Dukla Jihlava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskuzní fórum

+44
Luc2as
dobry_lovec
mjrkk
hcd
Lucke
maggycc
trixy
ralff
ondrej.n
Martynez
Siroko
richmonds
DUKLIČKA
imbík
Falk HCD
Zeronico
Kelt
olin
karel granát
pegy18
kancler
staříček
Ujo
krap
Burberry
Vasoj84
Geofree
arthur
Thoor93
Hhs23
Lázňator
HCDTOM
Excalibur
Raddy007
Duklacek
MichalDJ
sz108
Jaternička
hadas (admin)
jajirk
Lufa
Drmax
vn
MarkusHCD
48 posters

Strana 18 z 20 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20  Next

Goto down

Diskuzní fórum - Stránka 18 Empty Re: Diskuzní fórum

Příspěvek pro imbík 20/5/2020, 10:02

Ty kraso, co se to děje v té Třebíči? 🤔
To je hrůza takové zprávy......

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Siroko 20/5/2020, 08:26

Nesmite brat ty vyjadreni doslova. Ty informace se musi chapat trochu v kontextu. On Beda mel vzdycky v jednani spise diplomat. Ja to vidim tak, ze ve finale budou cile porad nejvyssi a bude jen na zainteresovanych lidek, jak se s pripadnym uspechem poperou.

Siroko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 20/5/2020, 07:07

Taky souhlas s ralff a Burberry.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro krap 19/5/2020, 23:39

HCDTOM napsal:já osobně úplně kašlu na prohlášení všech. Já si myslím, že každý to nějak cití, nějak to vidí. Každý má názor svůj na sezony minulé, současné i budoucí, to je na každým z nás : )

Správně. Řeči se vedou, voda teče.
BŠ je v čele 12 let. To jsou fakta. Ač ho mám "rád", tak je zřejmé, že do ELH nás nedostane.

krap

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 19/5/2020, 22:36

já osobně úplně kašlu na prohlášení všech. Já si myslím, že každý to nějak cití, nějak to vidí. Každý má názor svůj na sezony minulé, současné i budoucí, to je na každým z nás : )

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 19/5/2020, 22:21

Souhlas s ralff a Burberry...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

https://hcdukla.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Burberry 19/5/2020, 21:57

Zajímalo by mě, jaké prohlášení byste si tedy představovali? Vyhlášení útoku na postup nebo naopak říct veřejnosti, že to příští 3 roky to budeme matlat a odkšrtávat každej den? To by zase bylo řečí, na tomhle fóu se prostě nedá zavděčit.

Řeklo se, co se muselo a  nic o odmítnutí extraligy ani nezaznělo. To si jen jeden pisálek zase našel bomba titulek. Realita bude zřejmě taková, že se bude postupně budovat mužstvo, aby mělo svůj vrchol po návratu z azylu. Pokud by se náhodou postup povedl, tak věřím, že by svaz s vidinou toho, že se buduje nová aréna, tak by se 1-2 roky dala vyjednat výjimka když ne v Pejru, tak snad v Brodě, kde je stadec docela ucházející. V Bolce i Litvinově jedou na výjimku snad permanentně. Teď, kdy se ani neví, jak se 2 nejvyšší soutěže budou hrát, tak co se má jako vyhlašovat?

Šel bych do toho otevřeně a uvidíme, co to přinese, než tady furt dokola bulet nad ztracenou extraligou, remcat, že se tohle nepovede, támhleto rozmrcasí, stadec se nepostaví a pro velké drama to ukončit slovní tečkou.

Burberry

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 19/5/2020, 21:43

Tady ty řeči typu, co by bylo, kdyby náhodou postup je potřeba brát hodně s nadhledem. Pokud jde o tu ČT reportáž, tak tam Bedřich Ščerban řekl jednu jedinou větou, která byla vystřižena z delšího vyjádření. Zbytek byla dedukce redaktora.

Nicméně, uvědomme si, že v současné době postup rovná se výhrat tuhle soutěž a to bude hodně těžká šichta...My teď musíme hlavně vybudovat tým, který to zvládne. A to není otázka jedné sezony, s tím se smiřme.

Otázka taky je, jak moc se v dalších sezonách bude se soutěžemi hýbat. To co je teď, není dlouhodobě udržitelný. Už teď je témeř jistý, že u TELH dojde buď k zúžení nebo spíš s velkou pravděpodobností k rozšíření. A je taky téměř jistý, že v 19 týmech se Chance liga dlouhodobě hrát nedá a co se nabrallo se bude muset hodně rychle zase vrátit dolů.

Pro nás dobrá zpráva, že se prodloužilo s CZ Loko, a že tam došlo i k navýšení, a že se chtějí v Jihlavě rozvíjet a investují. Tak uvidíme.

ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 19/5/2020, 20:55

Jak už jsem psal níže pokud je BŠ dobrý manažer tak se musí hrát o postup, jinak v téhle lize nemá cenu hrát.... i kdyby se případná licence musela prodat už to by byl finanční přínos. Ale nemám strach, že se tu ELH nebude hrát z důvodu výstavby nového ZS.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 19/5/2020, 20:23

Nemůžu si pomoct, ale tohle slovíčkaření a hopsání okolo ve stylu - a když se něco bude dít, tak to začneme řešit až to bude aktuální....to je cesta do pekla....jako manažer nějaký společnosti musím bejt přece připravenej na všechny situace, který můžou nastat a mít nějaký plán, jak se bude postupovat, když nastane varianta A a nebo varianta B....tohle mně tedy přijde dost lehkovážný a bez jakýchkoliv promyšlených plánů....je z toho strašně cejtit, že ten eventuální postup kromě fanoušků a hráčů nikdo nechce....

dost silně mně to připomíná tuto scénu z filmu Kulový blesk Very Happy
https://www.youtube.com/watch?v=LuJ-6Drxtrs

sz108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 19/5/2020, 20:09

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 19/5/2020, 18:54

O5 alibismus jako p... e 😁 Proč neřeknou na ferovku, že se budou postupem do ELH zabyvat až s pripadnym "Novým Zimakem"? 😤 Tohle je pořád dokola, přitom je to na všech tak strašně moc vidět, že se o to pokoušet nechtějí 😤 Bože, Bože 😟

Naposledy upravil Vasoj84 dne 19/5/2020, 20:44, celkově upraveno 1 krát

Vasoj84

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 19/5/2020, 18:51

Pokud by vydrželo současné vedení na magistrátu, tak si myslím, že novej zimák tentokrát bude, bez tečky, otázkou je v jaké podobě, v rámci všelijakých šetření, se dostaví.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 19/5/2020, 17:25

imbík napsal:Taky v čt se veřejně říkalo, že Pešán chce vyhrát OH a MS.

Ale taky říkali, že umělý sladidla neškoděj, že v Iráku jsou chemický zbraně, a že se Smithová vdala z lásky. bounce cheers
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 19/5/2020, 17:15

Lázňator napsal:V jakejch zprávách na ČT a v kolik měl Béďa ten rozhovor

https://www.youtube.com/watch?v=EHRVS8JFHto&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1d6Cy5xsa8j_IY7kP93gehW3XGKxJsGbrKNuGBrLo5wGZx7keiqJjOADY

Bedrich to vysvetluje dnes na tiskovce na radnici
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 19/5/2020, 16:48

V jakejch zprávách na ČT a v kolik měl Béďa ten rozhovor

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 19/5/2020, 10:49

A to vás pobuřuje to zjištění nebo, to že to někdo konečně řekne? Myslím, že tady to každý veděl už dávno, zaroveň je jasný, že zimák hokej nehraje a jsou to jen a jen výmluvy aktuálně. Chance liga je mrtvá liga a myslím, že je to otázka času, kdy bude poloprofesionální (ne jen u mě), ale oficiálně. Je to smutný, ale mám pocit, že to tak brzy dopadne. Teď je navíc Motor pryč to se rovná 6000 diváku každý zápas pryc a nahradí je 1500 z Kladna. = -4500 * počet zápasu pokles návštěvnosti. Další špatná zpráva pro ligu.

Jinak Motor se dobře profiluje, ale mají úplně jiné možnosti jak my nebo Kladno, to je jasný, vůbec bych to nesrovnával, tak to nemyslím.

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 19/5/2020, 10:09

Vyjádření jednatele mně tedy vůbec "nesedlo". Kde jsou jeho slova z minulosti,že je stále zvyklý hrát o nejvyšší mety?Být trochu "hráčem" a toto slyšet,házím brusle do báglu a mizím.
Na druhou stranu bylo dobře,že to šlo v hlavní sportovní relaci,uvidíme,jak dostojí Beke a spol. svým sebevědomým prohlášením.

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 19/5/2020, 09:34

Novej zimak tady nikdy nebude tečka. Čím dřív si to přizname tím líp. O postup se hrát musí, neustálým rozšiřováním tahle soutěž půjde do ho...... za a a za b lidi na hokeje o ničem chodit nebudou. Viz loňská sezóna.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 19/5/2020, 09:34

Problém je, že není nikde v kraji stadion, kde by se dala ELH hrát a Dukla by ho pojala po dobu stavby, 2-3 roky za svůj. Nejbliž kde by to šlo ,je co - Brno,Pardubky ?

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 19/5/2020, 08:00

Ano je to k placi, kdyz se to hraci musi dozvedet z televize, jestli si Scerban mysli ze s novym zimakem prijde postup tak je dost naivni. Myslim ze dalsi dva roky by byla docela slusna sance se do EHL dostat, meli by jsme mit za cil to alespon zkusit

Vasoj84 napsal:Scerban s Ujcikem těm klukům nemůžou přeci říct že v dohlednych 3 letech o nic nepůjde a nejsou ambice 😁 Koho by jsem pak dostali😉 Ale je to smutný, že to nedokážou těm klukům i nám fanouškům říct na plnou hubu jak to bude 😪 Ale dozvídáme se to takto 😪 Už to vidím v predsezonich prohlášení, že mi jako Dukla nemůžeme mít jiný cíl, nežli postup do ELH 🤣 Tohle jestli uslyším znovu, tak se snad potrham smichy😁 I když ono je to vlastně k pláči 😪

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Vasoj84 19/5/2020, 07:54

Scerban s Ujcikem těm klukům nemůžou přeci říct že v dohlednych 3 letech o nic nepůjde a nejsou ambice 😁 Koho by jsem pak dostali😉 Ale je to smutný, že to nedokážou těm klukům i nám fanouškům říct na plnou hubu jak to bude 😪 Ale dozvídáme se to takto 😪 Už to vidím v predsezonich prohlášení, že mi jako Dukla nemůžeme mít jiný cíl, nežli postup do ELH 🤣 Tohle jestli uslyším znovu, tak se snad potrham smichy😁 I když ono je to vlastně k pláči 😪

Vasoj84

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MichalDJ 19/5/2020, 07:41

Scerban alibisticky spoleha na stadion kterej stejne nebude, proc tady teda drzi hrace jako Pekr nebo Poletin kdyz zadny ambice nejsou, proc Krenzelokovi vyklada pohadky o extralize, kdyz tam stejne nechce

vn napsal:To: imbik za me hlavne hroznej alibismus od vedeni se za to schivavat, protoze to muzou klidne dalsich deset let nez stadion definitivne zavre statik nebo hygiena

MichalDJ

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 19/5/2020, 07:37

To: imbik za me hlavne hroznej alibismus od vedeni se za to schivavat, protoze to muzou klidne dalsich deset let nez stadion definitivne zavre statik nebo hygiena

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 19/5/2020, 06:34

Excalibur: Viděl bych to stejně. Jestli se opravdu chceme vymlouvat na zimak, tak je to slušná demagogie.....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Geofree 18/5/2020, 23:21

chtěl bych Viktorovi pochválit treninky... tohle mi tady chybělo, makat na morál... vybíhat kopce, ne machrovat v posilovně
Nechápu, ale vedení, že nechá zrovna poletína trénovat individuálně? tomu nejvíce chybí právě ta fyzička v nohou.

Geofree

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ondrej.n 18/5/2020, 22:32

Lufa napsal:Tak ve zprávách ČT se řeklo veřejně že Jihlava nejbližší tři roky nemá a Laughing mbice na postup.
Hm, to nemá Dukla cca 15 let. Sezóna 16/17 byl omyl a shoda okolností. Realitou je, že příp. nová aréna nebude mít na naše ambice vliv. Chance liga je pro nás adekvátní soutěž. Fakta jsou neúprosná.
ondrej.n
ondrej.n

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Excalibur 18/5/2020, 21:50

imbík napsal:Taky v čt se veřejně říkalo, že Pešán chce vyhrát OH a MS.
To si myslím, že dřív bude ta extraliga. Smile

Excalibur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 18/5/2020, 21:15

Lufa napsal:Tak ve zprávách ČT se řeklo veřejně že Jihlava nejbližší tři roky nemá ambice na postup.

tak to je tady stejne kazdymu jasny
Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 18/5/2020, 20:18

Taky v čt se veřejně říkalo, že Pešán chce vyhrát OH a MS.

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lufa 18/5/2020, 20:05

Tak ve zprávách ČT se řeklo veřejně že Jihlava nejbližší tři roky nemá ambice na postup.

Lufa

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 18/5/2020, 19:56

To: Laznator ja to mam uplne stejne po vsech tech preslapech...

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 18/5/2020, 19:47

To všechno sem taky četl ale zjistil sem že su jaksi alergickej na tu konkretní větu

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jaternička 18/5/2020, 19:18

Lázňator napsal:Já když slyším to Béďovo: "Dostali jsme na něj dobré reference" tak se mně dělá zle

„Dáváme mu šanci, aby se projevil a potvrdil informace ze zámoří,“ vzkazuje Ščerban.

Jaternička
Jaternička

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 18/5/2020, 19:14

Lázňator napsal:Já když slyším to Béďovo: "Dostali jsme na něj dobré reference" tak se mně dělá zle

Klid,Lázňo,je to zkouška

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 18/5/2020, 19:00

Já když slyším to Béďovo: "Dostali jsme na něj dobré reference" tak se mně dělá zle

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 18/5/2020, 18:55

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 18/5/2020, 15:08

Trávníček do Ustí. Tam asi zvítězila vzdalenost

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro imbík 16/5/2020, 08:41

No tak ono se podívejte kdo na tom svazu je a celému tomu šéfuje právník? To jako vážně český hokej nemá nikoho povolanějšiho? Každý si tam hájí svoje zájmy, zájmy svých klubů a hlavně aby byl klidek a nikdo po nás nic nechtěl.
A tak se dělají jednoduchý kompromisy. Však se podívejte jak svaz rozhoduje? Široká baráž celkem fungovala (i když pro kluby z chance ligy byla o dost náročnější) tak na jeden rok vymyslí přímý sestup postup (o dost spravedlivější) ten se nechá rok. Pak se začne během rozehrané soutěže probírat uzavřeni ELH, aby nikdo nepadal, svaz čeká jak bude reagovat veřejnost, pana Krále nejvíce zajímá jak se to vysvětlí veřejnosti (vůbec nějaký dopad na sportovní stránku nebo tak), aby kolem toho nebyl humbuk, naštěstí to vytáhl Sport. Co čert nechtěl, přišel Covid a tak máme alibi na uzavření soutěže, aby nám to pak nikdo neomlatil o hlavu, necháme halsovat kluby ať sami rozhodnou....
Chance liga po jejím uzavření jde rok co rok kvalitou dolů, na svazu to vědí, ale stejně to rozšíří o další 2 mančafty...... Ale jo mluvit a malovat vzdušné zámky umí dobře. Nejhorší na tom je, že součástí je i náš Béďa, výhody z toho Dukla nemá žádné (krom té juniroky tenkrát, ale pochybuju, že nebýt tam i Vary, že by se to rozšiřovalo), takže je to hnus....

imbík

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 15/5/2020, 22:46

Když koukám na ty staré zápasy, tak co tam předvádí kolikrát rozhodčí a co nepískají, to je neuvěřitelný.
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro HCDTOM 15/5/2020, 21:58

sz108 napsal:A abych den zakončil pozitivně a všechno nehanil...
Tak se právě dívám na čt sport na doporučení jednoho z vás na pořad Hokej v 60 minutách....
a velká pochvala pro českou televizi!!! hokejový fanda může aspoň hodinu denně žít hokejem, když nemáme MS ani play-off NHL...
Záruba je frajer a co udělal pro českej hokej....to klobouk dolů a jednou by si zasloužil uvedení do síně slávy českého hokeje!!!
Ano, to jsem něco přínosného tentokrát napsal já Very Happy Je to super pořad, baví mě a i ty individuální souteze jsou celkem fajn takhle na podívání. A že zapojili fanoušky a dá se jakoby hlasovat, jaký zápas od 21h koukat.

Jinak vám kluci roky říkám, že chance liga je mrtvá soutěž, to bude jen a jen horší. My se potřebujeme dostat pryč, protože tahle soutěž si o poloamaterskou říká roky, říká si o uzavření. Nemá kvalitu a nikoho nezajímá, jde o prachy a sem je nikdo dávat nebude. My spadnout neměli to je co mi na tom pořád vadí, ne abych si lečil nějaký komplexy, ale poukázat, že tenhle pád bude napsán v kronice černým písmem jako pád do první ligy se Znojmem, to jsou nejvíce katastrofální roky pro Duklu Jihlava.

HCDTOM

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 15/5/2020, 20:55

A abych den zakončil pozitivně a všechno nehanil...
Tak se právě dívám na čt sport na doporučení jednoho z vás na pořad Hokej v 60 minutách....
a velká pochvala pro českou televizi!!! hokejový fanda může aspoň hodinu denně žít hokejem, když nemáme MS ani play-off NHL...
Záruba je frajer a co udělal pro českej hokej....to klobouk dolů a jednou by si zasloužil uvedení do síně slávy českého hokeje!!!

sz108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro arthur 15/5/2020, 20:38

Tak ono je důležitý, kolik týmů sestoupí s 1.ligy. Jako začátek bych bral návrat ke 14ti týmům. A pak by přijatelný kompromis mohl být 12 týmů exliga a 16 týmů 1.liga. Rozhodně by zhora přišla "kvalita" a boj o exligu by měl náboj. A dole by odpadlo dost poloamatérů. A nám to může být i dost jedno, stejně budeme hrát v lepším případě v Pejru.

arthur

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro MarkusHCD 15/5/2020, 20:11

Jeden přehmat za druhým,vedení svazu evidentně nepoučitelné,naši rádoby profesionální soutěž bude hrát 19 mančaftů,protože opět zavřeme oči a "Špátům" z Chomutova uvěříme možné budoucí uhrazení dlouhodobě existujících závazků,už tak hrůznou úroveň ligy degenerujeme tím,že ji rozšíříme o další mančafty a korunu tomu nasadíme vekslem tehdy krátkozrakého Znojma,které si myslelo,že rakousko-uherská liga pro ně bude rájem na zemi. Fandím snaze Liberce a spol.,protože pouze zužováním soutěží na všech úrovních vygenerujeme alespoň nějakou kvalitu. Ať si Orlíci začnou v kraji

MarkusHCD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro hadas (admin) 15/5/2020, 19:56

To sz108:
Souhlasím a podepisuji...

Jinak dobrej bizár. Znojmo do druhé ligy a Kolín do Chance ligy. Z téhle ligy zůstane jen totální sračka, ve které jsme bohužel zůstali. Motor postoupil za 5 dvanáct, teď se mohou dít věci...
hadas (admin)
hadas (admin)
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro ralff 15/5/2020, 19:47

Svaz předvádí jednu bezradnost za druhou a už hodně dlouho. Nejhorší je, že Král, chce kandidovat znova...což znamená, že bude opět zvolen, pač pochybuju, že půjde někdo proti němu.
ralff
ralff

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vn 15/5/2020, 19:45

To: sz108 krasne zhrnuto. A kdyz jsem k tomu predevcirem slysel v rozhovoru s Kralem jak nam jdou juniori nahoru, tak se mi chtelo blejt....

vn

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lázňator 15/5/2020, 19:42

Lázňator

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro sz108 15/5/2020, 19:36

Pánové, jako co teď čtu za perličky, co vymyslel svaz za poslední týden...to plně vypovídá o tom, jak je českej hokej v prdeli....a pokud tam nadále budou takový hňupi, jako je pan Král se svou partou....tak za pár let bude U20 soupeřit s Polákama v béčkovým mistrovství...a áčko je bude následovat...
První věc....Výtisk do Litoměřic -  pan Král ho přátelsky přesvědčil, že tam bude nejlíp....leda hovno, nasypal mu takový prachy(samozřejmě ze svazový kasy)....proč by asi šel tak daleko od domoviny, když chance ligu mohl matlat ve Frýdku nebo v Havířově, případně v Porubě...i ten Vsetín bych chápal, Přerov i Prostějov nejsou daleko...ale ne...jde do Litoměřic jen tak, že mu pan Král řekl jak to tam bude fajn...to určitě Very Happy
Svazovej projekt Dukla, pro adaptaci mladých hráčů v áčkovým hokeji - to je takový fiasko, že by se měli chytnout za rypák a odpískat to...opory za poslední dobu, co si vzpomenu: Aleš "Ježíš" Pavlas(3x vstal z mrtvých), 35-ti letej Jánský, fin Korkiakoski, Kadlec 31 let a jedinej kdo se tomu aspoň blíží, tak je Voženílek 24 let..... to už měla větší smysl ta kvóta pro počet juniorů v zápase než tahle habaďůra jak ztopit svazový(státní) prachy....
Druhá věc: počet účastníků chance ligy...a hlavně jejich atributy....mě snad vomejou....Kolín s dělníkama z TPCA a vysokoškolákama Very Happy....udělejte z toho další svazovej projekt a basta!!! určitě se vám to zase povede Laughing
a Znojmo s kádrem jako prase bude hrát nějakej vokres místo Mor.Bud....od nich bychom mohli zkusit přetáhnout V.Němce...ten by se nám šiknul....ale ten spíš půjde za židama, když už by chtěl prchnout....
uzavření extraligy a to dvousezónní rozšíření...to je taky paskvil jako sviňa...
rozhodně souhlasím s těmi 3 týmy....extraliga by měla mít 12 týmů...

to jsem se zase rozvášnil....ale tohle prostě není normální, jaký vymejšlí bejkárny od tý doby, co je tady s námi covid....
zdá se mi, že to někomu slušně leze na bednu....protože tohle zdravej člověk nemůže myslet vážně....

sz108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 18 z 20 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: