychle odsouhlasit uzávěr a pak to bude pohoda, no jo, ale sponzoři, budou na to chodit lidi, budou nás vysílat v tv atd..... to uz řeší malo kdo. Hlavně uzavřít...
Právě horší pro ty kluby co honem rychle odsouhlasit uzávěr a pak to bude pohoda, no jo, ale sponzoři, budou na to chodit lidi, budou nás vysílat v tv atd..... to uz řeší malo kdo. Hlavně uzavřít...
hadas (admin) napsal:imbík napsal:A ještě jedna věc, jediná šéfka Sparty mluví o fanouscich. Jediná ona řeší co tomu řeknou fanoušci a jestli na zápasy o ničem budou chodit.....
To je dost smutný. Nicméně klobouk dolů před ní.
víš jak, sparta musí živit mega arénu, takže to berou hlavně ze svého pohledu aby tam neměli na zápasy proti"juniorům"prázdné ochozy zatímco musí platit plné náklady. Tam to prostě hraje svoji roli. Takže spíš než hrdinství je to ekonomické uvažování.
diskusní forum
Ted sem četl na internetu, že jaroušek chtěl jít do Sparty aby si zahrál extraligu a ta ho kopla do zádele
staříček- Posts : 527
To je právě to, zbytek řeší pouze to, aby klub byl v klidu a nohy v teple. V tomhle ohledu je dobře, že si to jeden z těch co chtěl uzavírat soutěž zkusí i ze spoda..... v tomhle ohledu by bylo dobře, aby se uzavřelo.....máš co jsi chtěl Jardo.....
imbík napsal:A ještě jedna věc, jediná šéfka Sparty mluví o fanouscich. Jediná ona řeší co tomu řeknou fanoušci a jestli na zápasy o ničem budou chodit.....
To je dost smutný. Nicméně klobouk dolů před ní.
A ještě jedna věc, jediná šéfka Sparty mluví o fanouscich. Jediná ona řeší co tomu řeknou fanoušci a jestli na zápasy o ničem budou chodit.....
Návrat Petra Svobody je skvělá zpráva. Zrovna dneska jsem si na něj vzpomněl, kde asi zakotví po konci v Hradci.
Návrat P. Svobody je skvělou zprávou! Já vím, že zajíci se počítají až po honu, ale prozatím hodnotím práci našeho vedení na přestupovém trhu velice kladně. Jak co se týče pohybů v mužstvu, tak teď to posílení realizačního týmu. Jen tak dál
vn napsal:To: HCDTOM už zase?
Ne, ne. Já jen k tématu, ktere jsem nezačal já, to se nepočítá ne?
HCDTOM- Posts : 776
Svoboda je za me taky super posila...a je dobre, ze bude delat skauta, snad pak nebudeme muset vybirat hrace jen podle referenci
Bože díky, že do ELH přišla ženská, když zbytek sefu se chovají jako mafiáni. Souhlasím s tou ženou ze Sparty. Ale jelikož jsme tady s HCDTOMEM uzavřeli dohodu, že už téma baráž a postup sestup uzavřené téma, tak jsem zaujmul postoj Roberta Záruby. Klidně to uzavřete a nechte tam kluby, které chcete. Až český hokej a některé kluby budou plakat, tak si vzpomeňte co jste navrhli k odhlasovani......
Návrat Svobody je správná věc. Snad tu jednou povede áčko.
Návrat Svobody je správná věc. Snad tu jednou povede áčko.
Petr Svoboda je zpátky. Super zpáva, věřím, že mládež půjde nahoru. Doufám, že ho časem uvidíme u Áčka, podle mě je to výbornej trenér.
Kelt- Posts : 384
Raddy007 napsal:MarkusHCD napsal:https://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/1410672-davate-prednost-pohodli-fanousci-vas-nezajimaji-sefka-sparty-tepe-kluby-hajici-rozsirovani-extraligy.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null#hp-sez
Souhlasím a podepisuji.Ovšem Král a spol. si to stejně udělají podle svého
Větší konkurence v extralize i Chance lize a neustálý boj o co možná nejlepší umístění posunou celý český hokej," je si jistá šéfka Sparty. ... To je podstata, kvalitní dvě nejvyšší soutěže by nás mohly někam posunout, divný že Krále jako šéfa hokeje vůbec nezajímá, že klesáme níž a níž a prosazuje všechny ty kraviny. Bral bych 12 a 14 týmů s přímým sestupem a postupem jednoho týmu, to by aspoň byly řežby
počet účastníku určitě snížit, to klidně otázka jakou formou? Ale co teda určitě za mě ne, a to všichni tady ví je přímý postup z chance ligy, to není spravný. Baráž je nutnost
MarkusHCD napsal:https://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/1410672-davate-prednost-pohodli-fanousci-vas-nezajimaji-sefka-sparty-tepe-kluby-hajici-rozsirovani-extraligy.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null#hp-sez
až
Přesně tak. Extraliga 12 účastníků, Chance liga 2 z extraligy + 10 až 12 nejlepších ze současné Chance.
Svaz potřebuje obměnu s Králem včele.
MarkusHCD napsal:https://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/1410672-davate-prednost-pohodli-fanousci-vas-nezajimaji-sefka-sparty-tepe-kluby-hajici-rozsirovani-extraligy.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null#hp-sez
Větší konkurence v extralize i Chance lize a neustálý boj o co možná nejlepší umístění posunou celý český hokej," je si jistá šéfka Sparty. ... To je podstata, kvalitní dvě nejvyšší soutěže by nás mohly někam posunout, divný že Krále jako šéfa hokeje vůbec nezajímá, že klesáme níž a níž a prosazuje všechny ty kraviny. Bral bych 12 a 14 týmů s přímým sestupem a postupem jednoho týmu, to by aspoň byly řežby
Raddy007- Posts : 108
https://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/1410672-davate-prednost-pohodli-fanousci-vas-nezajimaji-sefka-sparty-tepe-kluby-hajici-rozsirovani-extraligy.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null#hp-sez
MarkusHCD- Posts : 1924
Smutná zpráva....ve vyšším věku s tím člověk tak nějak počítá, samozřejmě ho to zasáhne, ale je na to více připravený než když se to stane v necelých 50-ti....neznal jsem jeho, ani jeho rodinu....nicméně budiž mu země lehká a hodně síly jeho nejbližším
Tady jde rivalita stranou.... Upřímnou soustrast ..
Ujo- Posts : 73
imbík napsal:Ty kraso, co se to děje v té Třebíči?
To je hrůza takové zprávy......
Ať se nemusí každý ptát, co tím myslíš, tak cituju jejich web.
S nesmírnou lítostí oznamujeme, že náhle zemřel hlavní trenér a sportovní manažer Horácké Slavie pan Radek Novák. Jménem Horácké Slavie vyjadřujeme celé rodině a pozůstalým upřímnou soustrast. Bližší informace přineseme v nejbližší možné době.
Strana 17 z 20 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20
Strana 17 z 20
Povolení tohoto fóra: